KONZULTÁCIÓ

Amióta létezik online tanfolyamom, megkeresnek a tanulók, hogy nem értik ezt, nem értik azt.

Ez természetes. Mármint, ha valahol összezavarodtál.

Viszont ez a hátránya egy önállóan tanulható online tananyagnak. Elakadsz, nem tudod, mit tegyél, haragszol a tanfolyamra, végül abbahagyod, elmész egy másik tanfolyamra, ahol ugyanaz történik veled.

Nem feltétlen a tananyaggal van a gond. Ha valamit nem értesz, és nincs aki segítsen, akkor bizony ott egy akadály. Úgy képzeld el, mintha egy nagy kőszikla kerülne az utadba, és nem bírsz el vele, kellene valaki, aki segít. Ha nincs, másik utat keresel, jelen esetben egy másik tanfolyamot.

Mivel egyre több tanuló van a tanfolyamon, egyre több segítségkérés érkezik, és azt látom, hogy kevesen juttok el a vízválasztóig, a 150. leckéig.

Sok tanulót kibogoztam már emailek váltásával is, de van, hogy a tanuló eltűnik, nem válaszol, sőt, le is írja nekem, hogy nem mer zavarni.

Alapvető célom a konzultációval, hogy a tanfolyamon lévő tanulóknak segítsek begyakorolni a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat, hiszen legtöbbször a nem megfelelő technika okozza, hogy elakadsz. Főleg igaz ez a 4/3/2 módszerre, ebben sajnos nagyon bizonytalanok vagytok, amit meg is értek. Ez egy sarkalatos pontja tanulási módszeremnek, és képesnek kell lenned egyedül is végezni. Ha nem megy, akkor feltétlen keress, egy-két óra alatt rá szoktak érezni a tanulóim.

Nevezhetném magánórának is, de a fő célom, hogy megtanítsalak egyedül tanulni.

A 150. lecke után jön a 4/3/2 módszer, amit igen kevesen végeztek, pedig ez az a módszer, amit ha tudsz használni, és naponta használsz, akkor önállóan is tudod gyakorolni a beszédet. Ez persze nem ideális, de ha évente egyszer mész nyaralni mondjuk, akkor az év 11 hónapjában életben kell tartanod a nyelvtudásod.

MENNYIBE KERÜL?

A konzultáció első alkalma (30 perc) ingyenes aktív tagsággal rendelkező tanulóim részére, és ha utána szeretnél további konzultáción részt venni, egy konzultáció - nevezzük tanórának - (30 perc) 5000 ft. 

HOL ZAJLIK A KONZULTÁCIÓ?

Ha érdekel a konzultáció, akkor írj egy emailt, hogy tudjam, ki vagy, és jelölj be ismerősnek a facebookon (Gyuris Noémi), hiszen a konzultáció messengeren keresztül történik majd. Fontos, hogy emailt kapjak tőled, mert csak akkor fogadom el az ismerősnek jelölést.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

1. Írj nekem emailt a noemi@onlineangol.com oldalon, és írd le részletesen, miben kéred a segítségem, hiszen lehetséges, hogy pár emailváltással megoldható, és nem szükséges a konzultációs idő.

Tehát írd le, mi a probléma, és pontosan mit szeretnél begyakorolni, vagy szeretnéd, hogy leellenőrizzem, jól csinálod-e, esetleg elakadtál, kibogozás kell. Ez azért szükséges, hogy ne a 30 percből menjen el az idő, mire kiderítjük, mit is szeretnél pontosan, hanem csakis a segítséggel.

2. Jelölj be a facebook magánoldalamon (Gyuris Noémi) ismerősnek.

3. IDE KATTINTS AZ IDŐPONTOKHOZEmailben lebeszéljük a részleteket, időpontot. Mindenkinek, akinek érvényes hozzáférése van a tanfolyamomhoz, egy ingyenes konzultációs alkalomra jogosult. 

4. Amennyiben az ingyenes konzultációt már "elfogyasztottad", fizetős konzultációt tudsz kérni. Ebben az esetben a menet ugyanaz, de ha véglegesítettük az időpontot, akkor küldöm a bankszámlaszámot.

5. A kért időpontban rádcsörgök a messengeren, és már kezdjük is.

MI VAN, HA TECHNIKAI HIBA MIATT NEM TUDUNK KAPCSOLÓDNI?

Igen, ez lehet mindkét oldalon, ez esetben ezt jelezd a megadott telefonszámon, és ha nálam van ilyen, én is jelzem neked, azaz felhívlak telefonon.

Ilyenkor természetesen egy új időpontot fogunk találni.

FELKÉSZÍTESZ NYELVVIZSGÁRA IS?

Ha végeztél a tanfolyamommal, és szeretnél alapfokú vagy középfokú nyelvvizsgát tenni, és a segítséged kérem, jelentkezz a fenti módon az ingyenes konzultációra, és átbeszéljük, van-e erre mód vagy sem, hiszen ez nagyon személyre szabott, sok tényezős történet.

AKÁR HETI TÖBB KONZULTÁCIÓN IS RÉSZT VEHETEK, MINTHA MAGÁNTANÁRNÁL LENNÉK?

Alapvető célom a konzultációval, hogy a tanfolyamon lévő tanulóknak segítsek begyakorolni a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat, hiszen legtöbbször a nem megfelelő technika okozza, hogy elakadsz.

Akkor is jöhetsz, ha a beszédgyakorlatokat, párbeszédeket velem szeretnéd begyakorolni.

Ha te úgy érzed, hogy a tanfolyamot tanári segítséggel szeretnéd végigvenni, akkor írd meg a részleteket, és a többit átbeszéljük, hiszen ez egy speciális helyzet, attól függ, mennyire sűrű a programom.

BESZÉLGETŐS ÓRA IS LEHETSÉGES?

Ha a tanfolyamomon rajta vagy, akkor a tanfolyami leckék témáit átvehetjük időről-időre. Érdemes ilyenkor egy vagy két szintet átvenned, és ekkor jelentkezni, hogy az egészet átbeszéljük angolul. Ilyenkor a párbeszédeket eljátsszuk, a tananyagban szereplő témákkal kapcsolatosan beszélgetünk.

Ha te már a tanfolyamom második felén vagy, akkor bele lehet foglalni a 4/3/2 módszert is.

HA EZZEL KAPCSOLATOSAN BÁRMILYEN KÉRDÉSED VAN, AKKOR IDE IS ÍRHATOD A HOZZÁSZÓLÁSBA, VAGY A NOEMI@ONLINEANGOL.COM CÍMRE ÍRJ EGY EMAILT.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről