ONLINE ANGOL NYELVTANFOLYAM KEZDŐKNEK

 

 

KÉPES LESZEL HASZNÁLNI IS AZ ANGOL NYELVET.

 

 

Hatékony online tanfolyamom megadja neked azokat a hiányzó tényezőket, amelyeket nem kaptál meg eddig egyetlen nyelvtanfolyamon sem.

Nem azért nem érted el a kívánt eredményt, mert a tanfolyam rossz, vagy a tanár rossz. Hanem azért, mert kevés idő jut Rád, személy szerint.

Hatékony Online tanfolyamomon csak Hangosleckék vannak, így már a kezdet kezdetén arra szoktatlak, hogy megértsd azt, amit hallgatsz.

Hatékony Online tanfolyamommal képes leszel (amennyiben követed a tanácsaimat):

- megérteni az angol hanganyagokat

- mindennapi helyzetekben megértetni magad

- stabil szókincset kialakítani könnyedén, magolás nélkül

A tanfolyam során olyan tanácsokkal látlak el, amely lehetővé teszi, hogy erőfeszítés nélkül tanuld a szavakat, és fejleszd beszédkészséged.

MOST KÉT ÉVES HOZZÁFÉRÉST ADOK EGY ÉVES HOZZÁFÉRÉS ÁRÁÉRT

 

1. Hatékony online tanfolyam MOST KÉT ÉVES HOZZÁFÉRÉSI időre szóló használata, azaz hozzáférési joga

Online angol nyelvlecke programommal - a világ bármely területén is legyél - könnyedén, saját tempódban haladhatsz.

Te osztod be a tanulási időd és sebességed, így ha tetszik, akkor egy leckén akár napokig ellehetsz, de ha te a gyorsabb tanulók táborába tartozol, akkor naponta több leckét is felfalhatsz.

A teljes tanfolyam jelenleg 353 leckéből áll, pontosabban ha elérsz a 300. leckéhez, további leckékkel ismételhetsz, gyakorolhatsz. Az első 25 leckét talán már mind végigtanultad, innen folytatjuk tovább.

 

MILYEN SZINTRE JUTSZ EL A TANANYAGGAL?

A tananyagot úgy állítottam össze, hogy minden szükséges nyelvtant, és szókincset tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy a MINDENNAPI ÉLET HELYZETEIBEN ELIGAZODJ, és kényelmesen tudd használni az angol nyelvet, akár írott, akár beszélt angol.

A TELJES PROGRAMOT kifejezetten azoknak állítottam össze, akik ÖNÁLLÓAN (tehát nem feltétlen egyedül) szeretnének tanulni, és mindazokat a nyelvtani anyagokat beletettem, ami még a középfokú nyelvvizsgának is követelménye, így ha vizsgára készülsz, tanárral együtt tanulsz, vagy van tanulópárod, akkor is kiváló alapot képez.

Nem kell semmi mást tenned, csak az egyes leckék utasításait követned, elvégezned a feladatokat.

Kattints ide, és tekintsd meg a teljes tanfolyam tartalmát. Mindegyik szinten egy leckét megnyithatsz.

 

2. Képes szószedet a leckékhez

A tanulásban nagyon fontos, hogy lásd, amiről tanulsz. Sokan mondják, hogy vizuálisak, valójában mindenki az. Az iskolapadban azért nehéz egy nyelvet tanulnod, mert nem a  környezetben tanulod a szót, hanem az írott képét akarod bemagolni.

A legtöbb, főleg a kezdő leckéknél képes szószedet segíti tanulásod. Ezáltal sokkal jobban megmaradnak a szavak, hiszen meg is hallgathatod őket.

Kattints ide, és tekints meg a 30. lecke szószedetét.

 

 

Mennyibe fog ez kerülni?

Online tanfolyamomhoz most KÉT ÉVES hozzáférést kapsz.

 

 

 

 

 

32 000 FT

(az ár az áfá-t is tartalmazza)

 

EGY  KÉT ÉVES HOZZÁFÉRÉSSEL

A  KÉT ÉVES HOZZÁFÉRÉS CSAK AKKOR JÁR NEKED, HA A TELJES TANFOLYAMI HOZZÁFÉRÉSI DÍJ HATÁRIDŐRE ÉRKEZIK BE. A HATÁRIDŐN TÚLI BEFIZETÉSHEZ AUTOMATIKUSAN 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS JÁR.

FIGYELEM: Ha részletre veszed a tanfolyamot, és megszünteted a részletek fizetését, akkor a rendszer a fizetési határidő túllépésekor inaktiválja hozzáférésed, tehát ha egy havi részletet fizettél, akkor egy hónapig tudod tanulni a tanfolyamot.

 

Lehet részletfizetéssel is fizetni?

 

A tanfolyam díja részletfizetéssel is teljesíthető, NÉGY havi részletfizetéssel. Ez esetben négy egymás utáni hónap alatt kell a tandíjat befizetned. Már az első részlet befizetése után jogosultságod vagy a leckék használatára, de amennyiben megszakítod a részletfizetést, akkor a leckéid a rendszer automatán inaktiválja. A KÉT ÉVES hozzáférés neked is jár, de csak akkor, ha utolsó részletfizetési határidődre a teljes hozzáférési díj beérkezik.

Részletfizetés esetén a költségek:

 

4 HAVI RÉSZLETRE - 4X 8000 ft

 

 

Külföldi vagyok, én is részt vehetek?

Igen, természetesen. Külföldről Western Union-on keresztül tudsz utalni, vagy banki utalással. A Western Union az olcsóbb, de tájékozódj kérlek az utalási költségekről, mert ezt nem tudom átvállalni. Ha a Western Uniont választod, akkor is töltsd ki a megrendelőlapot, és küldöm az adatokat.

 

 

 

 

 

 

MI TÖRTÉNIK, HA KITÖLTÖD A MEGRENDELŐLAPOT

A megrendelőlap elküldésétől számított 48 órán belül kapsz egy visszaigazoló emailt a pontos teendőkről, amit most ide is leírok neked.

Ha ez nem érkezik meg hozzád, akkor azt jelenti, nem kaptam meg rendelésed, így küldd el újra.

Választhatod a banki utalást, illetve a postai utalást, ahogy neked kényelmesebb. Banki utalásnál elegendő, ha egy OTP-be bemész, és készpénzzel befizetheted a kapott számlaszámra.

Ha postára szeretnél menni, és ott befizetni, akkor sárga csekket küldök az általad megadott címre, ezért kérlek, ezt pontosan töltsd ki. A sárga csekken történő fizetés nem kerül plusz költségbe, de mire megkapjuk befizetésed, az akár 10 nap is lehet.

A fizetési határidő 8 nap (banki utalás), illeve 14 nap (postai befizetés esetén). Fontos a határidő betartása, mert a további egy év hozzáférés egy ajándék, és csak azokat jutalmazzuk, akik időre eljuttatják a hozzáférés díját.

A banki utalás a legkényelmesebb, hiszen ha nincs is bankszámlaszámod az OTP-nél, csak be kell sétálnod a bankba, és a küldött adatokat megadnod.

Ha külföldi vagy, akkor is rendelhetsz bátran, hiszen valutában is utalhatsz akár interneten keresztül, akár banki utalással, vagy ami kedvező számodra: Western Unionon keresztül. Inkább a Western Uniont ajánlom, mert a postai utalás nagyon drága.

De külföldről a bank mindenféleképpen felszámol utalási költséget, ezt kalkuláld még hozzá, mert nem tudjom átvállalni ezt az összeget.

Mi nem kérünk tőled bankszámlaszámot. Amint megérkezett befizetésed, még aznap aktiváljuk a hozzáférést a leckékhez, hogy tanulhass tovább.

GYAKORI KÉRDÉSEK A TANFOLYAMRÓL:

Beszélni csak beszélve lehet. Hogyan fogok megtanulni beszélni, ha nincs kivel beszélnem?

A leckéim nem pótolják az élő beszélgetést. Igen, beszélned kell. Ki kell mondanod HANGOSAN a szavakat, mondatokat. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy a beszédkészséget fejlesszék, és fokozzák a képességed. A tanfolyamon lehetőséged van arra, hogy tanulótársakat találj, ha akarsz.

DVD-t is kapok? Letölthetem a tananyagot?

A tananyag hozzáférési díja kerül ennyibe, nincs lehetőség a letöltésére.

Mi van, ha elakadok?

Folyamatos kapcsolatban vagyok a tanulókkal, így kérhetsz segítséget. Bármikor írhatsz emailt, vagy hozzászólhatsz a leckékhez.

Mi van, ha technikai problémám adódik, vagy hibát észlelek?

A visszaigazoló levélben minden elérhetőséget megadok neked, de a honlapon magán is megtalálod a technikai ügyfélszolgálat számát. Vagy add meg telefonszámod, és kollégám visszahív.

Milyen szintre lehet eljutni a programmal?

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és akár egyedül is tudd fejleszteni angoltudásod. Erős középhaladó szintre tudsz eljutni, ami azt jelenti, hogy a mindennapi élet témáiban kényelmesen eltudsz majd igazodni.

Nyelvvizsgázhatok-e a tanfolyam végén?

Nem ez volt a célom vele, de több tanuló is sikereket számolt be, így vágj bele bátran. 

Teljesen kezdő vagyok, még sosem tanultam angolul. Neki merjek vágni?

Ha a teljes tanfolyamon gondolkozol, akkor már el kellett kezdened a 25 leckés tanfolyamom, ami teljesen az alapokról indul. Ennél kezdőbb tanfolyamot sehol nem találsz ma a piacon, akármennyire is kezdőnek szánják.

Én már tanultam angolul, az első 25 lecke nekem túl könnyű volt, így nem tudom, neki merjek-e vágni. Esetleg nem lehetne kihagyni az elejét, és mondjuk a 100. leckénél indulni?

Mivel online tanfolyamról van szó, igen nehéz a tanuló szintjét belőni, és arról a leckéről indulni, ami neki kell. A legtöbb újrakezdő tanuló pont azért újra és újrakezdő, mert az alapok közül valami hiányzik, vagy nem tökéletesen tudja. Korábban feldaraboltam a tanfolyamom, de nem volt sikeres, így eldöntöttem, csak együtt adom oda, pont azért, hogy sikered legyen.

Kezdj neki, és ki fog derülni, melyik az a rész, ahol már lassabb vagy, amit jobban kell gyakorolni. De ismételni még a haladóbbaknak is kell folyamatosan, és ezt a leckéimmel kényelmesen meg tudod tenni.

Felfüggeszthetem-e a teljes tanfolyamot?

Nem, a hozzáférésed nem lehet felfüggesztened, de két évnek elégnek kell lenni, és ha mégsem, bármikor meghosszabbíthatod.

Van-e részletfizetési lehetőség?

Igen, van. Ebben az esetben havi részletfizetéssel kell a tanfolyam használati jogát kifizetned. Amennyiben megszakítod a tanfolyami hozzáférés kifizetését, az szerződésszegésnek minősül, hiszen ez az ár a teljes tanfolyamra van megalkotva, ráadásul a plusz hozzáférés is csak akkor jár.

Külföldi vagyok, én is részt vehetek a tanulásban?

Mivel a tanfolyam online, a világ bármely részéből tanulhatsz. Utalásod megteheted bankon keresztül, vagy Western Union segítségével, ez utóbbi transzfer díja kedvezőbb.

Letölthetem-e a leckéket?

A tanfolyam anyaga nem letölthető, speciális online tanfolyamról van szó. A díjat is úgy állapítottuk meg, hogy ez használati díj, és nem a program megvétele.

Kaphatok-e tanári segítséget?

A leckéket úgy állítottam össze, hogy tanári segítség nélkül is tudj haladni. Mégis előfordulhat, hogy valami nem világos, vagy bizonytalan vagy. Ilyenkor írhatsz nekem emailt, és segítek, de csakis a tananyaggal kapcsolatban. A tanfolyamra való feliratkozás nem jelenti azt, hogy önéletrajzot írok valakinek, vagy lefordítom egy-egy levelét.

Vannak olyan feladatok, amelyek önálló munkát kérnek tőled, pl fogalmazást. Ezt természetesen elküldheted nekem javításra, de ez a tananyagomhoz kapcsolódó feladat.

Mikorra kell kifizetnem a tanfolyam díját?

A fizetési határidő a visszaigazolást követő 8 nap banki utalásnál, és 14 nap postai befizetés esetén. A visszaigazoló levélben ez az adat megtalálható.

A postai befizetés esetén sárga csekket küldtök?

A sárga csekket az általad megadott postai címre postázzuk. Ezzel be kell sétálnod a postára vagy a bankba, és befizetned az összeget, plusz költséggel nem jár.

A többi lecke is ilyen részletes, mint a 25 ingyenes?

Igen, igyekeztem ugyanazt a szisztémát követni.

Írtok-e számlát?

Mindenkinek írunk számlát, akár kéri, akár nem, ezt elektronikusan küldjük, azonnal a befizetését követően, ami a magyar törvényeknek megfelel.

Cégem fizetné, kaphatnék-e előszámlát/proform számlát?

Igen, mindenkinek küldünk díjbekérő számlát a feliratkozásakor, amin a fizetési határidő és egyéb adatok is szerepelnek.

Nem kérek számlát, kaphatnám-e olcsóbban a tanfolyamot?

Mindenféleképpen írok számlát, a tanfolyamot nem tudom olcsóbban adni.

Hogyan kapom meg a leckéket?

A leckékhez a www.onlineangol.com oldalon fogsz hozzáférni, jelszóval.

Van-e lehetőség arra, hogy tanári segítség, felügyelet mellett, élőszóban is gyakorolhassunk.

Sajnos erre nincs lehetőség, hiszen több mint 3700 tanuló van jelenleg a teljes tanfolyamon, én pedig egyedül, így magánórákra nem jut idő.

Ha a TELJES TANFOLYAMHOZ a jelszavam elveszik, kapok másikat?

Természetesen igen. Az oldalon tudsz új jelszót kérni, de ha nehezen megy, kérhetsz tőlünk segítséget.

Ha részletre kérem, akkor mikorra kell kifizetnem az első részletet?

A fizetési határidő 8 (banki utalás) illetve 14 nap (postai utalás). Azaz a fizetési határidőre be kell érkeznie az összegnek, akár részletre kéred, akár egyszerre utalod a teljes összeget. Részletfizetés esetén az első fizetési határidő ez, utána a következő részlet egy hónap múlva esedékes. Mondok egy példát. Valaki ma megrendeli, akkor 8 munkanapja van az összeg elutalására, vagyis a fizetési határidő pl. december 21. Ha a postai utat választja, akkor ez plusz hét nap, vagyis 28-a. Részletfizetés esetében a következő részlet határideje január 21 vagy 28, és így tovább.

Ha nincs vagy megszünik az internetem, hogyan tudok az anyaghoz hozzá jutni?

Ebben az esetben inkább ne rendeld meg a tanfolyamot, hiszen ez egy online program, internet nélkül nem megy.

Részletfizetés esetén mikor kapom meg a leckéket?

Ebben az esetben az első részleted beérkezése után megkapod a leckék egy részét, és utána részletekben a többit. Az első részlet befizetésekor 75 leckét stb.

Mi történik, ha nem tudom pl. a második részletet befizetni?

Amennyiben nem tudod fizetni a következő részleteket, akkor az addig befizetett leckék inaktiválódnak, így ha bizonytalan vagy a részletek befizetését illetően, inkább ne rendeld meg.

Ha nem tudom a következő részletet, akkor miért  inaktiválódnak a leckéim, hiszen fizettem?

Nem, nem fizetted ki, csak egy részletet. Erre külön felhívom a figyelmet, hogy fizesd ki végig, és így KÉT ÉVES hozzáférés jár.

Szerinted milyen tempóban kell haladnom, hogy hamar befejezzem?

Mindenki más-más tanulási képességekkel rendelkezik, így ezt igen nehéz megmondani. Attól is függ, hogy tanultál-e vagy sem. Érdemes napi 1 órát minimum rászánni, és folyamatosan, lehetőleg minden nap. Ez is olyan, mint a torna: ha hetente egyszer fél órát szánsz rá, akkor igen lassan fejlődsz, de ha rendszeressé teszed, akkor érezhető a fejlődés.

Azért is fontos, hogy napi rendszerességgel haladj, mert így kevesebbet kell ismételned, míg ha kihagysz pl. egy hónapot, kezdheted az egészet előlről.

 

 

A MEGRENDELŐLAP KITÖLTÉSE NEM JÁR SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL. BÁRMIKOR VISSZAMONDHATOD, KIVÉVE, HA MÁR ELINDÍTOTTAD A RÉSZLETFIZETÉST.