ITT KEZDD

Az onlineangol.com oldal 300 leckés tanfolyamom leckéit tartalmazza, jelszóval védett, és csakis regisztrált felhasználók láthatják a tartalmat.

OLVASD KÉRLEK VÉGIG EZEKET A SOROKAT, ÉS HA VAN KEDVED, MERSZED, AKKOR ÍRD LE, MI A CÉLOD AZ ANGOLLAL, MIK A TERVEID?

 

Hogyan érem el a leckéket?

Írd be a regisztrációkor megadott emailcímed, illetve jelszavad! Ha azt írja ki a rendszer, hogy nem vagy jogosult, pedig aktív hozzáférésed van, akkor kérlek - mielőtt kétségbeesnél - , törölj minden esetlegesen mentett adatot belépő űrlapon, és gondosan gépeld be az adataid. Sokan írják nekem ilyenkor, hogy a "rendszer nem enged be". A rendszer két esetben nem enged be: 1) lejárt a hozzáférésed (ha éveset vettél) 2) Elgépelted a jelszavad vagy emailcímet.

Ha nem tudod, melyik emailcímeddel regisztráltál, írj nekem, ha pedig a jelszavadra nem emlékszel, kattints az elfelejtett jelszó feliratra, és tudsz újat kreálni, és olvasd el a következő pontot, mert ott részletezem, mi ilyenkor a teendő. Én csak az emailcímed látom, a jelszó titkos, személyes. 

Ha ezeket kipróbáltad, és így sem tudsz belépni, akkor hívd kollégám a 706177155 számon.

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor a Belépés gomb alatt találod a linket, arra kattints kérlek!

1. Azonnal kapnod kell egy emailt, jelszó változásról! Nagyon egyértelműen írjuk le a lépéseket a levélben, de ide is leírom Neked.

2. Nyid meg az emailt, benne találsz egy linket, kattints rá! Itt eljutsz a JELSZÓ ÁTÁLLÍTÁSA oldalra. Ez egy egyszer használatos belépési mód, láthatod az időontot, amikor lejár, ezért érdemes a folyamatot azonnal végigvinned.

3. Kattints a BEJELENTKEZÉS gombra. Itt külön figyelmeztet a rendszer, hogy írj be jelszót, mert ha innen elmész, akkor tudsz tanulni, de csak egy napig.

4. Írd be a jelszavad, amit szeretnél, majd a jelszó megerősítése részhez újra írd be, ezután a MENTÉS gombra kell kattintanod.

Ha így sem megy, kérlek hívd technikus kollégám a 706177155 számon és segít.

Állandóan új jelszót kér, miért?

Ez akkor szokott előfordulni, ha jelszómódosítást kértél, de nem módosítottad. Ugyanis ideiglenes belépést kapsz az oldalra, de ha nem írsz be magadnak egy új jelszót, akkor másnap már nem enged be, és újból kérned kell egyet. Az előző kérdésnél részletesen leírtam, mit is kell tenned, de ha így sem megy, hívd technikus kollégám a 706177155 számon és segít.

Hogyan kezdjek neki a tanulásnak?

Ha az első szint szótárát a Próbaleckéknél nem kérted el, akkor kattints ide, és töltsd le, mert az nagy segítség lesz a tanulásod során. Ez teljesen ingyenes.

Ha a Próbatanfolyam 25 leckéjét elvégezted, akkor a 23. leckétől indulj, ezt már a próbaleckék nem tartalmazták!

Érdemes újra elolvasnod a 13. leckében leírt szótanulási javaslatom, azt tapasztaltam, hogy aki használja, sikeresebb.

Meg kell -e vennem bármilyen könyvet?

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy ne legyen szükség semmilyen más könyvre, és ha betartod a javaslatom, módszereim alkalmazod, akkor lépésről-lépésre tudsz haladni. 

Vannak tanulók, akiknek több gyakorlás kell, ezért hoztam létre két Óriás gyakorlókönyvem, a menüpontban találod az utat hozzá, de a leckékhez is beírtam a linket. Kifejezetten az első 100 leckékhez hoztam létre az anyagot, magyarázatokkal, rengeteg gyakorlással, így az első 100 lecke szókincse és mondatszerkesztése is jobban rögzül.

Mi van, ha elakadok?

Az önálló tanulás nem könnyű, sőt. Főleg egy nyelv tanulása nem kis kihívás. Még ha tanárral is tanul valaki, akkor is elakadhat.

Első tanácsom az lenne, hogy NAPI TANULÁST TEGYÉL BE. Alakíts ki egy szokást, még ha az csak egyetlen lépés is a tanfolyamodon, vagy ismétlés, de napi tanulás legyen. A napi tanulásod állhat abból is, hogy ismétled a szókincset, meghallgatsz egy szöveget még egyszer.

Így ha egy-két nap kimarad, mert az élet így hozza, akkor sem fogsz kizökkenni. Míg ha heti egy-két órát tanulsz,  de mondjuk csak heti kétszer, és az marad ki, akkor pár hónap múlva azt veszed észre, hogy az élet elsodort.

A nyelvtanulás nem olyasmi, amit ha kell előveszel, bizony ha mostantól nem teszed életed részévé, igen hamar újrakezdő leszel. 

Sokan állnak neki azért, mert azt látják, hogy az angol ma napi szinten szembejön, de sajnos egyéb céljuk nincs az angollal. "Ha kell, tudjam használni." Sajnos, ez nem működik, ilyenkor tudom, hogy bizony ezt a tanulót elveszítem. Ezt csak egy új nézőponttal tudod kezelni. Innentől kezdve az életed részévé kell tenni az angolt, mert ha kihagysz hónapokat, éveket, bizony tuti nem fogod tudni onnan folytatni, ahol abbahagytad.

Ha elakadsz, bármin a figyelmed van, írj nekem, segítek. Volt rá példa, hogy a tanulóval több emailváltás segítségével sikerült kibogoznom, és bizony a 100. lecke környékéről vissza kellett mennie az 40. lecke környékére, de ismét haladni akart, boldog volt. AZONNAL JELEZD, HA KÉRDÉSED VAN. NINCS BUTA KÉRDÉS, CSAK BÁTORTALAN TANULÓ!

Van lehetőség tanulópárt találni?

Szívesen segítek Neked, ha szeretnél egy tanulótársat, akivel együtt tudtok haladni, hiszen a beszédgyakorlatokat együtt tudjátok elvégezni, főleg a 100-150. lecke után van sok szövegfeldolgozás, így javaslom is,hiszen előbb-utóbb élő emberhez is kell szólnod. Ide, a hozzászólásba írd be, hol tartasz éppen, milyen korosztályt szeretnél, vagy egyéb kívánságod van-e. Ilyenkor, mindenkinek kiküldök egy levelet a kéréssel, és aki jelentkezik, az szintén ide tudja írni, hogy mondjuk Téged szeretne, és akkor adom meg csak a jelentkezőnek a Te emailcímedet, és a többit már Nektek kell megbeszélni.

Mennyi idő alatt lehet elvégezni a tanfolyamot?

Mivel ez egy önállóan végezhető tanfolyam, így ez a pár hónaptól több évig is terjedhet. Hiszen ez nem egy szervezett vagy iskolai oktatás, ahol a tanároknak meg van adva, hogy ennyi meg ennyi idő alatt le kell adni a tananyagot. Ezt itt neked magadnak kell megoldani, persze én segítek, ha elakadnál, kérdésed lenne. Minden személy különböző, más szintről indulnak, más az életük, személyiségük, időbeosztásuk, tanulási képességük. Ha még nem tanultál önállóan, akkor még nehezebb megmondani.

Milyen szintre juthatok el, illetve vizsgázhatok-e?

Tanfolyamom használatra készült, nem vizsgára. A mindennapi élet legfontosabb szituációit tartalmazza, gyakoroltatja, önálló tanulással. Több mint húsz évig készítettem fel tanulókat vizsgára, én nem javasolnám, hogy vizsgára tanár nélkül készülj. Kell, hogy gyakorold az élő beszédet, valamint a nyelvvizsgákon speciális feladatok vannak, hogy a tudásod ellenőrizzék, ez már vizsgafelkészítés, nem ez a tanfolyamom célja. Az biztos, hogy jó alapot nyújt, tehát ha Neked a vizsga a célod, de még nem tartasz ott, akkor a 300 leckés tanfolyam egy ALAP, ami nélkül a felkészülés meg sem történhet. Tanfolyamom 300 leckéje a B1-B2 szintet éri el, tehát belemegyünk a B2 szintbe, de ennek követelményei már nincsenek a tanfolyami leckéimben, ehhez még további gyakorlat szükséges.

HA BÁRMILYEN EGYÉB KÉRDÉSED VAN, AMIRE ITT MOST NEM KAPTÁL VÁLASZT, ÍRD LE NEKEM BÁTRAN! 

Jelentkezz be a tanfolyamodba, mert ha anélkül írsz hozzászólást, az adatvédelem miatt nem látom az emailcímed, nem tudok neked választ írni! 

Ha az emailcímed sem tudod, akkor mindenféleképpen emailt írj nekem neveddel, postai címeddel: noemi@onlineangol.com 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

A CÉL NAGYON JÓ! Arra

A CÉL NAGYON JÓ!
Arra figyelj, hogyha nincs napi szinten szükséged az angolra, és stabil, aktív szókincset szeretnél, akkor napi szinten tanulj. Semmiféleképpen ne állj meg az alapoknál, ennél több kell, hogy aktív legyen és stabil! Sajnos, nem lehet abbahagyni, mert akkor hihetetlen gyorsan elfelejtjük!
Noemi
******
Kedves Noémi! Célom az angollal az, hogy ne jöjjek zavarba, ha nyraláskor, egyéb helyeken meg kell szólalnom! Nem készülök vizsgát tenni, de akítv szókincset és alapokat szeretnék elérni.

SZIA PÉTER! Nagyon jó cél, és

SZIA PÉTER!
Nagyon jó cél, és ez ösztönöz is téged a tanulásra. Az intenzív tanfolyam nagyon jó, igyekezd ötvözni a beszédgyakorlataimmal, és nem marad el a siker!
Noemi
******
Szia Noémi, Célom az alapfokú nyelvvizsga,mely szükséges a munkaköröm betöltéséhez. Ezen felül használható módon szeretnék kommunikálni kifelé minden vonalon,ahol erre szükség lehet. Februártól egy intenzív 5 hónapos céges tanfolyamon fogok részt venni,de nem szeretném a Te segítségedet sem elhanyagolni. Az eddigi segítségedet is köszönöm. Péter

ÁTKÜLDTEM:) NOEMI ****** Kedv

ÁTKÜLDTEM:)
NOEMI
******
Kedves Noémi! Újrakezdőként szeretném kérni az első szint szótárát. Légy szíves küldd el nekem. Köszönettel. Mohai Teodóra

Szívesen küldeném, de sajnos

Szívesen küldeném, de sajnos nem tudom, ki vagy. Ha hozzászólást írsz, mindig jelentkezz be, akkor látom csak az emailcímed, így sajnos csak egy nevet látok.
Írj emailt, és küldöm.
NOEMI
*********
Kedves Noémi szeretném az első szint szótárát elkérni köszönöm

ELKÜLDTEM! NOEMI **** Kedves

ELKÜLDTEM!
NOEMI
****
Kedves Noémi! Szeretném kérni az első szint szótárát. Köszönöm szépen! Murzsa Péterné Eta

ELKÜLDTEM! NOEMI **** Kedves

ELKÜLDTEM!
NOEMI
****
Kedves Noémi! Én is újrakezdő vagyok és nem emlékszem a szótárra... pedig lehet, hogy kaptam. El tudnád küldeni újra? Nagyon köszönöm előre is! Üdv: Judit

SZIA ANDI! ÜDV ÚJRA ITT,

SZIA ANDI! ÜDV ÚJRA ITT, ELKÜLDTEM NEKED!
NOEMI
******
Szia Noémi, Sokszoros újrakezdönek vallom magam. Még csak most találtam az " Itt kezd" Leírásban ezt a részt : "Hogyan kezdjek neki a tanulásnak? Ha az első szint szótárát nem kaptad meg, írj nekem, mert az nagy segítség lesz a tanulásod során. Ez teljesen ingyenes." Lehet, hogy átsiklottam rajta, de nem emlékszem, hogy kaptam-e ilyen összefoglaló szótárat. Nem tudom, hogy müködik a dolog, hogy látható legyen nekem is, így szeretném (újra) kérni, ha lehet. Segítségedet elöre is köszönöm! Üdvözlettel: S. Andi

KEDVES TEREZ! Sajnos mivel

KEDVES TEREZ!
Sajnos mivel nem regisztráltál be, nem látom az emailcímed, így nem tudlak ellenőrizni,kérlek, jelentkezz be, vagy írj nekem emailt a noemi@onlineangol.com címre!
Noemi
********
Kedves Noemi! Mar jo regen regisztraltam kezdo angol tanfolyamodra es nem emlekszem, hogy meddig ervenyes/ hozzaferheto... ugy emlekszem korlatlan. Meg tudnad erositeni? Ahogy latod, a fenti mail cimen kommunikalok....mar nem is tudom miota. Koszonom ha valaszolsz. Udv: Barath Terez

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről