ÁSZF

Általános Szerződési  Feltételek
 
 
Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
 
Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
 
A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:
Üzemeltetői adatok ismertetése
Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
A kínált termékek kategória besorolása
Rendelési információk ismertetése
A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
Rendelés lépéseinek bemutatása
A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
Az elállási jog ismertetése
Adatkezelési információk
Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 
Üzemeltetői adatok
Cégnév: Mokotoy Kft.
Székhely: 6725 Szeged Farkas u. 5/A
Adószám: 14969511-1-06
Cégjegyzék szám: 06-09-014667 
• OTP Bank: 11735005-20544997
• IBAN: HU74
• SWIFT: OTPVHUHB
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Cím: 6724 Szeged, Huszár u.1. Tel: 62/561-600. Fax: 62/561-625
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: noemi(kukac)onlineangol(pont)com 
Telefonos elérhetőség: +36706177155
 
 
Megvásárolható szolgáltatások/termékek köre
 
A megjelenített termékek átvétele online illetve postai szállítással rendelhetők meg. 
 
A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
 
Online oktatási anyagok.
 
Letölthető dokumentumok, PDF fájlok. Nyomtatható dokumentumok.
 
Egyéb oktatási segédanyagok, tankönyvek, szókártyák, szótárak stb.
 
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját.
 
 
Rendelési információk
Az online tanfolyami programok és termékek vásárlásához regisztráció szükséges.
Amellyel elfogadja az ÁSZF-et.
 
A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 14:00 óráig.  A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
 
Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailen visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, számított 48 órán belül.
 
A fizikális termékek adatlapján megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, de megfelelnek a valóságnak. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
 
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.
 
Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
Rendelés menete
1. Töltse ki a megrendelő űrlapot.
2. A megvásárolni kívánt terméket válassza ki.
3. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. 
4. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
5. Megrendelés
6. Szállítási / Számlázási adatok megadása 
7. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat.
8. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően azonnali visszaigazolást kap, illetve emailben kapja meg a Díjbekérőt, melyen szerepelnek a Felhasználó által megadott adatok.
9. A beérkezett megrendelését e-mailben  minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!
 
Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.
 

Részletfizetéses vásárlás

Részletfizetéssel történő vásárlás esetén Ön, továbbiakban a Felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket:

A részletfizetéses vásárlással a termék/szolgáltatás teljes, részletekből összeálló árát fogadja el végleges vásárlási árként. A részletfizetés esetén a részletek összértéke több lehet, mint a termék egyösszegű vásárlásakor kiajánlott ár.

Az adott szolgáltatásunk árát a megrendeléskor látható részletekben, havonta köteles megfizetni a szolgáltató részére. Erről a szolgáltatás adatlapján és emailben is értesítjük a Felhasználót.

A részletvásárláskor a Felhasználó elfogadja a megrendelés leadásakor jelzett futamidőt (hónapok számát).

Amennyiben a Felhasználó bármely részlettel négy napon túli késedelembe esik, a rendszer automatán kitiltja, azaz inaktiválja a Felhasználót a részletfizetéssel érintett termékének hozzáférésére.

Amennyiben a tartozása a részlet esedékességét követő 30. napon is fennáll, úgy az adott szolgáltatás hozzáférési jogosultságát véglegesen elveszíti. Amennyiben később szeretne hozzáférni a tanfolyami szolgáltatáshoz, a Felhasználónak új megrendelést kell leadni, korábban befizetett részletét nem áll módunkban beszámítani.

Amennyiben a részlet megfizetésének határidejét a Felhasználó elmulasztja, és 30. napon túl sem fizeti meg, illetve válaszol a Szolgáltatónak (Mokotoy Kft), akkor a Szolgáltató a Felhasználó által befizetett összeget átváltja az aktuális havi hozzáféréses szolgáltatásra, melyről Felhasználót értesíteni köteles emailben.

 
A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
A megrendelt terméket előre kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A számla elektronikus úton kerül kiállításra és e-mailben kerül küldésre. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 
Házhoz szállítás, információk
Weboldalunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt.  teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. 
 
A megrendelő részére email megy, amikor a termék regisztrálásra kerül a Postán, így a megrendelő nyomon tudja követni csomagját a Posta weboldalán.
 
Házhoz szállítás díjszabása
Mindenkori postai díjszabás szerint.
 
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomagot át tudja venni! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldés díját a megrendelőre terheljük. 
 
Garancia
Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk
 
Adatkezelési Információk
Személyes adatokat harmadik félnek nem adunk ki. Kivéve akkor, ha ez a webshopban rendelt termékek célba juttatásához elengedhetetlen. Honlapunk létrehozásakor figyelembe vettük az adatvédelemhez kötődő jogszabályokat és a fontosabb nemzetközi ajánlásokat. Különös figyelmet fordítottunk az alábbiakra: * A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; * Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; * Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény * a 45/2014. (II. 26.)  Az Online Privacy Alliance ajánlásai.
 
Elállási/Felmondási jog
 
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e  szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a  szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő a szolgáltatás aktiválásával kezdődik. Webáruházunkban rendelt termék esetén a termék átvételétől.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Mokotoy Kft. Szeged 6725 Farkas u. 5/A. Tel: +36706177155 email: noemi(kukac)onlineangol(pont)com.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a  fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
 
 
Az elállás/felmondás joghatásai
 
Ha Ön eláll ettől a  szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az  Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az  Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A  visszatérítés során az  eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. 
A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.
 
Egyoldalú szerződésbontás
Az onlineangol.com weboldal üzemeltetője, továbbiakban Mokotoy Kft, egyoldalúan megszüntetheti és a jövőben megtagadhatja a szolgáltatást egy adott felhasználó részére és megszüntetheti Mokotoy Kft és a Felhasználó között fennálló jogviszonyt, amennyiben:
a) az adott felhasználó megsérti a felhasználás feltételeit és a jelen ÁSZF-et
b) az adott felhasználó bármilyen jogsértést követ el a Mokotoy Kft-vel vagy anyagaival szemben
c) az adott felhasználó a Mokotoy Kft bármilyen fórumán (email, közösségi oldalak, hozzászólások) inzultálja, nyilvánvalóan és aggresszívan sértegeti, diszkriminálja, rasszista
megjegyzésekkel vagy egyéb negatív megjegyzésekkel illeti Mokotoy Kft-hez kötődő természetes
személyeket vagy a weboldal egy másik felhasználóját.
Amennyiben a MOKOTOY KFT a fent említett valamely felróható okból egyoldalúan szerződést kell
bontson a felhasználóval a felhasználó viselkedése miatt, úgy Mokotoy Kft visszatéríti a befizetett szolgáltatás vagy termék díját az elállási időszakon túl is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tárhely szolgáltató: http://www.starhely.hu/kapcsolat