LETÖLTHETŐ TANANYAGOK

 

TANULJ ANGOLUL A SAJÁT IDŐDBEN A SAJÁT TANANYAGODBÓL, AKÁR INTERNET NÉLKÜL IS!

 

 

OLYAN, MINTHA EGY FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ANGOL FELADATKÖNYVED LENNE!

 

HA MÁR NEM VAGY TOTÁL KEZDŐ TANULÓ, JOBB MINT EGY ONLINE NYELVTANFOLYAM, HISZEN TE MAGAD ÁLLÍTHATOD ÖSSZE A NEKED TETSZŐ FELADATOKKAL A TANANYAGOD!

 

TÖBB MINT 400 LETÖLTHETŐ TANANYAG, KÖZTÜK KÖNYV IS.

 

1 éves hozzáférés: 10 000 ft

Örökös hozzáférés: 40 000 ft

 

Gondod van a hallás utáni értéssel?

 

Probléma a mondatalkotás?

 

Az interneten található tananyagok túl nehezek?

 

Nem tudod mit felelj, ha angolul kérdezned?

 

Félsz, hogy az online tanfolyamoknak vége, és hiába iratkoztál fel?

 

 

 

IRATKOZZ FEL A LETÖLTHETŐ ANYAGOK SZOLGÁLTATÁSRA.

 

Ez a szolgáltatás nem része a Noémiangol Online  tanfolyamomnak, de nagyon jól kiegészíti!

 

 

 

 

Ha részletfizetést kérsz, akkor ebben az esetben nem kapod meg azonnal a hozzáférést, hiszen itt letölthető anyagokról van szó. A hozzáférésed az utolsó részleted beérkezésekor aktiválódik, így ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésednél.

 

 

 

IRATKOZZ FEL MOST AZONNAL, ÉS GYAKOROLJ BÁRMIKOR

 

"Nagyon örülök a letölthető anyagoknak, szuper!!! Bár beiratkoztam a tanfolyamodra is, de sokszor nincs időm vele foglalkozni. Most jól jöttek ezek a letölthető anyagok, mert érdekesebbnél érdekesebb feladatok vannak, és nagyon jól szinten tudom magam tartani, így nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy nem haladtam a tanfolyammal. A feladataid segítenek, hogy ne visszafejlődjek, hanem előre haladjak. Alig várom az új anyagokat, és azt vettem észre, hogy bátrabb lettem a mondatalkotásban, és az angol nyelv használatában. Nagyon köszönöm:) - Bánó Nikolett, Debrecen."

 

 

TANANYAGOK HÁROM SZINTEN:
ÚJRAKEZDŐ, KÖZÉPHALADÓ, HALADÓ

 

Az online tanfolyamokon előfordulhat, hogy olyan leckét is meg kell vagy meg kellene tanulnod, ami nem tetszik. Vagy mert a téma uncsi, vagy inkább hallgatnál és nem olvasnál.

 

A LETÖLTHETŐ ADATBÁZISNÁL Te döntöd el, hogy mit szeretnél tanulni, Te állíthatod össze a tanfolyamod.

 

 

 

 

MILYEN ANYAGOKAT TALÁLOK AZ ADATBÁZISBAN?

 

Tesztek, hallás utáni szövegértés, nyelvtani feladatok, szókincs, szókártyák, képkártyák, keresztrejtvények, videóleckék stb. Egyszóval mindenféle gyakorlási mód adott. Minden hétfőn teszek fel próbatananyagot, érdemes szemmel követned.

 

MILYEN GYAKRAN TESZEL FEL TANANYAGOT?

 

Minimum heti 3-at, de van hogy többet. Jelenleg több mint 400 van, a héten is 3 új tananyag került fel. De többször van olyan is, hogy naponta teszek fel újat.

 

VIDEÓLECKÉK

 

Ilyen videóleckéket sehol nem találsz a neten. Olyan pofonegyszerű gyakorlatok, és olyan hatásosak, hogy ha naponta csak egyet begyakorolsz, érezheted a fejlődést. Már 50 darabot legyártottunk, ennek a feltöltése folyamatban, készülnek hozzá a munkalapok is.

 

EZEK A TANANYAGOK A TANFOLYAMODBAN IS MEGTALÁLHATÓAK?

 

NEM. Ezek a tananyagok nem a tanfolyam részei, és nem találhatóak meg a tanfolyamomon sehol. DE kiválóan használhatod őket kiegészítőként, hogy még többet gyakorolj.

 

 

MIT KAPHATOK EZZEL A LEHETŐSÉGGEL?

 

- Jól ismert NOÉMIANGOL  módszerével, alapos gyakorlást.

- Pár perces feladatokat, amelyek stabilizálják az angol tudásod, akár kezdő, akár haladóbb tanuló vagy

- Nem kell az Internet előtt ülnöd, elég ha hetente egyszer letöltöd az új anyagokat.

- Folyamatos törődés, hiszen mindig meghallgatom, mire van szükséged, és olyan feladatokat fogok készíteni.

 

 HA MOST NEM RENDELED MEG,  ....

 

 

 

- olyan tananyagokról maradsz le, amelyek sehol a neten nem találhatóak, csak Neked készítem őket.

 

 

► Nem, ha már stabil a tudásod, és nem kell a gyakorlás.

 

► Nem, ha nem tudsz egyedül tanulni.

 

► Nem, ha nincs szükséged semmilyen segítségre.

 

Ha mégis bizonytalan vagy, vagy ha nem kaptál rá választ, akkor írj nekem a noemi(kukac)onlineangol.com emailcímre, és minden kérdésekre válaszolok.

 

 

 

 

1. Töltsd ki a megrendelőlapot.

 

2. A megrendelőlapod beérkezik hozzám, és először leellenőrzöm, hogy nem-e aktív nálad ez a szolgáltatás, mert még egyszer nem szeretném, ha kifizetnéd. Ha bizonytalan vagy, inkább kérdezd meg, kérlek!

 

3. Amint beérkezett a tandíjad, azonnal jelentkezik számlánkon, és még aznap küldöm neked a linket, ahol hozzáférhetsz az adatbázishoz.

 

4. Ha a részletfizetést választod, akkor - mivel letölthető anyagokról van szó - , az utolsó részleted beérkezésekor aktiválom számodra az ARCHÍVUMOT.

 

 

 

Fizethetsz banki utalással belföldről (vagy ha magyar bankszámlával rendelkezel), külföldről Western Unionon vagy Transferwise-on keresztül. Fizetési határidő 5 nap.

A banki és egyéb adatokat emailben kapod meg, amint kitöltött jelentkezési lapod megérkezett.

 Bármilyen kérdésed van, amire nem kaptál itt választ, írj kérlek emailt a noemi(kukac) onlineangol.com emailcímre.

 

 

 

 

 

MI A KÜLÖNBSÉG AZ ARCHÍVUM ÉS A TANFOLYAM KÖZÖTT?

 

Röviden: a tanfolyam egy alaposan kidolgozott lépésről lépésre haladás leckékként, amelyek egymásra épülve juttatnak el a középfokig az alapoktól, a nulláról.

 

A letölthető adatbázis egy folyamatosan bővülő feladatgyűjtemény, benne képkártyák, mondatkártyák, hanganyagok, feladatok, nyelvtan, tanulási tippek stb. Ezt főleg akkor ajánlom Neked, ha szeretnél internet nélkül is tanulni, szereted a módszerem, vagy szeretnél még többet gyakorolni, mert nem elég számodra a leckékben található feladat, vagy például gyengéd a hallás utáni értés, és szeretnél többet gyakorolni, vagy ha már elvégezted a 300 leckés tanfolyamom, és szeretnéd magad formában tartani.