VÉLEMÉNYEK

Kedves Látogató!

 

Ha azon gondolkozol, érdemes-e feliratkoznod, akkor olvass bele a sikerekbe, amelyeket 2008 óta folyamatosan kapok a tanulóktól.

Legfrissebb zárómra nagyon büszke vagyok, mert mondhatni minden idejében a tanfolyamot tanulta, és folyamatosan küldte be a bónuszfeladatokat. Ebből látszik, hogy aki akar és szán rá időt, annak sikerül:))

"Szia Noémi, én is elértem a tanfolyam végére. A leckéid nagyon hasznosak voltak, sokat tanultam belőlük. Én nem tanultam angolul az iskolában, de mindig is tetszett a nyelv és szerettem volna angolul tanulni.

A tanfolyamod előtt is ismerkedtem már a nyelvvel, de a tanfolyamod segített igazán. Minden nap sokat foglalkoztam a leckéiddel és mellette sokat olvastam és sorozatokat is néztem angolul angol felirattal. Jó érzés volt látni, hogy egyre többet megértek. Még egy rövid történetet elmesélnék, ami nemrég történt velem: pár napja elkezdtem nézni egy sorozatot magyarul mert érdekesnek tűnt, de ahogy haladtam előre a részekkel kiderült, hogy csak az első pár rész van meg magyarul a többi angol és a magyar verzióra várni kell...így elkezdtem nézni angolul a többi részt, mert kíváncsi voltam mi fog történni és hát nem bírtam kivárni a szinkront (azt hiszem egy kicsit sorozatfüggő vagyok :)) nem találtam hozzá semmilyen feliratot se magyart se angolt, de meglepve tapasztaltam, hogy szinte mindent megértettem mindenféle felirat nélkül is. :) A nyelvezete elég könnyűnek tűnik, de a tanfolyamod előtt nem értettem volna meg, tehát nagyon köszönök mindent. Öröm volt veled tanulni az angolt és persze folytatni tovább, mert még egyszer végig fogok menni a leckéken, hogy azok a részek is rögzüljenek amik elsőre nem maradtak meg teljesen. És sok angol sorozat, film és olvasnivaló is vár még rám. " Barbara - teljes Noémiangol tanfolyam végzett!

 

 

IRATKOZZ FEL, HISZEN SEMMIT NEM VESZÍTESZ RAJTA!!!

 

Gyuris Noémi, szerkesztő tanár

"Több ingyenes próbatanfolyamot is kipróbáltam. Volt, ahol a tanár túl "szájba rágós" volt, volt ahol túl jópofa akart lenni, ami nekem már sok volt. Máshol egyáltalán nem volt magyarázat, igaz előnye volt, hogy szavakra és mondatokra annyiszor kattintottam, ahányszor csak hallani akartam. De nem volt magyarázat a kiejtéshez. Csak kattintgatás. Semmi agyi megerőltetés. Nálad azért kell és muszáj gondolkodni, ami nem hagy ellustulni és nagyon jó, hogy van visszacsatolás, mi megy, mi kevésbé megy." Takács Andrea 2019. március 12.


"Lett önbizalmam, hogy képes vagyok és leszek ezt a nyelvet elsajátítani. Ez Veled tud megtörténni, mert még soha nem tanultam ilyen logikusan és szisztematikusan egy nyelvet. Köszönöm!!! Zseniálisan működőnek érzem a rendszered! Soha nem értettem egy szót sem a beszélt nyelvből, most valóban kihallom a szavakat!! Új élmény! Mégsem vagyok tökfej!:)) Köszönöm!!!" Kovács Andrea - 2019. március 7.


"Annyira jól elmagyarázod az igeidők közötti különbségeket, hogy csak ámulok. Megvilágosodtam, eddig mindig csak magolással próbálkoztam, illetve rémlik valami a suliból, hogy mindig valami idővonallal próbálják megértetni, de ez a magyarázat jóval kezelhetőbb az agyamnak.... valószínűleg ezért éreztem nehéznek. Rájöttem, h a megértés az alap, utána már jóval könnyebb a logikában eligazodni, tanulni. Köszönöm :) "Ildikó 2019. február 22.


"Jó érzéssel tölt el, ha rendszeresen elvégzem a magam elé kitűzött feladatot.A tanfolyamod valóban kitűnő és az, hogy állandóan tökétetesíted igazán csodálatra méltó!Fogadd legőszintébb jókívánságaimat ! Szeretettel, Edit néni"
"Olyan módszert alakítottál ki, ami még nem volt! Szenzációs!" Angéla - 2019. február 18.
"Mindenképp pozitív változást okozott.A már ismert,innen-onnan szerzett minimális angoltudásom részletei kezdenek rendszerben a helyükre kerülni.Amit a te tanfolyamodon eddig átvettem,abban a tudásomban lényegesen biztosabb vagyok.Igaz mint már írtam,mindíg ismétlek,ezúttal stabil alapokon nyugvó tudást szeretnék megszerezni,amit aztán használni is merek majd. Gratulálok a leckék összeállításához,csak ajánlani tudom mindenkinek,ahogy már meg is tettem!:-) " Pálos Tamás 2019. február 12.

"Közel 8 és fel éve tanulom iskolában az angolt, de beszélni mégsem tudok és nem is nagyon értem meg. A szavakat is nagyon nehezen jegyzem meg, ha egyik nap tanulok egy szót ha más napra nem is de biztos, hogy egy hét múlva már nem emlékeztem rá. A tanfolyam és a módszered segítségével viszont sikerült megjegyeznem a szavakat:)) Köszönöm! " Szilvia - 2019. február 4.
"Gyorsabban sikerül reagálnom a feladatokra,érzem a fejlődést,most először gondolom úgy,hogy amit átvettem leckét a módszereddel ,azt tényleg tudom is.Köszönöm" Tamás - 2019. február 2.
"Rengeteget fejlődött az angol tudásom. Egyre jobban megértem az írott és hallott szöveget is. Kabai Emőke" 2019.január 30.
"Az tetszett leginkább, hogy hangos, egyben ezt találom a leghasznosabbnak is. Sokat segít továbbá az is, hogy érthető magyarázat tartozik minden anyagrészhez." Andrea 2019. január 29.
"Elkezdtem bízni önmagamban, hogy itthonról is képes vagyok megtanulni angolul. Végre.....  Zsuzsanna" 2019. január 27. 
"Én már a B2 szinten is túl voltam néhány évvel ezelőtt, de azóta nem volt alkalmam beszélgetni. Az anyanyelvi beszélőket nehezen értem meg.Kíváncsi voltam a kurzusodra és kértem a 25 leckét. Aztán azt gondoltam,hogy azért ez kevés nekem. Ma kinyitottam ezt a leckét és rájöttem, hogy bizony ez hasznos lehet nekem is. Tanulok Veled! Köszönöm! Éva" 2019. január 26.
"Már két hónap eltelt azóta, hogy először végigértem a tanfolyamodon, és szeretném elmondani mik történtek velem azóta az angol terén. Megígértem, hogy még jelentkezni fogok, és én betartom az ígéreteim. :)
Néhány napja felkerestem egy nyelviskolát, hogy részt vehessek egy szintfelmérésen. Amikor az ott dolgozó hölgy megkérdezte, mióta tanulok angolul, és válaszoltam, hogy  kb. öt hónapja, egy könnyebb tesztet íratott meg velem elsőnek. Végül négy tesztet írtam. :) Minél nehezebb volt a teszt annál kevesebb hibám lett :) A legnehezebben kettő hibám lett. Nagyon meglepődött, hogy ilyen jó teszteket tudtam írni. Megkérdezte tőlem, hogy hol tanultam. Meséltem neki a tanfolyamodról. (Csak jókat mondtam, de rosszat nem is tudtam volna mondani. :) Nagyon szerettem/szeretem a tanfolyamod. Remélem nem bánod, hogy meséltem neki róla.) Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamra fogok járni, ami február vége fele indul majd. A tesztek szerint az elég lesz nekem. Illetve kértem a beszélgetős órákat pluszba, amit anyanyelvi tanár fog tartani. Nagyon örülök, hogy lehetőségem lesz egy anyanyelvi tanár óráit látogatni. Először biztos szokatlan lesz, de szerintem izgalmas is egyben. 
Nagyon sokat olvasok angolul (főleg Oxford Bookworms könyveket), és sok videót is nézek. Kerestem bloggereket Youtube-on, olyan témákban amik érdekelnek. Felirat nélkül is nagyon jól megértem őket. :)
De ami szerintem a legfontosabb, hogy aktívan használom a nyelvet, kommunikálok. :) Regisztráltam egy appra, ahol angol anyanyelvűekkel lehet beszélgetni. Már több mindenkivel beszélgettem, nem csak pár percet, hanem akár több órát is. Mindent értettem amit írtak, és ők is értették amit én. Az app kb. úgy működik mint a Facebook messenger. A neve HelloTalk. Nekem nagyon tetszik.
Ha minden a tervek szerint megy áprilisban nyelv vizsgázhatok B2 szinten. Már nagyon várom a nyelviskolát, főleg az anyanyelvi tanárt. Kíváncsi vagyok, hogy tudom majd kamatoztatni a tudásom ezekben az új kihívásokban. :)" Tóth Barbara 2019. január 22."
"Nagyon jó a szemléltetés, a gyakorlási lehetőség minden szempontból szuper, látom, hallom, mondom írom, stb. Nagyon köszönöm a lehetőséget!További sok sikerélményt kívánok Neked is Noémi!"Melinda 2019. január 21.

"Szuper ez a módszer. :) Azt hiszem, a sok begyakoroltató feladatnak köszönhetően, könnyebben, pontosabban fogok majd kommunikálni... végre kapizsgálom a nyelvtant is :)" P. Ildikó 2019. január 20.
"Azért választottalak, mert a 25 leckés tanfolyamon (próbaleckék) már picit többet haladtam mint iskolai éveim alatt. Lehetőség van vissza menni a leckékre, ha nem értem vagy nem megy. Nem türelmetlenkedik senki, és akkor tudom tanulni amikor nekem időm van rá. Nagyon régen tanultam angolt... Sokszor kezdtem újra, de mindig elakadtam ott, hogy nem tudok összerakni egy mondatod, és nem merek megszólalni.
Így amikor a leckéidnél sikerélményem volt, úgy gondoltam jó lenne folytatni." Erika 2019. január 19
"Nagyon boldog vagyok. Azelőtt a Duolingóval tanultam. Jó néhány szó ragadt rám. De ez a lépésről felépített anyag sokkal jobb. Már lassan elkezdek beszélni." Bagdi Béláné 2019. január 18.

"Eddig több on-line tanfolyamot is elkezdtem de nem éreztem, hogy sikert érnék el. Már az általad biztosított 25 ingyenes lecke első felénél amit megcsináltam tudtam, hogy nekem erre van szükségem a hallás utáni értésre és kifejezni mondanivalómat angolul. Legfőképp a lehető leggyorsabban a munkámhoz szükséges angol nyelvtudást akarom elsajátítani de természetesen ezzel együtt az átlag hétköznapjaimat akarom jobbá, szebbé tenni azzal, hogy tudjak beszélgetni a kollégáimmal, vendégekkel és emberekkel. Röviden ez volt oka, hogy az általad szervezett on-line tanfolyam mellett voksoltam. Bízom benned és legfőképp ön.agam kitartásában és a sikerben!" G.K. 2019. január 18.

"Sokat fejlődött a szövegértésem, hatásos a módszer. Úgy tanulok szavakat, hogy észre sem veszem. Nem magolok."Farkas Norber 2019. január 16.
"Igeidőkről nagyon sokat tanultunk, örülök, hogy már az időkben is ki tudom magam fejezni, és a hallás utáni szövegértésben is sokat fejlődtem szerintem." Kertész Kata 2019. január 11.
"Teljesen nulla angol nyelvtudással jól esik már ez ilyen egyszerűbb mondatok megértése is. Nagyon érthetők és egymásra rendkívül jól épülő feladatok és nyelvtani tudás!" Kertész Annamária 2019. január 11.
"Így online módon is meglehet tanulni a beszédet." Sallai János 2019. január 11.
"Kedves Noémi! Többszörös újrakezdő vagyok, de most a löketet a könyved okozta. Alig vártam, hogy meg kapjam és rögtön bele is kezdtem. Nagyon tetszik az egész felépítése. Amilyen nagy hévvel kezdtem a feladatok megoldását, olyan nagy lett a felismerésem, hogy bizony van sok bepótolni valóm. Azt gondoltam az egyszerű feladatoknál, ó ez hamar megy, de rá kellett ébredjek, ez nem így van. Ezért nagy elszántsággal elkezdtem az online feladatokat az elsőtől és azokat is becsületesen végig hallgattam és megoldottam ami tényleg még könnyebb volt. Mind ennek hála, eljutottam a 25. leckéhez és örültem, hogy sikerültek a záró feladatok. A javítóst is küldöm, bízom benne, nem lesz sok hiba. Mivel fejben eldöntöttem, szeretném tovább fejleszteni az angol tudásomat, minden nap foglalkozom vele, ha nem veszek új leckét akkor visszamenőleg gyakorlok. Ahogy napról napra jobban sikerülnek a leckék, annál nagyobb a sikerélményem és NEM ADOM FEL! A saját akaratom mellett nagyon köszönöm NEKED a lehetőséget,hogy itt tanulhatok!" Kéri Lajosné 2019. január 9.
"Köszönöm Noémi!Nagyon jók a leckék, a magyarázat is, a gyakorló feladatok is. Minden leckénél dominál a helyes kiejtésre törekvés. A feladatok jól segítik a tanultak bevésését. nagyon tetszik! Köszönöm a lehetőséget. Tüske Istvánné" 2019. január 9.

"Szeretem, hogy az új szavak mellett képek is vannak , mert így könnyen megjegyeznem." László Szilvia 2019. január 7.
"A hallás utáni értésben fejlődtem, amiben nagy segítség a napi kérdések rovat. Talán a nyelvtan is kezd jobban menni, bár ebben mindig vannak bizonytalanságaim. Most kezdtem el angol felirattal angol nyelven sorozatot nézni és értem is a történet, mégha nem is minden mondatot." Klára - 2019. január 4.
"Nagyon jó az anyag, érzem magamon a fejlődést és örömmel végzem a feladatokat. Julianna " 2019. január 4.
"Nagyon élvezem és imádom a leckéket, szuper az egész ahogy fel van építve, és ahogy el van minden magyarázva. Úgy érzem napról napra fejlődök. Az meg, hogy így kiértékeled a tesztjeimet fantasztikus és nagyon motiváló. Látom és megértem, hogy mit rontottam el és a hibákból lehet a legjobban tanulni." Tóth Kata - 2019. január 3.
"Kedves Noémi! Most töltöttem le a szótáradat és pillantottam bele. Van már némi fogalmam az angol nyelvről, de még igen csak kezdő vagyok. Nagyon tetszik a szótárad, szuper, hogy nemcsak a kép illusztráció van mellette, hanem a kiejtés is, mert igazából ez okoz nagy gondot. Többféle szótárt nézegettem már (pl. én is a SZTAKI-t), de igazából mindegyik másként ejtette ki és sok esetben nem is lehetett érteni. Itt viszont le van írva, így egyértelműsíti. Köszönöm szépen" Erika - 2019. január 3.
"Hogy az embernek, így nekem is van sikerélménye, jobban megérti és várja hogy újra leüljön a gép elé és tanulhasson, mert nem kényszer, hanem önszorgalom, kikapcsolódás." Erika 2019. január 2.
"Újrakezdő révén, örülök,hogy visszarázódtam az angolba és eddig volt már pár sikerélményem ami tovább buzdít :)" Szász Mária 2019. január 2.
"A képek+kiejtés+leírás=könnyebben rögzülnek a szavak (nem kell magolni+jó lesz a kiejtés)." S. Marianna 2019. január 1.
"A hallás utáni megértésben nagyon sokat fejlődtem. Működik a papagáj módszer!!" István Kalo 2018. december 31.
"Kedves Noémi! Régen a diplomám megszerzéséhez még elfogadták az eszperantó nyelvvizsgát. Kb. 20 évvel ezelőtt tanultam egy rövid ideig angolt (de semmire nem emlékszem belőle). Most szeretnék megtanulni angolul. Család és munka mellett nem akartam magántanárhoz, ill. tanfolyamra beiratkozni; kötött időpontokra megjelenni az órákon stb....Nem szerettem volna magolva, tankönyvekből nyelvet tanulni, de az a módszer sem tetszik, hogy csak idegen nyelven tanuljon valaki semmi nyelvtan és magyar magyarázat nélkül). Így a neten keresgettem modernebb módszerek találásának reményében.Ekkor találtam rád :) Nagyon megtetszettek a leckéid. Így a 0. szintről indulva is érthetőek, ill. könnyen tanulhatóak az anyagok. Egyszerre száll az ember agyába a nyelvtan, a helyes mondatszerkezet, az új szavak (angol és magyar leírással) és a helyes kiejtés - Egyszerre látni képen, hallani és olvasni. És mindig van gyakorlás, amivel begyakorolható/visszaellenőrizhető, hogy tényleg jól rögzült-e az új anyag -  ... Szuper!! Köszönöm, hogy örömmel tanulhatom az angolt általad :) Mariann" 2018. december 29.

"Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, nagyon hasznosak a leckéid. Bevallom anno sok éve érettségiztem angolból, elég sok mindenre emlékszem, de a beszéddel és a kiejtéssel mindig is hadi lábon álltam. Jelenleg négy hónapja járok angol kiscsoportos tanfolyamra (hat fő) ahová kimondottan úgy jelentkeztem, hogy újrakezdő vagyok és nem a nyelvvizsga az elsődleges célom, hanem hogy magabiztosan meg merjek szólalni végre, mert egy csomó minden ott lapul bennem, rengeteg szót, sok nyelvtani dolgot ismerek, de ha arra kerül a sor, hogy beszéljek, szinte hebegek - habogok, ebben ráadásul még a borzasztó kiejtésem is hátráltat. A tanfolyamon a nyelvtant  leadták, sajnos ránk ömlesztve óráról órára  az  összes igeidőt, alapos begyakorlás nélkül, nagyon kevés tesztel, minimális beszéddel. Annyira örülök, az sem baj ha előről ismételünk mindent újra.  Többször meghallgatom a leckéket újra és újra és közben hangosan mondom is  és látom már a fejlődést és a kisebb mondatokat is már magabiztosan el tudom mondani. (pedig még csak most kezdtem itt veled) Ez kell nekem amit te tanítasz! Nagy kár, hogy nem te vagy a nyelvsuliban a tanárom. Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a levelem, csak szerettem volna ha tudnád, hogy mennyire örülök a tanítási módszerednek és mindennek amit nyújtasz.' Kata 2018. december 27

"A legnagyobb változás az hogy szívesen ülök le tanulni, és önbizalmat, sikerélményeket szereztem a feladatok megoldása során." Erika - 2018. december 24.
"Az elmúlt években sok online és írott anyaggal próbálkoztam, de eddig ez a legkövetlenebb és legjobban használható tanfolyam." Gombos Péter 2018. december 8.
"Rávettem magam a tényleges "folyamatos" tanulásra. Régóta szerettem volna elkezdeni angolul tanulni, de eddig nem sok mindent tettem az ügy érdekében. A folyamatos eredeti angol hanganyag tetszik a legjobban. A feladatok is tetszenek, kreativak. Pl. a szótanulás, a diás dolgok, stb." S. Enikő 2018. december 5.
"Eddig sokszor az volt a baj, hogy a meglévő tudásom sem mertem használni a kiejtés miatt, és ez kezd feloldódni ezeknek a leckéknek köszönhetően." 2018. december 1. Mező Krisztina
"A remek gyakorlatoknak köszönhetően a hallás utáni megértésem és a kiejtésem is sokat fejlődött. Köszönöm a hasznos tanácsaidat és a segítségedet! Öröm tanulni a módszereddel!" Jola 2018. november 27.
"Nagyon élvezem az új leckéket, a régi anyaghoz képest ez jobb. Sikerélményem van minden leckénél. Köszönöm neked! Médi" 2018. november 26.
"Újrakezdő vagyok, célom hogy elmélyítsem az írásbeli nyelvhelyességet és a hallás utáni szövegértésemet. Noémi, folyamatosan érzékelem, hogy nagyon jó helyen vagyok itt nálad! Köszönöm, hogy megalkottad ezt a tanfolyamot!" Dóra 2018. november 19.

"Az angol kiejtésem is jobb, mióta veled tanulok, és a nyelvtan aranyat ér:))" Brigitta 2018. november 18.

"Nagyon hasznosnak találom ezeket a leckéket. Tetszenek a videok is. Már többszöri nekifutásra kezdek bele a nyelvtanulásba, de azt látom, hogy ezek a leckék nagyon részletesen és érdekes képekkel illusztrálva igyekeznek rögzíteni az adott szót. Az én tetszésem elnyerte. Köszönöm a segítséged. Üdvözlettel, Gyulai Varga Ági" 2018. november 13.

"Sziasztok! Lehet vicces lesz amit írok, de mindenképpen tanulságos... Kb a 100. leckétől jöttem vissza ismételni mert közel 6 hónap elment tanulás nélkül. Nem először fordul elő, de ilyenkor átfutom a régi anyagokat is, mert mindig lehet olyan, amin átsiklik az ember a megemésztetlen információ miatt. Biztos voltam benne, hogy itt, az elején, mindent 100%osan tudok. Az igazsághoz tartozik, hogy Angliában dolgozom pincérnőként már egy ideje, de 0 angol tudással jöttem ki és nem szerettem volna úgy nyelvet tanulni ahogy sok mindenki más a környezetemben, hogy hallás után sajátítja el a tudást, de mivel nem tanulta, így x idő után is hibásan használja/vagy nem használja/ az igeidőket. Én kezdetektől fogva erről az oldalról tanulom az angolt, mert halláskárosodásom van így a környezetemből kevés tudást tudok felszedni. / csak zárójelben jegyzem meg, hogy ennek a tanfolyamnak az első 100 leckéje is elég ahhoz, hogy Angliában, akár még kicsit süketen is, boldogulni tudjon az ember...és nem vagyok Noémi fizetett embere...lol/ Viszont sokszor hallottam az angoloktól rendelés közben ezt a mondatot hogy: "I'm gonna have "ÉJ"....és mondták amit rendelni szeretnének....Annyit gondolkodtam rajta, mi a fenét jelenthet az az "ÉJ", és most, ennyi idő és ismétlés után jövök rá, hogy az a "a" hangsúlyos alakja! Ez egy olyan információ volt nekem eddig, amin mindig újra meg újra átsiklottam, mert nem mondott nekem semmit az, hogy hangsúlyos alak....úgyhogy csak tanácsolni tudom mindenkinek, aki itt jár az elején a tanfolyamnak, térjen vissza időről időre és ne sajnálja az időt az ismétlésre, mert igenis mindig van új a nap alatt! ;-)" Marincsák Erika - 2018. november 13.
"Fuuuuu Noémi! Ez nagyon szuper lett! Nem is tudom, mikor voltam itt, a leckék elején utoljára....gyakorolni néztem vissza, de teljesen megváltozott minden. Sokkal de sokkal jobb mint volt ezelőtt! látszik hogy sok munka van benne! Na nem mintha a régiben nem lett volna, de ez így már nagyon professzionális! Gratulálok! :-)" Erika - 2018. november 12.

"Nagyon jó, hogy a leckékben vissza tudok menni gyakorolni ismételni, hiszen a teszteknél kiderül mi nem megy flottul. Nagyon élvezem a leckéket, nagyon jók, élvezetesek, úgy érzem sokat fejlődtem, mert nulláról indultam. Ezt kedves Noémi neked és a módszerednek köszönhetem.
Jó tanulást kívánok mindenkinek ! Irtási Erzsébet 2018. november 5.
"Jobban helyére került a szórend a mondatalkotásban és nyelvtanilag is sokat fejlődtem. Ha rendesen végigcsinálom, akkor jövő nyárra magamra sem fogok ismerni külföldön! Szuper ez a tanfolyam!!!" Kerekes Dóra 2018. november 5.
"Fejlődik a kiejtésem és a beszédértésem. Ez a leggyengébb pontom az angol nyelvben. Nagyon tetszik az egész tanfolyam koncepciója, ezt pedagógusként mondom. Örömmel tanulhat így mindenki." Szabó Károly 2018. november 4.
"Egyre nagyobb örömmel tanulom a nyelvet. Elhiszem, hogy sok gyakorlással képes vagyok megérteni másokat és megértetni magam angolul. Noémi, fogadd nagyrabecsülésem és köszönetemet a munkádért. " Judit 2018. október 30.

"Nagyon sok újat tanultam a második szinttel. A férjem már teszteli az angol tudásom, hogy példamondatokat ad szóban, hogy a külföldi útjainkon, hogyan fogom megkérdezni, hogy hol van a buszmegálló a reptér felé. Illetve, hogyan tudok kérni vásárlásnál dolgokat. Eddig nem buktam meg a teszteken. :-) Folyamatosan fejlődik a hallás után szövegértésem. Bár még mindig többször vissza kell hallgatnom egy szöveget, hogy pontosan megértsem." Kata

"Nagyon sokat segített a hallás utáni megértésében .Több éve tanulom az angolt, de nem rendszeresen, mert nem értettem a tanárt. Senki nem mondta, hogy az élő beszédnél mire kell figyelni. Nekem ez itt nagy segítség volt. Köszönöm a lehetőséget. Csak gratulálni tudok, sok újat tanultam !!  H.M. 2018. október 25


"Nagyon örülök neki,hogy ràd talàltam csodàlatos a módszered köszönöm ! Ilona" 2018. október 25.
"Nagyon régóta,nagyon sokszor ugrottam már neki az angol tanulásnak,sokszor próbálkoztam,de kudarcba fulladt mindig:( A Te leckéidet nem rég kezdtem,de már most ég és föld az eddigi próbálkozásaimhoz képest!" B. Bernadett 2018. október 24.

"Hitet adott, hogy meglehet tanulni ezt a nyelvet. " Ilon 2018. október 24.


"Kedves Noémi!Megszerettem az angol nyelvet, a tanulást! Minden nap alig várom, hogy leülhessek a gép elé. Igaz sokkal többet kell már ismételnem, de nem bánom, mert érzem, hogy egyre jobban megy! Ezekkel a remekül összeállított, és kidolgozott tananyagokkal élvezetes a tanulás!Köszönettel, hálával és öleléssel: Erzsébet"


Ezt a sikert ma kaptam, és nem a dícséret miatt vagyok rá büszke, hanem amit írt a kedves tanuló. Egy csodás fogalmazással lepett meg, pedig még csak két hónapja tanul angolul. Fantasztikus.
 
"Büszke vagyok magamra.Tudod Noémi, a módszered, a tananyagok fantasztikusak! Én már több éve tanulok németül, de ilyen fogalmazást nem tudnék írni. Angolból ez alatt a két hónap alatt többet tanultam mint németből a sok-sok év alatt. 
Szuper tanár lehetsz nem csak online módon.KÖSZÖNÖM!!!!!!!" V. T. 2018. október 17.

"Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy online tanulhatok a módszereddel angolt. Abszolult kezdő vagyok angolból, így nagy segítséget jelent számomra, hogy a kiejtést is elsajátíthatom. 
Remélem, hamarosan tudok ismerőseimmel én is angolul beszélgetni (tolmács nélkül ☺). 
Jelenleg az 5.leckénél tartok. Ilyen klassz anyagból szórakozás a tanulás!!
Gratulálok, mindenre gondoltál, amikor az anyagot összeállítottad!  Remek munka!" Zsuzsa 2018. október 16.
"Bátrabban merek megszólalni. Lehet, hogy van benne hiba, de legalább merem mondani... " Alíz 2018. október 8.
"Már másodszor haladok végig a leckéken, és sokkal többet értek hallott szövegből. Ezzel volt a legnagyobb gondom." Margó 2018. október 8.

"Igazat megvallva kicsit lassan megy, a nulláról kezdtem, ahhoz képest elég jól haladok, de ez a kitünö leckéknek köszönhető, sok helyen próbálkoztam már, egyik sem volt ilyen érthető és érdekes, köszönöm." Elek - 2018. október 4.
"Nagy változást hozott a tanfolyam. Értem az angol mondatokat,sikerélményeim is vannak. Szeretem a leckéket a teszteket is nagyon jók. De még sokat kell tanulnom. " Irtási Erzsébet 2018. szeptember 28.

"Azért szeretnék angolul tanulni mert nyáron külföldön nyaraltunk és sajnos elég nehezen boldogultam az angol beszéddel. Középiskolában öt évig tanultam, érettségiztem angolból de nem igazán tudok megszólalni és nem is nagyon értem a beszédet.
Szeretnék többet utazni de angol nélkül nem megy:(
Azért választottam ezt a tanfolyamot mert itt nem teszteket kell töltögetni hanem beszélni és megérteni amit hallok." Nikoletta 2018. szeptember 28.

"Nagyon hasznosnak találtam az első 25 leckét, és jónak a módszert.Otthon azok is kiejtik a szavakat,akik csoportban esetleg szorongnak.A saját tempóban haladás pedig különösen megnyugtató. Köszönöm. " K.I. 2018. szeptember 26.
"Nagyon jó segitség a zárójelbe írt helyes kiejtés, így sokkal magabiztosabb vagyok." 2018. szeptember 25.
"Napi 4-5 órát angolozom átlagosan hétköznap. Ebből kb 3 órát töltök el a te tanfolyamodon. A Jóbarátokra sorozatot angol felirattal nézem angol nyelven. A 90-95% át megértem. Sohasem tanultam eddig angolt, de nagyon tetszik, sokkal jobban megértem, és könnyebben is tanulom mint régebben a németet.A tanfolyamot valamikor 2018. július végén augusztus elején kezdtem el azt hiszem. Sokat foglalkozok vele így gyorsan tudok haladni, nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyammal nagyon sokat tanultam belőle már most is és biztos sokat fogok még a jövőben is. :)
A legjobban a hallás utáni szövegértés tetszik, meglepődve tapasztalom mennyire jól megértem, ennek nagyon örülök :) A németnél sokszor a lényeget se sikerült kiszűrnöm sajnos." Barbara 2018. szeptember 18.
 "Örülök, hogy veled tanulhatok. Még teljesen kezdő vagyok. Ausztriában dolgozom egy hotelben, ahol nagyon sok az 
angol vendég. Emiatt szeretnék angolul tanulni. Nekem,  a te módszered tetszik a legjobban. Különösen hasznosnak 
tartom - ahogy írtad - butított kiejtési jeleket használsz a kiejtés gyakorlásához így könnyebb a szövegértés is.
Izgatottan várom a folytatást." Ildikó - 2018. szeptember 24.
"Nagyon jól lehet haladni egyedül is vele, pedig féltem a tanár nélküli tanulástól, de itt minden érthető és nagyon jók a leckék." Viki - 2018. szeptember 18.
"Több mindent megértek.Fiam Dániában tanul, mikor meglátogattuk, tudtam útbaigazítást kérni. " Harmados Anikó 2018. szeptember 16.
"Csak dicsérni tudom én is a leckéket a felépitésük miatt, eddig ilyen jó módszerrel még nem találkoztam. Könnyedén lehet elöre haladni, de ennek ellenére kell a napi gyakorlás ami azért több mint húsz perc. Nekem mindenesetre egy-egy leckéhez kell legalább 45 perc. nagyon jó, hogy nem kell rohanni és itthon, kényelmesen a magam tempoja szerint tanulhatok, mégpedig könnyedén és eredményesen." Farkas-Frenczel Ágnes 2018. szeptember 14.
"Szia Noémi! Nekem 3 év van még vissza az egyetemből, szóval addigra kell a nyelvvizsga. Sokszori nekifutás után is csak az alapoknál tartok. Nekem nagyon tetszik a részletes magyarázat amit a leckékhez raksz, úgy érzem most sikerülni fog. Köszi" Éva - 2018. szeptember 12.

"Kedves Noémi! Újrakezdőként több tanulási módszer kipróbáltam de ez tetszik a legjobban.Nekem az a legjobb benne, hogy minden új szót és mondatot az eredeti kiejtésben hallom.Sokszori meghallgatás után egyre jobban értem.Egy egy rész nem túl hosszú nem megy el az ember kedve a tanulástól.Gratulálok, szuper.Üdv ÉVA" 2018. szeptember 10.
"Szia Noémi, nagyon tetszik a tanítási módszered , már többször is nekifutottam az angol nyelv elsajatitasaert más módszerekkel de mindig feladatam. A te módszered nekem nagyon bevallik és ami bátorít hogy tovább folytassam az az hogy haladok és látok eredményt lépésről lépésre. Nagyon örülök és köszönöm a segítséget" Mari - 2018. szeptember 9.
"Nagyon sok mindent megtanultam. Teljesen nulláról kezdtem az angol tanulását. Sok szót tudok már, mondatokat tudok összerakni. Nagyon élvezem a tanulást ezzel a tananyaggal. :-)" Kata 25. lecke után - 2018. szeptember 4.
"Önbizalmat adott, hogy képes vagyok megtanulni angolul. Sikerélményem van." :) :) :) Dobó Anikó 2018. szeptember 3.
"Jól mentek a feladatok 100%-sak lettek. Imádom a leckéid. Sikerélményem van, mely nagyon boldoggá tesz." Dobó Anikó 2018. szeptember 1.
"Én eddig nem tanultam angolul úgyhogy úgy érzem minden leckével fejlődöm valamennyit. Igyekszem jó tanuló lenni, szorgalmasan tanulni. Voltak nehezebb feladatok is de igyekszem mindent megjegyezni és időnként visszatérek gyakorolni ha valamire nem emlékszem olyan jól vagy nem vagyok biztos benne hogy is volt. A leckék nagyon jók és jól érthetőek a magyarázatok is. Továbbra is nagyon szeretem a hallgatással kapcsolatos feladatokat és szövegértést. :)Köszönöm a munkád és hogy veled tanulhatok." Barbara 2018. augusztus 24.
"Szia  Noémi, igen, újra kezdő vagyok. 12 évig tanultam, majd érettségiztem belőle tobb mint húsz évvel ezelőtt. Nagyon jó lett volna a tematikad alapján tanulni annak idején. Lehetett volna akar a kedvenc tárgyam is. Nem jutottam el a beszedig, annak idején. Szerintem veled menni fog. ;)." Emese 2018. augusztus 19.

"Eddig ez a tanfolyam nekem nagyon bejön. Tetszik, hogy valahogy más módon, valahogy izgalmasabban tanítasz.:) Dorina:) " 2018. augusztus 19.

"Nagyon jól van felépítve az anyagod, és az is nagyszerű benne, hogy buzdít a hangos beszédre." Szilvi, 2018. augusztus 14.

"Kedves Noémi !  Esténként tanulok nagyon tetszik az oldal. Kár h az iskolába nem így tanították az angolt már ezzel a pár leckével is többet tanultam meg mint az iskolában ." 2018. augusztus 13.
"Örülök a kezdeti sikereknek. Annyira egyértelműen jók a magyarázatok, hogy a korábbi homályos dolgok is letisztulnak." Erzsébet 2018. augusztus 10.
"Abszolút kezdő vagyok, és nem szeretnék kapkodni, igyekszem alapos lenni. Eddig 15 leckét vettem át, és elmondhatom, hogy ilyen élvezettel még sohasem tanultam nyelvet! A magyarázatok világosak, kedvesek, barátságosak, a képes hangos szótanulás nagyon megkönnyíti a megjegyzést. A gyakorló feladatokat is imádom, és az sem kedvetlenít el, ha például a hallás utáni feladatmegoldás nehezebben megy. Ilyenkor többször is meghallgatom. Köszönöm a képes szótárt!!! Nem hittem, hogy az angollal ilyen nagy barátságot fogok kötni, régebben nekem megtanulhatatlannak tűnt!!! De hála a leckéidnek, ez már a múlt!" Éva - 2018. július 31.
"Kedves Noémi ! Sokáig tanultam angolt az iskolában,érettségiztem is belőle, a munkahelyeimen is használtam egy kicsit de sokat felejtettem és ezért választottam ezt a lehetőséget, hogy kényelmesen, otthonról, az én ütememben újra felelevenítsem a nyelvtudásomat. Az iskolában hiába tetszett az angol nyelv, sajnos megutáltatták egy időre velem a tanulását mert nem jó módszerrel okítottak.
Most már felnőtt fejjel a magam örömére szívesen nekiállok újra a  tanulásának, ráadásul a Te általad képviselt módszer nagyon tetszik !
Soha nem így kezdtünk neki a nyelvtanulásnak ahogy nálad láttam, a kiejtéssel, a szavak tanulásáról már nem is beszélve, zseniális !
Az ember megszokta a hagyományos szó tanulási módszert amely valljuk be igen unalmas, főleg egy gyereknek, de amit te javasolsz, az hihetetlen jó, logikus és játszva megjegyezhető. Nem is értem, hogy az iskolákban miért nem így magyarázzák, így kezdenek el ismerkedni egy nyelvvel biztos, hogy sokkal több ember beszélne idegen nyelveket, és nem utálná meg egy örök életre a nyelvtanulást.
Ez lenne a lényeg, játékosság, vizualizáció és beszéd, beszéd, beszéd.......nem pedig a száraz biflázás !!
Egyszóval még csak az első kettő leckén vagyok túl de már nagyon tetszik annak ellenére, hogy ismerem már ezeket a szavakat de a kiejtésüket most tanultam meg igazán ! 
Nagyon köszönöm a lehetőséget !
"Noémi!Nagyon boldog vagyok, mert ki tudtam mondani életem első angol mondatait. Sokat kell még gyakorolnom, de van értelme, mert a leckéiddel megy nekem is!!!Köszönöm!!!!!" 2018. július 18.
"Ez volt a hiányzó láncszem, amit kerestem az angol tanulásban :) Köszi, ez egy jó módszer." Judit 2018. július 16.

"Nagyon megszerettem az online tanfolyamot. Nehezen indultam az elején és voltak megszakítások... Számomra nagyon fontos cél,hogy folyékonyan megtanuljak angolul beszélni. Eljutottam a 132. leckéig. Minden nap sokat foglalkozom a leckével. Nagyon módszeresen felépített, magas szintű a tanfolyam. Számomra nagy hatással van a hallás utáni értés és nagyon szeretem a videóleckéket is. Az üres párbeszédet is nagyon szeretem, mert arra késztet hogy beszéljek. A leckéket kiírom egy füzetbe és azt látom, hogy az írásom is egyre javul. Ezt most olvastam az egyik tanuló hozzászólásában. Szerencsére vannak már sikereim és folyamatosan próbálom a teszteket megoldani. Az eredmény mindig lelkesít engem és aznap nagyon boldog vagyok.
Szeretnék eljutni a tanfolyam végére és mint egy nagy álom megvalósul,hogy beszélni és érteni fogok angolul.
Megköszönöm az eddigi tanári munkádat és a sok lelkesítést.Jó érzés tudni, hogy fontos számodra a tanulók haladása." Fazekasné Hajdók Aranka 2018. július 12

"Szia Noémi! Beiratkoztam 2014-ben egy alapszintű  angol tanfolyamra, ahol rögtön angolul kellett beszélni. Semmit nem tudok az egészből, kínlódva végig csináltam, és alig értettem meg a kiejtéseket is, annyira tempós volt. Tele voltam kudarccal. Hát ennyivel be is fejeződött a további angol tanuláshoz való hozzá állásom. Azonban véletlenül rátaláltam az interneten a te weboldaladra, és úgy voltam vele, itthon magamban jobban elboldogulok a nyelvanyagaid segítségével. Ha nem megy , akkor is lesz időm mindent újra tanulni, mert már nyugdíjas vagyok, nem kell görcsölnöm a megfelelésért." Éva 2018. július 9.
"A leckék nagyon tetszenek, nagyon jól összerakott és alaposan felépített tananyag. Ilyen alaposan egyetlen nyelviskolában sincs idő végigvenni mindent, természetesen két különböző tanulási forma, de nagyon jól kiegészíthetik egymást." Máthé Andrea 2018. július 6.
"Drága Noémi!  Nagyon örülök, hogy a leckéidet tanulhatom, bár én már sajnos idős vagyok, és arra használom, hogy ne felejtsek és az agyamat frissen tartsa. Unokáimmal szeretném a tempót tartani, de már ők elhúznak mellettem, de nagyon jó, hogy azért kicsit értem, ha tudom, hogy mi a téma. 
Örülök, hogy nem csalódtam Benned, nem tűntél el, és nem hanyagolod el a tanítványaidat, állandóan megújulsz, és biztatsz. A saját tempóm, már nem elég tempós, de mindent megtalálok amit szeretnék. A keresztrejtvény a kedvencem, de a teszteket is nagyon szeretem, mert ha nem megy elsőre, másodszorra már jobb és ez késztet a további foglalkozásra.
A kártyáknak is azért örülök, mert úgy csinálom, hogy amelyiket tudom félre teszem, és amelyiket meg nem, azt addig tanulgatom, míg a fejembe nem megy. Egyszer aztán elfogy minden kártya, mert átvándorol  a másik oszlopba, amelyiket már tudom. Szuper.
Köszönök mindent, nagyon jól csinálod!! Budainé Zsuzsa" 2018. július 6.
"Az aprólékosság tetszik a legjobban. Nem ugrik át alapvető, de fontos dolgokon, amit 5 év nyelvtanulás során egyszer sem hallottam még. Ponyokai Fanni" 2018. július 5.
"A videoval kombinált hangalámondásos megoldás a legjobb, mert ez a tanulás mellett a kiejtésben is segít. 
Jó, és hasznos anyagokat állítottál össze, szívesen használom őket." Dr. Harold József" 2018. július 3.
"Nekem az angol teljesen új. Nyilván hallottam tv-ben, rádióban, de még nem tanultam. Születésnapomra kaptam egy utazást Amerikába, ahová majd novemberben megyünk. Azért álltam neki, mert nem szeretnék úgy elmenni, hogy semmit sem beszélek angolul, legalább jó lenne alapdolgokban megértetni magam. A tanfolyamod nagyon tetszik, hisz tényleg hallásra és vizualitásra épül, ami szerintem a legfontosabb, és nekem pedig most végképp príma :-) Köszönöm a lehetőséget Neked :-) Lívi" 2018. július 2.

"Drága Noémi. Te nagyon sokat fáradozol. Szeretnél mindenkinek segíteni . Én is nagyol hálás vagyok ezért. Pontosan arra van szükségem, hogy hallás után megértsem a szavakat, mondatokat. Nagyon jó volt az a feladat , amikor egy hallott szót több közül fel kellett ismerni. Ezt is többször lehallgattam.Hasonlóan mikor egy -egy mondatot kellett hallás után beazonosítani. Elbűvöltek engem a kis rajzokkal kísért mondatok. Életből vett szituációkkal. Nagy élmény volt, mikor külföldön élő rokonaim 1-1 mondatomat megértették. MINDEZT NAGYON KÖSZÖNÖM, DRÁGA NOÉMI. NEKED IS KELLEMES NYARAT KÍVÁNOK: Erzsébet"


"Kedves Noémi! Nagyon jól tanulható az anyag. A szövegértésem kezd tisztulni:)" Apró Pál 2018. június 25.


"2 év után én is újrakezdtem... Akkor a 26os leckéig vergődtem csak el... Most több időt szánok a HANGOS gyakorlásra, és megnyugtatóan jól haladok. Nagyon tetszik ez a FÜLELJ RÁ -ISMÉTELD feladat... Bár ért néha meglepetés :) hogy mi is hangzott el, mégis nagyon jól ment a mondatok felismerése. Igaz, néha megállítottam a videót, amíg összeraktam, mit is hallok :) Tetszik a feladatok változatossága! És hogy tényleg akarod, hogy sikerélményünk legyen! :)" Bősze Tamásné 2018. június 23.


"Teljesen új nekem az angol, több otthonról elvégezhető tanfolyamot megnéztem, volt amit ki is próbáltam, de egy idő után nekem túl gyors volt a tempó, nem volt siker élményem . A leckéiden idáig amin végig mentem nagyon tetszett, idáig mindent értettem." G. H. 2018. június 21.


"Sikerült elsajátítanom az angolt és nagyon sokat segítettek a leckéid,mivel az államokban vagyok kicsit könnyebb dolgom volt mint más tanulóidnak,de szükségem volt a leckéidre! Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget!" K.G. 2018. június 21.


"Amióta angolul tanulok, azóta a német is jobban megy. Senki nem tanította eddig az angol betűket szavakat helyesen kiejteni, a tanfolyamod -igen." V. K. 2018. június 13.


"Szia! Köszönöm a leckéket! Nagyon egyszerűen lehet tanulni belőle." (névtelen) 2018. május 18.


"Nagyobb lett a szókincsem és így kerekebb mondatokkal tudom kifejezni magam. Összetettebb mondatokat tudok alkotni, és a hallás utáni értés is sokkal jobban megy már." Marincsák Erika 2018. május 14.


"Kedves Noémi! Soha nem hittem volna, hogy egyszer is leköt majd az angol nyelv tanulása, soha semmilyen módszer nem adott sikerélményt, nagyon élvezem a módszereddel a tanulást. Köszönöm!"Vadnai Noémi 2018. május 13.
"A hallás utáni értésem javult a legtöbbet. Most már van, hogy az első meghallgatás során megértem, hogy mit mondanak. " Frikker Erika 2018. április 30.

"Örülök hogy rátaláltam erre a tanfolyamra. Az ismétlés során jövök rá milyen sok mindent felejtettem el az évek soran, hogy nem használtam a nyelvet.És örülök hogy jelentkeztem az angolra. Köszönöm." 2018. április 9.

"Igazság szerint én 10 évet tanultam angolul , le is érettsegiztem belőle. Nem ment rosszul, de amint kijöttem Angliába ( lassan egy éve) rájöttem , hogy nagyon is rosszul megy. Ezért szeretném az elején a teljes alapoktól újra építeni. A kiejtés és a szókincsem a problémás. Mivel sajnos itt ahány város annyi akcentus, a kiejtős feladatok nagyon hasznosak, nagyon köszönöm." Reni - 2018. április 6.
"Szia, Noémi! Sikerélményt nyújtott ez a lecke: a 2. és 3. feladatom is hibátlan lett, a 4. pedig 88%-os. A 4. feladat különösen tetszett!" Mónika - 2018. április 4. (224. lecke)
"Az általad összeállított anyag nagyban segített abban, hogy le tudjam tenni az angol középfokú szakmai nyelvvizsgámat (elsőre)." Szőlősi Zsolt - 2018. március 19.
"Hurrá! Mind két tesztem elsőre 100% lett. Tetszenek az egyre gyakrabban ismétlődő feladatok ahol már szóban és kimondva is gyakorolni kell a behelyettesítést és mondat alkotást." K.G. 2018. február 8.
"Kedves Noémi! Nagyon hasznosnak tartom a leckéket, amiket kapok. Sokkal könnyedebben megy vele a tanulás így, hogy a helyes kiejtéssel tanulhatom meg. Naponta több órát tőltök el a tanulással, emelett többször meghalgatom a napi teendőim közben ismételgetve és hallgatva. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre. Számomra nagyon hasznos.Köszönöm!" Magyar Henrietta 2018. január 28.

"...valami fantasztikus az anyag. Bár így tanultam volna, amikor középfokúztam. Laci" 2018. január 23.
"Kedves Noémi ! Köszönöm a leckéket. Sajnos hétközben nem sok időn van foglalkozni a tanulással de hétvégén az egész heti anyagot át fogom venni. Csak úgy érdemes ha legalább 1 - 2 órát folyamatosan tudunk foglalkozni vele. De végre kapok magyarázatot is a szabályokra és így sikerül megértenem Köszönöm" 2018. január 19.
"A szövegeket jól megértem, csak a rövidítéseknél kell nagyon fülelnem.a hallott szövegeket mindíg leírom először,aztán ellenőrzöm, hogy tényleg azt hallottam-e, amit Te mondtál.Utána hallgazom még többször. A teszt előtt a nyelvtani Dolgokat át kellett néznem rendesen. Szeretem csinálni, szívesen ülő le hozzá és nagyon bosszant, ha a munkám vagy egyéb elfoglaltságok( vagy csak fáradtság) miatt nem tudok foglalkozni a tananyaggal." Eszter - 2018. január 15.

"A hallás utáni szövegértésem nagyon sokat fejlődött :)" (Noémiangol Online Alaptanfolyam 50. leckéje) Szabó-Bagi Adrienn 2017. december 2.


"Első hallásra kb.3/4 részét értettem, másodikra az összes mondatot. Most tűnt fel először, hogy nem a szó szerinti fordításra figyeltem, hanem a tartalmi értésre. Korábban görcsösen a szavakat figyeltem, így gyakran "lemaradtam " a fordítással, mert elvesztettem a fonalat, ha egy szó jelentése nem jutott eszembe.
Számomra ez egy siker, mivel alapjában erre a tudástípusra szeretnék szert tenni, mert utazáshoz használom elsősorban." Ilona (Noémiangol Online Alaptanfolyam 55. leckéje) 2017. november 30.


"A nyelvtan egyre jobban megy. Nagyon szeretem, mert egyszerűek a magyarázatok. Sokszor a magántanárom sem tudja így elmagyarázni, mit miért, és mikor használunk." Kovács Anikó - 2017. november 29.


"Én is sokszor olvasom a tanulótársaim hozzászólásait és tényleg lendületet adnak. Ezért most én is írnék egy pár sort, hátha mást is tudok ösztönöni vele. A legfontosabb az számomra a tanfolyam során, hogy megfogadom a nálam okosabb, azaz Noémi tanácsait. :) Nevezetesen, hogy szinte minden nap előveszem az angolt! Amikor a kisfiamat altatom, tömegközlekedek, kv-zok, egyedül ebédelek, főzök, vasalok stb. Tehát előveszem akkor is, amikor tudom, hogy nincs sok időm rá. Tekintve, hogy a tanfolyam sok kis részből áll és a leckék is rövidek az teljes mértékben működőképes. Így ha sokszor kis lépésekben is, de haladok. A másik fontos tanács, hogy folyamatosan fenntartom a sikerélmény érzetét, így a motivációm is megmarad! Anékül nem működik. Nekem jól bevált, hogy amikor nincs erőm ilyen "komolyan" feladatozni, hogy ezt a tanfolyamot folytassam, akkor a youtube-on hallgatok meg történeteket. (Ez kikapcsolódás képpen, azaz tv-nézés helyett is vállalható.) Valamelyik leckébe Noémi is ajánlotta ezeket. Különböző szinteken, feliratozva vannak és a képek is segítik a megértést. Rengeteg van. (Lehet lassítani is rajta.) Nekem hatalmas sikerélményt ad, hogy már egy 2 és fél órás történetet is képes vagyok akár megérteni. Ezekkel is jól mérhető a fejlődés, hiszen ha szintet lép valaki az nagyon jó érzés és arra sarkall, hogy újra visszatérjek a Noémi tanfolyamhoz, hiszen annak köszönhetem a sikereket! Noémi tanácsaival és módszereivel végre én is tapasztalom, hogy tényleg mindenki képes megtanulni angolul, de sajnos SENKINEK nem megy energiabefektetés nélkül. Köszönöm, hogy ezt ilyen érdekes történeken és szokszínű feladatokon keresztül lehetővé teszed! Erika - 2017. november 29. 214. lecke után


"Remekül működik, amit mindig mondasz kedves Noémi, hogy a már ismert szavakra kell koncentrálni hallás közben és akkor egyszer csak hopp! és összeáll a megértés. Köszönöm." Ágnes - 2017. november 28.


"Volt szerencsém 6 hetet angol nyelvű országban tölteni. Egyedül utaztam, vásároltam, várost néztem, míg férjem dolgozott. Néha kértem, hogy lassabban beszéljenek, mert nem tudok olyan jól angolul. Ilyenkor váltottak és majdnem minden sikerült megértenem." Monek Éva 2017. november 23.


"Kedves Noémi! Nagyon tetszenek leckéid, akár azt is mondhatom, élvezettel haladok most másodszorra. A levelet első olvasásra megértettem, hallás után valószinüleg nem lett volna1oo-s. Sokat segítenek fejlődésünkben az új kifejezésekkel alkotott mondatok. A tesztek 97, 1oo. I have a pleasent evening, thank you!" Ilona 2017. november 22.


"Kedves Noémi! Nagyon sokat számít, hogy időnként jelentkezel valami újdonsággal, ettől mindig újra belelendülök, és egy darabig rendesen tanulok. Kezd látszata lenni! Köszönöm!" Kolozs Ágnes - 2017. november 15.


"Mindenben fejlődtem, de főképp a beszédértésben. Külföldön (nem angol nyelvterület) már tudtam használni, persze csak egyszerű mondatokban." Ilona - 2017. november 15.


Vélemény az ingyenes tanfolyamról: "Kedves Noémi! Nagyon örülök ezeknek a leckéknek, mert sokat segítenek. Örök életemben németet tanultam és most 57 évesen neki kezdtem az angolnak. Legtöbb problémàm èpp a kiejtéssel van és a szöveg megèrtèssel. Sok segítséget nyújtanak ezek a videók. Nagyon tetszik, hogy átismètelhetem amikor épp ràérek! Köszönöm szépen!" Judit, 2017. november 13.


Vélemény az ingyenes tanfolyamról: "Szia Noémi! Ennél felemelőbb érzés nincs! Végig csinálni a napi feladatokat, majd tesztekkel ellenőrizni, nagyon jó!! Ráadásként, még hibátlan is, szupi! Köszönöm!!" 2017. november 13.


Kedves Noémi! Én kb. 5 éve kezdtem el az onlinangol.com oldalon tanulni a nyelvet teljesen a nulláról. Addig csak annyit tudtam angolul, hogy "yes", és "no". Először az ingyenes leckével tettem próbát, hogy lesz-e erőm végigtanulni a többit, aztán mikor annak végére értem, akkor úgy döntöttem,hogy a többi leckét is szándékomban áll végigtanulni, mert több angol nyelvet oktató oldalt is felkerestem, de ennyire részletes, érthető és egyben összetett mindenre kiterjedő kép-és hanganyagot, szószedetet, magyarázatot, feladatot tartalmazó tanrendet sehol nem találtam. Szeptemberben értem a tanfolyam végére. Az írott szöveget elég jól lefordítom, de  annak ellenére, hogy becsületesen és sok-sok gyakorlással-ismétléssel tanultam végig a 300 leckét, sajnos a beszéddel még gondjaim vannak, éspedig az, hogy először gondolatban magyarul fogalmazom meg a mondanivalót, és nehezen indul a mondatalkotás, de rengeteg szót tudok, és ha el tudom kezdeni a mondanivalómat, utána már könnyebben jönnek a szavak. Persze nagy hátrány, hogy nem volt beszélgetőpartnerem, de mivel idáig nagyon sok időt töltöttem Németországban (a férjem ott dolgozik változó munkahelyen és én mentem vele), így ha valamire szükségem volt akár boltban vagy gyógyszertárban vagy szálláshelyen az angollal mindig megértettem magam, és mivel N.o.-ban is sokan beszélik az angolt, azt is megértettem, amit mondtak nekem, tehát mindenféleképpen előnyömre vált a tanulás, és ha van időm, még mindig visszamegyek ismételni, és bármilyen lecke, vagy teszt jön e-mailben Tőled, mindig szívesen megcsinálom. Nem szeretném kihagyni, hogy köszönetet mondjak minden segítségért és javításért amit a tanfolyam alatt kaptam. Akármikor kérdeztem, nem volt rá példa, hogy ne jött volna rá válasz. Mégegyszer köszönet és tisztelet mindenért: Erika" 2017. november 8.


"Elkezdtem már a tanfolyamot és minden nap gyakorolom. Nehéz még a németről átszokni, de a gyakorlat teszi a mestert. 3 hete jöttem ki Amerikába így nagy szükségem van rá. Egyik itteni kollegám ajánlotta az oldaladat. Ő tőled kezdett tanulni és már profin beszél. Remélem nekem is sikerülni fog." Takács Zoltán 2017. november 1.


"Nem titok, hogy nem a Te tanfolyamodat találtam meg és próbáltam ki májusban. Csináltam rendszeresen, de azt vettem észre, hogy nem értem, amit mondanak. Ekkor találtalak meg. Gondoltam egy próbát megér, mert csak azért se adom fel! Tetszenek a begyakoroltató feladatok, a kiejtés leírása sokat segít. És nagyon jó a személyes kontaktus, minden elismerésem a rengeteg javításért. Egyszóval élvezem. Köszönöm.  Sok erőt és kitartást kívánok: Pappné Eszter" 2017. október 30.


"Úgy érzem, hogy elég sokat fejlődött a szókincsem, már könnyebben alkotok mondatokat, rövidebb szövegeket.V alamelyest javult a szövegértésem is. Szívesen fordítok magyarról angolra, persze könnyebb szövegeket." Neusatz Zsuzsa 2017. október 16.


"Kedves Noémi! Nem vagyok jó levélíró, ezért nem írok gyakran Neked. Most viszont írnom kell, mert én már többször neki fogtam az angolnak, de az önálló birtokost Nálad értettem meg igazán! Nekem nagyon "bejön" a Te tanítási módszered. Köszönöm!" T. Katalin - 2017. szeptember 28.


"Kedves Noémi! Megkaptam a szókártyacsomagot az ajándék hanganyaggal, igaz, hogy nincs mp3-as lejátszóm, de remélem, jól sikerült elmentenem, így nagyon sokszor tudom majd gyakorolni. Köszönöm a HATÉKONY SZÓTANULÁS tanulmányodat is, hát még 1 párszor át kell rágnom magam rajta. Nagyon köszönöm,igen hasznos segítséget jelent számomra. Köszönöm Noémi, hogy ennyi jóval segíted a nyelvtanulást hálás tanulóidnak!Köszönöm, köszönöm , köszönöm! További sikeres munkát és együtt dolgozást kívánok magunknak! Üdvözlettel. Tóth Zsuzsi"


"A nyelvtani tudásom biztosan sokat fejlődött. Jobb lett a hallott szövegértésem és bátrabban alkotok mondatokat." Pletscher Judit, 2017. szeptember 17.


"Mindenben fejlődtem, már meg merek szólalni. Külföldön már tudok kérdezni, idén a hajón nagyon jól elboldogultam." Szőcsné dr Meggyesi Mária 2017. augusztus 20.


"Kedves Noémi! A lépésről-lépesre haladó alapos begyakorlás meghozza a sikerélményt! Nagyon örülök a módszerednek, mert rávezet a helyes kiejtésre, a kitartásra és a végső célra: a szövegértésre! Köszönöm" Kovácsné Panker Katalin - 2017. június 30.


Kedves Noémi! Valóban tapasztalom, hogy a sok hallgatásnak megvan az eredménye. Természetesen a szavak megtanulása, begyakorlása után már értem a szöveget és a feldolgozást is az útmutatásod alapján csinálom. Persze kell türelem és kitartás! Kovácsné Panker Katalin - 2017. június 24.


"Sokkal magabiztosabb lettem. Már nem teherként élem meg az angolt, hanem sikerként könyvelem el. Amit eddig hallás után nem értettem, a noémi leckék után szépen lassan egyre többet hallok ki a nyelvleckékből. Az biztos, hogy ilyen rendkívül jól összeállított leckékkel még soha nem találkoztam, mint ez a noémi angolja. Jó lenne, ha lenne folytatása is, ami egészen a felsőfokig elvinne minket. Én az elsők között vásárolnám meg a leckéket.KÖSZÖNETTEL, TISZTELETTEL
Várszegi Rita"


"Szeretem a leckéidet Noémi, köszönöm a lehetőséget a gyakorlásra. Hasznos és szórakoztató.​" Rita 2017. április 24.


"Könnyű volt a párbeszéd, de amikor időre kell a párbeszéd egyik résztvevőjének lenni, az már több időt igényel. Egy óra, amíg ezt a leckét rendesen fel tudtam dolgozni úgy hogy minden ment folyékonyan. Sokat kell gyakorolni, de tényleg nagyon jó és fejleszti a beszédkészséget. Kitűnően összeállított anyag minden leckéd, Noémi. Egyetlen más kurzusban nem lehet ennyit fejlődni és minden téren folyamatosan fejleszt." (154. leckénél) Erzsébet


"Kedves Noémi! Nekem nagyon tetszik ez az új profil, a sok videó és hanganyag. Nagyon sokat segít a beszédben. Gyakran vagyok kinn a fiaméknál, Brüsszelben a kis Babucikámnál (4 hónapos).Menyemmel csak angolul tudunk"beszélni". Ők is meglepődve tapasztalták, hogy egyre jobban tudunk kommunikálni, ezt az ismétléseknél tapasztalt változásoknak (videók, hanganyagok, amelyek beszéltetők, szórakoztatók és nagyon motiválók)  és természetesen Nektek köszönhetem! Üdvözlettel hálás tanítványod: Tóth Zsuzsi" 2017. április 10.


"Újrakezdőként azt érzem, hogy kezd a káoszból kibontakozni a rend a fejemben, a helyükre kerülnek a dolgok. Köszönöm Noémi!" Zita


"Kedves Noémi! Úgy érzem minden szinten van haladás.Hallás utáni értés beszéd,és nyelvtan is.Csak lassan megy. A télen Angliában jártam, és a reptéren felügyelő kedves hölgy azt kérdezte van e valaki a sorban várakozók között akinek hamarosan indul a gépe.Megértettem mit kérdez, jelentkeztem,és ő azonnal a vámhoz vezetett.Így időben érkeztem a beszálláshoz." P. Gizella - 2017. március 20.


"Stabilabb lett a mondat alkotásom, biztosabb a szóhasználatom és a legfontosabb, hogy a szövegértésem sokat javult." Bilinszky Ferenc 2017. március 7.


"Amit évtizedeken át, az újrakezdések során sosem értettem, most aTe 1 perces videodból azonnal sikerült" - Anikó 2017. február 23.


"Mindenben fejlődtem ... A szókincsemmel eddig se volt gond, de sajnos sok olyan szó volt amit nem úgy ejtettem, ahogy kellett volna, így már meg is fejtettem, hogy miért nem értettem a beszélt nyelvet... Újrakezdőként sikerült már eddig is sok mindent felelevenítenem és sok apró hiányosságra is fény derült... Hálás vagyok, hogy rátaláltam a tanfolyamra. Őszintén mondom, hogy sokkal hatékonyabb módszer, mint bármi más!!! Köszönöm, hogy évekig küldted az e-mailcímemre a különböző anyagokat, mert most, hogy végre időm is engedi el tudtam kezdeni a tanulást!!!" Szabóné Németh Erika 2017. február 21.


"Nagyon sokszor kell ismételnem, mert nehezebben tudok tanulni mint fiatalkoromban. De szorgalmasan megfogadom a tanácsaidat. A hallás utáni értésem fejlődött az utóbbi időben a sok-sok feladatod jóvoltából. Nemrég Indiában jártam pihenni a férjemmel. Itt többször is hasznát vettem a kis tudásomnak. A vízum kitöltésénél, a szállodában a bejelentkezésnél, az étteremben, a vásárlásoknál. A tengerparton egy bárban sikerült kicsit beszélgetni egy helyi lakossal. Nagy élmény volt számomra (bár izgultam) és óriási stimulációt adott a további tanuláshoz." H. É. 2017. február 19. 


"Rengeteg dologban fejlődött az angolom. Megértettem nyelvtani dolgokat, amelyekkkel eddig nem voltam tisztában. A zűrzavarból kezd kibontakozni a rend, helyükre kerülnek a fejemben a nem rendszerben lévő dolgok. Sokat beszéltetnek a feladatok, könnyebb kiejtenem a szavakat, mint a kezdetekkor. Összességében nagyon tetszik, élvezetesek a feladatok, nem szoktam megunni. Sikerélményhez juttat, így nem adom fel. Köszönöm!!!!" Etlényi Zita - 2017. február 1.


"Most biztosabban érzem a nyelvet, mint nem is olyan régen, mivel már egyszer neki ugrottam a tanulásnak. Sokat gyakoroltam a kijelentést, kérdést, tagadást. Utaztam angolokkal a vonaton, és élveztem, hogy nyomon követem mirõl beszélgetnek. Eddig csak ennyi volt a vágyam, hogy értsem, de most már meg is merek szólalni. Köszönöm neked." H. Zsófia - 2017. január 27.


"Sokmindenben fejlődött az angolom, mivel már egyszer végigmentem a leckéken igy még jobban látom a fejlődésemet,még mindig vannak hiabaim,de az csak majd javul.Amit ugy kiemelnek az hogy jobban tudok beszelni.Koszonom szepen a leckeket orommel csinalom. Az a nagy siker szamomra,hogy tudok komunikalni az emberekkel." B. Zsuzsa - 2017. január 24.


Kedves Noémi! Épp a közelmúltban állapítottuk meg angol vőmmel, hogy akkor érti meg a nyelvünket jobban, ha szavanként mondjuk, mert szóban összemosódik az egyik szó vége a következő szó elejével, így más értelmet kap. 37 éve tanítok, de csak felső fokon beszélek az Ön módszeréről. Nagyon-nagyon tetszik, és nagy csodálattal adózom a készséges tevékenysége előtt. Ennyire célravezető nyelvtanítási oktatással még nem találkoztam. Köszönöm a rendszeres motivációt. Tisztelettel: Nagy Gáborné Zsuzsa"


"Megcsináltam a tesztet és minden percét nagyon élveztem! Ahhoz képest,hogy én egyáltalán nem tudok angolul elég sok mindent megértettem! Alig várom a következő tanulni valót!  Köszönöm!" - Marcsi - 2017. január 17.


"Tetszik, érthető és egyszerű az alapoktól kezdve. " M.János - 2017. január 11.


"Kedves Noemi. Velemenyem szerint a te tanfolyamod a legjobb az online nyelvtanulasban talalhatok kozott. En mindenkinek ajanlom. Mivel UK-ban elek ezert megvan a lehetosegem a mindennapi lissening gyakorlasra. A te tanfolyamod nagyban hozzajarult ahhoz hogy konnyen ment a beilleszkedes az itteni nyelvi kornyezetbe es az eletbe. Koszike Eva"


"Köszönöm a tanácsokat és a tesztet. Sajnos csak 14 sikerült, de az ellenőrzésből kiderült, hogy a többit szó is benne van a szókincsemben, de hallás után nem tudtam beazonosítani. Sajnos ez visszafelé is működik, ha én beszélek, sokszor annyira helytelenül ejtem ki a szavakat. pl. oat meal helyett hot milk-et értek, vagy "epöl" helyett "épölt" mondok. Elég kellemetlen és bosszantó azok után, hogy mennyi időt és pénzt öltem bele a tanulásba.

Ezért is kerültem a honlapodra, ugyanis most önerőből, internet és egyéb külföldiek bevonásával szeretnék valóban megtanulni angolul. Célom az, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy igenis sikerülni fog, ha beleteszek mindent. Az idegen nyelv elsajátítása mindig is elérhetetlennek tűnő cél volt, aztán a német nyelvtudásommal sikerült munkát szereznem, most pedig angol nyelvközegbe kerültem, és nem szeretnék szégyent vallani. A honlapodat, tanácsaidat követni fogom, és elképzelhető, hogy a jövőben igénybe veszem a segítségedet. Sok sikert kívánok a munkádhoz, biztos vagyok benne, hogy sokaknak segítesz a professzionális hozzáállásoddal. Látszik, hogy van mögötted tudás, tapasztalat és őszinte segítségnyújtás. Örülök, hogy megtaláltam a honlapodat. Üdvözlettel: Csatlós Ágnes" 2017. január 7.

"Nagyon nehezen tanulok idegen nyelvet. Sajnos problémám van a pontos dolgok megjegyzésével pl. évszám, nevek stb. De ez a módszer, hogy az új szavakat látom, és hallom is, így nagyon jól tudom tanulni a szavakat. A másik pedig, ami nagyon tetszik, hogy az új tananyag gyakorlásakor mindig benne vannak az előző leckék, így nem csak lexikálisan tanulom meg, hanem használni is tudom. Végre úgy érzem, hogy mostmár tudok mondani pár dolgot, és helyesen." M. Anita - 2016. december 27.


"Már megértem, ha a TV-ben  lasabban beszélnek. Sokkal több szót vagyok képes egyszerre megjegyezni, de mondatalkotást még nagyon sokat kell gyakorolnom." Szigeti Károlyné Marcsi - 2016. december 16.


"Úgy érzem, leginkább a beszédkészségem fejlődött, amiért nagyon hálás vagyok. Régebben nagyon féltem megszólalni, mert féltem, hogy rosszul fejezem ki magam, rossz igeidőt használok, stb. Persze ezekben még mindig hibázom, de már nem rémiszt meg annyira, hogy mások elõtt is beszéljek" Valentina - 2016. december 15.


"A leckék hosszúsága, a játékos gyakorlás és a hanganyag érthetõsége tetszett eddig a legjobban" - Judit - 2016. december 12.


"Összességében tetszik.Akkor ülök le tanulni,amikor akarok.Akkor ismételek amikor szükségem van rá.Például most is elõrõl kezdem,hogy valahogy belém rögzõdjenek a dolgok.Nekem nagyon tetszik ez a tanulás.Élvezem." Erzsi - 2016. október 14.


"Mi teszett neked a legjobban: A rengeteg gyakorlati lehetőség. Sok online tanfolyamon ezek hiányoznak  A leckék érthetőek." Péter - 2016. október 13.


"Naponta kb. 20-30 percem van, amit "magamra fordíthatok". Ezekkel a leckékkel tudom legjobban kihasználni ezt az idõt. Újra felvettem a kesztyűt, hogy megküzdjek az angollal. Bármikor elővehetem, érthető, logikus, érdekes feladatok, szuper!:-) " Rita - 2016. október 12.


"Mar reg megakartam irni, hogy ilyen csodasan ossze allitott leckevel nem talakoztam. Nagyon jol lehet vele gyakorolni egyszerre a ket igeidot. Azt hiszem akinek ez problemat okoz, itt alaposan megtudja tanulni. Nagy- nagy koszonet erte." Stancz Istvánné, 2016. szeptember 1.


"Kedves Noémi! Én tényleg kezdő vagyok az angol nyelv tanulásában, ezért minden lecke elsajátításával egyre többet tudok. Annak nagyon örülök, hogy a tananyag tényleg az alapoktól indult és a hanganyag is nagy segítség egy magamfajta kezdő számára. A feladatok megoldása során hamar rá lehet jönni arra, ha még nem rögzült eléggé az anyag. Köszönöm: Zsolt" 2016. augusztus 8.


"Már tanultam angolul... többször nekifutottam. Mindig utáltam... Most először tetszik és van hozzá kedvem. Tetszik a feladatok változatossága és először tapasztalom, hogy amit egyik nap megtanulok másnap is tudo(gato)m." Cs. Erika - 2016. július 18.


"Végre megtaláltam az okát annak, hogy miért nem értem én azt, amikor valaki angolul beszél hozzám." Nándi 2016. július 3.


"Kedves Noémi! Először is szeretném megköszönni a segítséged! Hihetetlenül jó kérdéseket boncolgatsz és adod meg rá a válaszokat is. Szinte minden nap meglepsz minket valami jóval. Nekem ezért vagy a kedvencem!" Anonymus - 2016. július 3.


"Kedves Noémi! Nagyon tetszik a tanfolyam, igaz, nem tudok olyan gyorsan haladni. Elég szorosak a napjaim, három műszakba dolgozom, melette egy Informatika és grafika suliba járok, és persze itthon várnak a gyermekeim, de azért igyekszem mindennap szakítani egy kis időt a tanulásra. Megmondom őszintén, hogy nehezebbnek gondoltam, de a videók segítségével könnyebben megtanulom a szavakat, és persze van egy kis segítségem, a kisfiam, akinek felmondom a szavakat. Igaz, nem tud róla, de így velem együtt tanul. Örülök, hogy jelentkeztem hozzád! Köszönöm a segítséged!" Andi - 2016. július 2.


"Tetszik, hogy a leckék világosak, jól érthetõek, ugyanakkor nem szájbarágósak. Nagyon jó ötlet, hogy minden lecke után vannak feladatok, minden leckében van pár szó, így szépen fokozatosan lehet tanulni. További pluszpont, hogy nagyon interaktív (vagy), minden kérdésre válaszolsz,amiben lehet segítesz." Tina - 2016. június 22.


"Kedves Noémi! Nem szeretek tanulni, de Te olyan jól felépített módszerrel tanítod az angol nyelvet, hogy ez nekem nem is tanulás, hanem szórakozás. Minden nap szakítok időt arra, hogy tanuljak és gyakoroljak.

Nekem nagyon tetszik a rajzokkal társított szótanulás és a mondatok szerkesztése is. Sokat fejlődtem ez idáig. Bár még nem tudok folyékonyan beszélni, de a 300. lecke végére tuti menni fog!!!" Andrea - 2016. június 20.


"Közel a 70.-hez egy olyan embernek, akinek a nyelvi affinitása a 0-hoz konvergál, két év szorgalmas tanulás után nagyjából megértem mit akarnak mondani és meg tudom értetni magam. (ha nem sikerül, vígasztal, hogy õk sem perfekt angolok)Ezt a doulingo-nak és a netangolnak köszönhetem. Ez nem viasz a fényezéshez,ez tény! A netangol leckéit tanulom minden reggel 1-1,5 órát, ez adja az alapot. A doulingo-val gyakorlok hulladék idõben (utazás, fogorvos, várok az asszonyra míg vásárol stb) Számításom szerint cca 3 év múlva fogok a tanfolyam végére érni, reményeim szerint addigra eredeti nyelven fogom nézni a filmeket és érteni fogom, ha a síliftben kibeszélik az öreget!" 2016. június 14.


"Nagyon jó és könnyen érthetõk a feladatok.Örülök, hogy végre olyan helyen tanulhatok ahol az olyan emberekre is gondolnak akik még soha nem tanultak angolt.Úgy gondolom, hogy itt végre érteni fogom az angol nyelvet. Köszönöm a lehetõséget." 2016. június 13.


"Kedves Noémi !Megkaptam a gyakorlókönyvet, nagyon jó, hálás köszönet érte, ki is nyomtattam, már az első 5 leckét kitöltöttem nagyon könnyen, és ahogy belenéztem, úgy gondolom, továbbra sem lesz nehezebb,egyszerűen öröm és élvezett

ez a gyakorlókönyv, persze az alapok is sokat számitanak. Még egyszer köszönöm és örömmel várom a következöt. Üdv.V.Anna" 2016. május 31.


"Noémi! Egyre inkább úgy érzem, mintha ezek a leckék személyesen nekem készültek volna. Nagyon szívesen tanulom ôket. Köszönöm a segítségedet!" Mónika - 2016. május 27.


"Mindenben fejlődött, bár folyamatos újrakezdő vagyok. Kezdenek a helyükre kerülni, rendszerbe foglalódni az eddig tanultak. A legjobb a számomra, hogy a leckéid rendkívül motiválóak, ill. hogy nagyon logikusan építetted fel az egész tanfolyamot. Tudok segíteni az 5.-es lányomnak az iskolai házi feladatoknál. '"

Varga Mónika - 2016. május 26.


"A negyedikes angol környezet (nyílt) órán megértem az elhangzottakat. Tehát a szövegértésem fejlõdött. Az utcán megállított egy angolul beszélõ pár, és tõlem kértek útbaigazítást és tudtam válaszolni a kérdéseikre :)" Kinga - 2016. május 15.


"Nekem a legjobban az tetszik, hogy kis lépésekben haladhatok."  Péter - 2016. május 9.


n Angliaban élek egy pár hónapja, és rengeteg nehézséget okoz az, hogy nem beszélek angolul, csak nagyon keveset. Tanultam ugyan angolt, de soha nem gondoltam, hogy szüksegem lesz rá, így épp hogy csak görbült mindig.

Ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam a tanfolyamodra. Magamtól nem igazán megy a tanulás, de ezekkel a leckékkel sokkal könnyebb. Az pedig, hogy a kiejtésre épited a tanfolyamot, nagyon tetszik, mivel saját bőrőmön tapasztaltam meg, hogy a kiejtés nagyon is fontos, mivel én helytelenül tanultam meg a szavak kiejtését. Ha beszélnek hozzám, nem értem meg, mert teljesen más szót várok, mint amit mondanak. Úgyhogy szeretném megköszönni a segítséget és ezt a lehetőséget !" Vanessza - 2016. május 6.

"Kedves Noémi! Tanulom és csinálom a leckéket. Tetszik, hogy a kiejtésre helyezed a hangsúlyt. Az is tetszik, hogy nem ugrunk rögtön fejest a mély vízbe. A kezdő tanulók akik még soha nem tanultak angolt azok is fel tudják venni a ritmust. Én már egy éve tanulgatom az angolt, de ez a tanfolyam a kiejtésre helyezi a hangsúlyt ami nagyon jó." Lukács István - 2016. április 28.


"Nekem az tetszett eddig a legjobban, hogy a kiejtésre tetted a hangsúlyt. Fogadd elismerésem a preciz, lelkiismeretes munkáért, és a következetességért.

Mindenkinek ajánlani fogom az oldaladat, mindjárt meg is osztom, facebookon." Brigitta - 2016. április 20.


"Nagyon szeretem a feladatokat, amelyek sokat segítenek az anyag megértésében.Tetszik, hogy a tananyag nagyon jól felépített, részletes és érthetõ magyarázatok segítenek a tanulásban. A tananyag így könnyen elsajátítható és a sikerélmény sem marad el." Eszter - 2016. április 17.


"Nekem nagyon tetszett hogy rövid az anyag, de teljes mértékben meg lehet tanulni! Kiejtések is jó hogy vannak mert anélkül sztem nem lehet angolt tanulni!" Pati - 2016. április 11.


"Kedves Noémi,Rövid időre bekapcsolódtam az alapfokú tanfolyamodba, mert nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Kipróbáltam annak ellenére, hogy most nem alkalmas a helyzetem egy folyamatos tanulásra. A "tesztelés" alapján nagyon hatékonynak találom a módszeredet és remélem, hogy októbertől belekezdhetek egy komoly on-line kurzusba. (Még kb. 2 hétig folytatom a tanulást,) Ez a kis bemelegítő meggyőzött róla, hogy van olyan módszer, ami segíthet feloldani az eddig tapasztalt gátlásokat, köszönöm Neked. Üdvözlettel: Kelecsényi Katalin" 2016. április 6.


"Rendkívül gyakorlatias, szépen felépített órákat tettél fel a Netre! Gyönyörű a kiejtés,a hanglejtés,és valóban jól követhető, utánozható mindenki számára.

Egyszerre nem túl sok, nem megterhelő. Két munkatevékenység közt is tudom gyakorolni a szavak kiejtését.
Nagy szorgalommal kezdtem el 60 évesen az angol nyelv tanulását. Nyelvtudásom 2 év kitartó tanulásával alap szintre jutott. Így már eltölthettem Amerikában 1 hónapot, hogy nem érezzem magam elveszettnek. A kiejtésem viszont katasztrofális volt. Most ehhez kaptam kiváló segítséget. Jó, hogy közelről, más-más szögből látható a száj mozgása.

Köszönet a segítségért! Élveztem!" Jutka - 2016. április 3.


"Kedves Noémi! Nagyon tetszenek a leckéid és végre úgy érzem haladok a tanulással ami eddig nem ment. Nagyon jó ötlet hogy a hangsúlyra kell először fektetni,mert így nem tanulja meg az ember helytelenül. Várom a további leckéket! Köszönöm,Andrea." 2016. április 3.


"Nincs sok időm, türelmem sem, de az a kevés idő is sokat segített, ugyanis rájöttem, muszáj megtanulnom angolul, mert egyszerűen nem boldogulok nélküle a mindennapi életben ( a munkám nem igényli). Szóval a Duolingon kezdtem, sajnos zavaró a géphang, félre is érthető. Az a tapasztalatom, hogy ha egy dolgot többféleképpen közelítünk meg, sokkal tisztább kép alakul ki bennünk (jelen esetben az angol nyelvről).így könnyebb, már tudom mikor kell "öv"-öt mondani, s mikor csak"ö"-t. És a kiejtésem csak nagyjából volt megfelelő, szeretném tökéletesen tudni. Ez az anyag segít, növeli a szókincsem is, könnyebb így, mint ömlesztve. Köszönöm az eddigieket is. Mária" 2016. március 30.


"Én aktív munkásságom befejezése után úgy döntöttem, pótolom azt a nagy-nagy hiányosságomat, hogy bár sokat tanultam idegen nyelveket (orosz, francia, angol), tárgyalóképes szintre nem sikerült eljutnom. A passzív nyelvtudás is hasznos, nyitott határok és szabad külföldi mozgás lévén azonban kínos, ha az ember érti ugyan a lényeget, de társalgásba bekapcsolódni nem tud. Szóval elvégeztem néhány tanfolyamot, papírom is van róla, hogy magas szintű nyelvtudást értem el, beszélni mindeddig nem sikerült.

Nemrég újra kezdtem nézegetni az on-line angol oldalakat, amikor rátaláltam az oldaladra. Nagyon érdekesnek találtam a módszeredet, ezért feliratkoztam. Egy ideig
ki kellett hagynom a gyakorlást de ha csak tehetem, minden nap gyakorlom kicsit a kiejtést. Még nagyon az elején tartok az összeállításnak, de valami olyat kaptam tőle már eddig is, amit eddig semmilyen kurzuson nem. Izgatottan várom a fejlődésemet.
Köszönöm a lehetőséget, nagyon hálás vagyok ezért a segítségért. Üdvözlettel: Kelecsényi Katalin" 2016. március 29.


"Korábban mindig megfájdult a fejem, amikor a szöveget hallgattam, mert annyira odafigyeltem, es annyira meg akartam érteni. A szöveg megértése még most sem megy annyira könnyen, de legalább nem fájdul bele a fejem, és annyiszor hallgatom meg, ahányszor akarom. Bízom benne, hogy egyszer elérem azt a szitnet, hogy elég lesz kétszer meghallgatnom ahhoz, hogy nagy részét megértsem." D. E. - 2016. március 21.


"Nagyon tetszik, hogy szinte mindenhez van hanganyag... Mindig mondom mondogatom utána, aztán remélem egyszer majd meg is marad a helyes kiejtés..." Krisztián - 2016. március 17. 

"Szerintem hiánytalanul sikerült végigmennem a leckén. Elmúlt az aggodalmam, hogy csak vért izzadva fogok haladni, és annak a felét is elfelejtem.Tök jó!" Tamás - 2016. március 10.

"Tetszett eddig minden, nem tudnék kiemelni semmit, mert egyformán jó szerintem! Sosem tanultam az angolt, amit tudok, autodidakta módon vagy a "rám ragadt" módszerrel tanultam!;-)) Remélem, módom lesz folytatni a tanulást! Üdvözlettel: Gyula" 2016. március 7.

"A leckék felépítése zseniális!Nálam a "legjobban" kategóriába minden beletartozik.Hálás vagyok a tökéletesen kidolgozott tananyagért!Isten áldása legyen munkádra, életedre a továbbiakban is!" Lisa - 2016. február 23.

"A szavak, a kifejezések, amelyek a leckékben szerepeltek, a leghétköznapibbak, amelyeket az élet során a legtöbbet használunk. A nyelvtani része nagyon jól le volt írva, el volt magyarázva. Nekem ez volt eddig nagy hiányosságom (sosem tanultam iskolában angolul.) Nagyon jól meg van szerkesztve a 25 lecke, úgy érzem, sokat tanultam belőle." Malomsoki Nikolett - 2016. február 15.

 "Sok év eltelt már azóta, amióta tanultam az angol nyelvet és ezek a leckék sokat segítettek abban, hogy frissítsem a tudásom, illetve kipótoljam. Bátrabb is lettem.. Folytatom gõzerõvel mindenképpen. Abszolút érthetõ minden magyarázat, ami nekem igazán fontos volt, nagyon köszönöm a lehetõséget, hogy itt tanulhattam." Judit - 2016. február 11.

"Ismételni jöttem vissza majdnem a 100. leckétõl, mert 5 hónap kihagyásom volt. A feladatokat 100%-ra csinálom. Ha mégis akad hibám az csak elütés. Az eddigi hanganyagokat elsõ hallásra megértettem. Pedig mikor legutoljára itt jártam olyan nehéznek tûnt minden most pedig pofonegyszerû. :-) Nekem minden napom sikerélmény, mert Angliában élek és az angoloktól kapom a pozitív visszajelzéseket. Néhány rég látott vendég vagy ismerõs aki megdicsér, hogy sokat fejlõdött az angolom, vagy szituációk, mikor beszélek az angoloknak angolul és megértenek. Számomra ez olyan hihetetlen! De jó érzéssel tölt el és arra motivál, hogy még lelkiismeretesebben tanuljak. :-)" Marincsák Erika - 2016. február 9.


"Köszönöm. A leckéid nagyon jók, sokat tanulok belőlük és ellenőrizhetem a tudásomat is. Ez az eredmény  lelkesítést ad a további leckék elsajátításához. - Ágnes (100%-os teszteredmény) - 2016.02.03.

"A minden napos angol lecke tanulás, egyre több tudást ad, és így jobb kedvvel csinálom., mert van sikerélményem. Egyedül nem könnyű tanulni, de szeretem csinálni.
Megyek tovább.Elhatároztam, hogy minden nap 2 leckét veszek át." Janosne Jozsef Hoffmann - 2016. 02.01

"Remek lehetőség angol tanulásra minden gyakorlat. Szinte abba sem tudja hagyni az ember annyira jól szerkesztett feladatok . Köszönöm kedves Noémi" Margó - 2016. január 27.

"Legutóbb külföldön elég jól boldogultam. Munkám során is sikeresen alkalmaztam a tanultakat, míg kollégáim egy kukkot sem tudtak. :)))" Sándor - 2016. január 25.

"A leckékkel jól haladok. Igazság szerint az egyszer már tanultakat ismétlem velük, és őszintén megvallva bizony ezen leckék némelyikénél értettem meg egy-két dolgot amit anno nem, ebből kifolyólag csak pozitívumokat tudok említeni a tananyaggal kapcsolatban." Roland - 2016. január 19.

"Kiemelem a tanítási módszer rendszerezettségét. Lényeges, hogy hanganyagot tartalmaz, ami a beszédkészséghez elengedhetetlen. A magyarázatok érthetőek. A sok feladattal pedig a tanulás lemérhető." Elvira - 2016. január 18.

"Legjobban az tetszett, hogy kitartó vagy. Én már többször abbahagytam, de mindig kaptam egy új e-mailt. Egyszerű, érthető, jók a tesztek. Jó a sok ismétlés is. Üdvözlettel, Imre" 2016. január. 14.

 "Egyre jobban érzékelem az ismétlés jelentõségét! Zseniálisan összeállított anyag! Köszönöm" -B.E. 2015. december 12.

"A szavak mellé oda vannak írva, hogyan ejtjük, és kiejtve is lehet érteni. Egymásra épülnek a szavak, és mondatok vannak alkotva rögtön. Magyarázat, videók, feladatlapok, rövid tesztek segítik a tanulást." Ica Hoffman - 2015. december 11.

"Ennek a nyelvtanuló módszernek az egyszerűségében rejtőzik a NAGYSZERŰSÉGE! Nagyon jók a gyakorló mondatok, nagyon jók a hallgatható szövegek." P.T. - 2015. december 8.
"Ezzel a módszerrel, aki sohasem tanult angolul, annak sem reménytelen az angol nyelv bizonyos szintű elsajátítása. Bármikor újra lehet kezdeni, és folytatni. A tananyag felépítése olyan, hogy szívesen foglalkozom vele, ha van egy kis időm."
S. Erzsébet - 2015. december 3.

"Megértettem a jelen igeidõkben a különbségeket,eddig akáhogy próbáltam nem értettem csak magoltam, így lemaradtam, mert nem értettem. Most, hogy alaposan tanulok, nem felszínesen,mert én ezt már tanultam,jobban megy a mondatalkotás és a szövegértés. A szövegértéses feladatoknál minden szót értek leírás nélkül. Ennek nagyon örülök, mert sosem voltam jó benne." Samu Katalin - 2015. november 11.

 

"Mostmár nem ismeretlen számomra a múlt idõ, és a jövõ idõ. Folyékonyabban tudok elmondani elõre kigondolt mondatokat (azthiszem), és a szókincsem is sokat bõvült." K.N. - 2015. november 3.

"Már megértek bizonyos mondatokat, vagy inkább még csak szavakat, itt az írott szövegre gondolok. Beszélni egyelőre nincs lehetőségem, de én már ennek is örülök. Sikerélmény a számomra, hogy talán ezt a nyelvet is meg fogom tudni tanulni. Megértettem egy angol használati utasítást, vagyis ki tudtam belőle hámozni a lényeget, ami alapján meg tudtam reklamálni egy táplálékkiegészítõt." Molnár Erzsébet - 2015. október 26.

"Kedves Noémi! Ami nagyon tetszik, hogy nem gyors váltások vannak a leckék között, nem túl sok egy leckén belül az új szó, ráadásul képes és hangos is. Visszanézhetõ, mert én sajnos nem tudok mindennap tanulni munkámból adódóan de mindig ismétlek és ez nagyon hasznos. Tetszik a felépítés az egyszerűség és a nyelvtani magyarázatokat is megértem. Köszönöm." Ibolya - 2015. október 25.

"A hallott szöveg megértésében!Tavasszal még csak azt tudtam megállapítani, hogy angolul beszélnek, ma már arról is van fogalmam, hogy mirõl " D.B. - 2015. október 18.
"Igaz hogy hibával, de meg merek szólani angolul. Igaz, csak akkor van erre lehetőségem, ha külföldön vagyunk. Most kezdem megérteni az angol tanulás logikáját. A nyáron, amikor külföldön voltunk a repülőtéren, a szállodában be tudtunk jelentkezni. Elmentünk sétálni, a bazárban vásároltunk , kérdezni, és válaszolni is tudtam kérdésekre. Lehet, hogy mindezek nem voltak tökéletesk, de az önbizalmam egy kicsit erõsödött, hogy megszólaltam."  Zsuzsa - 2015. október 13.

"Úgy gondolom, fejlődik a tudásom. Sok gyakorlás kell, de nagyon tetszenek a jól felépitett leckék!Köszönöm!" E.S. Zsuzanna - 2015. október 12.

"Hallom a szavakat, "látom" a kiejtést. Egymásra épülõnek érzem az egyes témaköröket. A magam tempójában tudok haladni." Beni - 2015. október 11.

"Tetszettek nagyon a szövegértések, ha nem is mindent elsőre, de megértettem. Sikerélmény. És még tetszettek a leckék végén a kikérdező összegző tesztek." Melinda - 2015. szeptember. 22.

"Nekem mindegyik lecke nagyon hasznos! sok filmet nézek felírat nélkül és egyre jobban értem. A beszédet többet kellene gyakorolnom. Mivel kisgyerekekkel dolgozom, ők egyszerűen beszélnek, és egyszerűen kell hozzájuk beszélni. Aránylag kevés a felnőttekkel való "csevegés" ahhoz képest, hogy Írországban élek. De kapok nagyon jó visszajelzéseket, pl. a 2 és a 4 éves kisfiúk doktornője azt kérdezte, hogy ki beszél ezekhez a gyerekekhez egész nap, mert ő még ilyet nem látott, hogy ilyen korú gyerekek ilyen szépen, érthetően és udvariasan beszélnek egymással és a felnőttekkel." - Anna - 2015. szeptember 21.

"Az egész tetszett. Sok dolgot még csak most értettem meg, pedig már 3 éve tanulom az iskolában. Köszönöm a segítséget!" Virág - 2015. szeptember 7.

"Szia Noemi! Köszönöm szépen a javításd, nagyon örültem, hogy 100%- ra sikerült a tesztem. A leckéid rettentően tetszenek, annak ellenere, hogy beszélek kicsit angolul. Megfogadtam a tanácsodat, és az első leckétől haladok szépen sorba, sosem hagytam ki egyet sem. Ami meglepő volt, hogy nagyon sok leckében (már az elején) tudtál újat mondani, és sok dolgot el tudtam mélyiteni a gyakorló feladatokkal. Igazábol most kezdem élvezni, a 30. lecke után

szinte nem bírom abbahagyni a tanulást, és csak azon veszem magam észre hogy már megint éjfél van. Nagyon örülök, hogy kértem a tovabbi leckéket is, nem bántam meg!!!Tartottam kicsit attól, hogy a lustaságom fog győzni, de épp mikor kezd rajtam eluralkodni, mindig jön egy- ket biztató szó

és már új erőre is kaptam :))))

Még egyszer koszonom. Szabina" 2015. szeptember 5. 


"Eljutottam odáig, hogy végre meg merek szólalni, eddig ha úgy gondoltam helytelenül fogalmazok vagy nem tudtam az adott szituációt nyelvtan szerint, inkább meg se szólaltam! Úgy érzem jó úton haladok :)" Szandra - 2015. szeptember 3.
"Az összes lecke nagyon hasznos volt, és aki becsülettel végigcsinálja a feladatokat, annak a hosszú távú memóriájába biztosan beépülnek a szavak." B. Rita - 2015. augusztus 29.

":)imádom a hanganyagokat,a képes feladatokat,megszerettem az angolt!:)" Szandra - 2015. augusztus 28.

"Nekem sokat jelentett,hogy a saját ütememben tanulhattam és ha valamit nem értettem, többször visszatérhettem egy-egy anyag átismétlésére. Köszönettel: Katalin" 2015. augusztus 26.

"Leginkább a hallott szövegértésemen érzem, hogy fejlődik szerencsére, nekem nyelvtanuláskor mindig az volt a legnagyobb mumus a megszólalás után. Nagyon köszönöm a leckéket, Noémi, szeretek itt angolozni :) Épp a napokban találkoztam egy angol lánnyal és mindent értettem, amit mondott. Azelõtt ilyen nem volt, nagy sikerélmény volt. Kajári Márta - 2015. augusztus 18. 

"Jobban értem a hanganyagot!" - N.Á. 2015. augusztus 14.

"Hamarosan olyan munkám lesz, amihez használnom kell majd az angolt, ezért nagyon szeretem a gyakorló feladatokat. Könnyebb ezekkel elsajátítani a nyelvet, mint egy mezei nyelvtankönyvvel." Márti - 2015. július 29
"A nyelvre való rálátásom sokat javult, kezdek ráérezni az angol nyelv logikájára. Nagyon sok új ismeretet kaptam ebben a részben, nyelvtanból , vásárlásból, utazásból. Rendkívül élvezetesek, érthetőek a leckék a jó magyarázat révén. Nagyon élvezem a tanulást, hobbim lett a nyelv tanulása. Nagyon jók a plussz feladatok, sok sikerélményt biztosítanak. Jók ezek a zárótesztek,mert ellenőrizhetem a tudásomat, vagy ami nem megy jól, azt át tudom ismételni bármikor. Köszönöm Neked Noémi, hogy ennyi sikerélményhez és örömtanuláshoz segítesz!" Tóth Zsuzsanna 2015. július 18.

"Könnyebben megszólalok. Mindig ez volt a gyenge pontom, s ez a tanfolyam sokat segít a gátlásom leküzdésében. Nagyon jók a hangos feladatok. A nyelvtant érthetően és egyszerűen adod át, a magyar gondolkodásmóddal összehasonlítva, s így könnyű megérteni :) Spontán helyzetekben ki tudtam mondani érthetŐ angol mondatokat, ez nagy sikerélmény nekem!" Józsa Gabi - 2015. július 7.

"Legtöbbet a hallás utáni szövegértésem fejlődött, általában elsőre megértem a hallott szöveg lényegét. A szavak gyakorlásával és a helyes kiejtés megtanulásával nagyon sokat lehet fejlődni a szövegértésben." H. Zsuzsa - 2015. július 6.

"Anyám!!! Most értettem meg az angol folyamatos jelen időt. I am studing.......NAGY VAGY NOÉMI !!!" Sarolta - 2015. június 30.

"Tetszik a feladatok felépítése,a hanganyagok a szószedetek. A szavak "szembe állítása". Könnyebben megjegyezhetõek ezáltal. Összességében az egész oktatási módszere! Eddig e tananyaggal sikerült a legkitartóbban haladnom! Köszönöm!" Ági - 2015. június 22

"Gazdagabb a szókincsem és jobban megértem hallás után. Ezt - fõleg a hallás utáni értést - ezeknek a leckéknek köszönhetem!" H. Dóra - 2015. május 24.

"Teljesen tudatlanul kezdtem az angol nyelv tanulását. A lányom szerint jól haladok, ügyes vagyok.A beszédem még bizonytalan, sokat gondolkodom, mit is szeretnék mondani. Lassan, gondolataimat összeszedve már el tudom mondani, mit is szeretnék, a lányom megérti. A helyes beszédben õ javít ki. Ez is sokat segít nekem. Utóirat: Egyébként a teljes angol tanulás fantasztikus. A tematika, a feladatok, a szöveg hallgatás nekem nagyon megfelelõ, öröm tanulni.  Annak ellenére, hogy 46-47 éves koromig nem érdekelt az angol nyelv. Hálásan köszönök mindent. Jó egészséget, vidám, örömteli életet kívánok." 2015. május 16. Irénke

A legnagyobb sikerélményem az volt, mikor elkezdtem megérteni, mit mondanak. Vagy épp sikerült felismernem egy helyes nyelvtani kifejezést és onnatól, már tudatosan tudtam, hogy azt mikor kell használni." Tamás - 2015.május 5.

"Bár még gyakran hibázok, önállóbb, magabiztosabb lettem, jobban meg merek szólalni. A lányom segítsége nélkül, önállóan beszélgettem skót vendégeinkkel, és jól ment." Ilona 2015. április 30.

"Nagyon tetszik, hogy mindegyik leckét végig tudom csinálni, és nem érzem azt, hogy most abban kell hagynom az egészet, mert nem nekem találták ki az angol tanulást. Köszönöm! Maria" 2015. április 28.

"Most Írországban élek, és egyre jobban megértik, mit akarok mondani, és én is egyre jobban megértem őket. Mondatokban tudok beszélni. K. Zita. 2015. április 28."

"Igen, észrevettem, hogy az egyes leckék küllemre, tartalmilag és minőségre is vátoznak, mivel én nagyon sokszor újrakezdem az első leckétől. Mára már elártem a 25. leckéhez, és el is küldtem a tesztet :) Nagyon változatosak a leckék, nem sablonos, egymásra épülnek, lépésről - lépésre halad...Látszik rajta a sok munka, a folyamatos "kérdezz-felelek"a leckék végén... A tanulók ösztönzése és a hírlevelek sem maradnak el ... Örömmel olvasom őket, mert minden mondata tele van lelkesítéssel és a tanulók biztatásával!!!

Nekem kifejezetten tetszik, hogy az amerikai angol kiejtés is szerepet kap és nem csak a British angolra fókuszál!

Sokfajta lehetőséget kipróbáltam az angol nyelv elsajatítására, de Nekem eddig ez a nyerő :) köszönöm a lehetőséget! És bár tudom, hogy nem szoktam leckék után kommentelni, de az még nem jelenti azt, hogy nem is olvasom Őket! Mindenkinek sok sikert a továbbiakhoz!!!! Hajrááá :)! Kovács Edina " 2015. április 27.

 


"Remek anyagot küldesz! Képzeld, külföldön voltam és angolul beszéltem. Magam is meglepődtem. Igaz, beszélgetés közben még gondolkoznom kellett, de úgy gondolom, hogy megértettem magam. Természetesen az illető is megértett engem. Nagyon jó érzés volt. Szívből köszönök Neked minden fáradozást értünk." Mózerné - 2015. április 14.

"Sokat bővült a szókincsem és javult a szövegértés. Egyre jobban ki tudom fejezni magam angolul, igazi sikerélmény!:-)" B. Judit - 2015. április 13.

"Profi módon összeállitott tananyag, jól tanulható,  gratulálok. Bizakodó vagyok a haladást illetõen,bár a szövegértés nem kevés gondot okoz." B. István - 2015. április 5.

"A leckék logikusan vannak felépítve, sokat gyakoroltatnak, nem lehet nem megtanulni, igazán hatékony!" Mariann - 2015. április 4.

"Nagyon érthető, ahogy magyarázol, igen sok szorgalom kell, főleg Nekem, aki soha nem tanultam angolt! Köszönöm, Zsuzsanna" 2015. március 30.

"Sokkal több mindent megértek az angol nyelvû adásokból. Sokkal jobban értem a nyelvtant is. És a kiejtésem lényegesen jobb lett." Szabó Gyula - 2015. március 28.

"Kedves Noémi!Én már nem vagyok 20 éves, de nagyon szeretek tanulni. Lelkesen veszem elõ minden nap a leckéket, amik nagyon tetszenek. Különösen a hanganyag tetszik,az hogy mindent meg tudok hallgatni. És persze a tanácsaid. Áttekinthetõ, logikus, kényelmes." - Tündi - 2015. március 23.

"Az új szavak ellenére, mára  második hallásra teljesen megértem a szöveget. Van sikerélmény." Eszter - 2015. március 22.

"A tanfolyam legnagyobb érdeme, hogy semmi sallang, csak a lényeg, érthetõen, értelmesen. A vállalkozás elõtt pedig le a kalappal." Edit 2015. március 21.

"A leckék végi rövid szövegekkel kellett a legtöbbet küzdenem és így a legtöbbet foglalkoznom is. Le is lassultam rendesen. De nem bánom. Sõt, tudom, hogy ennek a csatának lesz a legnagyobb hozadéka. Elõször mindig a normál szöveget hallgatom meg annyiszor, hogy nagyjából tudom, mirõl van szó. Ezután a lassú szöveggel már le is írom a mondatokat. Az írott szöveget ellenõrzésre használom. Iszonyú türelem és kitartás kell ehhez, de a nyelvtanuláshoz sincs "királyi út". Remélem kezdhetem a következõ szintet, várom a további hanganyagokat. A javítást elõre is köszönöm. Minden jót! Katalin" 2015. március 19.

"Valószínûleg mindenben fejlõdtem. Talán a kiejtést emelném ki, ill. kezdenek összeállni az alapok, amik régen hiányoztak. 
Nagyon jók a leckék. Köszönöm! :)" Vivien - 2015. márcus 16.
---------------------------------------------------------------------------
"Nekem minden tetszett az első lecketől az utolsóig. Nagyon tetszett, hogy minden leckénél új dolgot tanulhattam meg, és mostanra már meg merek szólalni angolul." Izabella - 2015. március 14.

MELYIK LECKE TETSZETT ÉS MIÉRT: "Szövegértés, mert az új szavak ellenére, már a második hallásra teljesen megértem a szöveget. Van sikerélmény." T. Eszter 2015. március 13.

"Kedves Noémi!Amióta nálad tanulok nagyon sok mindenben fejlõdtem.Kiejtésben,hallás utáni szövegértésben, fordításban és persze mondat szerkesztésben.Köszönök mindent." Tamás - 2015. március 12.

"Tetszik, hogy az írás mellett a kiejtésre is hangsúlyt helyeznek a leckék. Tetszik, hogy bármikor vissza lehet menni gyakorolni, azonnal visszajelzést kapunk a hibákról." Borbála - 2015. március 11.

"A külföldi vendégeink csak angolul beszélnek, és már kezdem érteni az egyszerű mondataikat." Fehér Edit - 2015. március 10.

"A feladatok egymásra épülnek és változatosak. Szívesen foglalkozom az angollal mióta a Te feladatsorodat csinálom. " P. Bálint - 2015. március 8.

"Sokat fejlõdött a kiejtésem és a szövegértésem is sokkal jobb. Egyre gyorsabban és pontosabban tudok magyarról angolra fordítani mondatokat. A kislányom most kezdett angolt tanulni, jó érzés hogy tudok neki segíteni a tanulásban és a leckéknél. A neked küldött feladataim is jól sikerültek eddig, számomra ez a másik nagy sikerélmény, érzem a fejlõdést a tudásomban." Hoffmann Judit - 2015. március 5.

"Szókincsem bővült, és egyre jobban kihallom a szavakat a zenéből, és általában meg is értem őket. Munkahelyemen megértem, ha angolul beszélnek hozzám, és tudok segíteni az adott dologgal kapcsolatban." Zentai Hajnalka - 2015. március 3.

"Az egész tanfolyam nagyon jól van felépítve. Én úgy álltam neki, hogy egy szót sem tudtam angolul. Ezért úgy érzem hogy jól haladok. Köszönöm az eddigi leckéket." László - 2015. március 2.

"Változatos, beszédcentrikus tananyag. Köszönöm." Gábor - 2015. március 2.
**************************************************************************************
"Napról-napra jobban megy. Azt veszem észre, hogy akaratlanul is ha csinálok valamit belefűzöm az angol szavakat. Nagyon jó! Köszönöm!" Gyula - 2015. március 1.

"Az egész anyag kellemesen,élvezhetõen tanulható. Nagyon jó, hogy vissza lehet menni ismételni. A kiejtések elsajátítási lehetõsége super egy kezdõ számára. Nagyon köszömön Noémi." 2015. február 28. - Júlia

"125-ik lecke után vettem észre, hogy mennyire összezavarodtam, hisz az ismétlésre nem szántam idõt, csak siettem elõre! Most újrakezdtem az egészet és örülök neki, hisz most egész más dolgokra figyelek fel s sokkal jobban összeáll a kép! :) Mindenképp gratulálni szeretnék, fantasztikus az összeállított anyagod !!! (Köszönöm) " Bonczidai Enikő - 2015. február 24.


"Már angolul foglaltam írásban szobát Rómában, tök büszke voltam magamra :) és persze rád is ! köszi !!!" V. Teodóra - 2015. február 23.


"Nagyon jól van összeállítva minden lecke. Már meg is merek szólalni. Ajánlottam is a barátaimnak." - Szabó Gyula 2015. február 19.


"Nagyon szeretem a feladatokat megoldani. A sok gyakorlás nagyban segíti a szavak megjegyzését,szinte maguktól megragadnak és még a helyesírás is sokkal könnyebben megy. A kiejtést is jól lehet gyakorolni. Tehát azt hiszem, hogy nyugodtan leírhatom az egész rendszer nekem nagyon bejött. Élvezettel tanulok. Köszönöm!" Babi - 2015. február 18.


"Kedves Noémi! Korábban már tanultam erről az igeidőről, de most végre értem is mikor, miért kell használni! Igazán köszönöm!" Judit - 2015. február 17.


"Könnyen érthetõek az anyagok.Nagyon jók a feladatok.Én újrakezdõ vagyok, de nagyon sok segítséget nyújtanak a leckék.Gratulálok a remek oldalhoz:)" Gabó - 2015. február 17.


"Kezdek magabiztosabb lenni. Lassacskán kiigazodok a mondatok pontos jelentésében is." - B. Andrea - 2015. február 15.


"Saját beosztás szerint lehet haladni, többször megoldható egy-egy feladat." - Csilla - 2015. február 14.


"Igyekszem minden nap közel egy órát tanulásra szánni. A hallás utáni szövegértésben fejlõdtem talán a leginkább, és ez sikerélményt ad. Nem kényszerbõl tanulok, hanem örömmel." Andor - 2015. február 10.


"Az élet összeismertetett egy hölggyel aki nem nagyon tud magyarul és angolul beszélgettünk. Családról beszéltünk, de megértett Õ is engem és Én is õt. Ez sikerélményt adott és úgy gondolom, hogy talán lesz eredménye a tanulásnak. " Erika - 2015. február 8.


"Nagyon jó, hogy hang- és képanyag segíti a tanulást. Jók a gyakorló feladatok, könnyen kiderül, hogy mit kell ismételni. Gratulálok a jó munkádhoz. Nagyon várom a teszt eredményét. Üdvözlettel: Júlia" 2015. február 5.


"Az elsõ 10 lecke után hallottam magyar politikusokat angolul beszélni, és rendesen bántotta a fülem az akcentusuk. Az iskolai angol órák után ez soha nem tûnt fel. Nagyon jók a gyakorló feladatok is. Élvezetesek a leckéid. Már megvettem a többit is. Köszönöm." K. Éva - 2015. február 3.

"Nagyon tetszettek a képek. Elég vizuális vagyok, és így jobban tudtam társítani a tartalmakat a képekhez. Tetszett a kiejtés gyakorlása. Nagyon nagy magabiztosságot ad, hogy tudom, hogyan kell szépen kiejteni a hangokat.Tetszett az is, hogy nem sok mindent kellett egyszerre megtanulnom" - Debóra - 2015. február 2.

"Végre különbséget tudok tenni a Present Coninuos és a Present Simple között, illetve a "like-would like" különbségét is megértettem, és a do the shopping rész is nagyon hasznos volt. Egyre több dolgot megértek, és már nem csak szavakat, hanem egyszerûbb mondatokat is rögtön tudok fordítani, nem kell gondolkodási idő sem." 2015. január 30.

"Sokszor nekikezdtem már az angol tanulásnak, de ezek a gyakorlatok segítenek elmélyíteni, beégetni és automatikussá tenni a részleteket és bár sokkal kevesebbet foglalkozok vele, mint szeretnék, meg kellene, de nagyon élvezem." Somogyi Miklós - 2015. január 27.

"Úgy érzem sokkal könnyebben szólalok meg. Jó lesz ez érzem, csak kitartás kell, sok munka, és elérem a célom. Novemberben voltam Olaszországban, és jó érzés volt, hogy mindig engem kértek meg, hogy kommunikáljak angolul idegenekkel, ha muszáj volt. - Gellén András" - 2015. január 25.

"Nagyon tetszenek a hanganyagok, ill. a kiejtési gyakorlatok. Szimpatikus, hogy apróbb lépésekben haladunk a nyelvtannal. Így több idõ van "feldolgozni" és begyakorolni. - Andi" - 2015. január 24.

"Az egész tetszett. Bármikor tanulhatok. / ez csak tőlem függ./ Visszamehetek a tananyagban, és hallgathatom a kiejtést sokszor. Köszi Teodóra" - 2015. január 23.

"Rengeteg szót megtanultam, annak amit ezen a tanfolyamon elsajátítottam, egy külföldi utam során már hasznát is vettem." K.D. - 2015. január 22.

"Az egész lecke jól van felépítve, úgy haladok, hogy észre sem veszem. Szeretném tovább tanulni, mert ezzel tényleg naponta foglalkozom! Köszi Noémi!" Móni - 2015. január 21.

"Úgy ahogy van, az egész nagyszerű." Dorka  - 2015. január 20.
 


"Fejlődött a szókincsem, sajnos hosszabb időt kihagytam, most újra ismételek. A motivációm mindössze annyi, hogy "agytornaként " tanulok. Azt is eredménynek élem meg, hogy néhány szóval többet tudok, vagy többet értek.A leckék nagyon jók, élvezem is, csak többet kellene gyakorolnom, de nem adom fel." 2015. január 19.

"Hosszú kihagyás után végre rávettem magam, hogy minden nap foglalkozzak az angollal, és nagyon szeretem ezt az oldalt. Amit nagyon régen tanultam, most már végre értem is hogy miért úgy van. Hasznosak a feladatok és érdekesek is, illetve a facebook oldal is nagyon tetszik :)" Orsolya - 2015. január 19.

"Nekem pont ez a "szájbarágós" stílus tetszik, abszolút hatásos szerintem. Régebben jártam tanfolyamon és próbáltam füzetből tanulni, de mindig elment a kedvem, mert egy kukkot sem értettem a folyamatos szövegeknél. Most először érzem azt, hogy tényleg fog menni ezzel a módszerrel. Csak gratulálni tudok, és még vagy százszor megköszönni! " - H. J. - 2015. 01.19.

"Nagyon tetszik, hogy láthatom, hallhatom és olvashatom egyszerre az anyagot. A videoleckék is nagyon tetszenek." - Gabi - 2015. január 12.

"Azt hiszem, nyevtanilag helyesebben tudom kifejezni magam. Ez ad némi magabiztosságot. Az igazság az, hogy eddig olyan munkakört vállalhattam, ahol nem igazán tudtam fejleszteni az angolomat. Ebből az ördögi körből szeretnék kiszabadulni, hiszen csak jobb angollal van esélyem változtatni. Igazából már az is nagy siker, hogy Angliáig eljutottam...Skóciába gyakorlatilag zéró angollal kerültem. A tanfolyam sokat segített és fog is még segíteni,úgy gondolom." S. György - 2015. január 5.


  "Teljesen kezdőként, semmi angol nyelvismerettel kezdtem el novemberben az oldalt használni, ami minden lépésben, de különösen a kiejtésben nagyon sokat segített. Saját tempómban haladtam, a tesztek és a feladatok megoldása utáni ellenőrzési lehetőség nagyon fontos visszacsatolás számomra. Rendkívül didaktikusan felépített a tananyag." - Mária - 2015. január 4.


"Majdnem nullárról indultam, ehhez képest sokat fejlődtem. Korábbi próbálkozásaimat az "itt a szék, ott az asztal"-nál abbahagytam, és valójában nem is értem, miért vagyok még mindig itt. DE: itt vagyok és csinálom. A szövegértéses hang anyagokat szeretem a legjobban. Elõször normál tempóban hallgatom végig többször, s ha már nagyjából "összeállt a kép", akkor játszom le az érthetõbb, lassú szöveget. Egyre több mindent megértek. Ez önbizalmat és újabb erõt ad a folytatáshoz. Nos, hát itt tartok én." M.K. Katalin - 2015. január 3.


"Az egész tananyag csodálatos és nagyon változtozatos. Nem lehet megunni. Mindig kiváncsian várom a következő leckét. Én már 47 éve élek Németországban, sokat utazom, és mindig hiányzik, hogy nem tudok külföldön az érdekes emberekkel rendesen elbeszélgetni. Gratulálok neked Noémi, a tanfolyamod magas szintjéhez és logikus felépítéséhez. Ennél jobb felxibilis tanulási lehetőséget el se tudok képzelni. Köszönettel: Agnes. "- 2015. január 1.


"Nagyon jó ez az egész kurzus. Igaz most már harmadjára ismételem az elsõ 25 leckét, de már egészen pozitív változásokat érzek a nyelvtudásommal kapcsolatban." Bandi - 2014. december 28.


 

"Kedves Noémi!
Örülök,hogy itt tanulhatok önnel,hiszen egy remek tanár aki nem hagyja elveszni a tanulóit. Végre mondhatom, magamra találtam a tanulás során, és ez köszönhetõ önnek. Minden tetszik,hiszen érthetõen írja le a tananyagokat,nagyon jók,hogy a szavakat illetve mondatokat meg lehet hallgatni. Összességében: nekem nagyon tetszik ez az oldal.
Sok sikert kivánok.
Boldog Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet." 2014. december 16. Tamás

 

"Valamivel magabiztosabb vagyok a beszédben, hamarabb eszembe jutnak a szavak, amikor szükséges. Tudtam segíteni a tanulásban a 8.-os fiamnak! :) "P.S. - 2014. december 4.

"Nekem a legjobban az tetszett, hogy saját magam oszthattam be az időmet. Mivel diák vagyok és a vizsgaidőszak már a nyakamon van, ezért sajnos nem sok időm maradt, de azt hiszem, így is sikerült elsajátítanom az alapokat. Pozitívumként éltem meg, hogy az összes lecke érthető volt, nem volt sem túlmagyarázva sem pedig kevésbé érthető. Tökéletes volt! Ezúton is szeretnék gratulálni, és nagyon szépen megköszönni! :) B. Viki - 2014. december 4.

"A hanganyag iszonyú nagy segítség. Szívesen tanultam meg a személyes névmások dalocskáját, és imádtam a piszkos konyhát. Vettem már részt online tanfolyamon, de az ehhez képest "néma" tanulás volt. Abba is hagytam az első néhány óra után. Ha ezt végig csinálom, az a Te érdemed is lesz. Előre is köszönöm a javítást, értékelést. Üdvözöllek! Katalin" 2014. december 3.

"Dolgoztam fél évig egy kisboltban, ahol megdicsérték az angolomat, ez nagyon jól esett." - 2014. november 27.


"Már nem félek annyira megszólalni, mint korábban. Ez nekem mindennél többet ér, még vannak gátak, amik nem szakadtak fel, de érzem, sikerülni fog. Mivel külföldön élek, fontos az angol nyelv. Dolgoztam fél évig egy kisboltban, ahol megdícsérték az angolomat, ez nagyon jól esett." Barbara - 2014. november 27.


"Nagyon tetszik a leckék felépítése. Teljesen kezdő vagyok, de érthető. Nagyon jó a szótár, így könnyebb megtanulni a kiejtést. Szeretem a keresztrejtvényeket, ezzel a helyesírást is lehet gyakorolni.A beszéd még nehezen megy, de reménykedem és gyakorlok. Köszönök mindent, ennél jobb lehetőséget nem tudok elképzelni. Üdvözlettel:Saci" 2014. november 27.

"Talán csak mázlim volt a nyelvvizsgán, de nekem középfokú nyelvvizsgám van. Soha nem volt se jó, se helyes a nyelvtanom, inkább a szókincsem volt nagy, de mivel nem használom, sokat elfelejtettem.... sajnos lusta is vagyok tanulni... Fejlődés: talán mostanában, amikor beszélek, észreveszem, hogy hibás nyelvtannal mondtam valamit, és javítom (remélem jól), ill. tudatosan használom az eddig tanult igeidőket, és jobb a rövid, de helyes mondat, mint a "barokk", de rosszul. Elkezdtem angol klubba járni, és kis "bemelegedés" után már merek beszélni." V.E. 2014. november 25.

 "Nagyon tetszik az, hogy bármikor tanulhatok. Ha csak 10-15 percem van akkor leülök és ismételek, ha több idõm van átveszek egy leckét.Nagyon tetszik ez a szabadság, hogy én oszthatom be, bár ennek meg van a hibája is, hogy esetleg nem nagyon haladok. De ez a veszély nem fenyeget, mert mindig nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a következõ leckében. :)" B. Judit - 2014. november 25.

"Most éppen a 2.szinten tanulgatok.:) Amikor itt tartottam a tanulással,akkor azt mondtam magamba,hogy igy sose fogom tudni mondani a szöveget és ilyen gyorsan.:) Úgy voltam vele,hogy addig hallgatom és mondogatom amig menni fog.:) Sokszor kellett lejátszanom és a második nap már tudtam mondani ilyen gyorsan,de még sokszor nem tudtam,hogy mit is mondok:) Aztán a harmadik naptól már szépen ment és tudtam magamba forditani is.:) Jó volt a sikerélmény:) Ettől fogva könnyebben megy a szövegértés.:)" Attila - 2014. november 24.

"Az tetszik a legjobban, hogy végre találtam olyan tanfolyamot, ahol érthetően van megfogalmazva az anyag, és azokat rögtön tudom gyakorolni rengeteg feladaton keresztül. Nagyon szeretm még, hogy ismétlődnek a szavak, és így van lehetőség állandóan gyakorolni és memorizálni őket. Hálás köszönet a leckékért, végre motivált vagyok, mindig nagyon várom, hogy újra legyen egy kis időm angolozni.:)" - Heni - 2014. november 18.

"Teljesen kezdőként kezdtem a leckéket, és úgy érzem, már most óriási tudásra tettem szert. Sokat gyakorlok, az írásbeli feladatokat is mindig megcsinálom hangosan is." B. Szilvia - 2014. november 17

"Voltunk kulfoldon es a szallas foglalas jol ment,nagyon jo erzes volt hogy meg merek szolalni." Kinda Maria - 2014. november 11.

"Azt hiszem, legjobban a szövegértésem fejlődött. Sok éve küzdük az angollal, sok szót tudok, de a nyelvtan soha nem volt az erősségem, azt hiszem ezen a téren is sokat fejlődtem. Igazából most jövök rá, mennyire keveset tudtam eddig. Nagyon jó ez a tanfolyam, köszönöm a segítésget és a türelmet. Legutóbb Antwerpenben dolgoztam, ahol a szállással kapcsolatos dolgokat angol nyelven, telefonon, majd személyesen kellett megbeszélnem. Nem volt egyszerű, és biztosan rengeteget hibáztam, de sikerült és ez nagy lendületet adott." L. Árpád - 2014. november 9.

"Az újrakezdõk lelkesedésével indultam el megint az úton. Több évnyi kihagyással a hátam mögött nehéz szavakba önteni, hogy mi tetszett eddig nekem a legjobban. Írhatnám, hogy jók a leckék, tetszik ahogyan egymásra épül a tananyag, a többféle gyakorlási lehetõség, a hangos tanulás, a kiejtési különbségek az amerikai és a brit angol között. Ezeket mindenki megtapasztalhatja, de, ami nekem igazán tetszik, az számomra nagyon is személyes, még pedig az, hogy a nemsokára négy éves kisfiam a te leckéidnek köszönhetõen kezdte el "angol tanulmányait" a Whose puppy is it címû dalocska hatására. Ez a kis dal fél évig volt sláger nálunk. Neki ez volt a kezdet, nekem pedig a vég, mert valahányszor leültem tanulni, mindig ezt kellett hallgatni. Azóta ő perfekt angol:) a különbözõ angol meséknek, gyerekprogramoknak és egy kicsit az édesapjának is köszönhetõen, én pedig csak pislogok, amikor megkérdezik, hogy kitõl tanult angolul. Most, hogy újra belekezdtem a tanulásba és a kisfiam is hallja a szavakatm, kiszalad hozzám a szobából és lefordítja azokat. Az elmúlt két évben nem sokat tudtam sajnos a leckékkel foglalkozni, de az állandó angol háttér (mesék ,mondókák, dalok) hatására rengeteg új szót tudok már magyar jelentéssel együtt természetesen. Célom a passzív szókincsem aktívvá tétele, illetve az, hogy össze tudjak hozni bármikor gondolkodás nélkül egy angol mondatot, mert az most még nagyon nem megy.
Úgy érzem a leckéiddel ez nem egy elérhetetlen álom. Köszönöm a lehetőséget Noémi. A mai leveled külön köszönöm, nagyon tetszik a dal. Valóban What a wonderful world. Szeretettel:Etelka" 2014. november 9.

"Kedves Noémi! Szuper munkát végzel. Imádom az egész rendszert. Sikerélményem van. Köszönöm, Szilvi" 2014. november 5.

"Egyre jobban megértem a hangos szöveket, akkor is ha nem ismerek minden szót benne." János - 2014. november 4.


"Napról napra jobban merek beszélni és használni az angol nyelvet, de még mindig a tökéletességre törekszem, ami sajnos még nem megy. Ezért félek beszélni az emberekkel, pedig ők nagyon kedvesek és megértőek velem szemben, ha valamit nem helyesen mondok. Sőt nagyon örülnek és biztatnak, hogy beszéljek bátran velük és ne féljek, mert ők megértenek. " Ladicsné - 2014. október 28.


"Amióta csinálom a tanfolyamot, azóta ha bármilyen angol nyelvű videót hallgatok, vagy zenét, akkor kihallom a szavakat annak ellenére is, hogy java részét nem értem." Loretta - 2014. október 26.


"Kedves Noémi!

Neked köszönhetően a nemrég sikerélményem volt. 4 napig Spanyol országban voltam és meg mertem szólalni angolul. Tudtam kérdezni és a válaszokat is megértettem. Nagyon jó a módszered!" Éva - 2014. október 21.


"Nagyszerű, amit Te illetve Ti adtok ezzel a tanfolyammal! Alapos, és imádom, hogy szájbarágós. 2 éve élek külföldön, sok mindent értek, és sok-sok mindent nem értek, félreértek. Végre, ezzel a módszerrel rend lesz a fejemben. Köszi a lehetőséget: Nóri" 2014. október 15.


"Már tudok egyszerű mondatokat alkotni. Nem kell sokat gondolkodnom a kifejezéseken, van ami már nagyon egyszerűnek tűnik. Külföldön már meg tudtam szólalni, és meg is értettem, amit a szállodában mondtak, illetve kérdeztek." N. Valéria - 2014. október 14.


"Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon érthetően vannak leírva a feladatok, sokszor voltam már újrakezdő, de most végre élvezettel tanulok, vannak sikerélményeim, tökéletes a módszer. További sok sikert a tanításhoz!" B. Éva - 2014. október 6.


"Látom az eredményét. Egy, a fővárosban átmulatott éjszaka után, összebarátkoztam egy pubban egy Mike nevű sráccal, aki ott lakik Pesten, és el tudtam vele beszélgetni, ha nem is gond nélkül, olyan témákról is, mint a skót népszavazás" G. János - 125. lecke - 2014. szeptember 28.


"A 102.lecke is nagyon tetszett, nagy örömmel tanultam.Érik a siker,hiszen most minden anyanyelvi beszélő minden szavát már az első meghallgatáskor megértettem. Nagyon könnyű a feladat vagy a sok gyakorlás ilyen hirtelen hozza a jó eredményt? Nem szeretném elbízni magam,tehát továbbra is szorgalmasan tanulok,gyakorlok.
Köszönöm Noémi Neked is, és szívesen osztom meg Veled is ezt a nagyon jó érzést, a "sikerélményt". " Kovács Éva - 2014. szeptember 9.


"Hosszabb kihagyás után ismét elkezdtem a leckéket, és örömmel tölt el, hogy könnyebben meg tudok fogalmazni mondatokat, nem vagyok görcsös. A hallás utáni értésem is javult. Gyakran elsőre megértek szinte minden szót. Élvezem a mókás karikatúrákat, szómagyarázatokat." Szűcs Éva - 2014. augusztus 21.


"A legjobban az tetszett, hogy meg lehet hallgatni minden egyes leckében a példamondatokat, és ezzel gyakorlom a kiejtést is." Zsuzsi - 2014. augusztus 8.


"A feleségem fizetett elő a nyelvleckékre, de tavaly a barátommal Norvégiába mentünk. Mivel ő nem beszél, s nem is akar megtanulni nyelveket, kénytelen voltam én elkezdeni. Az utunk előtt kb. 3 hónappal kezdtem el a leckéket. 35-öt tudtam átvenni, s sikeresen vészeltem át azt a hetet. Azóta sokat ismételek, és célom, hogy pár szinttel feljebb kerülje. Nagyon köszönöm a lehetőséget!" O. G. 2014. augusztus 6.


"Nagyon rendszeretett és alapos az elgondolásod, én már többszörösen újrakezdő vagyok, mindig eljutok egy középfokig, de a vizsgától meghátrálok. A középfokú írásbeli nyelvvizsgám megvan, a szóbelire el sem mertem menni, pedig már két év eltelt, a diplomámhoz meg már nagyon kellene az a félbemaradt nyelvvizsga. Azért rendeltem meg a nyelvtanfolyam csomagod, mert lehet, hogy a beszédkészségem és a magnóértésemet valami gátolja és eddig még nem jöttem rá, hogy micsoda. Talán így szép lassan feldírítem az okát. Ezért próbáltam ki a kezdő ingyeneset, és nagyon nem bántam meg, sőt, még ebből is nagyon sokat tanultam. Szóval a tananyag kitűnő, csak így tovább, további sok sikert!" Kocsis Klaudia - 2014. július 29.


 "Mostanság a sok munka miatt nem volt időm az online angolra Noémivel, de napi szinten hiányzott. Most előlről kezdem a tanfolyamot, mert figyelemfelkeltő, magával ragad az egész tanfolyam szerkezeti felépítése is. Köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen angol suliban vehetek részt!" 2014. július 27. - Wuncs Tamás


"Jobban értem a beszédet, bár többször meg kell hallgatnom a szöveget, de már első hallgatás után is értem a legnagyobb részét. Persze sokat kell ezt még gyakorolni." - 2014. július 25. - Judit


"Nagyon tetszik nem lehet abbahagyni ha elkezdem a tanulást :)

Köszönöm a leckéket." Stolcz Gáborné - 2014. július 6.


 "Kedves Noémi! Köszönöm hogy itt lehetek. Be kell vallanom egy szót sem tudok angolul.Bár az első lecke tanulmányozása, meghallgatása után már ezt nem mondhatom. Remélem az itt tanultakat az élet mindennapjaiban tudom majd hasznosítani.Kommunikáció..egymás megértése alapfokon...ez a célom.

Üdvözlettel: Rózsa" 2014. július 16.


"Kedves Noémi!
Nagyon hálás vagyok Neked, amiért ezt a sok ingyen leckéket küldöd, nagyon sokat tanulok és nagyon jó ahogy nem csak olvashatom, hanem hallhatom is az angolt!
Sok sok köszönet!"

Cs. Éva

 - 2014. július 14.


"Nagyon tetszik az egész tematika, ahogyan felépítetted, mindenért köszönet és hála Neked Noémi! Tényleg csak rajtunk múlik, hogy jó eredményeket érjünk el. Gratulálok a munkádhoz és nagyon köszönöm a lehetõséget. További sikereket kívánok!!!" M. L. - 2014. július 10.

"Bár nekem már van előképzésem, inkább ez a 25 lecke jó ismétlése volt az alapknak. De jó logikusan fel vannak egymásra építve az elsajátítandó anyagok, megfelelő számomra a szókincs, hanganyag, nyelvtan, teszt. Ezidáig jól tudtam haladni." Szilvia - 2014. július 6.


"Nulláról kezdtem az angolt. Nagyon sokat kell még tanulnom. Egyre többet értek hallás után és az írott szövegbõl is. A magyarról angolra fordítás sajnos nehezebben megy, de leckéid nagyon jók és sokat segítenek. Köszönöm!"  M. Csilla - 2014. július 3.


"Biztosabban használom a nyelvet, és egyre gyakrabban veszem észre, ha valamit rosszul mondok. Egyre jobban megértik, amit mondok, és választékosabban tudom kifejezni magam." Koncser Kata - 2014. június 26


 

"Kedves Noémi! A leckesorozat végére érve nagyon köszönöm neked ezt a lehetőséget. Igazán eredményes volt számomra és élveztem a tanulás folyamatát is. Kiválóan összeszedett, tematikailag érdekes és hasznos anyag volt. A legjobb nyelvtanfolyam, amin részt vettem. A munkám során is nagy hasznát vettem a tanultaknak. Az biztos, hogy még egyszer végigmegyek az anyagon, fő hangsúlyt téve a szövegértésre és a beszédre, ami a legnehezebb számomra, de azt hiszem, mások is így vannak vele. A 300. lecke anyagát is elkezdtem már feldolgozni és folytatom, várom az újdonságokat is. Több ismerősömnek és barátomnak is ajánlottam már a kurzusodat, mert azoknak is jó, akik 0-ról kezdik tanulni ezt a nyelvet és valamilyen szintem ma már mindenkinek kellene beszélni legalább az angol nyelvet, hiszen a legszélesebb területeken van rá szükségünk.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget és sok sikert kívánok a további munkádban. Üdvözlettel: Frankó Erzsébet" 2014. június 20. - 300. lecke végén:))


 

"Kedves Noémi! Nagyon tetszenek a leckék, egyszerűen élvezet tanulni. Ez az első tanfolyam, ami felkeltette a fegyelmemet és a kíváncsiságomat, és szépen, lassan haladok. Eddig bármilyen anyagot is tanultam, mindig volt egy utolsó megálló, ahonnan visszafordultam, többször ismételtem és valahogy nem jutottam előre...
Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Remélem, sok embernek tetszik ugyanúgy, mint nekem. Szép napot neked. Baráti üdvözlettel - Nati." 2014. június 14.


"1000 köszönet! Másfél éve élek Angliában, néhány hónappal korábban kezdtem Noemiangolt tanulni, működik. - tanuljatok, hallgassatok, beszéljete!" F. Levente - 2014. június 13.
"A szóbeli feladatok tetszenek a legjobban, mert ott tényleg olyan, mintha valós emberrel beszélnék, és gyors gondolkodásra ösztönöz." Pegan Kinga - 2014. június 13.

"Mindenben fejlődtem. Most már merek kérdezni és beszélni. Sok szót ismerek amit használni is tudok. A tavasszal Dominikán voltam a férjemmel és a barátnőmékkel, és jól tudtam használni az angolt. Ha angol beszédet hallok, már sokat megértek." Szőcsné dr.Meggyesi Mária - 2014. június 12.


 

"Nagyon hasznosnak találom, hogy beszédcentrikusak a leckék, sok a hanganyag. Ez nekem sokat segít, hogy végre elsajátítsam a helyes angol kiejtést és meg is értsem, ha beszélnek hozzám. Korábban mindig ezzel voltak gondjaim. A szavak megtanulására vonatkozó tipp is nagyon tetszett, bevált." K. Vivien - 2014. június 9.


 

"A legjobban a rövid, érthető, egyáltalán nem unalmas leckékre bontás tetszik, így akár fáradtan is képes vagyok lassan, de biztosan haladni." Csepregi Csilla - 2014. június 2.


 

"Alaposan gyakoroltat a tanfolyam mindent, apró lépésekben halad, ami sikerélményt ad." Ibolya - 2014. május 21.


 

"Remélem minden területen fejlődtem. (Úgy érzem) Mai világunkban nagyon gyakran találkozunk angol szavakkal. Sok mindent sejt, hall az ember. Most sorra a helyére kerülnek azok a szavak, amikrõl eddig csak pontatlan feltételezéseim voltak. Ezt szeretem. Vannak olyan tanítványaim, akik angolt tanulnak. Néha beszélgetek velük. " Jakabné Gruidl Teréz - 2014. május 12.


 

"Az eddig tanultak leülepedtek, mert magabiztosabbnak érzem magam. Fordítottam újságcikket és a nyelvtan megállta a helyét, az új szavaknak pedig utánanéztem. Sikerélmény volt!" Nagy Szilvia - 75. lecke után- 2014. május 12.


 

"Az tetszik a legjobban, hogy beszédcentrikus az oktatás, és hogy a leckék során azonnal kiderül, hogy mi az, amit még be kell gyakorolnom." Magnus - 50. lecke után - 2014. május 7.


 

"Köszönöm a jó leckéket!

Még a tanfolyam harmadánál sem tartok és minap sikeresen el tudtam beszélgetni angolul egy erasmusos diákkal, kisebb meg nem értésekkel persze. Nagyon nagy sikerélmény volt. Köszönöm Noémi!" János - 75. lecke

"Nagyon tetszik valamennyi lecke. Koromnál fogva és rossz nyelvérzékem miatt sokáig halogattam a tanulást, de már hosszú ideje szívesen foglalkozom esténként a feladattal, még akkor is,ha lassan haladok . Gyakran vissza kell térnem az előzőekhez, mert úgy érzem nem vésődött belém, amit eleinte megtanultam. Nagyszerűnek tartom, hogy bármikor visszaléphetek és átnézhetem az előző feladatokat.Tulajdonképpen most is ismétlésnek szántam az első zárófeladatok elvégzését." - Gabó - 2014. május 7.
Köszönöm Noémi a jól átgondolt és rengeteg gyakorlást biztosító feladatokat. További jó munkát kívánok!" Csiszka Antalné - 25. lecke után - 2014. május 5.

"Én még csak a 25 leckét és a kapott feladatokat gyakorlom, de most voltam külföldön és meg tudtam szólalni. El tudtam kérni a szoba kulcsot, vettem belépõ jegyeket, megkérdeztem mi merre van stb. A válaszokkal már gondom volt, sokat kellett gondolkodnom mire megértettem. Én már büszke vagyok és arra ösztönöz, hogy még többet tanuljak. Köszönöm" - Zsuzsa

"Főként a kiejtés miatt hallgatom, gyakorlom a leckéket. Februártól kezdtem angol nyelvet tanulni nyelviskolában, 4 fős csoportban, heti két órában. Sok szót meg kell tanulnunk óráról- órára, de nagyon keveset foglalkozunk a kiejtéssel, nem sokat beszélünk, olvasunk. Fontos számomra,hogy minél érthetőbben ejtsem ki a szavakat. Köszönöm a segítséget!" Gabriella - 2014. április 24.

"Fejlődött a szóbeli kifejezõkészségem, és jelentõs javulást tapasztalok a hallott szövegek megértésében. Nagyon örülök mindennek. Köszönöm!" Gergely Rita - 75. lecke után - 2014. április 24.

"Minden nagyon jó és alapos.Szerintem nagyon könnyen lehet vele tanulni.Szeretem a sok tesztet."Kriszta - 25. lecke után - 2014. április 24.

"Sok mindenben fejlődött az angolom, de amit a legtöbbre értékelek: megjött az önbizalmam, és akkor is belevágok, ha nem vagyok biztos benne, hogy helyesen mondom vagy írom. Elvégre tanuló vagyok, nem professzor. " D.M. 2014. április 24.

"Az tetszik, hogy igazából törődsz a tanulóiddal." Atesz - 25. lecke után - 2014. április 22.

"Egyre több mindent értek meg. És most már kezd a sorrend is rögzõdni. Bár ez a lecke elég sok újat tartalmazott. De mivel jól összefüggenek, talán így könnyebb is megtanulni annak aki vizuálisan is rögzít. Köszi" Edit - 2014. április 22.

"Rendszereződtek a korábbi ismereteim, amiket újra tanultam, bátrabban mondom ki, főleg pedig ki merem mondani. És végre élvezem az angol tanulást." Jánosi Zsuzsanna - 50. lecke után - 2014. április 22.

 "Tetszett a tanfolyam anyagának megszerkesztése, amely kedvet, örömet és sikert okozott az angol nyelv elsajátításának érdekében. Remélem, hogy ez valóra is válik és valamennyire tudok majd egyszerû mondatokkal augusztusban Dédunokáimmal beszélgetni." Maya - 25. lecke után - 2014. április 15. 

"A leckék utáni feladatok változatosak , érdekesek. Azoknak akik nulláról kezdik a nyelvtanulást, pont ilyen leckék kellenek." Maria - 25. lecke után - 2014. április 15.

"Sokkal könnyebben megy a beszéd." Nászta Annamária - 75. lecke után - 2014. április 13.

"Ez az online módszer nagyon tetszik. Nem kell könyörögnöm magamnak, hogy kezdjek el tanulni. Szívesen állok neki. Tetszik még a sok gyakoroltató feladat. Jó a hanganyag, alapos a magyarázat, sokat segítenek a képek is, örülök neki, hogy írnom is kell. Már többször elkezdtem angolt tanulni, de még soha nem ment ilyen élvezettel."Tacsi - 25 lecke után - 2014. április 13.

"Szuper! Azok számára is akik le akarják porolni a szókincsüket. Kiejtés gyakorlásnak is nagyon remek! Szeretettel: Krisztián." 2014. április 12.

"Nekem nagy öröm, ha nem kell hosszasan átgondolnom, mit mondjak, hogyan mondjam, nem töröm a fejem hosszasan a szórenden,csak úgy jönnek maguktól a szavak. Nyilván sok még a hiba, de haladok és örülök, hogy 67 évesen is megy a tanulás." László Éva - 50. lecke után - 2014. áprillis 11.

"Legjobban a különféle szituációs beszélgetések ( utazás, bevásárlás)  tetszenek, ami már olyan életszerűvé teszi az angol tanulást" Jakab István - 75. lecke után - 2014. április 10.


"Tökéletesen összeállított leckék, amelyek nem unalmasak, serkentõen hatnak a tanuláshoz, ami nagyon fontos, hogy legyen kedvem tovább lépni, e közben a gyakorlatok végzése, melyek sikerélményekkel tölt el." Maya - 25 lecke után - 2014. április 9.

"Ha az ember megfogadja a tanulási tanácsokat; pl. addig ismételd a válaszokat, amíg gondolkodás nélkül megy, akkor automatizálódnak a beszédhez szükséges elemek; pl. a mondatok szórendje, alany állítmány egyeztetések, az összevonások stb. Ez remek, gondolkodás nélkül ki tudom mondani a tanultakat, és nem szóról szóra fordítok, mint eddig. Köszönöm!" - G. Rita - 2014. április 9.


"A fejlődésem abban látom,hogy járok egy klubba ahol angolul tanulunk csiga tempóban és ott már sikerélményem van a többi kezdővel szemben." Mohácsi Lajosné 50. lecke után - 2014. április 7.


"Sok új szót tudok használni. Éles helyzetben még mindig nehezen szólalok meg, bátortalanul,  de a leckék végzésénél már sok minden visszaköszön mint ismerõs szó vagy nyelvtani szituáció és ez nagy sikerélmény számomra." Gabriella - 125. lecke után - 2014. április 2.


"A szovegertessel es a kiejtessel vannak problemaim leginkabb, ugy erzem a leckek hatasara elindultam elore, es ez a fejlodes naprol napra lemerheto." Mónika - 25. lecke után - 2014. április 2.


"Kedves Noémi! Nem is olyan régen örvendezve írtam, hogy a Te segítségeddel, ezzel az online tanfolyammal (és egy kevés gimnáziumi alappal) elértem egy nyelvvizsgához. Most még nagyon lelkesedéssel és örömmel mesélem el neked, hogy sikerült, már egy B2 szintű komplex angol nyelvvizsga tulajdonosa vagyok! Köszönöm!" Apró Kitti (300 lecke után) 2014. március 29. 


"Feliratok, reklámok, szövegek, egész jól mennek. Ha beszélnek hozzám, sok mindent megértek, illetve az ismert szavak alapján következtetek." B. Andrea - 50. lecke után - 2014. március 26


"Nekem tetszik minden. Nagyon jól vannak megszerkesztve a leckék. Nagy segítség nekem ez itt Californiaban." Katalin - 25. lecke után - 2014. március 24.


"Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem beszédben. Írásban jobban, helyesebben ki tudom fejezni magam. Nagyon sok új szót használok. Ami lényeges számomra, megtanultam helyesen kimondani őket Köszönöm a sok segítséget, amit kapok a leckékben Örülök,hogy elkezdtem ezt a tanfolyamot, nem bántam meg Köszönöm kedves Noémi." Les - 2014. március 20. 125. lecke végén


"Hosszú ideig nem tudtam foglalkozni a tanulással. Előlről kezdtem, sikerélményem az, hogy az első 30 leckét hibátlanul megoldottam. Tehát amit valamikor megtanultam, nem felejtettem el. Gyakran járok Írországba, két lányom él ott, immár 8 éve. Az én sikerem decemberben volt kint tartózkodásom során, egyedül vásároltam és boldogultam. Köszönöm a lehetőséget." Anna - 50. lecke végén - 2014. március 19.


"Az tetszik a legjobban, hogy beszédre tanít, és mindenre van hanganyag" B. Mária - 25. lecke végén - 2014. március 17.


"A jól összeállított leckéknek, hanganyagoknak és sok gyakorlásnak köszönhetõen már egész jól megy a beszéd és a mondatalkotás is." Jakab István - 50. lecke után - 2014. március 17.

 

"A szóbeli kifejezõképességem és a szövegértésem fejlõdött a legtöbbet, és ennek nagyon örülök. Köszönet érte!" Gergely Rita - 50. lecke után - 2014. március 17.


"A legjobban a módszer tetszett, mert ezáltal az angol nyelv szép lassan bekúszik a fejembe." Erzsébet - 25. lecke végén - 2014. március 13.


"Kedves Noémi! Valamivel több,mint 2 éve kezdtem a tanulást. Előtte soha nem tanultam angolt, de ez lett a kedvenc szórakozásom. Ritka az olyan nap, amikor semmit nem tanulok,legalább ismételek a füzeteimből,vagy rövidített regényeket olvasok. Lassan haladok, mert kevés a szabadidőm és nem tanulok könnyen. Nagyon köszönöm ezt a jól felépített anyagot,további sikereke! Mária" 2014. március 13.


 

"Elképzelem, hogy itt vannak az amerikai vendégeim és mit mondok nekik.Bemutatom a lakást, a kertet, stb, jó, hogy ilyeneket is tanultunk.Merek bátrabban beszélni.A szavak is gyorsabban az eszembe jutnak.Köszönöm az eddigi segítséget.A nulláról induláshoz képest ez csúcs, amit eddig elértem!!!" Erzsébet - 125. lecke - 2014.március.13

"Az a legjobb, hogy bárhol lehet gyakorolni. De nekem a hanganyag nagyon tetszik." Margó - 25. lecke végén - 2014. március 10. "Bár nem a nulláról kezdtem, nagyon sok fejlődést tapasztaltam. Érthetően van leírva minden, és ez sokat segít. A hanganyagok is nagyszerűek. Ebben a részben a nyelvtanom is sokat fejlődött, és a repteres szituációk nagyon hasznosak voltak. " Zsófia - 125. lecke végén - 2014. március 10.

 

"Hang-kép-gyakorló feladatok! Minden leckénél. Ennél több nem kell, csak a tanulón múlik a többi." Maria, 25 lecke után, 2014. március 6.


"Szótanulásnál nagyon jó, hogy a kiejtést meg lehet hallgatni.
Tetszenek a leckék végén lévõ számonkérések, jól begyakoroltatják a tanultakat. A fenti teszt is tetszik, a 25. feladat jól megdolgoztatott. El sem tudtam képzelni, hogy mit tudok ekkora szókinccsel írni." B. Judit - 25. lecke végén - 2014. március 5.

 


"Kedves Noémi! A leckék felénél tartok és könnyebben megy, mint gondoltam, de igazán nem ez a meglepő, hanem az, h szívesebben csinálom, mint gondoltam. :) Köszönet a jó leckékért és a változatos felépítésért. Remélem a 300. lecke végére a középfokom is meglesz és egy kis felkészüléssel meg tudom majd csinálni a nyelvvizsgát."


"Köszönöm a leckéket, úgy érzem, hogy ragad rám az angol ezzel a módszerrel két pici gyerkõc mellett is" Edina - 2013.04.22

"Én nulla angol tudással kezdtem. Így tulajdonképpen mindenben fejlődtem. Még egyéve sem tanulom, de a 150. leckéhez elérvén már ismerek nagyon sok angol szót, tudok mondatokat alkotni, persze nem tökéletesen. A hallás utáni szövegértésem fokozatosan fejlõdik. Ezt akkor veszem észre a leginkább, amikor valami angol mûsort vagy filmet nézek. Ezt mind neked és az általad kidolgozott leckéknek köszönhetem. Egyszóval köszönöm." 2013. április 9. R.J.


"Kedves Noemi!

 
Eljutottam a 300.leckehez. Nagyon szomoru lettem volna ha az lett volna kiirva VEGE. Csodalatos elmeny volt honapokig Veled tanulni. Mas lett a vilag korulottem, sokminden ertelmet nyert. Szamomra ez a tanfolyam a legjobb ami letezik. A Te jelenletedet allandoan erzekeltem, igy nem ereztem , hogy egyedul tanulok. Folytatom a tovabbi lehetosegeken keresztul a tanulast, ami mar ranezesre is izgalmasnak latszik, es persze " visszalapozok" az elozoekre ismetelni. Halason koszonom az elmenyt. "
N. Eva 2012. április 21.
"Úgy érzem én a visszaesõk közé tartozom, de ez a tanulási mód azért tetszik nagyon, mert a saját tempómban tanulhatok. Idõhöz sem vagyok kötve, igaz minden nap nem tudok vele foglalkozni, de ha pár percem is van azonnal elkezdem. Szerencsére a lelkesedésem nagy fõleg ha még sikerélményem is van. És van. Az is nagyon tetszik, ha nem értek valamit vagy nem jól sikerül egy teszt akkor visszamehetek az elõzõ leckékhez és újra átvehetem. Hogy miben fejlõdtem? Úgy érzem az alapok erõsebbek lettek." 2012-02-19 Edit
"Már sokkal könnyebben meg tudok szólalni. Ha hibásan is, de szívesen beszélek és folyamatosan."

Anna - 50. lecke után - 2012. január 31.


"Végre ezzel a kurzussal érzem, hogy haladok." Timi - 2012. január 8.


Én abba a csoportba tartozom, akiknek jó az írott szövegértésem de nehezen érti a beszélgetést. Ezekkel a gyakorlatokkal, és a gyakorlásukkal nagyon sokat javult a beszédértésem. Köszönöm szépen." Marcsi - 2012. január 8.


"A szövegértésben mindenképp fejlődtem. Nagyon jó, hogy meg lehet hallgatni. Akik egyedül tanulnak, azoknak szerintem nagyon sokat számít a hanganyag." Attila-2011.12.31


"Mindenben fejlõdött, mivel egy évvel ezelõtt ha angolt hallottam csak zajként regisztráltam,ha szöveget láttam csak a betûket ismertem.Ma már elkapok elég sok értelmes kifejezést." Ernő-2011.12.21.


'Úgy érzem, hogy bár még mindig gondolkodnom kell a helyes mondatszerkesztésen mégis sokkal tisztábban látom, hogy mit miért mondok.Sokkal logikusabb a leckék felépítése, mint ahogy korábban tanultam. Sajnálom, hogy nem bukkantam korábban erre az oldalra, hisz már 40 éves vagyok:) Azt hittem, hogy ha az elmúlt húsz év alatt nem sikerült megtanulnom, már nincs esélyem a továbbiakban sem. De köszönöm, hogy ez a kilátástalan helyzet megdõlt általad, kedves Noémi! Szívesen tanulok minden nap!Nekem leginkább az angolhoz való viszonyulásom fejlõdött sokat, most már hiszek abban, hogy van esélyem valamilyen szinten mégis megtanulni angolul. Még egyszer köszönöm a lehetõséget!" Sz. H. - 2011.12.18.


"NAGYON-NAGYON IMÁDOK VELED TANULNI, NOÉMI! BOLDOG VAGYOK, HOGY RÁD TALÁLTAM! MINDENT KÖSZÖNÖK! Szeretettel üdvözöllek: Zsuzsa, Mindszentrõl"


"Az angolom szinte minden téren fejlõdött. A leckék segítettek a jobb kiejtés elsajátításában, a nyelvtan megismerésében. Sok hasznos tanáccsal, tanulási módszerek bemutatásával a feladatok megoldása egyre könnyebben megy. Így valóban csak a szorgalmas gyakorlás marad a legnehezebb feladat." B.I. 2. szint - 2011.12.04.


 "Mindenben fejlődtem. Semmi tudásom nem volt, nagyon hasznosnak találom ezt a \"tanfolyamot\". egyszerûbb szövegeket már megértem, és könnyedén beszélek" Cs. M. 50 lecke után - 2011.11.28.


"Most olvastam el a javításodat, és fülig szaladt a szám, mivel 100% lett a 2. szint zárótesztje.  Nagyon jó a tanítási módszered, így 47 évesen is fogható, érthető és tanulható a tananyag. Sok a hanganyag, ami a kiejtést is megtanulhatóvá teszi. Egy boldog tanítvány gratulál, és további jó munkát kíván." Éva - 50. lecke után - 2011.11.21.


"Nagyon-nagyon sokat fejlődött a beszédkészségem köszönhetően a nagyon kíváló hanganyagoknak és az egyre jobban elsajátított nyelvtannak. Szeretném Neked megköszönni ezt a szintet is, meg a sok dícséretet, biztatást, amit kapok. Belegondoltam: igaz, hogy 32 éve tanultam a gimnáziumban angolt, de 4 év alatt sem tanultam annyit, mint amit Te megtanítottál Nekem 4 hónap alatt! Nagyon köszönöm!"  200. lecke után - 2011-09-04


"Mindenben fejlődtem!De ez nem volt túl nehéz...Komolyan:1.:a sok írásbeli miatt rengeteg szó helyesírása rögzül,és ez nagyon jó.2.:a sok hanganyag miatt a beszéd értésem javul,néha már átlépem a \"lassú\" szövegeket." 2011. szeptember 4.  - 50. lecke után. 


"Ahhoz képest, hogy szinte semmit nem tudtam, most rengeteget tudok. Én teljesen kezdõ vagyok. Nekem soha nem tanították, nem magyarázták az angolt, ugyanakkor nagyon fontos, hogy itthon tanulhassak, hogy ne kelljen órákra járnom, rohanva, kapkodva házit csinálnom, órákra készületlenül elmenni, frusztrálódni stb. Vettem egy-két könyvet, tananyagot CD-vel is, de egyik sem magyarázta így el, nem tette ilyen érthetõvé, mint TE.

 

A magyarázatokkal, példákkal, feladatsorokkal annyi sikerélményhez juttattál, hogy mindig alig várom, hogy a gép elé ülhessek és gyakorolhassak.

 

Hálás köszönet ezért a lehetõségért!" 2011. aug. 25 - 2. szint zárása


"Még csak 2 napja kaptam meg az elsõ 5 leckét,de már végeztem is vele. Nagyon örülök,hogy te végre a kiejtésre is hangsólyt fektetsz. Mivel most épp anyanyelvi környezetben élek, most tapasztaltam csak meg,hogy mennyire fontos az,hogy helyesen ejtsd ki a szavakat,különben vagy nem értik meg, vagy mást értenek. A többi nyelv oldal erre nem,vagy csak minimális hangsulyt fektet.És igen én is megfogadtam a tanácsod, és minden nap megnézem a kedvenc sorozatom egy-egy epizodját angolul, hogy minél többet halljam a szavakat és mondatokat. Köszönet az oldalért. Üdv: C" 2011. aug. 25.


"Sajnos nekem nem volt lehetõségem angolt tanulni az iskolában. A munkahelyem iskolázott be egy három hetes intenzív tanfolyamra, majd be dobtak a mély vízbe. 

Ez fajta tanulás lehetõséget ad a saját kiejtésed javítására. Lehetõséget kapsz folyamatos ismétlésre,a hétköznapi szövegek tanulására, meghallgatására. Ez vizuális és hallás utáni gyors könnyû tanulási lehetõséget biztosít. Még egy nagyon fontos dolog nem unalmas. Tapasztalatom szerint sokan azért hagyják abba a nyelv tanulást mert unalmas egyhangú,de ezzel a módszerrel nem. Köszönet érte" 2011.08.23.

 


 

"Én eddig még soha nem tanultam angolt. Én nagyon örültem, amikor meg láttam az első leckét, mert az alapoktól kezdhettem az egészet!! Folyamatosan haladok a leckékkel együtt, mindig újat tanulok, és így érzem ezzel bővül nyelvtani tudásom, szókincsem!!Már megértem az egyszerűbb mondatokat és a hallott szöveget is!! Köszönöm ezt a lehetőséget!!" Kata  - 50 lecke után - 2011. február 15.

 


 

"Az összes tanárom közül neked vagyok a leghálásabb! A Te tanulmányod alapján kezdtem el tanulni az angolt. Napi több órában hallgattam angol szöveget, leckéket, hangos könyvet minden szabad-,  és nem szabadidőmeben (mosogatás, takarítás, egyéb időtöltés). Sok angol nyelvű filmet néztem felirattal, kedvenc zeneszámaimat fordítgattam, egyszerűsített olvasmányokat olvastam. A mukám pedig olyan volt, hogy munkaidőben is tudtam mp3-at hallgatni. A lényeg a hallgatáson volt. Korábban állandóan újrakezdő voltam, eljutottam egy bizonyos szintig és ott valahogy mindig megállapodtam. Szeretném megköszönni minazt a segítséget, amit a honlapodon nyújtasz, nagyon hasznosak! Eljutottam egy olyan szintre, hogy most Londonban tudtam munkát vállalni és a nyelvet egy nyelviskolában tudom tovább tanulni. Munkádhoz további sok sikert kívánok! Anna" 2011. január

 


 

"Átgondoltan összállitott, gyakorlatokkal megerősitett, nem annyira nyelvtanra koncentráló anyag. Kiváló, az eddig már a fejedben lévő tudás élővé tételére." Marianna - 25 lecke - 2010. november


"Nagyon tetszik, hogy érthető a magyarázat, és minden lecke segit a kiejtésben is. A gyakorló feladatok is nagyon jók szerintem." - Melinda - 25 lecke - 2010. november


"Nagyon jól megalkotott feladatok, teljesen kezdő szintről indulva is megcsinálható." Éva - 25 lecke - 2010. november

 


 

"Tetszik, hogy észrevétlenül tanulom a szavakat a feladatokon keresztül, és hogy "csepegtetve" tanulom a nyelvtant, mindezt úgy, hogy logikusan következik az  egyik szabály a másikból." - Marika - 2010. október

 


 

"Én ezelőtt sosem tanultam angolt, mindig meg voltam győződve róla, hogy nekem nincs nyelvérzékem. Köszönöm, hogy bebizonyítottad az ellenkezőjét. Nagyon tetszett a feladatok felépítése, és hogy könnyen ellenőrizni tudtam magam." Zsuzsa - 25 ingyenes lecke 

 


 

"Angol területen nem halnék éhen, se szomjan. Képes lennék néhány mondattal megérteni magam. Szókincs, nyelvtan." MINDÖSSZE 50 LECKE UTÁN!!

 


 

"2010. március 15-én csak egy pár szót tudtam(?)angolul. Ennyit - Yes, no, thank you. Persze leirni helyesen nem tudtam volna még ezeket a szavakat sem. Minden téren óriási fejlõdést érzek.(Irás, olvasás, szókincs gyarapitása, nyelvtan, szöveghallgatás és annak megértése...figyelem, fegyelem, szorgalom, ez nélkül az angol nem megy, ez is fejlõdött!!!)Jó érzés! Tudatában vagyok annak hogy ez csak egy kezdõ tudása." Aranka - 2010. június 1. (50. lecke utáni záróteszt)


"Nagyon jó a tanfolyam felépítése. Én külföldön élek és szükségem van az angol nyelvre. Régen már tanultam angolul, de amióta ezt csinálom magabiztosabb vagyok.Köszönöm" Andrea - 2010.május 17.

 


"Online angol nyelvtanulás" ez a lényeg.Szerintem óriási lehetőseg,amit ki kell használni.Az oktatási része kitűnő ezt tapasztalatból állítom. Három hónapja innen tanulom az angolt s még egy évig biztosan itt leszek,mivel megrendeltem a többi leckéket is/meg is kaptam a 275 leckét/.Minden adott,csak a szorgalmat kell belerakni. Üdv mindenkinek!


"A tanfolyam lényegre törõ, sokat segít a kiejtés és a szövegértés gyakorlásában, és nagyon jól meg lehet tanulni vele az alapokat." Ági, 2010. május 12.

 

 


 

 

"Először kíváncsiságból iratkoztam fel az „ingyenes” tanfolyamra, melynek módszere nagyon megtetszett. Nagy előnye, hogy nem erőltetett, elméleti módon igyekszik átadni az ismereteket, hanem érdeklődést keltve, a beszédgyakorlásra alapozva és közben „belopja” a nyelvtant is. Korábban jártam tanfolyamokra, ami sokszor „kínlódás” volt számomra. A TIED szórakoztatva adja át az ismereteket. Sokszor a tanuló már várja a következő adagot (leckét). Gratulálok a módszeredhez! Az élő oktatás mellett az on-line módszered kiváló." M.I. 2010. március 28 - 300 lecke

 


 

"A te leckéid rengeteget beszéltetnek, és bátran megszólalok!" Andrea 2010. márc. 24.

 


 

"A kedvenc színészem rendszeresen ír a Twitteren, amit igyekszem megérteni, valamint lehet tőle kérdezni. Fő büszkeségem, hogy tegnap szótár nélkül, csakis az itt tanultak segítségével önállóan megszerkesztettem egy kérdést, amire választ is kaptam. Amúgy szótár segítségével dolgozom. Szinte minden nap olvasok, hallgatok (ez még nem iagzán megy) és "írok" angolul. Ez egy olyan motiváció, ami nélkül nem menne, sőt el sem kezdtem volna, mert bármilyen csúnya dolog ilyet mondani, de utálom az angolt. Ez az érzés az utóbbi hetek sikerélményei mellett kicsit csökkent." S.K. 


"Én angliában dolgozom és az ön leckéiből tanulok. Szinte semmi nyelvtudással jöttem ki. De ez a tananyag eddig a leghatékonyabb a számomra. Elemér"


"Koszonom az ajandekokat.......es koszonom hogy ilyen plussz anyagokkal segited a tanulast. Tudod az elejen feltem egy kicsit ettol a online tanulasi formatol es az elofizetestol is. De mara mar teljesen tudatosult bennem hogy egy nagyon jo dontest hoztam mikor elkezdtem foglalkozni ezzel a tanulasi formaval amit biztositotok szamomra." KOSZONOM!" László - 2010. március 15.

 


Úgy érzem,hogy biztosabb a mondatszerkesztésem,s a hanganyagjaidnak hála,egyre jobb a szövegértésem,de még sokat kell gyakorolnom." Mária - 2. szint zárása - 2010. február 24.


"Az tetszett a legjobban, hogy a feladatokat egyedül tudom megcsinálni, nem röhög ki senki, ha elrontom, ezerszer meg tudom hallgatni, ha kell, nincs kudarcélmény, nincs veszteség, ha lemaradok." István - 2010. február 24.


"Kedves Noémi!Nagyon örülök ennek a tanulási formának. Én soha nem tudtam magam rászánni az angol tanulásra.De ez maga a csúcs!Én teljesen kezdõ vagyok a 4.leckénél tartok amit ma kaptam meg.A végén megcsináltam azt a tesztet és nem akartam elhinni a végeredményt.100%-os lett. Ez annyira boldoggá tett. Köszönöm szépen a lehetõséget.Kívánom,hogy még nagyon sokáig mûködjetek.Mónika a 4. lecke után" 2010. február 23.


"Elsõsorban a tanfolyam felépítése, valamint az tetszik, hogy naponta viszonylag kevesebb idõ ráfordítással is lehet gyakorolni, viszont a leckéknek köszönhetõen megvan a folytonosság ami nagyon fontos. Jó lenne, ha a tanfolyam középszinten is folytatódna. A feladatok közül szövegértés tetszett legjobban, de nagyon jó, hogy viszonylag könnyedén, szinte játszva lehetett haladni és közben tanulni. Köszönet a leckékért, igazán érdekes és hasznos volt, csak így tovább!" Sz - 25. lecke után - 2010. február 17.


"Egy-egy leckében kevés a megtanulandó szó, és nem azzal indult a tanfolyam mint a legtöbb iskolában: idõjárás, család stb. Érdekes, szórakoztató a leckék felépítése." Cili - 2010. február 4. - első szint zárása


"Eddigi legjobb tanáromat fogtam ki,ÉRTEM a dolgokat,bár lassúbb vagyok kicsit,több idõ kell a tanuláshoz.Jó,hogy minden lecke után feladatok vannak,mert így jobban rögzülnek a tanultak.Abszolút meg vagyok elégedve a tanítás módszerével!" Éva - 2010. február 2. - első szint zárása

 


 

"Nagyon tetszik a sok kép ,film.A szavak mondatok helyes kiejtése,a nyelvtan logikus egyszerû példákkal történõ magyarázata.Végre valaki meg akar tanítani angolul!" Annamária - 2009. december 17. - első szint zárása

 


 

 

 

"A videóval ellátott feladatokat ajánlom mindenki figyelmébe, én eleinte nem vettem ezeket komolyan pedig sokkal jobban tanít, mint gondolná az ember. A másik dolog amire rájöttem, hogy kétnyelvû párbeszédeket írtam egymás mellé kétszer, de felcserélve a nyelveket soronként. Ha így tanultam jobban összemosódott a két nyelv bennem, mintha egyik oldal magyar másik pedig angol lenne. Köszi a felismeréseket! Ági"


"Aminek a legjobban örülök,hogy végre megszólalok és mondatokat alkotok. emellett a szövegértésem is fejlõdik fokozatosan. teljes mértékben meg vagyok elégedve a leckékkel.Remélem a zárótesztem sem lesz rossz." M.A. 2. szint (50. lecke zárása) 2009. november 17.


"A rendkívül egyszerûen és puritánul elmagyarázott szabályok. Eddig minden könnyen a fejembe ment. (Idáig kín keservesen tanultam. Ráköltöttem feleslegesen többszázezer forintot )Remélem a továbbiakban is egyszerû lesz minden.

Ha eljutok egy általam elvárt szintre, könyvet írok az angol tanulásról, a különféle módszerekrõl, a felesleges pénz kidobásról az angol \"tanárokról\"...stb
 

Mivel én egy más területen oktató vagyok, és most tanuló lettem, megértettem, hogy min megy át egy tanuló, ha küszködnie kell....és mennyi múlik egy tanáron..."

 


 

"Nekem nagyon tetszett az hogy teljesen ingyen egy abszolút idegennel ilyen kedvesen és szeretettel foglalkoztál, kijavitottad a házi feladataimat és megmondtad a hibáimat, és minden kérdésemre válaszoltál.Nagyon köszönöm!Neked és ennek a programnak köszönhetõen megszerettem az angolt.Szerintem ez egy nagyon remek tanitási módszer.Könnyen és játékosan lehet tanulni és egy ennyi egy napra egyáltalán nem sok.Köszönök mindent! " Barbara, 25. lecke után - 2009. október 26.

 


 

"Nem itt kezdtem az angoltanulást, de azt hiszem itt erõsödött meg. Nagyon tetszik, hogy az alapoktól mindent végiggyakorolhatok, és most az 50. leckén túl úgy érzem, hogy biztos alapokon nyugszik a tudásom. Eddig is tudtam nagyjából ezeket a dolgokat, de a kulcsszó a \"nagyjából\". Neked köszönhetõen számtalan dolog most már csípõbõl megy. Úgy érzem, hogy ez nekem nagyon kellett. Rámfért. Az e-mailben kapott gyakorlókönyv pedig kiváló, nem tudom, hogy van-e folytatása, de én nagyon örülnék neki. Tipikusan az a típus vagyok, aki nagyon szereti a feladatmegoldásokat, ahol látom az eredményt, hogy mit kell még csiszolgatni. Szilvia" 2009. október 25. 50. lecke zárótesztje

 


"Szia nagyon klassz ahogy az egesz anyagot megszervezed erdekes nagyon:).Sokkal konnyeben megragadnak a dolgok mint eddig es mar nem unom leulni es tenyleg meghallgatni es megoldani a teszteket.Ido hianyaban lassan haladok de annal biztosabban.Megegyszer koszonom. Csilla"

 


 

"Hogy magam osztahattam be a mikor tanuljak. A leckék nagyon alaposak, variáltak, nehéz megunni. Soha nem voltam ilyen motivált nyelvtanulás közben! Az eddigi tudásomat rendszerben láthatom. Sok a gyakorló feldat, így elég alapos lehetek. Bármikor újra át tudok nézni egy régi leckét, mivel nem szûnt meg a hozzáférésem. Köszönöm!:) Csenge" 2009. október 18. 25. lecke zárása

 


 

"Nekem az esett jól, hogy külön foglalkoztál velem is, hogy kaptam személyes értesitéseket és tanácsokat, nagyon tetszettek történetek, a feladatok, az hogy lassan adagoltad õket.Én eddig nem szerettem az angolt, de tényleg.Nem tudom mi történet, de azt hiszem ezekkel a játékos feladatokkal megszerettetted velem.:-) Köszi!" Annamari 2009. szeptember 9. 25 lecke zárása 

 


 

"Az első 25 lecke nekem bizonyíték arra, hogy a további leckékben sem csalódok majd. Már több ismerősömnek is ajánlottam az angol leckéidet, és akik kipróbálták, 100%-ig elégedettek mindennel. " Andrea


"Eletem folyaman tobbszor tanultam mar az angolt, mint kisgyerek - szulok szorgalmabol, altalanos iskolaban, sot kesobb kulonorakon is. A munkaidombe, foleg eleinte sok minden belefert, hat kerestem angolnyelv tanulasi lehetosegeket. Ratalaltam az altalad mukodtetett honlapra. Persze eleinte nagy lelkesedesselindult a dolog, kesobb egyre kevesebb idom volt a temavalfoglalkozni.
Ma megis ket dolgot akakrok megkoszonni neked: az elso a celtudatossag, illetve az hogy hozzasegitettel ahoz, hogy megertsem, akkor fogok tudni igazan operativan vegezni egy feladatot, barmi lenne is az, ha konkret, jol meghatarozott celom van.

Halam masodik felel pedig azert erint, mert tobb eves tanulas utan most elem meg azt eloszor, hogy csak ugy - ertem az angol szoveget. Keves idot forditottam a tanulasra, gyakorlasra, de hallgattam a radiot. Es most egyszeruen megertem a dalszovegeket. Ilyen elmenyem eddig meg soha nem volt." Gabriella

"Őszintén szólva nagyon tetszik a tanítási módszered. Midenre gondoltál, mikor az anyagodat összeállítottad. Megfogadtam a tanácsodat és angol hanganyagok társaságában töltöm az időm jó részét. Ha valaki rendelkezik angol nyelvi televíziós csatorná(kkal)val, csak javasoli tudom részére azok hallgatását, ahogy tetted Te magad is a bevezetődben. Eleinte fura, mert sok minden idegenül hat, viszont a hallás utáni értésben és a kiejtésben hatékonyan segít. Párosítva az általad megküldött leckékkel még többet lehet elérni. Nagyon sok szabad időm nincs, de ami rendelkezésemre áll, azt a feladataid megoldásával és a videóanyagok figyelemmel kísérésével töltöm. Myzzy és Noémi valóban segít!!!!!!" István

 

 

"Nagyon örülök, hogy végre értem az angolt, és most már biztos alapokon állok. Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm a sok áldozatot, és azt az értelmet amit kaptam. Szomorú vagyok, hogy vége, de boldog mert végre értem az angolt!!" Gábor 2009. augusztus 30.


"Mindig is gondom volt a nyelvtanulásban a kiejtéssel és a szórenddel.Itt nagyon jól elmagyarázzák az egészet.Alapvetõen az egész tanítási módszer tetszik.Többször is nekiálltam angolt tanulni,de még ennyit egyik módszerrel sem haladtam.Köszönöm Önöknek és további sok sikert és kitartást a munkájukhoz." Edit

2009. augusztus 24. 25 leckés e-mailtanfolyam zárása

 


 

"Hamarosan hajón fogok dolgozoni ha minden összejön és addigra szeretném magam összeszedni kicsit angolból. Tanultam angolt kb 13 évig és érettségiztem is belõle, szóval nem ismeretlen számomra. Mondhatni újrakezdõ vagyok, de inkább kezdem az alapoktól. Mire véget ér a 25 lecke lassan indulok is dolgozni szóval htalmas segitség ez nekem! Úgy gondolom ha végigcsinálom ezt a 25 leckét bátrabban fogok nekivágni az útnak! Megfogadtam tanácsaidat egynyelvû szótárt használok és szinte egész nap megy a bbc vagy a cnn vagy ha éppen nem vagyok tv közelbe akkor a netrõl a bbc hírrádió! Ma estére angol nyelvû felirat nélküli filmnézést tervezek! És van célom is! Thank\'s for your help Noemi and have a nice day!" 2009.augusztus 16.


"Koszonom a "figyelo szemeket" is, ezert is dontottem kis hezitalas utan melletted. Az igazat megvallva kiprobaltam masokat is a net-en, de nem igazan haladtam veluk, inkabb "jopofa kiegeszitesnek" megtartom oket is. Amig veled csinaltam az elso 25 lecket, volt miert megnyitni a mail fiokomat, mert igazan elvezetes, konnyed tanulas volt, amit azonnal "hasznalatba is vettem". Kis ido utan -pont emiatt- hianyerzetem volt, nem volt teljes az eletem nelkuled :D"


31. "Már korábban is szerettem volna leírni, hogy nagyon élvezem a tanulást. Örülök, hogy elkezdtem a tanfolyamot. Valamikor úgy gondoltam, sosem fogom megérteni az angol nyelvet.
Senki sem tudta úgy kinyitni a \"kis kaput\", hogy megértsem az alapokat. Nem túl gyors a tempóm, mert már a 25 leckét megkaptam, és én a 18 leckén vagyok, de haladok. Azon gondolkodom, hogy megpróbálom folytatni a tanfojamot, amikor elvégzem az első 25 leckét, mert tetcszik a tanfolyam formája, és úgy érzem, valaki velem foglalkozik, valaki rám figyel. 
Érezni lehet ebből a tanfolyambol a bíztatást, mert hát a komunikáció angolul még túl messze van. "
Szép napot. Andrea" 2009. július 24.


30. "Hello, nagyon köszönöm a feladatokat, bár én nem voltam olyan aktív, de azért lassan én is csinálgattam őket, és szerintem mindenki számára érthető volt, mit kell csinálni. Nagyon hasznos volt, nekem sokat segített, és az a legjobb, hogy nem vagy időhöz kötve. Nagyon köszönöm a sok munkádat, amiért fáradoztál, és nagyon szívesen várom az újabb feladokat a jövőben is. Köszi, szia. " 2009. június 29. - 25. lecke zárása


29. "Nekem pedig fontos a tananyagok (szintek) felépítése, ahogy ezt Ti teszitek. A neten létező tanfolyamok közül szerintem magasan Ti vagytok a legjobbak azért, mert a leckék, tananyagok egymás utáni sorrendisége kedvet csinál nekem a tanuláshoz. És persze a szavak mellett a fonetika, a kiejtés megtalálható, ami megkönnyíti a tananyag elsajátítását. Én csak azt szeretném mondani, hogy nagyon köszönöm!" János 2009. június 18.-  25. lecke zárása


28. "Még csak a 3. szint közepéig jutottam el, ami nem sok. De most újra átismételtem az eddig átvett anyagot és folytatom a tanulást. Egy kicsit azért is, mert lekötelez a kedvességed és segítőkészséged, de persze elsősorban saját magamért. Ezzel a módszerrel egyszerűen élvezet tanulni, még ha lassabban is. Hálás vagyok nemcsak a sok érdekes feladatért, de elsősorban a rengeteg angol párbeszéd halgatásának lehetőségéért, ami valóban nagyon fontos, mert én is - mint sokan mások - sokkal többet megértek az írott szövegből mint a beszéltből. A tanácsodra vettem egy MP3 lejátszót és hallgatom a szövegeket. Nagyon örültem olyan apróságoknak is, hogy segítség nélkül megértettem az általad küldött vicceket, vagy a túlélő csomagban közölt szövegeket. Nagyon jó, hogy megmagyarázod azt is, mit milyen alkalomkor mondanak.Teljes mértékben egyetértek a hasznos tanácsaiddal, amelyeket igyekszem megfogadni. " K.N.

2009. jún. 5.


27. "Mind a 25 lecke tetszett. Jól felépített a tananyag, ezért a megfelelő tanulás és gyakorlás mellett könnyen elsajátítható. A keresztrejtvények nagyon jók, segítik a megtanult szavakat nyelvtanilag memorizálni. A szavak, mondatok hangos szótára segít a helyeskiejtésben." Andi

2009. május 25. 


26. "Érdekesek a feladatok, s úgy vannak megszerkeztetve, hogy könnyen értelmezhetőek. 

Nem most kezdtem angolt tanulni, persze eddig csak autodidakta módon próbáltam fejleszteni magam. Most vettem észre, hogy sok mindennel nem foglalkoztam eleget, nem merültem eléggé bele. Sokat köszönhetek ezeknek a feladatoknak, s kíváncsian várom a magasabb szinten lévő feladatokat is. Bár ez már csak rajtatokon múlik. Az eddigi anyagot nagyon szépen köszönöm, tényleg sokat ért!!!!!" Tamás 2009. május 7.


25. "A magyarázó leckék jól érthetőek, a feladatokat utána élmény végigvenni, sikerélménye van az embernek. Rendkívül hasznosnak találtam a szóbeli, \"hallgatós\" feladatokat, hisz a szóbeli szöveg értése a legnehezebb sokunknak." Anita - 2009. ápr. 29.


24. "Ezer köszönet ezért a tanfolyamért, akkor tanulok, mikor tudok, és mégis többet haladtam, mint eddig bár mikor!"


23. "Már másfél hónapja tanulok angolul ezen az oldalon. Most fogom kezdeni a 4. szintet. Imádok mostanában angolul tanulni. Tetszenek a leckék, mert nincs egyszerre túl sok anyag összesűrítve, amitől el lehetne fáradni. Tetszenek a hanganyagok is és büszkeséget érzek, amikor értem, hogy mit mondanak, mert azelőtt huss, csak úgy elszállt minden a fülem mellett, nem értettem semmit, ha angol szöveget hallottam. Sok nyelvtani tudnivalót is megértettem, ami azelőtt homályos volt a számomra. Remélem a többi szint leckéi is ilyen izgalmasak lesznek, mint az első három. Köszönöm a lehetőséget! Üdv: Marianna"


22. "Szia! Eddig még nem volt alkalmam, hogy megköszönjem, hogy végre van ilyen lehetőség, hogy így tanuljon az ember angolul, és a ti oldalatok a legeslegjobb. Én Skóciába jöttem ki dolgozni 0 angol nyelvtudással, és mióta nálatok tanulok, elég jól megy. Nagyon köszönöm a lehetőséget, mégegyszer köszönöm!"


21. "Igaz, hogy nem vagyunk egyformák, meg az is, hogy én csak most kezdtem el ezzel a módszerrel tanulni, mint újrakezdő, de mikor -több hónap után- végre feliratkoztam a tanfolyamra és leültem, eldöntöttem, hogy, jó, 10 percet tanulok, megnézem milyenek a leckék. A vége az lett, hogy 1 óra múlva úgy kellett felrángatnom magam a székről, mert mennem kellett a dolgomra. Akkor még úgy gondoltam, hogy ez azért van, mert mint újrakezdő, a teljesen kezdő szinten azért volt fogalmam az első pár leckében vett dolgokról, és volt sikerélményem. Aztán mikor ahhoz a leckéhez értem, amiben az állító mondatot kérdéssé kell alakítani, akkor bizony sokat hibáztam, de akkor meg azért ültem itt 1 órát, mert addig ellenőriztettem a feladatot, míg mindegyiket ki nem adta helyesnek. Remélem ez után is sokat fogok gyakorolni naponta.
Egyelőre nekem tényleg szórakozás, és öröm, amikor megnyithatom az újabb leckéket."


20. "Szia Noémi! Én Spanyolországban élek, egy olyan városban, ahol nagyon sok angol ember nyaral, él. Fodrász vagyok, és ezért is szeretnék legalább egy kicsit beszélni angolul. Tanultam már angolt, de sajnos az nagyon kevés volt és nagyon régen...nagyon tetszik, amit csináltok, és végre találtam egy olyan segítséget, ami érthető egy kezdőnek is! Bár csak most tudtam hozzákezdeni, de köszi neked-nektek előre is! További jó munkát!"


19. "Biztosan én vagyok a legidősebb tanulótok, közel a hetvenhez. De nagyon élvezem, hogy képes vagyok új dolgokat megtanulni,ez persze a jó tanitási módszernek köszönhető.Nagy értéke a programnak, hogy A KIEJTÉST IS MEGTANULHATJUK. ÜDVÖZLETTEL: MARCSI"


18. "... És amikor megláttam ,hogy igy is lehet nyelvet tanulni ,gondoltam megpróbálom.Nagyon örvendek ,hogy Rátok találtam mert itt saját ritmusomban tudok tanulni, nem kell féljek ,hogy lemaradok a többi tanulotól.Sajnos vannak napok amikor nem vagyok túl jó formában és olyankor a tanulás is elmarad,de igy nem kell idegeskedjek,hogy lemaradok a leckéről, mert amikor jobban vagyok folytatom."


17. "Nekem a kiejtéses leckék voltak talán a leghasznosabbak, mert kb. két hónapja kezdtem el önállóan angolt tanulni különböző könyvekből és a netről, de a kiejtés szinte sehol nem volt MEGHALLGATHATÓ, ill. ELOLVASHATÓ. Ami nagy segítség volt még az a feladatok és tesztek, mert így nemcsak elolvastam, oké értem, hanem be is GYAKOROLHATTAM az anyagokat."


16. "Ez az egész módszer nagyon tetszik, mert nem vagyok időhöz kötve mikor tanuljak, illetve végezzem el a feladatokat. Jelentős segítséget jelent, hogy bármikor tehetek fel kérdést a tananyaggal kapcsolatban és Noémitől gyors és érthető választ kapok." 2008. szept. 23.


15. "Teljesen kezdő vagyok az angol tanulásában és ráadásul sokkal közelebb vagyok a 6o-hoz mint az ötvenhez.Emiatt egy kicsit félve fogtam neki a tanulásnak de rájöttem,hogy élvezem.Jó az,hogy van dijmentes tanfolyam,hogy nem túl megterhelő egy-egy lecke és főleg ,hogy mindenki saját ritmusának megfelelően tud tanulni.Eddig nagyon tetszik és örvendek,hogy a jó weboldalatoknak köszönhetően nekibátorodtam ilyen idősen is tanulni.Köszi és üdvözlet: Csöpi"


14. "Át tudom venni újra az angol nyelvtant a kezdetektől. Noémi , a tanár, nagyon kedves, gyorsan kijavítja a feladatokat és minden kérdésre válaszol. Nekem újra megjött a kedvem a tanuláshoz. Az angol nyelv tanulásához. Köszönöm!"


13. "Sokat kerestem az interneten,mire rábukkantam erre az oldalra.Elég nehezen vettem rá magam az angol tanulásra,de mióta feliratkoztam,kedvet kaptam a nyelv elsajátitásához.Tetszenek a feladatok és a tesztek.Üdv.kisboa"


12. "Hasznos az oldal nagyon, mivel otthonról lehet angolul tanulni, akár a kezdő szintről is. Nagyon könnyen kezelhető, egyáltalán nem bonyulult. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel meghozza a kedvet az angol nyelvtanuláshoz."


11. "Udvozletem! Vegtelenul orulok, hogy sikerult megtalalni ezt az angolnyelvtanulasi lehetoseget.Ez valoban egy tokeletes segitseg, egy kezdo szamara. Nagyon hasznosnak tartom kovetkezoket:megtanitja a batuk ill.szavak helyes kiejteset, kepekkel illusztralja a szavak jelenteset, es nem utolso sorban megmegyarazza a nyelvtni reszeket mindenki szamara erthetoen kulombseget teve a Magyar es az angol kozott.A fentieken kivul amit meg nagyon korrektnek tartok, hogy nem mindenaron eladni akarja a tanfolyamot, hanem valoban segit azoknak is akiknek az anyagi lehetosege, nem teszi lehetove a nyelvtanulast. Jonehany lehetoseget atneztem, de eddig mindegyiknel azt tapasztaltam, hogy ad nehany feladatot, egy keves nyelvtant, es ha tenyleg tanulni akar az illeto akkor vegye meg jopenzert a tovabbi anyagot.Osszegezve tehat roviden megegyszer a valemenyem ez a legtokeletesebb es korrektebb agol tanulasi lehetoseg. Kellemes napot kivanok: Judit"


10. "Erdelyben elo kozepkoru holgy vagyok. Jelenleg New Yorkban tartozkodom a lanyomnal. Mindig szerettem volna angolt tanulni ,(sajnos annak idejen az iskolaban nem volt lehetseges)es kesobb a kiejtes,olvasas tunt bonyolultnak szamomra. Itt New Yorkban jottem igazan ra az angolnyelvtanulas fontossagara, szuksegessegere. FONTOSNAK tartom barmilyen korosztalynak de foleg kozep es idosebb korosztalynak oriasi segitseget nyujt.Manapsag a szamitogep, Internet nelkulozhetetlen majdnem mindenki szamara ami bizony angolnyelv tudast igenyel. A tanfolyam minosege SUPER . A leckek ,feladatok erthetok, es a haladas motivalva van. Barcsak hamarabb iratkozhattam volna be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok sikert kivanok a munkajukba !"


9. "Tetszik, szeretem ezt a weboldalt, mert nagy hasznát veszem mind az elméleti tartalmának, mind pedig a hozzá tartozó feladatoknak a nyelvtanfolyam megkezdése előtt. Mindemellett, hogy elektronikus segítséget is nyújt számomra - tehát kapok visszajelzést a tudásomról - még inkább inspirál, hogy többet és többet tanuljak. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy ahogyan nekem is, másoknak is nagy segítség, hogy több ingyenes leckét is kapnak az oldalra látogatók."


8. "Szerintem nagyon hasznos ez a honlap, mivel nem csak kezdő angolul tanulóknak jelent jó nyelvtanulási lehetőséget hanem már haladó szinten lévőknek is tud újat mondani. Ha valaki az angol tudását szeretné "karbantartani" mindenképpen ajánlom látogassa meg."


7. "Szerintem nagyon hasznos ez a nyelvtanításos weblap, nagyon tetszik, sok hasznos dolgot lehet találni rajta, és az a legjobb, hogy nem nagy léptekben akarnak megtanítani angolul, hanem apránként, szerintem ez fontos. És mindig lehet hozzájuk fordulni segítségért."Nem tanultam angolt soha. Kíváncsiságomtól hajtva regisztráltam, s az első benyomás alapján - 5 perc katingatást követően - úgy döntöttem belevágok. Nagyon tetszik a tematika."


6. "Nagyon tetszik a honlap.A tartalom és a desing is.Biztos sokan megtanulnak itt Angolul!Üdv"


5. "Nagyon hasznos ez a tanfolyam. Ismét tanulok és kedvet is adtatok hozzá!:-)"


4. "Most átolvasgattam a honlapotokat! Egyszerűen csodás, nagyon jól fel van építve, és mennyi minden van rajta?!!! Tök jó tesztek, sőt a tesztek kiértékelése is kitűnő!!! Kellemesen meglepődtem, hogy a hibáimhoz magyarázatot is küldtök, de így legalább tanulhat belőle az ember! Superül kitaláltátok!! Meg az is előnyös, hogy van ingyen tanfolyam!!! Fel is iratkoztam rá! :)) És a "hatékony angoltanulás" tanfolyamból is sokat lehet okulni. Mindennel nagyon elégedett vagyok!! :)" Tündér :) 


3. "Nagyon szépen köszönöm a feladatokat. Tényleg nagyon hasznosak számomra is és kollegáim számára is. Mire beérünk munkából holt fáradtak vagyunk de ezek a feladatok még beleférnek. Hollandiában dolgozunk és nekünk ez szinte létkérdés hogy tanuljuk a nyelvet. Mégegyszer mindent köszönök drága NOÉ és várjuk a további feladatokat. Szép hétvégét neked."

Balázs


2. "Egyelőre csak ismerkedek az ilyesfajta nyelvtanulási/gyakorlási lehetőséggel. Számomra nagyon nagy élmény, hogy nem egy sematikus,javítókulccsal végig ellenőrzött tesztet kaptam vissza. Személyesen nekem szól és ténylegesen velem foglalkoznak!!!! " B.K. 


 

1. "Köszönöm a leckéket. A szavak kiejtése, összekapcsolásuk nagyon hasznosak."Üdv.Artista 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
 • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
 • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről