TANULÓI SIKEREK

Próbatanfolyamom és Teljes tanfolyamom tanulói naponta küldenek nekem sikereket, vagy "csak" azt közlik, mennyire élvezik a tanulást.

Ez számomra nagy öröm, hiszen a célom, hogy nagyobb barátságba kerülj az angol nyelvvel, nagyobb önbizalmad legyen, lásd, hogy igenis meg tudsz tanulni angolul, és hogy alkalmazd, amit nálam tanulsz: értsd és beszéld az angolt! 

Az itt látható, olvasható sikereket Teljes Online Tanfolyamom tanulói küldték be Nekem. 2009 óta működik tanfolyamom, azóta gyűlnek a sikerek, de olyan hatalmas mennyiség volt már, hogy itt most a legutóbbi évek "termését" láthatod. A korábbi évekből néhányat ide is betettem, hogy lásd, akkor is voltak azért sikerek.

 

Várlak szeretettel és sok segítséggel: Gyuris Noémi, szerkesztő tanár

 

 

"Egy kicsit már tanultam angolul. Kezdő - újrakezdő vagyok. Nagyon tetszik az oktatási módszered.

A változás főként, hogy kezdem meghallani az összevonásokat. Nekem egy kicsit rövid az idő a hallás utáni szöveg visszamondására, hogy értsem is hogy mit mondok. (persze 63 éves vagyok)

Nagyon köszönöm, hogy rátaláltam az online angolra és veletek tanulhatok." Éva - 2021. november 25.

"Hivatalosan sosem tanultam angolul, mindig autodidakta módon kezdtem bele,de a nagyon alapon túl sosem jutottam. Ezek a leckék már túl is haladták azt a szintet,ameddig én valaha eljutottam. Most viszont nagyon erős a motivációm,  és nagyon tetszenek a leckéid is, minden nap foglalkozok legalább fél órát az angollal,ami nálam irtó nagy szó. Köszönöm a belefektetett munkád ,nalam nagyon betalált ez a tematika,a magyarázatok,feladatok." 2021. november 24.

"2021 tavaszán határoztam el, hogy újra megpróbálkozom az angol nyelv tanulásával. Újratanuló vagyok vagyis tanultam angolul, de soha nem volt sikerélményem. Sőt egy idő után egy igazi körforgásba kerültem, mivel nem volt sikerélményem kialakult bennem egy félelem, egy idő után pedig az angol nyelv maga volt a mumus. Ha olyan helyzetbe kerültem inkább azt mondtam, hogy nem tudok angolul ami természetesen szégyenérzetet és kisebbségi érzést okozott. Emiatt még rosszabbul éreztem magam és egy következő alkalommal már azokat a helyzeteket is kerültem amikor annyit kellett mondanom, hogy nem tudok angolul. Az angol maga volt a kudarc. Viszont elhatároztam, hogy még egyszer megpróbálom. Covid 19 második hulláma idején nem volt sok lehetőségem csak az online tanfolyam, sőt ha igazán őszinte akarok lenni nem is tudtam elképzelni magam egy hagyományos oktatási rendszerben, hisz azt már próbáltam. Ami a legfontosabb hogy mindig is imádtam az angol nyelvet, egy gyönyörű nyelv számomra. A cél teljesen egyértelmű, szeretnék könnyedén, helyesen beszélni angolul egy esetleges üzleti megbeszélésen vagy egy külföldi nyaralás során. Ekkor találtam rá Noémire. Az elején szkeptikus voltam az online oktatással, hogy tudna működni a dolog, ha úgy sem működött amikor a tanárral fizilailag rendszeresen találkoztunk. De nekem már nem volt veszíteni valóm. Belevágtam. Fontos megemlíteni, hogy mindent úgy csináltam és csinálok a mai napig is ahogy Noémi javasolja. Már az elején tudta honnan, milyen sérelmekkel indulok és mindent figyelembe véve bíztatott és folyamatosan javította/javítja a fogalmazásaimat. Még az út elején tartok, de már csodákat élek meg. Noémi javaslatára naponta legalább kétszer elvégzem a 4/3/2 módszer szerint a gyakorlatomat, minden nap filmet, videókat  és híreket nézek angolul. Ezzel párhuzamosan haladok a tanfolyam leckéivel is. És viszonylag rövid idő után eljutottam arra a pontra, hogy már meg merek szólalni, sőt nagyon várom az olyan alkalmakat ahol angolul tudok másokkal beszélni. Tudom , hogy hihetetlennek tűnik, de valóban így van. Ez a módszer valami csoda és meg vagyok győződve, hogy mindenkinél működik mindentől függetlenül. Vannak olyan napok amikor nehezebben motiválom magam, de akkor is megnézek egy filmet vagy videót ami örömet okoz és megtanultam Noémitől, hogy ez is tanulás. Számomra nagyon fontos, hogy tudjam nem vagyok egyedül, van akitől segítséget kérni, sőt a félelmeimet is mindig megosztom vele. Azt gondolom ezért vagyunk szkeptikusok az elején az online tanfolyamokkal, mert azt érezzük egyedül vagyunk. És ami talán a legfontosabb, hogy az angol tanulás mellett Noémi a lelki állapotot is figyelembe veszi, bár kijavít, hisz csak így tanulhatunk, de biztat és dicsér is.  Életemben ennyi dicséretet nem kaptam egy tanártól sem pedig a fél életemet végig tanultam.

Az biztos hogy a módszer működik, a többi csak rajtunk múlik." Pálfi Réka

"Újrakezdő vagyok, kicsit jobban értem a hallott szöveget. Nem érzem tehernek a tanfolyamot, sokkal inkább szórakoztat." Kiss Tibor 2021. november 15. 

"Sokkal magabiztosabb lett a nyelvtani tudásom. Az egyes nyelvtani részeket letisztultan látom át.

A feladatok segítenek mindent jól begyakorolni. Már magabiztosabban merek mondatokat alkotni. Csapó Dóra"

"Rájöttem az alaposságra, hogy semmit nem szabad kihagyni még ha könnyűnek tűnik mert már ezekkel az egyszerű szerkezetekkel sok mindent ellehet mondani amire nem is gondol az ember." (25 lecke után) 2021. október 9.

"Először is maga az egész tanfolyam nagyon jó. A felépítése logikus, érthető. A visszajelzések nagyon jók. Én azt vettem észre magamon, hogy egyre szívesebben ülök le és tanulok. Szinte minden szabadidőmet erre fordítom, mert várom a következő megmérettetést. Ennek élő példája, hogy 1 hét alatt megcsináltam munka és család mellett a 25. leckét. Ami még nekem nagyon pozitív, hogy egyre jobban értem a hallás utáni szövegrészt, ez nekem nagy fekete lyuk az életemben, de most úgy látom ezzel a tanfolyammal be fogom tömni azt a lyukat." Szabó Tünde 2021. augusztus 30.

"Köszönöm a könyveket, tegnap épségben megérkeztek. A gyakorló könyvben az első 9 feladat gyakorlatait csináltam meg és csak 2 hibám lett. A hangoskönyvben az első 7 feladat gyakorlatait végeztem el, itt 4 hibám lett. Külön szeretném kiemelni, ami nagyon tetszik. Vannak új szavak, kicsit szótáraztam és rengeteg kész mondat, ami szerintem óriási segítség. A tanfolyamod előtt én csak egy féléves angol képzésen vettem részt kb. 7 éve. A szigorú nyelvtan és egy rakás felesleges dolog elvették a kedvem. Nálad olyan mondatok vannak, ami a hétköznapi beszédben használható és elég sokféle változata. Mindenkinek ajánlom, aki szókincsre és mondatok alkotására kíváncsi, szerintem magyarra fordításnál is jól jön. Részemről hálásan köszönöm a munkád Noémi."Ruzics Imre 2021. augusztus 26.

"Húú vasárnap regisztráltam, ma (kedden) már a 14. leckét fejeztem be. Úgy vagyok ezzel, mint a kedvenc sorozataimmal, csak még egyet aztán vége. De azoknál is mindig elcsábulok, hát most itt is így jártam/járok. Megmondom őszintén, hogy egész vasárnap azt böngésztem, hogy vajon melyik tanfolyam lenne a legmegfelelőbb. Olvastam véleményeket, kattintgattam az oldalakon, néztem hoxa és egyéb véleményformáló oldalakat. Aztán egyszer csak megtaláltam ezt az oldalt, belekezdtem az első leckékbe és onnantól nem volt megállj." Tünde 2021. augusztus 25.

"Ez a tanfolyam olyan mint egy jó csoki, nem lehet abbahagyni. :-) Amint találok időt rá, már csinálom is a feladatot. Nagyon jól követhető és érthető összeállítás." Tünde 2021. augusztus 24.

"Kedves Noémi! Nagyon szeretek új nyelvtani szabályokat tanulni. Ezáltal egyre jobban rá lehet érezni az angol nyelv logikájára, és a szavak sokféle jelentésére. A szóbeli feladatokat sokszor gyakoroltam. Eleinte "döcögött" de sikerélmény volt hogy végül már gondolkozás nélkül tudtam mondani. Más tanulótársam is írta de már én is kezdek eljutni oda, ha gondolok valamire már angolul is megfogalmazódik bennem. Ez nagyon jó érzés. Köszönhető a lépésről lépésre jól felépített és ezáltal könnyen tanulható tanfolyamodnak." Kis Jánosné 2021. július 27.

"Kedves Noémi ! Nagyon köszönöm a figyelmedet, minden lecke nekem nagy élvezetet jelent, öröm így tanulni, még ennyi idősen is. Ami pedig a legnagyobb örömöm, hogy már nem vagyok olyan kuka az unokáim mellett , sőt már segíteni is tudtam nekik." Salgó Vilmosné, 2021. július 21.

"Kedves Noémi! Szinte hihetetlen, hogy mekkora különbség van a szöveg első meghallgatása , és a feldolgozás utáni meghallgatás között.Viszont már első hallásra is egyre többet megértek az új szövegekből,ami erőt ad a tovább lépéshez.Először 85%-os lett a szövegértésem,a feldolgozás után 100%. Köszönöm a lecke nagyszerű felépítését.Örömmel folytatom a tanulást,és nem feledkezem el a napi 4,3,2 módszer szerinti gyakorlásról sem." Nagy Gábor Mihályné 2021. július 20.

"Jelenleg a 82. leckénél járok, és nagyon élvezem a tanulást. Amikor elkezdtem, el sem tudtam képzelni, hogy tényleg lehet önálló tanulással haladni. Nincs se időm, se pénzem, hogy tanárhoz járjak, vagy ilyen jellegű magánórákat vegyek. Saját tempómban haladok, van hogy napi két órát is tudok foglalkozni a feladatokkal. Azt érzem, hogy tényleg jobban megy a beszéd. Megfogadom Noémi az összes tanácsod, hangosan mondom, ismétlem, és tényleg azt veszem észre, hogy megragadnak, nem kell már gondolkoznom sokmindenen, csak úgy jön. Igaz, nincs aki kijavítson beszédben, de nagyon örülök, hogy erre is kitaláltál nekünk segítséget, és a fogalmazásaim elküldhetem neked, kijavítod, és ezeket szoktam magamnak újra és újra felmondani. Mert sajnos nekem ez az egyik nagy félelmem, hogy helytelenül tanulok meg valamit. Így magabiztosabb vagyok, mert egy szakember látja, és nem rosszul, helytelenül ragad meg valami.  Soha nem éreztem ilyen jól magam ami az angolt illeti, végre vannak sikereim, ha picik is és már egyedül beszélek. Ez nekem óriási siker." Kende Júlianna 2021. július 10.

"Szinte nincs olyan feladattípus, amit ne éreznék hasznosnak.Legélvezetesebbek számomra a humoros, csattanós történetek.Szeretem a teszteket, a keresztrejtvényt,mindenfajta hanganyagot. Az új szavak megjegyzéséhez nagy segítség, hogy mondatba foglalva is hallhatjuk a kiejtésüket a "szótár részben".A képek szuper asszociációs értékéről nem is beszélve.Fantasztikus válogatás! Köszönjük szépen!

A papagájmódszerrel a legeredményesebb a beszédfejlődésem.

Nagyon jó, hogy a hallott szövegeknek a magyar megfelelője , csak a lecke végén van, mert így nem csábulok el, hogy belenézzek, amíg magamtól nem tudom lefordítani. Nagyszerű érzés, hogy egyre többször első hallásra a normál tempóban is sikerül megértenem a szövegeket. Ami a nyelvtant illeti, nem dicsekedhetek a haladásommal.Ahogy a "tananyag" nő, egyre többször hibázok, és vissza - vissza kell mennem ismételni, ahogy mindig is javasoltad.Megteszem, és újból megcsinálok egy-egy régebbi leckét, de aztán megjutalmazom magam azzal, hogy új leckét is veszek, ugyanis a kíváncsi vagyok, hogy mit tartogatsz a következő "órára".Én ezzel tartom fenn a motivációt, a lelkesedésemet Nekem ez válik be, ahhoz, hogy ne hagyjam abba a tanulást.:)Így őrzöm az illúziót, hogy haladok is, nemcsak egy helyben toporgok.:)Tudom, hogy minden angollal való foglalkozás a javamra válik.Köszönöm szépen a folyamatos megtámogatást is:) Nagy Gábor Mihályné Zsuzsa" 2021. július 6.

"Nagyon sokat fejlődtem! Meg merek végre szólalni angolul bármilyen rossz érzés nélkül!Sokkal magabiztosabb vagyok külföldön, úgy érzem, már most is elboldogulnék, ha csak angolul tudnék kommunikálni! Külföldi sikerélményekre alapozom ezt! NAGYON KÖSZÖNÖM NOÉMI,HOGY VAN ÖNBIZALMAM ANGOLUL MEGSZÓLALNI!Ami nagyon fontos tanulság számomra: Ha nem vagyok teljesen biztos abban, hogy helyesen mondom, akkor is ki kell mondani inkább helytelenül, mint sehogy! Aztán kialakul!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!" Paróczi Pálné 2021. július 5.

"Az utóbbi időben a nyelvvizsgára koncentráltam, és szeretném megosztani, hogy sikeresen átmentem. :)  Ez a tanfolyam nagyon jó alapot adott ehhez, hiszen e.nélkül sokkal nehezebb lett volna elindulni." T.K. 2021. június 22.

"Nagyon örülök, hogy beiratkoztam a tanfolyamra, sokkal többet ad mint gondoltam.

Sok sikertelen próbálkozás után végre úgy érzem, hogy meg tudom tanulni az angolt, ha pontosan követem az utasításokat, és addig ismétlem a feladatokat, amíg 100 százalékosak nem lesznek. Mikor elkezdtem személytelennek gondoltam, nem reméltem ennyi segítséget, odafigyelést, változatos feladatot.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.Köszönettel: Zsuzsa""

"Kedves Noémi! Nem is tudod elképzelni, hogy mennyire örülök, hogy Tőled tanulhatok! Bár lassan haladok, de igyekszem megfogadni és követni minden tanácsod a tanulással kapcsolatban. Megértettem, hogy nem felmondani kell a leckéket, hanem tudni. A szövegértésen nekem sokat segít, hogy elkezdtem nézni angol nyelvű, feliratos filmeket, műsorokat és hallgatom az oldaladon a hangoskönyveket is, ha tudom, mindennap. Köszönöm, Zsuzsa" 2021. május 16. - 36. lecke!!!!!!

"Szia! Végre elkezdtem, évek óta küszködök....ez egy CSODA. Éltem Kanadában,Montrealban, most zsidó családnál Newcastle-ben- első 2 országban Magyarok közt, most fél éve angolok csak! Hiába nyúztam, nem ment!! Ezzel pár lecke után szárnyalok!!!! köszönöm!!! Rita"

"Kedves Noémi! Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy nálad tanulhatok. Magabiztosabb vagyok. 

Megvannak a könyveid is, mert nekem fontos, hogy kézzel is írjak. Könnyebben tanulok ezáltal. Sokkal könnyebben tanulom meg a szavakat úgy, hogy behelyettesítem magyar mondatokba." 2021. május 6.

"Elvégeztem tanfolyamod 3. szintjét. A zárótesztem jól sikerült, 28 kérdésből csak egy hibám volt, így 96% a teljesítményem. Nagyon sokat tanultam, gyakoroltam. Komolyan vettem a mondatalkotásokat , a fogalmazásokat. A nyelvtant is gyakorlom, már a 2. gyakorló könyvedet használom. Nagyon szeretem a leckéidet, töretlen a lelkesedésem. Fantasztikus a tanítási módszered! Nagyon fontos, hogy megnevezed, mi a cél . Pl.: "Gondolkodás nélkül jussanak eszedbe a mondatok!" Szókincsfejlesztésnél mindig mondatba rejtve tanulom az új szavakat vagy kifejezéseket. A szituációs gyakorlatok nehezen mentek régen, de a te módszereddel nem akadozik a beszédem. Miért? Mert a helyes kiejtés, amit hangsúlyoztál bátorságot ad. Hisz magyarul sem mindegy , hogy cipó vagy cipő a kiejtett szó. Te vagy az egyetlen, aki rávilágított arra, hogyha jól ejtem ki a szavakat, akkor így tanulom meg és így várom a hallott szövegben is a szó jelenlétét. Mi az eredmény? Szebben mondom - jobban értem. Ez fantasztikus érzés. Óriási sikerélmény! Nagyon jók a szituációs gyakorlatok. Sok gyakorlással egyre gördülékenyebben megy a beszéd. Javult a hallás utáni szövegértésem. Nagyon érdekes az a módszered, hogy a szövegfeldolgozásnál a beszélővel együtt mondom a szöveget. Egy különleges jelenségre lettem figyelmes.Ha egyedül mondom a szöveget, akkor egymás után ejtem ki a szavakat monoton módon. Ha a beszélővel, akkor hol gyorsan, hol lassan kötöm össze a szavakat, tehát a mondatoknak egy különleges "angolos" ritmusa van. Egy dallam is másként szól, ha az elején, a közepén vagy a végén gyorsul. A szövegértés attól is függ, hogy ezt a ritmusosságot a fülemmel képes vagyok követni. A mondaton belül hol van a hangsúly és hol van a szünet. Nagyon sokat gyakorlom a beszélővel együtt a szöveget, s amikor egyedül mondom, akkor  létrehozom a kívánt ritmust. Bevallom, többszöri együtt mondás után, becsukom a szemem és csak hallgatom a fülemmel  a szöveget, ekkor már nincs felismerhetetlen rész. Ez nagyon jó érzés, boldoggá tesz. Köszönöm a sok-sok segítséget, türelmet, biztatást!" Vasadi Zsuzsanna 2021. április 20.

"Szerintem nagyon jó feladatok Én , mivel soha nem tanultam angolul nagyon lassan haladok. Vissza-vissza kell mennem egy -egy leckére,hogy teljesen rögzüljenek a tanultak, Szerintem , akik még nem tanulták ezt a nyelvet, ideális módszer “szájbarágós”, de pont ez kell az egyéni tanuláshoz. A feladatokon keresztül saját magam is látom a fejlődésemet, és ez mindig újabb lökést is ad a továbbiakhoz." 2021. április 16.

"Nagyon tetszenek a feladatok ,mint a valós iskolában. Ösztönöznek a tanulásra a "számonkérések". A kiejtések gyakorlása több időt vesz igénybe ,de nagyon igyekszem. Ez a tanulási módszer ragadott meg eddig a legjobban. Következetesen, logikusan van felépitve nagyon jól tanulható! Jól választottam ,nagyon sok sikerélményem van a feladatok megoldása során. Köszönöm !" Szabó Szilveszterné 2021. április 15.

"Kedves Noémi! Életem az utazás! /Sajnos most nem!/ Ezért kezdtem el az angolt tanulni! Eddig az orosz és a német nyelv ment, megy egy kicsit! Ez a nyelv győzött! Nagyon szeretem tanulni! Végig értem egyszer a 300 leckén. Sok esetben a kíváncsi vágy inspirált a következő leckére, nem az, az éppen aktuális tananyag 100%-os tudása. Így az utolsó leckék már nem a megszerzett "ismeretemnek" szóltak! Megnyugodtam!!!! Végig értem! Most az ismétlést kezdem,és szeretnék úgy haladni a tanulással, ahogyan kéred, mert csak úgy lesz teljes a sikerélmény! Már tudom, miket jegyzeteljek le, hogyan tanuljam a szavakat, a gyakorlás módszerét,stb. Eddig is sokat , és sokszor ismételtem, de nem eleget! Köszönöm, hogy mindig a segítségemre voltál! Ezután is biztosan sokszor szükségem lesz a jó tanácsaidra, a dicséreteidre! Nos kezdődjék az ismétlés! Üdvözlettel:Magdi." 

"Kis matek. Számoljunk egy angol magántanár 2500 Ft per óra bérezéssel. Vegyük úgy, hogy egy lecke átlagosan 20 perc, aminél azért általában hosszabbak a leckék. Na már most én ma a 189. leckénél járok és már nem jövök zavarba, ha megszólítanak angolul az utcán útbaigazításért vagy amikor beszélgetnem kell az erasmusos ismerőseimmel. Ez azt jelenti, hogy én 189X20=3780 percet tanultam az aoldalon angolt (Sehol máshol nem tanultam. Persze filmeket, sorozatokat mindig angolul néztem magyar felirattal.) 3780 perc az 63 óra. Tehát én ennyiért 63X2500 = 157500 Forintot fizettem volna magántanárnak. Nem is beszélve az egyéb kellemetlenségekről, hogy mikor menjek, kedves-e vagy ha éppen le kell mondanom az is nagyon kellemetlen tud lenni. Én ezért ajánlanám másnak is." G. János

"Sokszor sok helyen kezdtem már újra az angolt, de úgy érzem itt legalább a beszédet is meg tudom érteni. Eddig ez nem igazán sikerült. Beszélni még nem merek, nem tudok, de rajta vagyok. Köszönöm neked a lehetőséget,nagyon tetszik, hogy sok a feladat." R.H. 2021. április 27.

"Nekem a megszólalás megy azaz ment nehezen,ezért legtöbbet a párbeszédekből tanulok.Hallom a kérdést és "muszáj" válaszolnom.Többször meghallgatom és mondom hangosan a választ .Köszönöm." Edit - 2021. áprlis 13.

"A hallás utáni szövegértésem nagyon sokat fejlődött, háromszor hallgatok meg mindent és csak normál tempóban. Szuper érzés, hogy elkezdetem teljes mondatokat megérteni filmekben és zenékben." B. Márta 

2021. április 13.

"Kedves Noémi!Azt kérdezed min változtatnék a leckékkel kapcsolatban.Semmin,ez annyira jó.hogy bármilyen változtatással csak elrontani lehetne.Hálásan köszönöm a muhkádat." Edit 2021. április 13.

"Kedves Noémi ! Én azért szeretnék egy kicsit angolul beszélni és érteni, hogy a kisunokáimnak tudjak a nyelvtanulásban segíteni. Nagyon sokat tanultam már eddig is és bizony a nyelvtanban a szavakban már tudok nekik újat is mondani. Természetesen a kiejtés nekik sokkal jobban megy, bátrabbak , de remekül összedolgozunk. Köszönöm szépen Neked. " Salgó Vilmosné, 2021. április 12.

"Kedves Noemi, a Te anyagod segitett ahhoz, hogy el tudjak boldogulni Skociaban. Mar 8 eve kinn elek es termeszetesen az angoltudasom sokkal fejlettebb, mint volt anno. Jo az anyagod, mindenkinek ajanlom, aki meg akarja tanulni a nyelvet. Koszonom meg egyszer. Eva" 2021. április 11.

"Régebben már többször hozzá fogtam az angol nyelv tanulásához, de nem értettem meg a szavakat és el ment tőle a kedvem. Ebben a "noemaiangol"-ban egyszerűen kedvet kaptam arra, hogy belekezdjek. Nagyon élvezem az órák felépítését, a gyakorlatokat, és főleg, hogy hallhatom a szavakat, mondatokat lassított tempóban is. Nagyon örülök, hogy ráakadtam erre az online angolra! Köszönöm Noémi!" Eta 2021. április 10.

"Kedves Noémi! Most már kezdek jobban ráérezni az angol szövegek megértésére.Nem könnyűek de többszöri meghallgatás útján megértettem. Örülök hogy elkezdtem hiszen minden lecke nagyon alaposan felépített és jól érthető. Igyekszem a pontos megértésre a többszöri gyakorlás útján. Köszönöm a tanulási lehetőséget a sok magyarázatot melyeket a videókkal nyújtasz." Katalin 2021. április 4.

"Nagyon jól haladok. A rövid alakok használata nehezen megy. Majd begyakorlom. Tetszik a sok színes érdekes differenciált feladat. Jó, hogy választható a lassabb vagy gyorsabb forma. "  Mónus Ildikó 2021. április 3.

"Többszörös újrakezdő vagyok. Sok újabb tanulási technikát sajátítottam el, pl.papagajmodszert, így alaposabb vagyok és kitartóbb. Több a sikerélményem is. Általában 100 %- ot teljesítek, ill. addig gyakorolom, míg tökéletes nem lesz. Problémám még a hallás utáni értés, de sokkal jobb, mint ezelőtt. Köszönöm a sok feladatot és a biztatást. Hajrá mindenki! Sikerülni fog!" Margó - 2021. március 24.

"Elsőre sikerült 100 %-ra, de én többször meghallgattam, mert úgy érzem nekem ez ad biztonságot, igyekszem a gyorsaságra is figyelni, mert az életben , az élő beszédben a biztonságos értéshez szerintem már olyan nagyon nincs idő gondolkodni. És nekem ez a lehetőség is nagyon tetszik, hogy annyiszor gyakorolhatom ahányszor csak szeretném, Nagyon tetszik az egész , köszönöm Noémi." Salgó Vilmosné, 2021. március 18.

"Ezzel a módszerrel szuperül at tudtam ismételni, felfrissíteni a régen tanultakat. Leggyengébb pontom a hallás utáni értés,ezért az ilyen típusú feladatokat szeretem a legjobban. Mar érzek némi javulást, a kusfiam angol nyelvű meséjéből a napokban sok mondatot kiértettem,pedig nem ott volt a figyelmem elsődlegesen. Köszönöm szépen ezt a lehetőséget, napi rendszeres,de rövid időráfordítással tudok haladni." Szilvia 2021. március 21.

"Kedves Noémi! A szövegértés feladatokat nagyon élvezem, egyre jobban értem. Kezdenek tisztulni az igeidők is, talán mert már mindenhol megjelennek és egyre ismerősebbé válnak. Az elöljárós tesztek is jók, nekem így gyakorolva jobban rögzülnek, mint ha csak próbálom megtanulni. A keresztrejtvényes szótanulást imádom (amúgy is nagy rejtvényfejtő vagyok). A sok hangos olvasásnak hála lassan kezdek megszólalni élőben is (munkámhoz jól jön, eddig ráhagytam tanultabb kollégáimra, most már merek próbálkozni és MEGÉRTENEK! :D - sőt, én is értem a választ). Egyszóval hála neked napról napra haladok! " Katalin 2021.március 15.

"A szótanuló videókat imádom, pikk pakk megmaradnak a fejemben a szavak.  A hanganyagos feladatok nagyon hasznosak, szerintem a legtöbbet ezekkel lehet fejlődni. Bende-Bielik Tímea" 2021. március 14.

"Továbbra is nagyon nagy lelkesedéssel próbálkozom, úgy érzem hogy valóban úgy van ahogy mondod, lépésről lépésre kell haladni és ha bizonytalanság van akkor olyan jó, hogy vissza lehet lépni. Én nagyon sokat elidőzöm a kiejtésnél , sokszor meghallgatom, visszamondom így aztán tényleg rögződik. Salgó Vilmosné Szabó Erzsébet" 2021. március 07. 

"A nulláról indulva, hobbiként kezdtem el tanulni az angol nyelvet. Évek óta rendkívül zavart, hogy az életben lépten-nyomon felbukkanó angol kifejezéseket, szavakat nem értem. Most azt gondolom, hogy elindultam az úton. A többi már csak a saját kitartásomon múlik. A leckék nagyon jól felépítettek, érthetőek. Én megvettem a gyakorlókönyveket is, így az írást is tudom gyakorolni.Lehet, hogy lassan, de haladok. KÖSZÖNÖM!!" Gabriella 2021. március 5.

"Kedves Noémi ! Az általad ajánlott nyelvtanulási módszert szoktam használni , és így könnyebb volt a szótanulás." János 2021. február 25.

"Nagyon örülök, hogy végre nekikezdtem. Időm ugyan most sincsen sok, de valahogy megoldom minden nap, hogy jusson rá pár percem, negyedórám-félórám. Egyelőre a rendszerességben érzem a változást." Szilvia 2021. február 24.

"Kedves Noém! Én ennél modernebb nyelvoktatást még el sem tudtam volna képzelni.Csak ámulok ezt módszertani bőséget megtapasztalva.Kizárólag csupán hálásnak érzem magam. Zsuzsa" 2021. február 24.

"Teljesen kezdőként nagyon élvezetes a tanulás. Jók a feladatok, érthetőek a magyarázatok. A változás az, hogy egyre biztosabb vagyok abban, hogy meg fogok tanulni angolul. " József 2021. február 23.

"Nagyon jól rendbe teszi az alapokat, bár jóval többet kellene gyakorolnom. Élvezetesek a leckék, úgy látom a beszédkészséget és a mondatalkotást sokkal jobban fogja fejleszteni, mint az eddigi próbálkozásaim. Köszönöm. Gy. Enikő "2021. február 19.

"Tovább szeretném folytatni a tanulást. Ezekkel a leckékkel úgy érzem, hogy 57 évesen is neki lehet kezdeni a tanulásnak." 2021. február 7.

"Sosem gondoltam volna, de a módszered TANULÁS  FÜGGŐSÉGET okoz! Alig várom, hogy leülhessek tanulni, és órákig képes vagyok gyakorolni. A siker élmény adja az energiát hozzá! Köszönöm. Márta" 2021. február 1.

"Már többször próbálkoztam az angol nyelvvel, de valahogy nem volt olyan motiváció, ami igazán hajtott volna, tanárhoz járni nekem túl drága, viszont eddig nem találtam olyan online angolt, aminél kicsit is éreztem volna azt, hogy menne. Aztán a neten "beléd" botlottam, de a motiváció továbbra is hiányzott. Majd úgy gondoltam elég volt a szakmámból, szeretnék váltani. Ha visszaáll minden a régi kerékvágásba, szeretnék elvégezni egy rendszergazdai tanfolyamot, ehhez azonban már szükséges némi nyelvtudás, ráadásul a munkahelyemen is egyre több külföldi van, és rettentően bosszant, hogy nem tudok velük kommunikálni, mindig rászorulok valakire, így újra elővettem idén a próbaleckéket, és rájöttem, hogy egy nagyon jól felépített tanfolyam, amit akár még én is meg tudok tanulni.Jól haladok a próba leckékkel, ezért iratkoztam fel a teljes tanfolyamra. Bocsi, kicsit hosszúra sikerült! Köszönöm a lehetőséget, a sok segítő emailt, és a segítséget!" Anita

"Nagyszerű feladatsor volt a számomra.A beszédbátorságomat napról napra növeli,mivel folyamatosan késztet a hallott. ill. az olvasott szöveg kimondására.Valóban érdemes szigorúan minden lépést végiglépegetnem újrakezdőként is a megerősítés végett, ill .javítják a gyakorlatok a kiejtésemet." Nagy Gábor Mihályné 2021. január 25.

"Szeretem a leckéidet mert ha valamit nagyon nehezen is tanulok, utána valahogy mindig könnyebbnek érzem a következő leckét."2021. január 24.

"Reményt,lelkesedést adott a hétköznapokban.Felfrissül-tek a gimnáziumban tanult dolgok.Több hangsúlyt fektetek a hallottakra.Nemcsak az olvasottakra kell támaszkodnom.Hálát érzek. " Zsuzsanna 2021. január 24.

"Nagyon tetszenek a leckék. Jól követhető a tananyagok, érthetőek, ez sokat számít. Van tapasztalat! Értem mit miért használnak az angol nyelvben." Timi - 2021. január 23.

"Szia Noémi ! Nagyon élvezem a feladatokat! Egyre jobb kedvvel csinálom! Köszönöm neked! Lelkesít az is, hogy te mindent beleteszel abba, hogy másokat a lehető legjobban megtanítsd a nyelvre! Nagyra becsülendő tulajdonság! KÖSZÖNÖM!!!" Paróczi Pálné 2021. január 20. 

"Kedves Noémi! Annyira tetszenek a feladatok, hogy már abba akartam hagyni mára a tanulást, de úgy rabul ejtett a változatosság, hogy késztetést érzek mindig a következő leckéhez.Nagyszerű ez a módszer a figyelem fenntartásához.Köszönöm szépen."Nagy Gábor Mihályné 2021. január 17.

"Úgy érzem, hogy többet tanultam, ebben a pár hétben, mint előtte a több szemeszterben. Azért szeretek Nálad tanulni, mert akkor ülök le, és addig gyakorlok amíg én akarok, nem vagyok időhöz kötve. Tetszik, hogy amiben nem vagyok biztos, azt addig ismételhetem amíg magabiztossá nem válok" SZ.A. 2021. január 13.

"Nagyon tetszik,hogy egyszerűek és rövidek a leckék, az embernek mindig sikerélménye van. Zseniális a módszer !" Terézia - 2021. január 12.

"Egyre magabiztosabban írok, alkotok mondatokat szóban. Ez megerősít abban, hogy minél többet gyakoroljak. Már kezdem élvezni, és célokat is tűzök ki az angol tanulásával. Nagyon érthető amit tanulok. Nem volt ez mindig így. Jártam már egy évig nyelvtanfolyamra, de az olyan volt, mintha végigrohantunk volna egy csomó ismeretanyagon, és alig rögzült valami. Ez sokkal hatékonyabb. Köszönöm a lehetőséget! Üdvözlettel: Mara" 2021. január 6.

"Kedves Noémi! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy ez volt az első lecke, ahol automatikusan a normál tempót választottam, és tökéletesen megértettem a szöveget. A teszt is elsőre 100 % lett. Nagyon örülök a fejlődésemnek, mert mint sokunknak, a normál tempójú beszéd megértése a legnehezebb. A másik (nem kis) fejlődés, amit észrevettem magamon, hogy ha beszélek vagy gondolok valamire, akkor az automatikusan megfogalmazódik bennem angolul. Ez hihetetlen önbizalmat ad a folytatáshoz! Köszönöm odaadó munkádat mindannyiunk nevében! Üdv: Ica" 2020. december 4.

"Kedves Noémi! 19 éve tettem le a középfokú nyelvvizsgát. Azóta már többször próbáltam frissíteni a tudásomat, de nem voltam elég kitartó. A te tanfolyamodat is több, mint 7 éve elkezdtem. Most viszont, a 80. leckétől újrakezdtem, minden nap tanulok, kb. 2-3 órát. (175. leckénél tart most Edit) Nagyon szeretem a rövid csattanós történeteket, szinte hihetetlen, hogy kezdek 'jól hallani', érteni. Hasznosak a szövegkiegészítős írásbeli feladatok, jónak tartom, hogy az új szavak megjegyzését segíti a kiejtés hallhatósága, és az, hogy egy önálló mondatban is megtalálhatóak. Köszönettel: Edit" 2020. december 3.

"Ennyire még sosem tudtam angolul. Most kezdtem el tanulni, teljesen kezdőként és úgy érzem egész jól megy. A kiejtést, amit mindig nagyon nehéznek éreztem, egyre jobbnak érzem." M.M.V 2020. november 24.

"A tíz éves kisfiammal használjuk az általad összeállított anyagot nyár óta. Jelenleg a 64. leckénél tartunk, napi egy leckét próbálok átvenni vele. A hallás utáni szövegértést nagyon szereti, és elég jól is megy neki. Nem vagyok nyelvtanár, de pedagógusként úgy látom, hogy az egyes leckék nagyon jól, szisztematikusan (remek gyakorlatokkal) vannak felépítve. Iskolákba be kellene vinni ezt a 300 leckét. Katona Péter 2020. november 24.

"Ez a tanfolyam egészen nagyszerű! Régebben próbálkoztam angol tanulással. Jártam tanfolyamra, tanultam levelezőn is, de soha ilyen sikerélményben nem volt részem, mint ennél az online tanfolyamnál. Tanultam ugyan sok kifejezést angolul korábban is, de nem értettem a nyelvtant és ha angol szöveget hallottam, egy-két szónál többet nem értettem meg belőle, megszólalni pláne nem mertem. A te leckéid annyira jól érthetőek és világosak, hogy aki soha nem tanult, az is játszva megérti. Nálam is rengeteg dolog a helyére került, végre értem mi miért van. Azt is most sikerült megértenem a segítségeddel hogy milyen fontos a jó kiejtés, erre is nagyon klassz gyakorlatok vannak. Most a 80. leckénél tartok és már tudok és merek is beszélni sok mindenről. Az is tetszik hogy bármikor kérdésem van szívesen segítesz. Bátran ajánlom bárkinek ezt a tanfolyamot! Annak is aki most kezdi és annak is aki már próbálkozott mással is mint én. Ha komolyan eldönti hogy tanulni akar és szorgalmas, akkor csakis sikerélménye lehet. Nekem igazi öröm ezzel a módszerrel tanulni. Köszönöm a sok segítséget és a lehetőséget hogy nálad tanulhatok! H. Judit"

"Tekintettel arra, hogy én is nyelvtanár vagyok, minden alkalommal eszembe jut, hogy mekkora munka lehetett ezt a tanfolyamot összeállítani. Jól átgondolt, tudatos tervezés, egymásra épülő, logikus magyarázatokkal, példákkal, gyakorlatokkal ellátott nyelvtani struktúrák. Viccesen azt is írhatnám, hogy még az is megtanul belőle angolul, aki nem akar. Minden kompetenciaterületen egyenletesen és alaposan fejlesztve van. Csak ajánlani tudom másoknak is ezt a tanfolyamot, ahogy már meg is tettem. Köszönjük a rengeteg munkát és a velünk való lelkiismeretes törődést!"Soltész Kati

"Nagyon sokat segített a tanfolyam. Egy középfokú nyelvvizsgát adtál nekem ezzel a lehetőséggel, és ezzel egy egyetemi felvételit. Bár még sokat kell tanulnom a nyelvet, elindított az utamon. Kitti"

"Kedves Noémi! Nagyon szívesen és teljes meggyőződéssel ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, életkortól, és mindenféle egyéb sajátosságtól függetlenül. A tanulás és gyakorlás módszertanának rendkívül széles skáláját kínálja fel ez a program. Ráadásul folyamatosan megújul , korszerűsödik. Hatalmas előnye a saját időbeosztás szerinti haladás. De van még egy kiemelkedő pozitívuma minden más általam ismert hasonló ajánlattal szemben: Noémi rendszeresen bíztat, motivál és visszajelzést kér. Nem hagy lemorzsolódni. Ezért különösen hálás vagyok. Úgy érzem, szívén viseli a haladásomat.  Egy alapfokú nyelvvizsgát már sikeresen letettem, most a középfokúra készülök 61 évesen. Sok szeretettel: Kovácsné Babos Klára"

"Én elsősorban az angliai munkát vállaló családomnak és a velük utazó unokámnak gondoltam jó segítségnek a tanfolyamodat. Ők már nincsenek itthon, de függetlenül a helyi dialektika nehézségeitől, nagyon jól tudtak profitálni az anyagból, pedig csak az elején tartottak.

Én azóta is tanulok, igaz nem valami szorgalmasan ment az elején, de ahogy haladok egyre élvezetesebb az anyag!  Itt szeretném megköszönni Neked az utazásomhoz adott segítséget! Tavalyelőtt nem tévedtem el a reptéren, a check in is tökéletesen sikerült. Tavaly már megértettem magam az üzletekben, na nem mindig zökkenő mentesen, de végül is megértettük egymást a személyzettel. Sokat ismétlek, használom a hanganyagokat, mert arra hamar rájöttem, hogy az ismétlések nélkül, nem, vagy nem úgy rögzül az anyag, ahogy kellene. A lényeg, hogy napi rendszerességgel, ahogy ajánlottad, angol szöveget kell hallgatni, a leckéknél pedig hangosan kell ismételni a hanganyagot. Én nagy megelégedéssel tanulok Nálad és ajánlom is mindenkinek, mert a beszédkészség mellett az írás, olvasás lehetőségét is megadja az általad közzétett anyag. Itt szeretnék köszönetet mondani a nem kevés munkáért, az érthető, jól kezelhető felületért! További sok sikert és jó munkát kívánok! Tisztelettel: Zölei Józsefné"

"Dr. Törcsvári Zsolt vagyok! Majdnem 0 angoltudással kezdtem foglalkozni ingyenes leckéiddel.  (Oroszos generációhoz tartozom) Aztán beiratkoztam a 300 leckére. Nagyon kevés időm van tanulni, de gyakran rám kérdezel levélben, és újra lendületet kapok ehhez a játékhoz. Játékot írtam, mert nem tanulásnak érzem. Azóta sok mindent értek slágerekből, filmekből. Útbaigazítottam angolul hozzám forduló turistát. Egyre jobban értem a szaknyelvet. A nyelvtani fordulatokat. Ha van időm foglalkozni az oldallal, mindig élvezem. Köszönöm, hogy figyelsz rám, nem érzem magam egyedül a tanulás során. Tudom én ezt használni az életben is!"

"Túljutottam a háromszáz leckén,minden egyes leckét nagyon élveztem. Érthető és könnyen tanulható volt. Sajnáltam,mikor a végére értem. Nagyon sokat fejlődtem általa,Neked köszönhetem, hogy a hétköznapi dolgokban, szituációkban gond nélkül el tudok igazodni angolul. A lányom Manchesterben jár egyetemre,a minap igazolásokat kért a szülőktől az egyetem,ami mellé egy levélkét is csatoltam angolul. A tanfolyam nélkül ez nem ment volna. Úgy érzem, a tanfolyam óta kinyílt körülöttem a világ. Köszönet érte. Szeretettel üdvözöllek: Molnár Jánosné"

"Már több mint két éve, hogy jelentkeztem Noémi tanfolyamára, melyet nem bántam meg. Egymásra épülő tananyagjait sikerül rendre elsajátítanom, igaz van olyan lecke, ahol kissé elakadok, de többszöri ismétléssel és tanárnőnk folyamatos biztatásával még a nehezebbnek tűnő anyagokkal is megbirkózom. Mostanára olyan szintre jutottam, hogy az itt tanultakat a kinti, valós életben is tudom alkalmazni. Külföldi útjaim során, ha még nehezen is, de meg tudtam értetni magam vendéglőben, pályaudvarokon, szállodában, sőt még útbaigazítást is bátran kérni mertem. Angolt tanulni amúgy is megéri, mert a legtöbb országban értik ezt a nyelvet, úgyhogy bárhová mennénk elég egy alapfokú angol nyelvtudás, amely számomra már bizonyított, hogy ezen a tanfolyamon megszerezhető, csupán kitartás és elhatározás kérdése! Úgy hogy aki online szeretne angolt tanulni, az a lehető legjobb helyen jár. Ez személyes véleményem, de szerintem sokan egyetértenek velem. Adorjányi Erzsébet"

"Amikor elkezdtem az általad összeállított anyaggal az angol nyelv tanulását, akkor nulláról indultam. Nyugdíjasként nekifogni nyelvet tanulni egyszerre nehéz, de szórakoztató is. A nehézségen pontosan az érdekesség segít át. Mindig szívesen ülök le a gép elé tanulni, mert változatosak a feladatok, érthetően magyarázod el a nyelvtant, amit többféle típusú feladattal gyakorolhatunk be. Én mindig olyan jellegű feladatot választok, amihez éppen kedvem van. Ha fáradtabb vagyok vagy kevés az időm, akkor a könnyebb, rövidebb gyakorlatok közül választok,mint pl. a Napi tesztek, ha főzök, vasalok, akkor a hanganyagot hallgatom mp3-on. Sikerélményem is akad !!! Az unokám velem szereti tanulni az angolt, a Te magyarázataid felhasználva egyből megérti a nyelvtant. A fiamék jönnek a hétvégén, a menyemmel pedig felméretem, hogy mennyit fejlődött az angolom. Köszönöm, hogy nem hagysz ellustulni, igyekszel újabb és újabb feladatokkal meglepni bennünket!" S.A. 2020. november 19.

"Több próbálkozásom is volt más online tanfolyamokkal, van már összehasonlítási alapom. Rájöttem, nekem ez a kis lépésekben haladó, mindent részletesen elmagyarázó, szemléletes tananyagszerkezet az, amivel biztonságosan tudok haladni. " Éva 2020. november 18.

"Elvégeztem a papagájmódszeres tanulási instrukciókat és jól sikerült, a tanulásnál is így alkalmazom . Ez egy tuti módszer!!!!" Horváth János 2020. november 17.

"Kedves Noémi! Tetszik a tanfolyamod, többnyire úgy haladok vele ahogy szeretnék. A gondolkodás sebessége először ebben a leckében okozott gondot, de ezt ellensúlyozva a negyedik lépés feladatát vagy tízszer is megismételtem mire hibátlanul sikerült. Tetszik, hogy már az elején szokjuk az utcai beszédtempót is, és az is hogy minden idegszállal koncentrálnom kell akár a szóeleji hangokra is.A hallás utáni szövegértés miatt buktam már el más nyelvből nyelvvizsgákat, ez folyamatos kudarélmény volt, ez a tanfolyam erősen felkészít a beszéd értésre és ez az egyik legnagyobb segítség." 2020. november 15.

"Tetszik ez a tanulási mód. Én már próbálkoztam önnálóan tanulni, de mindig a megszokott a,b,c-s kezdéssel nyelvtannal szavakkal kezdtük. Én beszélni és megérteni szeretném, amit mondanak kezdő szinten. Éppen ez az, amit te kinálsz. G.Z"

"Imádom hogy logikusan van felépítve és érthetően, (magyarosan) el van magyarázva minden." H. Erzsébet 2020. október 29.

"Csodálatosan ment! Teljes siker! Csak a normál tempójú beszédre figyeltem. Egyre több mindent "hallok" meg a filmekből és a híradókból. Thanks Noémi" 28. leckénél - M. Imre - 2020. október 27.

"Jó, hogy a hallgatás hangjával a megértésre törekszel most még, nem adarja el a szövegt, így lehet sikerélménye a tanulónak az elején is." Éva 2020. október 25.

"Visszamegyek a korábbi leckékhez is. Szerintem ez egy jó módszer, az elején kell alapokat építeni. Nagyon szeretem és hasznosnak találom a szóbeli gyakorlós videókat! Patricia - 2020. október 25

"Van nyelvvizsgám,IELTS 4.,de elkezdtem elölről,s rájöttem,hogy nem volt elég idő mindenre,nem rögzültek a dolgok. A kiejtési részeket főleg nagyon hasznosnak találom,erre szinte semmi idő sem jutott,s később sem javítottak ki a tanárok,gondolom haladni kellett az anyaggal. S ezért nem értem meg az anyanyelvűeket,csak azokat,akik szintén tanulták az angolt. (9 hónapot töltöttem Új-Zélandon,de legtöbbet a családom,s magyarok között) Szándékozom majd kimenni,ezért kezdtem el a leckéket. Nagyon örülök,hogy csatlakoztam hozzátok,tudom pótolni a hiányokat. Üdv. Ildikó

"Kivétel nélkül mindegyik tetszik, pedig újrakezdő vagyok. Ha így tanulhattam volna 30 éve... hát!" 2020. október 17.

"Kedves Noémi! Sikerült megszerettetned velem az angol nyelvet! Játékosan tanulok és szinte alig van hibám, az is többnyire a figyelmetlenségemen alapul. Köszönöm , hogy élmény veled tanulni ezt a nyelvet." Tompai Irén - 2020. október 17.

"Egyre könnyebben  "nyúlok" ahhoz a tudás halmazhoz, amin idáig átrágtam magam. Egyre könnyebb eligazodnom a nyelvtani részeken, hogyan kell alkalmaznom, milyen lehetőségeim vannak. Már attól sem félek, hogy béna leszek, helytelenül használok egy kifejezést, csak tanulok, gyakorlok és törtetek előre." Jenő 2020. október 15."

"Én régen kb. 30 éve tanultam angolul. Az élő beszédet alig értem, angolul alig tudok megszólalni. Nagyon élvezem ezt a beszédcentrikus tanfolyamot, azt különösen, hogy többször visszamehetek meghallgatni a feladatokat. Sosem tanultam ilyen alaposan meg a különböző hangok kiejtését, vagy az összevonások kiejtését. Ezek mind nagyon fontosak, hogy megértsem az élő beszédet. Én úgy érzem, hogy jól haladok. Sokszor visszamegyek ismételten meghallgatni az élő beszédeket, akkor is, ha már azt előzőleg jól teljesítettem." Garab Kinga 2020. október 15.

"Amióta hallottam Rólad, és nyomon követem az oldaladat, ill. amióta regisztráltam az oldaladra, foglalkoztat a gondolat, hogy startoljak a tanfolyamoddal. Tetszik, hogy online, tetszik, hogy kérdés esetén „mellettem” leszel, s akkor tanulok, amikor szeretnék, ill. amikor időt szakítok rá. Most csendesebb a munkám, személyesen nem vagyok ott 9 megye értékesítői mellett. Nem kell naponta 5-6 órát utaznom, s a cél most az angol tudásomat felelevenítsem. Veled!" Tünde 2020.október 14.

"Korábban kb 20 évvel ezelőtt szereztem egy angol alapfokú c tipusú nyelvvizsgát, de azóta nagyon sok idő eltelt, beszélni nem volt alkalmam inkább csak olvasok informatikai anyagokat. Célom, hogy érteni tudjam a hétköznapi normál tempójú beszédet és én is merjek megszólalni.  Ehhez kérem tanácsaidat, támogatásodat. Hosszas mérlegelés során döntöttem melletted, azért mert:

--nagyon jól felépítettek a leckéid, godolok itt az elméletre és a gyakorlatra ahol fülelni és beszélni kell.  

--környezetemben még egy angoltanár sem helyezte ennyire a hangsúlyt a hangok helyes kimondására és engem ez teljesen meggyőzött.

--nincs kivel gyakoroljam az angol szavakat, mondatokat viszont általad készített leckék majdnem pótolják a beszélgető partnert.

Mint ahogy írtad is ezeket egy tanfolyamon vagy magántanárnál nem tudom megkapni. Próbálok egy jó időbeosztást csinálni, és az útmutatásod alapján végigcsinálni a tanfolyamodat. üdvözlettel, Bereczki István" 2020. október 7.

"Hű, de megszerettem a leckéidet. Egy csomó tanfolyamot kipróbáltam, de magasan a tiéd volt a legjobb, ezért kötöttem ki nálad" Ágnes 2020. október 6.

"Még csak a leckék elején vagyok, de nagyon élvezem a feladatok megoldását. Főleg annak örülök, hogy normál és lassú tempóban is hallhatom a mondatokat, mert nekem leginkább a hallás utáni megértéssel van gondom. Egyáltalán nem unalmas, sőt alig várom, hogy a következő lecke feladatait megoldhassam.  Örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra. " 2020. október 4.

"Egy éve tanulom teljesen egyedül az angolt. A közelmúltban bukkantam rá erre a tanfolyamra, és a próbaleckék elvégzése után azonnal beiratkoztam. Ez a tanfolyam sokkal részletesebb és alaposabb, mint amiből eddig tanultam. Köszönöm a lehetőséget!" Györgyi 2020. szeptember 29.

"Kedves Noémi! A tanfolyamtól elsősorban azt vártam, hogy javuljon a szövegértésem, úgy érzem, ez a tananyag nagyon sokat segít nekem ebben. Nagyon jól felépített, nagyon tetszik, hogy egyre hosszabb szöveget kell/tudok megérteni.Izgatottan várom, hogy a következő leckékben lévő szövegből mennyit fogok megérteni. Köszönöm a lehetőséget: Anikó" 2020. szeptember 25.

"Már régen kacérkodok a gondolattal, hogy megtanuljak angolul, próbálkoztam már sok ingyenes online oldallal, de végül mindig rájöttem, hogy úgy nem tudom megtanulni. Regisztráltam, megkaptam a próba leckéket tőled és az ötödik lecke után döntöttem el, hogy megveszem a teljes anyagot." Kati - 2020. szeptember 14.

"Kedves Noémi ! Néhány évvel ezelőtt felnőtt fejjel, teljesen a nulláról kezdtem az angol nyelv tanulását.Az önálló tanulásban nagy segítséget nyújtottak a te leckéid. Kitartóan, minden nap foglalkoztam legalább 1 órát az angollal, ma már túl vagyok a középfokú nyelvvizsgán és sikeresen használom munkám során. S ami a lényeg:  ma már 5. osztályos kisfiamnak segítenek a magyarázataid .Munkádhoz további sok sikereket kívánok! B. Erzsó"

"Kedves Noémi! Én személy szerint nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól. A legfontosabb amit kiemelnék az hogy itt kaptam bátorságot a beszédhez ami nekem nem nagyon ment. Nagyon jónak és teljes mértékig szinte testre szabottnak tartom az egész tananyag sorozatot. Nagyon jók a magyarázatok a nyelvtanhoz itt értettem meg pl az elöljárók használatát.Én kint élek Angliában 2012.áprilisától és elmondhatom hogy az angol tudásom fejlődését a tanfolyamodnak köszönhetem.

Köszönettel: Bné Ági"

"Nagyon tetszik, hogy van hanganyag, hogy számomra érthetően magyarázod a nyelvtani részt.

Nagyon tetszik ez a módszer, és biztosan belejátszik a siker élménye is. A szavakat még tanulgatom, jó, hogy nem vagyok időhöz kötve, mert nekem egy kicsit lassabban megy minden." M.A. 2020. szeptember 8.

"Azért választottalak, mert olyan gyakori problémákra kaptam Tőled feleletet ami szerintem sok olyan idegen nyelvet tanuló embernek segít, mint pl. Nekem. Úgy érzem, megérted ezeket a problémákat, mert lehet, hogy Te is "átestél " ezeken, vagy hasonlókon. Gondolok itt pl.: a hatékony tanulásra, hogyan kezdjek neki", megértés-logika (ami nincs, de közben mégis van)... " 2020. szeptember 7.

"Kedves Noémi! Annyi sok minden jót szeretnék  elmondani , hogy tanfolyamoddal annyi jót kaptam, amit soha felejteni nem fogok. Az első leckétől, ahogy végig haladva az anyagon, a példa mondatokon, a nyelvtani formákon, útba igazitásokon keresztül a legújabb elbeszélésekig, a tesztekről külön szólva amely ösztönzi a tovább gyakorlást, tehát mindent. Nagyon köszönök mindent, szívből üdvözöllek " Molnár Margit

"A hallás utáni értés egyszeri meghallgatása után a tesztben két hibám volt. Úgy érzem, hogy ez javulás. Régen nagyon sokszor meg kellett hallgatni, hogy valamit megértsek a szövegből. Nagyon jó ez a sok gyakorlási lehetőség. Köszönet érte." Erzsébet - 2020. szeptember 6.

"Nekem ez most könnyen ment. Nagyon tetszik a tanfolyam. A tananyag, a gyakorlás, az ellenőrzés, minden a megfelelő arányban." 2020. szeptember 6.

"Miután hét közben egyedül vagyok, a leckék beszélgetési alkalmat is jelentenek túl azon, hogy a szellemi frissességet is javitja. A módszer nagyon érdekes, kedvvel csinálom, esetenként élvezem is annak ellenére, hogy nekem sokkal többször kell a leckéket ismételnem. Köszönöm. Kézcsók Gyuris Laci" 2020. SZEPTEMBER 4.

Kedves Noémi, a tanfolyamoddal nagyon megvagyok elégedve, és azt jó szívvel tudom ajánlani másoknak is. Számomra - de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül - a leginkább vonzó, hogy saját tempómban tudok foglalkozni  az angollal, beleértve ebbe az állandó ismétlés lehetőségét. Nagyon hasznosak a hallás utáni megértést segítő gyakorlatok, (nekem főleg ezzel van gondom), a letölthető anyagok. Erénye még a nyelvtan, pl. az  igeidők használatának  életközeli, érthető magyarázata, nagyon jók az ezekhez kapcsolódó a gyakorló példamondatok. Én ezeket kinyomtattam, aztán amikor csak tudom, a buszon, villamoson is előveszem. üdv Szilágyi Péter" 

"Kedves Noémi! Nagyon tetszettek a tesztek. Nagyon átfogó volt ės mindenre kiterjedő. Aki ezeket a feladatokat hibátlanul megoldja annak biztos a tudása és mehet a következő szintre. A második tesztem másodszorra sikerült hibátlanul, de elsőre és csak egy hibám volt, de rögtön tudtam hol hibáztam. Szabóné Ági" 2020. augusztus 26.

"Nem "magolom" a szavakat, mégis megragadnak :)" 2020. augusztus 2.

"A feladatsorok összeállitása remek! Lépésről, lépésre épitkezik, és komplex módon történik. A szótanulás képek segitségével nagyon jó, nagy hangsúlyt kap a kiejtés, a hallás utáni megértés is. Köszönöm!" Horváth Magdolna 2020. július 29.

"Szia Noémi, én is elértem a tanfolyam végére. A leckéid nagyon hasznosak voltak, sokat tanultam belőlük. Én nem tanultam angolul az iskolában, de mindig is tetszett a nyelv és szerettem volna angolul tanulni.

A tanfolyamod előtt is ismerkedtem már a nyelvvel, de a tanfolyamod segített igazán. Minden nap sokat foglalkoztam a leckéiddel és mellette sokat olvastam és sorozatokat is néztem angolul angol felirattal. Jó érzés volt látni, hogy egyre többet megértek. Még egy rövid történetet elmesélnék, ami nemrég történt velem: pár napja elkezdtem nézni egy sorozatot magyarul mert érdekesnek tűnt, de ahogy haladtam előre a részekkel kiderült, hogy csak az első pár rész van meg magyarul a többi angol és a magyar verzióra várni kell...így elkezdtem nézni angolul a többi részt, mert kíváncsi voltam mi fog történni és hát nem bírtam kivárni a szinkront (azt hiszem egy kicsit sorozatfüggő vagyok :)) nem találtam hozzá semmilyen feliratot se magyart se angolt, de meglepve tapasztaltam, hogy szinte mindent megértettem mindenféle felirat nélkül is. :) A nyelvezete elég könnyűnek tűnik, de a tanfolyamod előtt nem értettem volna meg, tehát nagyon köszönök mindent. Öröm volt veled tanulni az angolt és persze folytatni tovább, mert még egyszer végig fogok menni a leckéken, hogy azok a részek is rögzüljenek amik elsőre nem maradtak meg teljesen. És sok angol sorozat, film és olvasnivaló is vár még rám. " Barbara - teljes Noémiangol tanfolyam végzett! 2020. július 28.

"Többszörös újrakezdő vagyok, mindig szerettem az angolt, csak nem fordítottam rá elég időt. Most rendszeresen csinálom és nagyon élvezem. Én még ettől jobb nyelvoktatással nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm a lehetőséget. Üdvözlettel: Marcsi" 2020. július 27.

"Miért döntöttem melletted? Nekem nagyon fontos volt amellett, hogy tetszik a leckék felépítése( bár még csak a 18-nál tartok) és a haladási mennyiség, hogy nálad tényleg azt érzi az ember, nem csak egy programot kap, hanem egy élő embert , tanárt is a leckék mellé. Nagyon szimpatikus volt, hogy amikor fogalmazást kértél, kb 10 perc múlva küldted is a véleményezést róla.Tényleg érződik, hogy nincs egyedül az ember, ott vagy(tok) segíteni, ami nagyon jóleső érzés. Az is megnyugtató, hogy a saját tempómban haladhatok, nem sürget az idő, mert lejár a tanfolyam, vissza tudok menni bármikor , ha elakadok vagy kiderül, hogy mégsem olyan mély az alap, ahogy én azt gondoltam." Orsolya 2020. július 24.

"Leülök a géphez...és nem tudom abbahagyni.:) Érthető magyarázatokkal, gyakorlással jobban elsajátítottam a korábbi ismereteimet." Gyenese Judit 2020. július 23.

"Duolingo módszerrel tanultam, megbarátkoztam az angollal, de nagyon sok részlet homályos ami most végre a helyére kerül. Sokat segít a beszéd utáni hallás terén." 2020. július 22.

"Élvezem a leckéket, és egyre jobban ráérzek az angol nyelvi gondolkozásra. Néha angol oldalakon böngészek, és olyan mondatokat is megértek, melyekben számomra még ismeretlen szavak is szerepelnek. Nagyon jó tanár vagy! " Fekete Ágnes 2020. július 16.

"Örvendezés van! Ráállt a fülem az angol kiejtésre. Ráadásul a TV-ben is sok feliratos angol doku-filmet nézek." Ágnes (8. lecke!) 2020. június 30.

"Kedves Noémi, örülök hogy elkezdhetem a nyelvleckéket.Vizuàlis tipus vagyok,igy nagyon sok minden le tudok irni angolul,viszont ugyanezt a tudàst szóban,beszédben nem tudom produkàlni. Így most nagy hangsúlyt fektetek a kiejtésekre és a nyelvtani részre,hogy mindazt amit tudok helyesen hasznàljam. A kis hanganyagok erre a célra nagyon jók. Szivélyes üdvözlettel, Màrta" 2020. június 28.

"Sokkal közelebb hozta hozzám az angol nyelvet, most úgy érzem, képes vagyok megtanulni angolul. A változatos feladatok tetsznek a legjobban. Alig várom minden leckében, hogy milyen szuper, érdekes feladatok következnek." 2020. június 22.

"Fantasztikusan jó a módszered. Még csak a 41. leckénél tartok, de mindig mindent lekörmölök, akár ötödszörre is,mert így a helyesírás is rögzül bennem.( 3 kockás füzet betelt). A tanulótársaim feladataiból is sokat profitálok). És igen, visszamegyek mindig ismételni, ha valami nem 100 %-os. Nagyon jó döntés volt, hogy feliratkoztam a tanfolyamodra." Ágnes - 2020. június 21.

"Többszörös újrakezdőként, más tanfolyami anyagokkal is megismerkedtem és újra Nálad kötöttem ki. Nagyon pozitív a változás a leckékben. Csinálom a leckékhez kapcsolódó feladatlapokat is a könyvben." Éva 2020. június 16.

"60 +évesen nulláról indulva kezdtem Noémi tanfolyamát.Egy nyelvet sem lehet játszva megtanulni, de egy jól felépített tananyag és egy következetes tanár sokat számít az önálló tanulásban. Noémire pedig mindig számíthatok, minden írásbeli munkát kijavít és meg is magyarázza, miért helytelen, amit elhibáztál.Minden szót, nyelvtani anyagot, témát hangoztatva tanít,keresztrejtvények,tesztek teszik változatossá a tananyagot, de ha többet akarsz gyakorlókönyve is segítségedre van a tanulásban..Aki korábban tanult már angolul annak könnyebb dolga van, mert valami biztos megmaradt a korábban tanultakból, de teljesen kezdőként is bárki belevághat, mert a siker csak rajta fog múlni.Aki kellő szorgalommal rendelkezik az bátran vállalhat munkát vagy utazhat angol nyelvterületen, mert boldogulni fog.Ezt én a 60. lecke után állitom. Persze az energiát, a fáradságot bele kell tenni,s egy nyelvet csak anyanyelvi környezetben lehet igazán elsajátítani, de én mindenkit biztatok, ha nyelvtanulásra szánja magát az onlineangol jó választás!" Turcsánné Hideg Ilona 2020. június 13.

"Nagyon jó felépítésű a tananyag, mivel vizuális típus vagyok, gyorsabban megragadnak a szavak, mondatok a videók és képek által. Minden nap 1,5- 2 óra élvezetes gyakorlás.Köszönöm" 2020.június 8.

"Miért választottam az Ön módszerét? 1.Mert amikor nem működött valami,írtam emailt és gyorsan reagàltak,igyekeztek a probléma megoldàsban.Ez szimpatikus hozzáállás. 2.Az én időbeosztásom nem sokan értik.Tanfolyam ezért vállalhatatlan.Angol tanárral dolgoztam, de előre nem látom a fáradtsági szintem.Így voltak szörnyen szenvedős óráim.Ez sem nekem,sem a tanárnak nem túl jó...Ezzel a módszerrel addig dolgozom,tanulok,amíg el nem fáradok.Nyugisabb hétvégén,akár munkaidőben is. 3.Telefonról tudok foglalkozni a dologgal. 4. Tetszik az azonnali hiba javítás.5.Jók a feladatok. Szuper,hogy úgy tudok vissza menni,ismètelni,hogy nincsenek kitöltve. Hagyományos tanulásnál beírtam,ott maradt, mikor átnéztem x idő múlva,(nem tudom jobban megfogalmazni!)csak átsiklottam felette...Semmi gondolkodás,gyakorlás...Így szerintem nem lehet tanulni,illetve rögzíteni hosszabb távra.

6. A szavak tanulása,mondatok összerakása, sokkal hatékonyabb,érthetőbb,logikusabb,mint egyszer  le van írva bal oldalon,mellette a magyar megfelelője, és tanulja meg,magolja be az ember. Kb.ezek a fő okok. Ja,és ehhez jön egy korrekt ár is." 2020. június 8.

"Nagyon sok mindenben segít! Fejlesztette a hallás utáni értésemet a szókincsemet és szövegalkotási készségemet. Eltökéltséget adott a további folytatáshoz. Ami a legjobban tetszik: változatossága, a beszédközpontú hallásközpontú modern logikus felépítése. Nagyon jók és alaposak a magyarázatok és a tesztek is nagyon jól kitaláltak. Igazán tanulóbarát a felépítése!" Georgina 2020.június 6.

"Sokkal jobb, mélyebb és alaposabb lett az angoltudásom." Andrea 2020. június 6.

"Sokkal jobban értem az angolt hallás után. Sokkal inkább tudom használni a nyelvet." Beatrix - 2020. június 5.

"Végre találtam egy olyan nyelvleckét,amit kitartóan tanulok! Köszönöm :)" Edit 2020. május 14.

"Majd 4 év kihagyás után kezdtem újra a teljesen kezdő szintről való tanulást kényszerhelyzetben, mert segítenem kell unokahúgom karanténbeli tanulását, mert nincs más aki ezt megtegye. Féltem, hogy fog menni,de bár sokat felejtettem, meglepően jól emlékszem a tanultakra.Ez valószínűleg nagyon jól kidolgozott, átgondolt tananyagodnak köszönhető.Nekem tetszett a korábbi feldolgozás is, nagyon jól megalapozta a nyelvtan megértését,és a a szókincs gyarapítását is. Az átdolgozott tananyagod többet segít a hallás utáni értésben és a helyes kiejtés elsajátításában, ami egy online tanfolyamnál fokozott jelentőségű. Köszönöm a jó leckéket, magyarázatokat, próbatételeket! A gyakorlókönyvednek is jó hasznát vettem az ismétlésnél is, biztos vagyok benne, hogy ha elérek az ismeretlen anyagig, akkor is jól tudom majd használni." Ilona 2020. május 13. 

"Nagyon jók a szótanulók,a képes illusztrációk. Nekem a legnehezebben a szövegértés ment. Nagyon jók a magyarázatok. Ami nagyon tetszett,hogy egy egy lecke nem túl hosszú és annyiszor lehet végignézni és hallgatni ahányszor csak szeretnénk. Nagyon igényesen összeállított tananyag. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Köszönöm szépen." 2020. május 8. 

"Egyszerűen imádom.Világos,jól követhető,a rabja lettem. Nagyon szeretek foglalkozni vele és úgy érzem már most,hogy lesz eredménye." Krisztina 2020. május 6.

"Angolul már régóta olvasok, írok, ezeket sikerül megértenem, de a hangok elnyelése, az összevonások sok gondot okoztak nekem.Több netes próbatanfolyamra feliratkoztam, de a tiédet találom a legjobbnak. Amióta csinálom a feladataidat, azért sokat fejlődtem." Ágnes 2020. május 6.

"Bár nem teljesen a nulláról kezdem az angolt, nagyon tetszik a tanfolyam. Ezek szerint teljesen máshogy tanultam eddig, hosszú éveken keresztül, elég rossz tanárjaim voltak... Cél nélkül nincs értelme nyelvet tanulni, nekem végre van vele célom, így sokkal motiváltabban vágok neki! :)" Blanka 2020. május 5. 

"Szeretném elmondani, hogy a módszered nagyon segít a hallott szöveg megértésében. A 200. lecke környékén "kinyíltak a füleim". Emese - 2020. május 5.

"Először is köszönöm az eddigieket is, újra megjött a kedvem az angolozáshoz. Elsősorban szerintem azért tetszett meg a tanfolyamod, mert változatos, nem unalmas, sőt, nehéz abbahagyni:), motivál, a magyarázatok világosak, egyértelműek. A kiejtés mindig is mumus volt számomra, de a videók segítségével már nem is olyan nehéz:) A tanfolyamod felépítése is tetszik, mondhatni minden, de ami szerintem a legfontosabb, hogy tanulóközpontú. Így röviden, bár még csak az elején tartok, szerintem végig fogom csinálni:)" Barsi Krisztina

"Nem volt bonyolult döntés a választásom, mivel minden tanfolyamot kipróbáltam, amire lehetőségem nyílt. Az egyik csupán arról szól, hogy magolj be egy csomó mondatot és alkalmazd. A másik rengeteget ismételtet, ezerféle módszert használ, de a nyelvtant nem magyarázza el. (Kitalálás után nem tudok tanulni, magyar szakos tanár voltam.Tudnom kell, hogy mit, miért, mikor hogyan használjak.

Én csak gondolkodva tudok tanulni, magolva nem.) Középiskolás koromban tanultam olaszul, vizsgáztam is belőle, de amíg élesben nem használtam Olaszországban nem is sejtettem, hogy mennyire

nem ismerem. Véletlenül se azt és úgy mondták, ahogy mi azt tanultuk. Aztán utazások, filmek, TV műsorok rendszeres nézése és hallgatása után már em féltem megszólalni és értettem is (nagyjából) amit mondtak. Ha nem, akkor kértem, hogy ismételjék el lassabban. Angolt nem tanultam, mert nem volt rá se időm se lehetőségem. Most van,  így elkezdem. Amíg van lehetőségem szeretnék minél több helyre

elutazni és nem akarok bambán állni, mert nem tudok kommunikálni. Ha az alapokat ismerem, meg tudok szólalni, össze tudok rakni 2-300 mondatot, akkor már elindulok, akár egyedül is. Csak ennyi a célom, vágyam, kívánságom, nevezzük aminek akarjuk." 2020. április 30.

"Fejlődik a hallás utáni értésem, illetve a szóbeli mondatalkotásom. A some/any, és a megszámlálható/megszámlálhatatlan főnevek mindig nehézségek okoztak. Úgy érzem egyre jobban helyreáll. " Tímea - 2020. április 29.

"Másfél évig tanultam angolt, de úgy érzem, ezekből a leckékből jobban megértem a beszédet és pl. a some/any használatát. Köszönöm" Csilla - 2020. április 28

"Újrakezdő (picit már haladósabb) vagyok, néhány napja ismerkedtem meg a tananyaggal, véletlenül találtam rá, de beleszerettem. Nekem problémám főként a megértéssel volt mindig, teljesen el is ment a kedvem a nyelvtanulástól. Ez a tananyag pont abban fog fejleszteni, amit eddig nem tudtam hogyan gyakorolni. Már most több olyan dologra rávilágított, ami valahogy mindig elmaradt, miközben lényeges. Élvezetes a tananyag, várom a következő órát. Persze majd ahogy haladok előre, egyre nagyobb munkát is igényel tőlem, de van motivációm, mert jó a koncepció, látom a fejlődés lehetőségét." Andrea

"A 20. lecke tele volt furfangos, izgalmas feladatokkal, amik nagyon jól fejlesztik a hallás utáni értést és a szókincset is. Remekül összeállított anyag, nagyon élvezem! Köszönöm!" Éva - 2020. április 21.

"Én a legtöbbet a helyes kiejtésben fejlődtem, de szóban elhangzott mondatokat is "elég jól megértettem. A legfontosabb számomra, hogy a saját szabadidőmhöz tudom igazítani a tanulást, és nem a következő tanfolyami képzés időpontjára kell elsajátítani a leckét. Minden lecke felépítése logikus és könnyen érthető volt. Köszönöm: Miklós"

"A legnagyobb változás talán,hogy nagy kedvvel tanulok és a kiejtés ill.a beszédértés is egyre jobban megy.Ez annak köszönhető,hogy nagyon jók a leckék,tökéletesen érthető magyarázatokkal,valamint a tesztek kiértékelése is nagyban hozzájárul,hogy a hibákat korrigálva, minél eredményesebb legyen a tudásom.Köszönöm ! " Kata - 2020. április 19.

"Kedves Noémi! Az interneten találtam rá a nyelvoktatásodra. Kipróbáltam a teszt leckéket és nagyon megfelelt az én elvárásaimnak. Sokkal hatékonyabb módszernek tartom mint más interneten talált képzéseket. Különösen, hogy a hallás utáni értést helyezed előtérbe. A leckék felépítése, az új ismeretekhez tartozó magyarázatok nagyon érthetőek. Sokat segít a videóban bemutatott hangképzési módszerek. Az ingyenesen kapott szótár felépítése, magyarázó mondatokkal és ábrával teljesen logikus és érthető. Eddig már több módszerrel próbáltam angolul tanulni (kis csoportban, Headway könyvben stb,) de nem volt sikeres számomra. Az általad összeállított képzés nagy előnye, hogy a saját szabadidőmhöz tudom ütemezni a leckéket. Üdvözlettel: Horváth Miklós" 2020. március 29.

"Megszerettem angolul tanulni, mert nagyon élvezetesek a feladatok. Ha nehezen megy egy lecke akármikor és akárhányszor visszanèzhetem, gyakorolhatom. " Krisztina 2020. március 28.

"Úgy gondolom, hogy mindegyik leckéből sokat tanultam. És szerintem egyre jobban fejlődök is. Kezd jobban ráállni a fülem az angol szövegre. Igyekszem minél többet hallgatni a nyelvet. A kiejtésem is egyre jobb, én úgy érzem." Klaudia 2020. március 17.

"Újra kezdő vagyok. Nagyon jó így saját tempóban haladni. A tanulás örömet okoz, már most érzem a fejlődést pedig előttem áll a leckék java. Nagyon jó a tananyag, érthető, "szájba rágós" és a legfontosabb hogy beszéltet." 2020. március 13. K. V. 

"Aminek legjobban örültem az az, hogy már értek angol szövegeket hallás után. Nem teljesen és nem tökéletesen, de az elején teljes homálynak éreztem." Zsóka - 2020. március 11.

"Végre megint 100%, nagyon jó ilyen lassan hallgatni. Egy kis sikerélmény! Élvezetesen lehet így tanulni, remelem az életben is így megértjük! Nagyon jó,teljesen feldobott!" Fésüsné Kiss Ágnes 2020. március 10.

"Eddigi próbálkozásaim során az angol nyelvvel talán a legtovább jutottam, és van kedvem folytatni." Sz. Z. 2020. március 8.

"A legnagyobb bajom mindig a megértéssel volt. Ez a te tanfolyamodnál egészen másként néz ki. Nagyon tetszenek a hangok kiejtésének gyakolása és az, hogy hallom a szavak eredeti kiejtését. Gondolom sok munka volt egy ilyen tanfolyam összeállítása.Igaz, hogy már nem vagyok fiatal, de szeretnék annyira megtanulni angolul, hogy amikor meglátogatom a lányomat Angliában, aki már 1996 óta ott él, akkor értsek is valamit és ne érezzem már a repülőn úgy, hogyel vagyok veszve." G.É. 2020. február 28.

"Kipróbáltam vagy öt másikat, ez volt az egyetlen, amit kedvvel végigcsináltam, vártam, hogy kapjam a következőt. Álmomból felébredve is el tudom mesélni, mennyire koszos a konyhám. A sok-sok beszédértés gyakorlat reményében csatlakozom a csoportodhoz. Nagyszerű a módszered, élmény tanulni, minden elismerésem az Tiéd. Sok sikert kívánok!" László Erzsébet 2020. február 18.

"Több tanulós oldalt is nézegettem. Az ingyenes részt máshol is próbáltam. A tied nagyon jó felépítésű. Jó gyakorlatokkal. Pl abc unalmas, de a gyakorlataiddal érdekes és egyre több betűt memorizálok. Az az élményem, hogy játszok! Észrevétlenül már meg is tanultam az anyagot "seggelés" nélkül. Ez jó és inspiráló!" M.ZS. 2020. február 18.

"Többszörös újrakezdő vagyok, de az a szuper, hogy a legalapabb dolgokra is kitérsz és elmagyarázod." Judit 2020. február 17.

"Kedvem volt végigcsinálni a változatos leckéket, van sikerélmény. A 21-22. leckénél volt egy áttörés a hallott beszéd értésében, persze a már begyakorolt tartalommal. Eddig még soha nem jutottam el. Jók a gyakorló feladatok, tetszik, hogy akárhányszor visszaléphetek, meghallgathatom, senki nem néz rám, hogy milyen hülye vagyok 64 éves létemre."Erzsi 2020. február 15

"Ez HIHETETLEN!  Korábban szinte semmit, de értsd úgy, hogy szó szerint SEMMIT nem értettem, szerencsére ez változott. Persze sokszor meg kellett hallgatni, de most már voltak variációk, amin törhettem a fejem, és hallgathattam újra meg újra a felvételt. Nincs mese, BELE KELL TENNI A MUNKÁT! KÖSZÖNÖM, amit eddig elértem, és remélem, tovább fogok fejlődni." Zsóka 2020. február 14.

"Nagyon megszerettem a nyelvtanulást. Az angol nyelvet teljesen a nulláról kezdtem. Most a 25. lecke után már néhány szót felismerek az angol nyelvű műsorokban és ez nagyon jó érzés." Márti 2020. február 10.

"Nőtt a motivációm a sikerélmény hatására. Alig várom minden nap, hogy tanulhassak. Nagyon jó a leckék felépítése.A tempó, a logika éppen nekem való."G.M. 2020. február 9.

"Nagyon sokszor újra hallgatom a szövegeket s talán már látom a fényt az alagút végén. Köszönöm a biztatást Noémi!" K.K. 2020. febrár 8.

"Kezdek hallani, érteni. Az eddig tanultakból mondatok, kérdések születnek, és már értem, választ is tudok adni. Azon kaptam magam, hogy az utcán a feliratokat is betűzöm és a számokat is angolul mondogatom." Erika - 2020.január 30.

"Kiejtés, szavak, magabiztosság,azaz merem mondani, mert régen még itthon egyedül sem mertem. Csodálatosa érzés. Köszönöm szépen drága Noémi."Kozákné Valentina 2020. január 30.

"Ami a legjobban tetszett igazából az, hogy érthető és tényleg elég egyszerre ennyi ahhoz, hogy az ember megjegyezze és ne váljék unalmassá a nyelvtanulás. A feladatok is nagyon tetszenek ebben a kvíz formában, mikor csak ki kell választani a helyes megoldást. Sokkal érdekesebbnek tartom mintha magolni kellene a szavakat.Köszönöm." K.T. 2020. január 27.

"Újrakezdő vagyok, 45 évvel ezelőtt általános iskolában tanultam angolt, szerintem szuper a leckék összeállítása. Úgy érzem jól haladok. A mondatokat nem kell szavanként fordítanom, hanem egyszerűen értem remélem jól." Anikó 2020. január 27.

"Úgy érzem, már tudok alap dolgokról beszélni, több mindent megértek, bátrabb vagyok és várom a folytatást, hogy még többet tanuljak." Mária 2020. január 25.

"Megmutatott egy más tanulási formát, mint amiről eddig tudtam. Így sokkal egyszerűbb, érthetőbb. Nem gondoltam volna, hogy 3-4 hét alatt idáig el lehet jutni a nulláról. " Éva 2020. január 25.

"Ahogy haladok leckékkel, egyre jobban tetszik. Többször vissza lépek az előző leckékhez is ismételni, gyakorolni. " F. R. 2020. január 24.

"Sokszor hallgattam meg és a módszereddel rögzítettem a kifejezéseket. Ma már nekifogtam a párbeszédnek is. Magam sem gondoltam, hogy menni fog, de sikerült." Annamari 2020. január 23.

"Nagyon tetszenek a leckék, mindig van egy kis siker élményem, amely tovább lendít a következő anyagra. Így nem lankad a tanulási vágyam. " Puskás Katalin 2020. január 22.

"Imádom! Alig várom, hogy a gép elé ülhessek és tanulhassak." 2020. január 22.

"Kedves Noémi! 57 évesen kezdem el tanulni az angol nyelvet a nulláról.Nagyon tettszik a módszered,a feladatok pedig nagyon lekötnek. Összességében nagyon érdekesnek találom. Szinte minden nap foglalkozom a leckékkel.Üdv. Márta" 2020. január 21.

"Kedves Noémi! Először is köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehetek a tanfolyamodnak. Hogy miért döntöttem így? Kérdésedre a válaszom, hogy már régen kinéztem magamnak ezt a lehetőséget. De eddig nezelődtem, keresgettem és olvastam a véleményeket több fajta tanfolyamról és lehetőségről, de a te általad tanított angol tanfolyam tűnt eddig a legszimpatikusabbnak. Renélem sikerül túl jutnom ezen a lépcsőfokon, hogy sikerüljön megtanulnom angolul, és arra az elhatározásra jutottam, hogy belevágok ebbe a tanfolyamba." Zoli - 2020. január 16.

"Most lehet, hogy megleplek , kedves Noémi, úgy érzem, hogy mindinkább könnyebben tudom kifejezni magam. Nagyon szeretem a fogalmazásokat, habár biztosan sok hibát vétek és ezzel bosszantalak Téged. Az angollal való foglalkozás egyik kedvenc agytornám ! Köszönöm ! Úgy gondolom, hogy nagy vonalakban meg tudnám magam értetni angolul beszélő emberekkel, esetleg meg kellene kérnem hogy megismételje a mondandóját. ( persze szótár nélkűl nem mernék "beugrani a mély vízbe ".Nézetem szerint nagyon hasznosak a hallás utáni értés gyakorlatok, az önellenőrízhető tesztek és a fogalmazások (Napi kérdés). Minden segítségedért köszönet, kedves Noémi !" Edit - 2020. január 14

"Már érzek annyi bátorságot ahhoz, hogy rövid mondatokat mondjak majd angolul. Nagyon köszönöm

a bátorítást és a tanítást! Irén" 2020. JANUÁR 14.

"Már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy valamilyen szinten elsajátítsam az angol nyelvet. Több szituációban tapasztaltam, hogy sokat segítene, ha legalább alapfokon tudnék angolul (külföldön, számítógép kezelésénél, előadásoknál stb.). S hogy miért pont a tiédre esett a választásom? Szeretem kötetlenül beosztani az időmet, csak könyvből viszont képtelenség megtanulni a nyelvet. Nálad lehetőségem van gyakorlásra, hallhatok angolt eredetiben, kapok feladatokat, megtudom az eredményt, és a hibákat is. Szóval ezért. Maga a csomag is vonzó, amit kínálsz, ár-érték aránya szerintem kiemelkedően jó. Most már csak rajtam múlik minden. Üdv:Rudas Zsóka" 2020. január 13.

"Nagyon tetszik a sok hanganyag. Igen elégedett vagyok." Gulyás Szilvia 2020. január 10.

"Először is nagyon örülök neki, hogy a saját tempómban haladhatok, továbbá nagyon örülök annak is, hogy minden lecke elején van egy kiejtés gyakorlós videó! Korábban sosem voltam magabiztos a szavak kiejtése kapcsán, de ezeknek a videóknak köszönhetően ez a problémám is meg fog oldódni. A feladatok nagyon jól vannak összeállítva, a videókban még a dallam is jó hatással van rám, egyáltalán nincs bennem stressz amikor elvégzem a feladatokat. Kellemes a tanulás, és ez számomra a legfontosabb! Petró Zsuzsanna 2020. január 5.

"Örülök, hogy minden lecke kitér a legapróbb részletekre is, amire oda kell figyelni." Zsuzsanna 2020. január 5.

"Minél többet hallgatom, annál jobban értem, ez tetszik!" Éva 2020. január 5.

Kedves Noémi! Tetszenek a feladatok mert tényleg fejlesztik a hallast es a beszédet is. Az is nagyon jó hogy fokozatosan nehezednek a feladatok. Köszönöm!" Mariann 2020.01.03

"Féltem eddig elindulni külföldi nyaralásra nyelvtudas nélkül. Ugy látom ez hamarosan nem lesz akadály. Csak rajtam múlik. Minden adott hozzá." Oláh György 2019. december 23

"Végigcsináltam a próbatanfolyamot és nagyon sok sikerélményt adott. Tetszett a felépítése, komplexitása és, az hogy a beküldhető feledatok utáni visszajelzesek szemelyesebbe tették a többi online nyelviskolánál. Mintha magántanárhoz járnék csak jóval olcsóbban és olyan tempóban haladhatok, ahogy a képességeim megengedik." György 2019. december 17.

"Azért döntöttem a Te tanfolyamod mellett, mert kipróbáltam a próbaleckéket, illetve megnéztem több videót is hozzá. Nagyon tetszett a könnyedsége és egyszerűsége...mire a 20. leckéhez értem, már úgy éreztem...nahát, hihetetlen hogy már ennyi mindent tudok.. Ezért szívesen folytatom veled a tanulást." Farkas Katalin 2019. december 10.

"Jobban értem a hallás utánifeladatokat, s úgy érzem, a kiejtésem is sokat fejlődött. Nagyon örülök a hallgatnivalóknak! A nyelvtanban is volt pár olyan magyarázat, amit eddig nem olvastam." Huiber Gabriella 2019. december 8.

"Tetszik, hogy olyan “alapvető” dolgokra jövök rá, amikre a suliban nem tudtam, mert nem hozták fel. “Csak mert”-tel lezárta a tanár és nem magyarázta el. Itt minden világos." 2019. december 5.

"Nagyon alapos a felkészítő tananyag elsajátíthatósága. A hallásértés gyakorlatok és az egyszerű, érthető magyarázatok. Gratulálok ehhez az egyedi, érthető tananyaghoz Noémi !" Mária 2019. december 3.

"Én egyáltalán nem tanultam eddig angolt. Most ráhangolódtam, belemászott a fülembe.Sok sikerélményem volt a leckék során. Nagyon sokat segített, hogy hallás után tanultuk a szavakat. Egy tankönyvvel egyedül nem tud mit kezdeni az ember. Nagyon tetszett a felépítése a tananyagnak." Szegváriné Magdolna 2019. december 2.

"Ez egy nagyszerű, egyedi tanulást fejlesztő anyag." Mária 2019. december 25.

"Nagyon tetszik! Végre megértem, a szavak “másságának” miértjét. Ezt eddig soha senki mégcsak nem is említette." Kiss D. Nikolette 2019. december 2

"Számomra teljesen érthető tananyag. Egyedi. Más angol oldalakon nem találtam még ilyen alaposan kidolgozott oktatató anyagot." 2019. december 1

"Nagyon tetszenek a mondatokat hangosan gyakoroltató feladatok. Évek óta tanulgattam, mindig újra kezdtem az angol nyelvet, de a 25 lecke alatt számomra sok kis "apró" hiányosságra fény derült. " Andor Tamásné 2019. november 25.

"A szorongás, ami nyelvtanulás gondolatától is felerősödött bennem, most csitul. Tudom, hibázok. De akkor gyakorlok és gyakorlok, amíg hibátlan nem lesz a feladat megoldása. Úgy érzem, meg tudok tanulni angolul. Eddig ebben nem hittem. Nagyon köszönöm a segítséged és ezt a szuper módszert. Ha mindent úgy teszek ahogy mondod/írod, még rengeteg sikerélményem lesz." Ildikó 2019. november 13.

"55 éves vagyok. Már tanultam angolul. Mostani élethelyzetemben fontosnak érzem hogy beszéljem a nyelvet. Bevallom, más ingyenes online tanfolyamra is jelentkeztem, de nem hittem igazán abban hogy képes leszek megtanulni angolul. Ez így is maradt. No de rátaláltam a Tiedre! Még csak a próbaleckéid elején járok, de nagyon tetszik hogy ennyire beszédcentrikus a tanfolyamod. Szeretem hogy kis lépésekben haladunk. Szeretem a vicces rajzokat és azt, hogy látom leírva a szavakat, miközben a helyes kiejtést gyakorlom. Olyan egyszerűnek tűnik (tudom hogy nem az)! A záróleckék pedig sikerélményt adnak. Lassan tanulok. De az hogy bármikor visszamehetek és megnézhetem a videót, megnyugtató Most azt érzem, ha mindent úgy teszek ahogy mondod (a hangod is kedves), mire végére érek a sok-sok leckének, meg merek szólalni angolul és érteni is fogok sok mindent. Olyan hálás vagyok érted. A legjobb pillanatban találtam a tanfolyamodra. Köszönöm. Hogy a motivációm milyen tempóra sarkall, már csak tőlem függ. Ildikó" 2019. november 7.

"Kevésbé félek a hallott szövegektől!" Martinák Judit 2019. november 6.

"Nehéz összefoglalni, mi tetszik a legjobban. Nagy az örömöm amiért egy héttel ezelőtt még semmit nem tudtam az angol nyelv nyelvtani részéről illetve a kiejtésről. Mindenből egy kicsit tanítasz és mindig izgatottan kattintok a következő leckére. Köszönöm" Vámosi Brigitta, 2019. november 5.

"Nem veszítettem el a motivációt, úgy érzem, hogy tanulni akarok. Sőt, egyre több önbizalmam van, abba se akarom hagyni." Kitti - 2019. október 31.

"Korábban nagyon nehezen jegyeztem meg az angol szavakat.Úgy éreztem soha nem tudom megtanulni a legalapvetőbb dolgokat sem. Az angol beszédet egyáltalán nem értettem. A módszered segítségével kezdtem egyre jobban megszeretni az angol nyelvet.Nagyon sokat fejlődtem , és ezt a módszerednek köszönhetem. Meg tudom nevezni a körülöttem lévő tárgyakat,tudok már rövid mondatokat alkotni. A Beszéd még csak akadozva megy, viszont a nyelvtani feladatokat egyre jobban értem. Sokáig gondolkodtam, hogy megvegyem e a teljes csomagot, de most már tudom, hogy megérte az árát.Köszönöm Noémi a sok segítséget, biztatást." Ilona - 2019. október 25.

"A hallás utáni értést kell sokat gyakorolnom. Nagyon jó hogy a mondatot először szép lassan,érthetően mondja a hölgy. Kezd "rá állni" a fülem. Akárhányszor vissza hallgathatom. Így nagyon jó." Vince 2019. október 21.

"Szuper, hogy könnyűek a begyakorló feladatok, mert számomra nagyon fontos a sikerélmény! így minden nap várom, hogy elővehessem az angolt!" Ildikó 2019. október 21.

"100%-os lett a hallás utáni tesztem. Elkezdtem mondatokban beszélni, egyre többet értek a hétköznapi beszédből." Dóri - 2019. október 20.

Kedves Noémi! Nagyon élveztem ezeket a feladatokat.A tesztjeim 100%-osak lettek . Hallás után is sikerült megérteni a mondatokat és kiválasztani azokat az írott válaszok közöl. Nagyon örülök a jó eredményeknek. Úgy érzem sikerült megtanulnom a birtokos névmások használatát. Köszönöm neked. Üdvözlettel: Ilona" 2019. október 17.

"Kedves Noémi! Már nagyon szeretek angolt tanulni. Elvonási tüneteim vannak, ha egy nap nem érek rá tanulni. Szó szerint rosszul érzem magam :-) Ez azért van, mert szuperek a leckéid :-) " Éva - 2019. október 16.

"Kedves Noémi! Nagyon hálás vagyok Neked a tanfolyamodért. Soha nem szerettem úgy az angoltanulást, mint a Te módszereddel. És az eredmény, kicsit részletesebben kifejtve:
Az El Camino közel 1000 km-re készültem, ezért kezdtem ismételni és kiegészíteni a régen tanultakat, vagyis konkrét kommunikációs célom volt. Egyedül mentem, így más nyelvtudására nem támaszkodhattam. Képzeld: mertem beszélni! Minden gyakorlati dolgot: utazás, szállás, étkezés, zarándokútlevél, stb. gond nélkül bonyolítottam le. A csúcs talán a barcelonai reptéren elkevert csomagom ügyintézése volt. (Meglett.)
Mindezeken kívül az angolt használtam a zarándoktársakkal való beszélgetés során, legyen szó amerikai, ír, belga, spanyol, lengyel, dél-koreai vagy japán társról. A tapasztalatom pedig: akivel igazán akartunk, szót értettünk minden témában, aki meg nem akarta, és türelmetlen volt: nem számít.
Ha újra nekiveselkedem a tanulásnak, biztos Téged kereslek. Már indulásom előtt is többeknek ajánlottalak, nagyon jó szívvel.
Köszönök hát minden segítséget, a sikerélményt Neked köszönhetem. Te vagy nekem AZ ANGOLTANÁR!"

"Annyira örültem, hogy egy hete még “semmit sem tudtam”, most meg elsőre jónak tűnt, amit írtam, hogy gyorsan elküdtem az eredményt. Nagyon örülök, hogy így fejlődök, s már beszélek is egy kicsit,még ha néha hibásan is, de kijavítanak az unokáim, fiam és a menyem. Nagyon jó a módszered!" Dóri 2019. október 18.

"A leckéid nagyszerűek. Most keztem újra de már sokkal eredményesebben. Már elbeszélgetek, nem anyanyelvű, de angol nyelvet beszélőkkel.Tehát ; ismétlés !-ismétlés!-ismétlés ! Köszönöm leckéidet !" 2019. október 14. Dr Szalay Szabolcs

"Ilyen alapokat sehol sem kaptam és élvezem is!" 2019. október 10.

"Kedves Noémi! Olyan nagyon örülök neki, hogy végre én is könnyen tanulhatok angolul hála Neked! Valamikor már tanultam, de semmi nem maradt meg bennem. Most olyan dolgokat is megtudok amikre egy, általános oktatáson nem fektetnek olyan nagy hagsúlyt. Már nagyon várom, hogy megérthessem, és válaszolhassak én is ha a barátaim angolul viccelődnek a nyaraláson!!!" Bianka 2019. szeptember 30

"Kint élek Angliában, és itt jártam egy tanfyolamra, ami level2-es szintet adott. 78%-os lett a vizsgám, (nem tudom, hogyan), de én nem tudok annyit. Mivel a tanárnő nem beszélt magyarul, így sajnos sok dolog tisztázatlan maradt.Azt hiszem, hogy a te leckéid fognak segíteni mind a nyelvtani hiányosságaimon mind a beszéd értés valamint a szókincs gondjaimon egyaránt. Különösen tetszik, hogy sok gyakorló feladattal segíted azt, hogy rögzüljenek a megtanult dolgok." 2019. szeptember 29.

"Az tetszik nagyon, hogy az angol beszédhangokat megtanító, remekül felépített, és beszédcentrikus a tananyag. Jó a koncepciója! Alapos, könnyen követhető! Érdekesek, változatosak a gyakorló feladatok.

Az élő nyelvtanfolyamokkal ellentétben magam szabhatom meg a haladás sebességét, visszaléphetek és annyit gyakorolhatok, amennyire szükségem van, vagyis egyénre szabható. Igazán hiszem hogy ezzel a tematikával a minden napi tanulásom  élvezetes és eredményes lesz!" Ágostonné Erzsi 2019. szeptember 20.

"Én többszörös újrakezdő vagyok. Ezeket a leckéket jobban értem és jobban tudom elsajátítani, mint az eddigi tanfolyamokon. Nagyon jól össze van rakva, érthető, tanulható. Ami változás, hogy az egyszerűbb mondatokat törekszem helyesen összerakni." Mariann - 2019. szeptember 14. 

"Rákaptam mint a cukorkára :) Tetszik, hogy olyan pici lépésekre van bontva és mobilról is olyan klasszul kezelhető a felület, hogy a három kicsi gyerkőcöm mellett is elő tudom venni, ha van éppen szabad pár percem. Mert még pár percre is érdemes elővenni mert akkor is lehet haladni. Imádom! Köszönöm!" Mónika 2019. szeptember 10.

"Kedves Noémi! Azért döntöttem a te tanfolyamod mellett, mert úgy látom hogy te tényleg azon vagy (szívvel-lélekkel) hogy megtanuljunk angolul. (és ráadásul nem is drága). Tisztelettel:Polonkai Vince" 2019. szeptember 3.

"Már tanultam angolt, de inkább csak nyelvtant és szavakat és úgy gondoltam ,hogy soha nem fogom érteni a beszédet. Nagyon tetszik a tanfolyamodban, hogy rövid leckékből áll, tehát akár napi fél óra gyakorlással is haladok. Nagyon sok benne a hanganyag, ami az én egyenlőre gyenge szövegértésemnek nagyon jót tesz. Sokat gyakorlunk és az infok így beleragadnak az ember agyába. Egyszóval szuper!  Már végigértem az első leckéiden és alig várom a folytatást :)". B. Mónika - 2019. szeptember 1.

"Kedves Noémi! Amiért a te tanfolyamod mellett döntöttem:

Régóta próbálkozom az angol nyelvvel, de mindig abbahagytam és újrakezdtem. Nem értettem, hogy az élő beszédet miért nem értem, pedig jó pár szót tudok. Rendkívül idegesített, hogy a szavak többsége ismerős, de vagy nem jut eszembe rögtön a jelentése, vagy mire összerakok egy mondatot, már a beszélő rég máshol tart.Te világosítottad meg előttem, hogy ez miért van, és hogy mi a megoldás." Németh Atilla 2019. augusztus 31.

"Elkezdett az angol, mint nyelv élni bennem. Lehet furcsán hangzik, de ez a legpontosabb megfogalmazása annak amit megélek. Van bőven mit tanulni, de ahogy írtad is az elején, hogy "lépcsőkön lépkedünk felfele" ez tényleg találó megfogalmazás" L.P. 2019. augusztus 30.

"A videokban látott kiejtési gyakorlatokat ismételve, nevetve és jókedvűen tanultam." Krisztina - 2019. augusztus 25.

"Többszörös újrakezdőként régóta küzdök az angol iránti ellenszenvemmel, ami azért is különösen frusztráló, mert az oroszt és a németet könnyen el tudtam sajátítani a szükséges szinten. Igaz, én még hagyományos módon, két nyelvű tankönyvekből, s magyarul is magyarázó tanároktól tanultam. A modern, egy nyelvű, színes képekkel teli könyvekkel nem tudtam megbarátkozni... Most úgy érzem, hogy az angol iránti ellenállásom megtört, s már-már szinte szívesen veszem elő esténként a leckéket. Ez egyedül Neked köszönhető, Noémi"

"Azért ezt a tanfolyamot választottam, mert a próbaleckék során azt tapasztaltam, hogy könnyen érthető, jó az elmagyarázás és egyértelműek a feladatok. Jártam kezdő angol tanfolyamra, de ott mindenki más szinten volt és az számomra nem megfelelő. Kevés idő jutott az átbeszélésre, ha valami nem volt egyértelmű. Itt viszont annyiszor nézem meg amíg nem értem. Köszönöm szépen  ezt a lehetőséget." Ági - 2019. augusztus 21.

"Köszi! Szuper a program. Jó, hogy lépésenként építetted fel, mert szeintem függetlenül attól, hogy ki hol tart az angolban, mindenkinek vannak 'lyukak', amikre nem mindig vagy esetleg éles helyzetben delül fény, és akkor kellemetlen lehet." Tóth Eszter - 2019. augusztus 21.

"Kezdem érteni a nyelvtant.Főleg most,hogy a gyakorlókönyveket megvettem.Nagyon jó,nem tudom letenni:-) " Krisztina 2019. augusztus 19.

"Kedves Noémi! Nagyon örülök, hogy a 4. lépésben közölt prepoziciós feladatokhoz végre felnőttem. Határtalan a boldogságom. A feladatok didaktikája számomra csodálatos, mely a Te komoly szakmaiságodat hűen tükrözi vissza. Mindezek után úgy érzem , hogy a hosszú és fáradságos munkám gyümölcse a beérési kezdetét ezzel elérte. Persze azt tudom, hogy ez még csak egy biztaató kezdet, de bízok abban, hogy ezek után már a kitartó szorgalmammal a kitűzött célt elérem. Szívélyes üdvözlettel: Ferenc" 2019. augusztus 18. (241. lecke)

"Nagyon tetszenek a feladatok a kedvenceim a hang és videós leckék sokkal fogékonyabb vagyok igy a tanulásra :)" Ildikó - 2019. augusztus 18.

"Megláttam mit nem gyakoroltam be pontosan ezelőtt. Most több időt fordítok rá. A szövegértés és a mondat alkotás is jobban megy. Eddig csak azt hallottam, hogy tanulj meg kész mondatokat. Az nem sikerült, mert mindent érteni szeretnék és gondolkodom. Köszönöm hogy ilyen profi anyagot raktál össze. Élvezettel töltöm el a másfél órát,. Magabiztosabb vagyok, még a férjemnek is meg tudom győzni ha valamivel nem ért egyet ((nincs vizsgája, a neten tanulta és az életben volt alkalma használni.) Köszönöm Noémi" 2019.augusztus 17.

"Kedves Noémi! A tanácsodra ismételtem az eddigi leckékből (a 7.lecke után),javítottam az elhibázott,elkapkodott fordításaimat.Nekem nagyon jó érzés,ahogy haladok.Már több mondatot értek,mint ezelőtt..Egy bosszant.Hogy az angolok elharapják a szavak végét,és a kiejtésnél fülelhetek rendesen.Viszont az nagyon jó,hogy először lassan,majd utána normál tempóban is hallható a mondat. A videóleckékből is gyakoroltam néhányat.Nagyon hasznos volt számomra. Köszönöm,hogy nyomon kíséred a tanulásomat és maximálisan segítesz! Üdv.Gabi" 2019. augusztus 15.

"Kedves Noémi! Nagyon tetszik ez a módszer, nagyon jónak tartom. Rettentő hasznosak a videók, ahol a kiejtést lehet gyakorolni és halljuk élőben. Nagyon jók a feladatok ,minden szuper. Régebben már kezdtem tanulni angolt, de azzal a módszerrel nem tudtam megszólalni. Ezzel már igen, mert nagyon gyakorlatias és beszélni tanít." Gardi Vera - 2019. augusztus 12.

"Egyre nehezebb lesz, ahogy haladok de mégis a videók által gyakorlok és nagyon jól össze van állítva, így meglepődök magamon is , hogy sikerül megérteni meg jegyezni !" 2019. augusztus 9.

"Nagyon sokat tanulok, nagyon élvezem, kezdem elhinni, hogy nem lehetetlen megtanulnom angolul." Ildikó 2019. augusztus 8.

 

"Úgy érzem a hallás utáni értés nagyon sokat fejlődött. Sosem hittem hogy megértek akár egyetlen mondatot. De igazad van Noémi! Csak a gyakorlás kell ehhez is!!! Nagyon jó érzés! Köszönöm!!!!" Veszprémi Edit 2019. augusztus 7.

 

"Kedves Noémi Végre élvezem az angol tanulást. Bár tanultam anno és azóta többször is elkeztem, de mivel nem volt sikerélményem gyorsan bele is untam. Most 46évesen" Hajnalka, 2019. augusztus 3.

"A Te tanfolyamod mellett az döntött, hogy elhatároztam, hogy a tettek mezejére lépek és fejlesztem jelenlegi nyelvtudásomat, ami sokkal inkább passzív mint aktív. Nem akartam tanárhoz járni, mert munkahelyi időbeosztásom nem teszi lehetővé, hogy előre időpontokhoz kössem magam. Ezért gondoltam megpróbálom a tanulás ezen fajtáját." Krisztina - 2019. július 29.

"Kedves Noémi! Olyan jól fel van építve és elmagyarázva minden,hogy most először érzem azt,hogy meg fogok tanulni angol nyelven beszélni azon a szinten,amelyen szeretnék. Köszönöm." Zoltán 2019. július 24.

"Nagyon érdekesek a feladatok, szórakoztatóak. Alíg várom, hogy leülhessek tanulni!" 2019. július 23.

"Kedves Noémi! Teljesen a nulláról kezdtem az angol tanulását. A leckék érthetőek és nagyon jól tanulhatóak! Igazából nagyon tetszik, hogy bármikor "elővehetem", visszanézhetem, s akkor s annyiszor ismételhetem ahányszor csak szeretném. Gratulálok Neked a munkádhoz, nagyon féltem a nyelvtanulástól, de meggyőztél, hogy igenis meg tudom tanulni, minden csak rajtam, a szorgalmamon múlik. Köszönöm szépen! Remek lehetőséget adsz minden angol nyelvet tanulónak!" Ida 2019. július 19.

"Kedves Noémi! Eddig csoportos oktatáson próbáltam elsajátítani az angol nyelv rejtelmeit, mely tulajdonképpen nyelvvizsgára való felkészítést jelent. Az én célom nem a nyelvvizsga megszerzése, hanem a folyékony kommunikáció elérése a mindennapokban. A próbaleckék arról győztek meg, hogy ezzel a módszerrel a saját időbeosztásommal, a saját tempómmal tudok haladni. Ha valamelyik témához több idő kell nekem, akkor addig nem kell tovább mennem, amíg rutinná nem válik. A csoportos tanfolyamon tanterv szerint haladtunk. Nem volt lehetőség egy-egy résszel többet foglalkozni. Ráadásul a témakörök sem voltak a mindennapi élethez köthetőek. Az online tanulással a napjaim holtidejét ( pl. munkába menet a vonaton) hasznosan ki tudom tölteni úgy, hogy más teendőim mellől nem veszem az időt. Üdvözlettel, Erika" 2019. július 17.

Tetszik, hogy a feladat követhető, úgy érzem mintha tudnék angolul, pedig ez nagyon messze van a valóságtól, de úgy van felépítve, hogy elhiszem hogy meg tudom tanulni. Köszönöm." 2019. július 16.

"Nagyon kerek az egész. Profi." 2019. július 14.

"Sokat javult a szószerkezet és a szövegértés. Bátrabban merek megszólalni.

Köszönöm " Lajos - 2019. július 10.

"Azért választottam a te tanfolyamodat mert, kipróbáltam többet is, de nekem nem voltak elég meggyőzőek.Nem voltak elég hallás és beszéd központuak, vagy csak le voltak irva, de a kifejezést nem hallottam. Nem voltak gyakorlo leckék, nem  volt elég ösztőnző. A tiéd valahogy magával ragadott, inspirált, hogy minden nap gyakoroljam. Így hát ezért választottam. Köszönöm a segitségedet.  Éva" Éva 2019. július 10.

"Nos, évek óta tervezem, hogy angolul tanuljak. Két éve bukkantam rá a Duolingora, nagy örömmel el is kezdtem a tanulást, de egy idő után elakadtam, mert nem fogadta el a kiejtésemet, így ki kellett kapcsolnom a mikrofont, így viszont már nem láttam értelmét a további "tanulásnak". Tavaly másik két lehetőséggel próbálkoztam, ám egy idő után azokat sem tudtam követni. Néhány hete a Facebookon találkoztam a Noémi tanfolyammal, belenéztem és nagyon megtetszett. Tetszenek az apró "lépések", a gyakorlatok, feladatok változatossága, az önállóság lehetősége, az hogy szinte mindig jelen vagy: vezetsz, biztatsz, ellenőrzöl. Rendkívül ügyesen építetted fel ezt az egész rendszert! Öröm Veled a tanulás!

Egy kicsit már biztosabb vagyok magamban a szövegértést illetően. A kiejtésem is fejlődött. Köszönöm, hogy itt lehetek." Polgárné Dornai Klára, 2019. június 30.

"Idáig minden jó, még csodálkozom is, hogy megy ilyen könnyen, hisz soha nem tanultam angolul." V.I. - 2019. június 30.

"Nagyon tetszik ez a rész. Ezekkel a mondatokkal már könnyebben tudok beszéd - közeli mondatokat alkoti. Már nem is érzem magamat elveszettnek. A minap egy angol társaság kért meg, hogy készítsek róluk egy fotót a telefonjukkal. Óriási öröm volt, hogy értettem amit mondtak és én is modhattam 2-3 mondatot,amit simán megértettem. " Merczel Zsuzsanna 2019. június 29.

"Elmúlt az idegességem, ha idegen nyelven szólnak hozzám." Gabriella 2019. június 28.

"Szia Noémi, azért írok, hogy meséljek egy újabb lépcsőfokról az életemben az angol terén, ami most a nyelvvizsga lenne. Előző levelemben említettem, hogy elkezdtem nyelviskolába járni, ahol vizsgakurzuson és beszédórákon vettem részt, az utóbbit anyanyelvi tanár tartotta. Először nagyon izgultam a beszédórák miatt. Azt hiszem azok a gondolatok jártak a fejemben, amik egy átlag tanulónak eszébe juthatnak:

'mi lesz ha nem értem mit mond vagy ő nem érti én mit mondok' 'mi lesz ha hülyeséget mondok' 'mit fognak szólni a többiek' stb. De aztán rájöttem, hogy fölöslegesen aggódok, nem lesz semmi baj. És nem is lett, hiszen nagyon jó alapokkal rendelkeztem, amit neked és a csapatodnak köszönhetek. Körülbelül két hónapig jártam ebbe a nyelviskolába, aminek imádtam minden percét, főleg a beszédórákat. Napról napra éreztem, ahogy fejlődöm, egyre jobban megértettem, amit nekem mondtak és én is egyre választékosabban tudtam kifejezni magam írásban és szóban egyaránt. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek. Ez egy újabb löketet adott nekem, így elhatároztam, hogy megmérettetem magam úgymond hivatalosan is. Beiratkoztam az ECL áprilisi B2-es komplex nyelvvizsgájára.  Pár napja kaptam meg az eredményeket, elsőre sikerült.Természetesen izgultam a vizsga előtt, de így utólag visszagondolva egyáltalán nem volt nehéz. Leszámítva a beszédértést, a technika sajnos nem volt az igazi, rossz volt a hangosítás, de ez sem jelentett nagy gondot mert a 92%-os beszédkészség rész kipótolta az itt elvesztett pontokat. Az olvasásértés és az íráskészség rész is jól sikerült (80% és 67%) még úgy is, hogy a nagy izgalomban elfelejtettem lezárást írni és elköszönni a baráti levél végén. (Azt hiszem valahogy félúton elfelejtettem mi is volt a feladat: Összességében meg vagyok elégedve az eredménnyel. 

Az eredeti tervem az volt, hogy egy éven belül eljutok nulláról B2 szintre, és ezt sikerült is elérnem 9 hónap alatt. Ebben a te módszered rengeteget segített. Megmutattad, hogyan érdemes nyelvet tanulni. Neked köszönhetően sikerült megtalálnom azt a módszert ami nálam is beválik, amivel könnyen és gyorsan tudok nyelvet tanulni és felváltani az iskolában német órán tanult, számomra hatástalan módszereket. Ha egyszer úgy döntök, hogy újrakezdem a német nyelvtanulást már tudni fogom, hogyan álljak neki. Egy évvel ezelőtt még lehetetlennek tűnt, hogy megnézzek egy filmet, elolvassak egy könyvet vagy beszéljek valakivel angolul, de már egyáltalán nem az. A következő tervem egy szakmai közép vagy egy általános felsőfokú nyelvvizsga (még nem döntöttem el melyik lenne jobb), ami kelleni fog majd a diplomámhoz, de alapvetően nem papírok gyűjtése a célom. Eredetileg az angol nyelv szeretete miatt kezdtem el tanulni és a jövőben is emiatt fogom folytatni. Nélkületek nem sikerült volna, köszönök mindent: Barbi"

"Az egész tanfolyam felépítése tetszik, hogy apró lépésekben haladsz, így nem maradhat ki semmi kezdőknek, illetve haladóbbaknak is jó gyakorlás. Szuper, hogy mindenféle készséget gyakoroltatsz, illetve külön tetszett, amikor "trükkösek" voltak a kérdések. Köszönöm a visszajelzéseid, nagyon tetszett. Még az jutott eszembe, hogy gyerekeknek is sokkal szórakoztatóbb és hasznosabb lenne ezzel tanulni, mint ülni az unalmas angol órákon." Tóth Eszter 2019. június 27.

"Ebben a hónapban volt szerencsém az angol tudásomat kipróbálni "éles" helyzetben is. Elutaztunk az USA-ba és mindent magamnak, illetve magunknak kellett intézni. A legelső kényesebb helyzet rögtön a vámellenőrzés volt. Szerencsére minden szituációban sikerült megfelelően kommunikálnunk. Észrevettem, hogy voltak olyan helyzetek, amikor kerestem a szavakat, hogy mit is szeretnék mondani, de olyan is előfordult, hogy gondolkodás nélkül ki tudtam fejezni, mit szeretnék mondani. Gondolkoztam, ez vajon mitől lehet. Rájöttem, hogy azok a mondatok mentek a legjobban, amiket a tanfolyam során a szituációkban már begyakoroltam. Szerintem nagyon hasznos a tanfolyamod és az állandó gyakorlás valóban meghozza a sikerélményeket. Erre az évre a célkitűzésem, hogy végig érjek a tanfolyamon. Remélem sikerülni fog. Köszönöm szépen a munkádat, munkátokat." Ézsi Klára

"Kedves Noémi! Nagyon szívesen tanulok az online anyagaidból is,de nekem a könyved jön be igazán. Lassan haladok, naponta két feladatot oldok meg.Már nem akarok nyelvvizsgázni és angol nyelvterületen dolgozni,kedvtelésből foglalkozom az angollal. Szerintem az idősebb korosztály így van ezzel,van akinek a keresztrejtvény való az észkerék olajozására,van,akinek a nyelv.Nem nyugszom bele, hogy mindig újrakezdő legyek,ha ebből a könyvből mindent precízen megtanultam, végigveszem a 2. kötetet is, gondolom, mire megjön,az 1.kötet anyagát tudni fogom.Köszönöm: Kanyó Zsuzsa" 2019. június 24.

"Mindent neked köszönhetek. Sok helyre befizettem, sokat vásároltam, (minek?), de a Te tanfolyamoddal haladok a legjobban. Világos, érthető, mindenre kapok választ, de ha elsiklok egy felett, kérdezhetek tőled. Kérdezted mindenkitől a 2. zárón, miben fejlődtünk  Nagyon sok minden itt lett világos, én mindenben, nemcsak a szöveg értésben. Üdv, Maca" 2019. június 27.

"Végre egy tanárnő akinek tanulható és érthető a tananyaga.Sokat segit nekem a megértésben." 2019. június 25.

"Kedves Noémi! Két és fél hete tanulom intenzíven az angolt a Te iránymutatásaid és anyagod alapján. Ez nagyon kevés idő!!! Meghallgattam Theresa May brit miniszterelnök beszédét az angliai iskolareform elképzeléseiről. Tudom, nehéz elhinni, de mindenre esküszöm, ami szent, a szöveg 85%-át végig megértettem, a 15%át meg a fantáziámmal kiegészítettem. Ilyen élményben még nem volt részem. Megpróbáltam magam teljesen relaxálni és nem lefordítani magyarra, és ment. Ezért döntöttem a folytatásról. Az eddigieket köszönöm, várom a folytatást,     üdvözlettel:    dr.Széki János" 2019. június 24.

"Mindig arra vágytam hogy értsem az angolt,több web oldalt kipróltam már.De valójában ez jött még be igazán.Mivel a többi oldal a bemutatkokozással kezdi" 2019. június 22.

"Ma megkaptam Tőled a hozzáférést a tanfolyam teljes anyagához. Köszönöm a bizalmadat, - hiszen még csak 1/3-át fizettem meg a tanfolyam díjának. Belenéztem egy kicsit és rácsodálkoztam, hogy milyen komolyan felépített rendszerrel igyekszel segíteni a tanulóidnak! Bámulatos! Már érzem, tudom, hogy jó helyen járok." Polgárné Dornai Klára 2019. június 21.

"Azért a te tanfolyamod választottam, mert tetszik a sok hallgatni való, mert a beszédet és beszéd értést teszed a fő helyre. Főiskolásként kezdtem angolt tanulni szakkör jellegűen, 1 évig. Aztán sokat próbálkoztam egyedül, majd nyelviskolába is jártam 2 évig. Igyekszem kicsit olvasni is. Nagyon tetszenek a magyarázatok a kiejtéshez, a nyelvtanhoz, amikben sok újdonságot is találtam annak ellenére, hogy a kezdő szinten már túl vagyok. Szóval tetszenek a leckék, s bár nem tudok gyorsan haladni, azért folyamatosan próbálom végezni. Nem fogok gyorsan a végére jutni, de gyakorolom a kiejtést, ami - azt hiszem - ad majd egy kis önbizalmat, hogy merjem használni is az angolt." Huiber Gabriella 2019. június 20.

"Kezd emelkedni egy-egy lecke után a jó kedv szintem." Benyuska László 2019. június 19.

"Még soha nem tanultam angolul. Mindig vágytam rá, hogy értsem és meg is tudjak szólalni. Boldog vagyok, mert már van amit megértek. Nekem nagy örömet okoz ez a tanulás." C.CS - 2019.  június 2.

"Lassan, de biztosan lépkedek." Vári Ildikó 2019. május 30.

"Kedves Noémi! Csak jókat tudok mondani a feladatokról, változatosak és mint kezdőnek nekem valóak. Az időmtől függően bármikor gyakorolhatom, visszahallgathatom. A sikerhez apró sikerélményeken keresztül vezet az út és ezek a feladatok ezt biztosítják számomra. Üdvözlettel: Lipóczki Géza" 2019. május 29.

„Sziasztok! Kisné Éva vagyok, 61 éves. Kb.egy éve tanulom az angolt. Nagyon szeretem, mert rövidek a feladatok és azért is, mert a beszéd és a szövegértést fejleszti, ami a gyenge pontom. A szavak nagy részével már találkoztam, de nagyon keveset használtam. Jó gyakorlást mindenkinek! Kedves Noémi nagyon köszönöm a szuper angol leckéidet! Szabadidőm nagy részében gyakorlok, mindig szívesen teszem!!!!!” 2019. május 12.

Kedves Noémi! Fantasztikusak voltak a leckék. Annak ellenére, hogy már tanultam angolul, nagyon jó volt átismételni és 1-1 részt újratanulni helyesen. Mindennap angolozom, és bár nem rég kezdtem az általad összeállított leckéket, sokat tanultam belőlük, és magabiztosabban beszélek angolul, még ha csak néhány mondatot is. Nem úgy, mint régebben. Nagyon szépen köszönöm Neked a sok javítást és a feladatokat! Üdv:Szandi 2019. május 14.

Nagyon tetszenek a leckék. Jó, hogy nem csak írott szöveg van, hanem hanganyag is és beszéltetős feladat is. Nem gondoltam volna magamról, hogy 51 évesen belevágok nyelvtanulásba, de nem bántam meg! :-) Annyira jó érzés, amikor hallok angol szöveget és felismerem a tanultakat. Persze csak apróságokat, de nekem ez nagy dolog.:-) Lányom unszolására kezdtem el a tanfolyamot,ő már csinálja jó ideje. Tényleg nagyon klassz az egész! További jó munkát kívánok! 2019. MÁJUS 9.

Nagyon szépen köszönöm a gyors kiértékelést! Nagyon tetszenek az általad összeállított feladatok! Régen tanultam angolt, általános iskolában, középiskolában és főiskolán is, de sajnos elég sokszor elölről kellett kezdenem az angoltanulást, mert mindig új tanár tartotta az órákat, más kiejtéssel. Így lassan haladtam és nem voltak sikerélményeim, mondhatni nem szerettem az angol nyelvet. Főleg a hallgatásos feladatok mentek nehezen, mert nem lehetett többször megismételni a felvételeket, általában kétszer, de nehezen voltak érthetőek. A leckékben a hangfelvételeken érthetően beszélnek, és ami jó, hogy először lassan, majd gyorsan ismétlik ugyanazt. A diás feladatok szuperek! Nagyon tetszenek, 100%-os volt eddig mindegyik, aminek nagyon örülök, hisz a nyelvvizsga feladatok gyakorlásánál és a nyelv kezdeti tanulásánál sem értem el folyamatosan 100%-os eredményeket. Most úgy érzem van sikerélményem Azért is jó, hogy előlről kezdtem az ismétlést, mert így a biztos alapokra tudok építeni, és ismét eljutni a középszintre. Köszönöm szépen még egyszer a segítségedet, a plusz munkalapokat, feladatokat!" Gápel Szandra 2019. május 5.

"Kedves Noémi! Bevallom őszintén már másodszor kértem az ingyenes próbaleckéidet. Angliában élek két éve és az előző tanévben jártam is itt kint iskolába angolt tanulni heti három órában teljes tanéven keresztül. A vizsgára fölkészülni mégis az a 25 lecke segített amit tőled kaptam! De eltelt egy fél év annélkül hogy foglalkoztam volna a tanulással és éreztem hogy felejtek. A leckéid érdekesek, a kiejtés és a hallásutáni értés nekem nagyon nehezen megy de itt tudom gyakorolni! Tudom sokkal több időt kell bele fektetnem de a motivációm megvan! " Ha a világ legnehezebb nyelvét megtudtam tanulni az angol is menni fog" ez a mondatod nagyon sokat jelent nekem! Köszönöm!" Juhászné Kómár Ilona 2019. február 17

"Kedves Noémi! Csak jókat tudok mondani a feladatokról, változatosak és mint kezdőnek nekem valóak. Az időmtől függően bármikor gyakorolhatom, visszahallgathatom. A sikerhez apró sikerélményeken keresztül vezet az út és ezek a feladatok ezt biztosítják számomra. Üdvözlettel: Lipóczki Géza" 2019. május 30.

„Sziasztok! Kisné Éva vagyok, 61 éves. Kb.egy éve tanulom az angolt. Nagyon szeretem, mert rövidek a feladatok és azért is, mert a beszéd és a szövegértést fejleszti, ami a gyenge pontom. A szavak nagy részével már találkoztam, de nagyon keveset használtam. Jó gyakorlást mindenkinek! Kedves Noémi nagyon köszönöm a szuper angol leckéidet! Szabadidőm nagy részében gyakorlok, mindig szívesen teszem!!!!!” 2019. május 12.

"Kedves Noémi! Fantasztikusak voltak a leckék. Annak ellenére, hogy már tanultam angolul, nagyon jó volt átismételni és 1-1 részt újratanulni helyesen. Mindennap angolozom, és bár nem rég kezdtem az általad összeállított leckéket, sokat tanultam belőlük, és magabiztosabban beszélek angolul, még ha csak néhány mondatot is. Nem úgy, mint régebben. Nagyon szépen köszönöm Neked a sok javítást és a feladatokat! Üdv:Szandi 2019. május 14."

"Kedves Noémi! Nagyon tetszenek a leckék. Jó, hogy nem csak írott szöveg van, hanem hanganyag is és beszéltetős feladat is. Nem gondoltam volna magamról, hogy 51 évesen belevágok nyelvtanulásba, de nem bántam meg! Annyira jó érzés, amikor hallok angol szöveget és felismerem a tanultakat. Persze csak apróságokat, de nekem ez nagy dolog. Lányom unszolására kezdtem el a tanfolyamot, ő már csinálja jó ideje. Tényleg nagyon klassz az egész! További jó munkát kívánok! " 2019. MÁJUS 9.

 

2018.

 

"Nagyon tetszenek a feladatok,és bár nem fiatalon kezdtem a nyelvtanulást bízom benne hogy sikerülni fog.Sokat kell még tanulnom de azt hiszem ezzel a módszerrel ,és sok gyakorlással menni fog." 2018. december 14.

"A legnehezebb a számomra a kiejtés így hatvan fölött (talán mert franciául tanultam és angolul soha). Viszont nagyon-nagyon élvezek minden leckét! Végre el tudtam kezdeni úgy, hogy napi rendszerességgel tanulok! Addig nem megyek tovább, amíg nem vagyok elégedett magammal (perfekcionista vagyok :)), és mindennap visszamegyek legalább 3 leckével, ismétléssel kezdem. Mostanra eljutottam odáig, hogy a tanulás flow-élményt jelent, észre sem veszem, hogy elrepül az idő. Amikor felállok a gép elől, hihetetlenül jó érzés fog el, hogy - ha lassan is, de - haladok! Köszönöm ezt a nagyszerűen kidolgozott anyagot, Noémi!" - Piroska 2018. január 3.

 

2015

 

"Kedves Noémi, Köszönöm szépen, nagyon jól vannak összeállítva a leckék. Különösen jó, hogy a szavak mellett azonnal gyakorolható a helyes kiejtés is." 2015. március 1.

 

2014.

 

"Kedves Noémi! Én már nem vagyok túl fiatal, de mégis úgy döntöttem, hogy az elmulasztott tanulás nélküli éveimet most kárpótlom egy esti gimnáziummal. Most ősszel leszek 11.-es. Az iskolában szereztem ugyan angolból jó jegyeket, de gyenge lett a nyelvtan dolgozatom.

Nagyon igyekeztem 2 munkahely mellett tanulni, de az itt tanult 10 lecke

előbbre vitt, mint az elmúlt 2 év. Most sokkal jobban átlátom, hogy hogyan kell mondatokat alkotni, vagy egyáltalán elkezdeni egy mondatot. Rendkívül jól vannak a leckék felépítve és egy kezdő is könnyen megtanulhatja . Ezért külön gratulálok. Tehát nagyon hálás vagyok, hogy feliratkozhattam. Szép napokat kívánok. Üdvözlettel és köszönettel Hajba Éva" 2014. október 9.

"Kedves Noémi! Igaz, hogy jelentkezésemhez képest évekkel később, de most lelkesen nekiláttam a tanulásnak! Nagyon tetszik, hogy a kiejtésre nagy hangsúlyt fordítasz. Most már célom is van, a lányom Angliában tanul és a párja évek óta egy kedves angol fiú. Lehet, hogy az eddigi kapcsolatunkban jót tett, hogy nem értettük egymást, és így nem volt konfliktus, mindketten a legjobbakat gondoltunk egymásról! De ennek vége, szeretnék vele és másokkal is "beszélgetni" tolmács nélkül.

Köszönöm a segítséged, remélem ez a honlap sokáig üzemel még, és nem tűnik el, amikor végre nekiláttam a tanulásnak... üdv.: Katalin" 2014. szeptember 16

"Nagyon jók a leckék egymásra épülnek és többször lehet őket gyakorolni." Zsuzsanna 2014. július 14.

 

 

 

2013

 

"A leckék még mindig nagyon hatásosak és jók könnyen lehet tanulni,és ha nem vagyok biztos magamba újra és újra elvégezhetem és átnézhettem a leckéket. És már célom felé is haladok. Üdv.Szilárd" 2013. november 21.

"En angliaban elek,probaltam nagyon sok tanfolyamot,de a Te modszereddel tudok a leghatekonyabban gyakorolni-tanulni.Nekem a beszedkeszsegemmel van problemam,mivel a mai napig problemat jelent angolul megszolalnom...mindig a korrekt megszolalasra torekszem,gondolom emiatt megy nehezebben a beszed.De a Te gyakorlataid segitenek ezen valtoztatnom.nagyon szeretem a szovegereteses feladatokat ill a beszedkeszseg fejleszto gyakorlatokat,ezeket megtalalom a te leckeidben.Igyekszem mindig a feladatokat addig gyakorolni,amig konnyeden nem megy.Koszonom a lehetoseget!egy szorgalamas diakod vagyok,annak ellenere hogy nem vagyok mar fiatal.KOSZONOM!!!! Mikó Judit" 2013. augusztus 23

 

"NEKEM PONTOSAN EZ KELL!!! Már majdnem beiratkoztam az ovis kezdő csoportba :) :) :)Nekem a sokféle kiejtés okoz gondot, attól félek, hogy ha nem lesz segítségem, rosszul fogom ejteni a szavakat.Nagyon szeretem ezeket az egyszerű mondatokat....Végre tudok beszélni (kicsit lassan, gondolkodva), talán eljutok oda is, hogy nem kell annyira odafigyelnem!!!!!" Biber Erzsébet 2013. július 29.

"Nagyon élvezem a tanulást. Sok színűek a feladatok. Köszönöm." Fekete Júlia 2013. július 17.

"Szia Noémi! Most fejeztem be egy 60 órás nyelvtanfolyamot. De már a 10. leckédben találtam olyan hasznos dolgot, amire nekünk sajnos nem hívták fel a figyelmünket a hagyományos tanfolyamon. A másik dolog, hogy a te módszered sokkal több sikerélményt ad nekem, ami fontos számomra, hogy ne lankadjon a lelkesedésem :) Remélem a Te módszereddel elmélyíthetem az eddig tanultakat és tovább is haladhatok. Nagyon örülök, hogy befizettem hozzád! Üdv: Kati" 2013. április 9.

"Sokat keresgéltem a neten, hogy egy könnyen kezelhető, jól felépített anyagra leljek.

Hát EZ AZ!!! Köszönöm. Színes, élvezetes és nagyon inspiráló . Üdvözlettel:Franciska" 2013. március 5.

"Kedves Noémi! Eddig nemigen érdekelt a szavak kiejtése leírva a szavak után. Nekem ez eddig nehézséget jelentett. Most érzem csak ezek jelentőségét. Élvezem, hogy már a különös jelek is értelmet kapnak. Szerintem a hangok kiejtésének gyakorlásának már az elején tudatosítani kéne az emberekben, hogy a gyakorláskor inkább a zárójelben lévő szavak elolvasását gyakorolják. Mert itt ennél a gyakorlatnál ez a lényeg - nem pedig a jelentés. Nálam ez még csak most fogalmazódott meg, illetve esett le. " Rákosiné Balla Márta 2013. február 19.

"Kedves Noémi!Hiába tanultam sok éven keresztül iskolában az angolt, vannak dolgok, amire csak most a leckék folyamán jövök rá. Nagyon örülök, hogy van lehetőség az online angol tanulásra.Köszönöm Noémi.Üdv. Szilvia" 2013. január 12.

 

 

2012

 

"Kedves Noémi! Nagyon szimpatikus és szórakoztató a honlapod! Már volt némi kis fogalmam pár angol szabályról és szóról, de ez a tanulási forma precízen előkészíti a nehezebb mondatokat is úgy, hogy ne érezzem nehéznek a következő lépcsőfokot:). Szerintem ügyes pedagógus vagy!! 2 év gyes után,és a 2.babát várva remekül megmozgatja a néhol "pókhálós" agyi területeimet ez a kurzus:))) Üdítő és hasznos,köszönöm! Gratulálok a munkádhoz! Szeretettel:Ági" 2012. november 10.

"Kedves Noémi! Lassan egy éve tanulom itt, nálad az angol nyelvet. Előtte még soha sem tanultam. Voltak megakadásaim, de nagyon-nagyon sok sikerélményem is. Most kíváncsiságból visszajöttem az első leckére. Szerintem így még jobb, mint volt. A többi leckében is tapasztaltam változást és így még jobban tetszenek, mint a régebbi formában, mert sokat bővültek is. Köszönöm, hogy tanulhatok a leckéid alapján, köszönöm, hogy most már sok mindent megértek angolul. Köszönöm, hogy tudok levelezni angolul. A beszédet még gyakorolnom kell, de a 300 leckéből még van 180. Kedves tanulok, akik most kezdtek tanulni, biztosítalak benneteket, hogy szorgalommal ezekből a leckékből teljes mértékben meg tudtok tanulni angolul. Mindenkinek sok sikert, szorgalmat hozzá!" Erika - 2012. október 5.

 

2011

 

"Szia Noémi! Épp a napokban kaptam egy felkérést egy közös rajongói klubból. Egy angol lány írt, hogy szívesen beszélgetne a közös kedvencről. Megmondom őszintén kicsit bizonytalan voltam. De a fiam is azt mondta hidd el anya jó lesz, ha valamit rosszul írsz majd ki javítom. Ha már jól fog menni akkor már  nem is kellek. Remélem igaza lesz. Az minden esetre megnyugtat hogy Hála Neked, már merek kommenteket írni külföldi oldalakra is. (Persze a gyerek mindig le chekkol jól írtam  e . Nagyon igyekszem, de mindig jó, ha vissza jelzést kapok. Már a lányom is beszállt az angol tanulásba, hogy ő is kijavítson, ha valami nem jó. Szóval családi összefogásba tanulok. Köszönöm még egyszer, hogy figyelemmel kíséred a tanulást. Szép napot neked. Orosz Rolandné Andi" 2011. február 2.

 

 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

EZ ANNYIRA FANTASZTIKUS!

EZ ANNYIRA FANTASZTIKUS! SZÍVBŐL GRATULÁLOK, ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY LEÍRTAD!
NOÉMI
*******
 
Kedves Noémi! Csak megerősíteni tudom hogy nem kell a 300 leckén túljutni ahhoz hogy megszólaljon az ember Angliában. Több családtagom és a gyerekeim élnek a szigetországban. Emiatt lehetőségem van akár hónapokat is ott tölteni. A napi angol tanulás kint is a mindennapok része. Ez élmény és nem teher. Mivel családtagjaim egy része magyar nem kell mindig angolul megszólalnom, de nagyon élvezem a "kényszert" amikor igen. Egyenlőre még csak egyszerűbb mondatokat tudok mondani, és nagyon kell figyelnem amikor tőlem kérdeznek. A 190. leckénél tartok. Ezzel a tudással már tudtam beszélgetni a szomszéddal, angol anyanyelvű vendégekkel is. Persze mindig elmondtam hogy én még tanulom az angolt. Volt olyan mondat ahol csak szavakat kaptam el de kikövetkeztettem hogy mit kérdeztek. Én is visszakérdeztem hogy értik-e amit válaszoltam. A válasz igen volt. Tudtam segítséget kérni a metrónál, a vonat pályaudvaron, a supermarket pénztáránál, a pékségben. Megértettek, és én is értettem amit válaszoltak. Sőt elhagytam a táskámat az egyik supermarketben, ezt jeleztem és segítettek. Szerencsére megtaláltam.Persze ezek csak pár szavas kérdések és válaszok voltak de én nagyon jól éreztem magam ezekben a helyzetekben. Mivel én előtte soha nem tanultam angolul ezt mind Noémi neked, a leckékben történő visszajelzéseidnek, a tanfolyamodnak köszönhetem. Szerintem fontos hogy az ember megfogalmazza hova akar eljutni a nyelvtanulásban. Érdemes kitartónak lenni mert nem marad el a sikerélmény.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről