TANULÓI SIKEREK

Próbatanfolyamom és Teljes tanfolyamom tanulói naponta küldenek nekem sikereket, vagy "csak" azt közlik, mennyire élvezik a tanulást.

Ez számomra nagy öröm, hiszen a célom, hogy nagyobb barátságba kerülj az angol nyelvvel, nagyobb önbizalmad legyen, lásd, hogy igenis meg tudsz tanulni angolul, és hogy alkalmazd, amit nálam tanulsz: értsd és beszéld az angolt! 

Az itt látható, olvasható sikereket Teljes Online Tanfolyamom tanulói küldték be Nekem. 2009 óta működik tanfolyamom, azóta gyűlnek a sikerek, de olyan hatalmas mennyiség volt már, hogy itt most a legutóbbi évek "termését" láthatod. A korábbi évekből néhányat ide is betettem, hogy lásd, akkor is voltak azért sikerek.

 

A hallás utáni értésre koncentrálunk speciális feladatokkal, mert ezen múlik minden. Ha nem érted, nem tudsz rá reagálni. Először hallasz, értesz, utána pedig beszélsz. Anna tanulómnak ez volt a felismerése az egyik hallás utáni értést segítő szövegnél:

 

"Kedves Noémi! Be kell vallanom, első hallásra talán tíz szót ismertem fel. Többszöri hallgatás után sem ment sokkal jobban. Az irányított magyar szöveg, szómagyarázat már sok mindent megvilágosított. Mire elértem az írott szöveghez, már tudtam, miről van szó. Az írott szöveget látva nagyon csodálkoztam, hogy szinte mindent szót ismertem, mégsem értettem. 'One pound sir' felismerhetetlen volt számomra első, sokadik hallásra. Persze ehhez már kellene egy kis nyelvi kultúra is! De igazi sikerélmény volt a végeredmény. Még visszatérek a feladathoz holnap, holnapután is. Köszönöm ezt a módszert." Anna

 

 

Várlak szeretettel és sok segítséggel: Gyuris Noémi, szerkesztő tanár

 

 

"Már régen kacérkodok a gondolattal, hogy megtanuljak angolul, próbálkoztam már sok ingyenes online oldallal, de végül mindig rájöttem, hogy úgy nem tudom megtanulni. Regisztráltam, megkaptam a próba leckéket tőled és az ötödik lecke után döntöttem el, hogy megveszem a teljes anyagot." Kati - 2020. szeptember 14.

"Nagyon tetszik, hogy van hanganyag, hogy számomra érthetően magyarázod a nyelvtani részt.

Nagyon tetszik ez a módszer, és biztosan belejátszik a siker élménye is. A szavakat még tanulgatom, jó, hogy nem vagyok időhöz kötve, mert nekem egy kicsit lassabban megy minden." M.A. 2020. szeptember 8.

"Azért választottalak, mert olyan gyakori problémákra kaptam Tőled feleletet ami szerintem sok olyan idegen nyelvet tanuló embernek segít, mint pl. Nekem. Úgy érzem, megérted ezeket a problémákat, mert lehet, hogy Te is "átestél " ezeken, vagy hasonlókon. Gondolok itt pl.: a hatékony tanulásra, hogyan kezdjek neki", megértés-logika (ami nincs, de közben mégis van)... " 2020. szeptember 7.

"A hallás utáni értés egyszeri meghallgatása után a tesztben két hibám volt. Úgy érzem, hogy ez javulás. Régen nagyon sokszor meg kellett hallgatni, hogy valamit megértsek a szövegből. Nagyon jó ez a sok gyakorlási lehetőség. Köszönet érte." Erzsébet - 2020. szeptember 6.

"Nekem ez most könnyen ment. Nagyon tetszik a tanfolyam. A tananyag, a gyakorlás, az ellenőrzés, minden a megfelelő arányban." 2020. szeptember 6.

"Miután hét közben egyedül vagyok, a leckék beszélgetési alkalmat is jelentenek túl azon, hogy a szellemi frissességet is javitja. A módszer nagyon érdekes, kedvvel csinálom, esetenként élvezem is annak ellenére, hogy nekem sokkal többször kell a leckéket ismételnem. Köszönöm. Kézcsók Gyuris Laci" 2020. SZEPTEMBER 4.

"Kedves Noémi! Nagyon tetszettek a tesztek. Nagyon átfogó volt ės mindenre kiterjedő. Aki ezeket a feladatokat hibátlanul megoldja annak biztos a tudása és mehet a következő szintre. A második tesztem másodszorra sikerült hibátlanul, de elsőre és csak egy hibám volt, de rögtön tudtam hol hibáztam. Szabóné Ági" 2020. augusztus 26.

"Nem "magolom" a szavakat, mégis megragadnak :)" 2020. augusztus 2.

"A feladatsorok összeállitása remek! Lépésről, lépésre épitkezik, és komplex módon történik. A szótanulás képek segitségével nagyon jó, nagy hangsúlyt kap a kiejtés, a hallás utáni megértés is. Köszönöm!" Horváth Magdolna 2020. július 29.

"Szia Noémi, én is elértem a tanfolyam végére. A leckéid nagyon hasznosak voltak, sokat tanultam belőlük. Én nem tanultam angolul az iskolában, de mindig is tetszett a nyelv és szerettem volna angolul tanulni.

A tanfolyamod előtt is ismerkedtem már a nyelvvel, de a tanfolyamod segített igazán. Minden nap sokat foglalkoztam a leckéiddel és mellette sokat olvastam és sorozatokat is néztem angolul angol felirattal. Jó érzés volt látni, hogy egyre többet megértek. Még egy rövid történetet elmesélnék, ami nemrég történt velem: pár napja elkezdtem nézni egy sorozatot magyarul mert érdekesnek tűnt, de ahogy haladtam előre a részekkel kiderült, hogy csak az első pár rész van meg magyarul a többi angol és a magyar verzióra várni kell...így elkezdtem nézni angolul a többi részt, mert kíváncsi voltam mi fog történni és hát nem bírtam kivárni a szinkront (azt hiszem egy kicsit sorozatfüggő vagyok :)) nem találtam hozzá semmilyen feliratot se magyart se angolt, de meglepve tapasztaltam, hogy szinte mindent megértettem mindenféle felirat nélkül is. :) A nyelvezete elég könnyűnek tűnik, de a tanfolyamod előtt nem értettem volna meg, tehát nagyon köszönök mindent. Öröm volt veled tanulni az angolt és persze folytatni tovább, mert még egyszer végig fogok menni a leckéken, hogy azok a részek is rögzüljenek amik elsőre nem maradtak meg teljesen. És sok angol sorozat, film és olvasnivaló is vár még rám. " Barbara - teljes Noémiangol tanfolyam végzett! 2020. július 28.

"Többszörös újrakezdő vagyok, mindig szerettem az angolt, csak nem fordítottam rá elég időt. Most rendszeresen csinálom és nagyon élvezem. Én még ettől jobb nyelvoktatással nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm a lehetőséget. Üdvözlettel: Marcsi" 2020. július 27.

"Miért döntöttem melletted? Nekem nagyon fontos volt amellett, hogy tetszik a leckék felépítése( bár még csak a 18-nál tartok) és a haladási mennyiség, hogy nálad tényleg azt érzi az ember, nem csak egy programot kap, hanem egy élő embert , tanárt is a leckék mellé. Nagyon szimpatikus volt, hogy amikor fogalmazást kértél, kb 10 perc múlva küldted is a véleményezést róla.Tényleg érződik, hogy nincs egyedül az ember, ott vagy(tok) segíteni, ami nagyon jóleső érzés. Az is megnyugtató, hogy a saját tempómban haladhatok, nem sürget az idő, mert lejár a tanfolyam, vissza tudok menni bármikor , ha elakadok vagy kiderül, hogy mégsem olyan mély az alap, ahogy én azt gondoltam." Orsolya 2020. július 24.

"Leülök a géphez...és nem tudom abbahagyni.:) Érthető magyarázatokkal, gyakorlással jobban elsajátítottam a korábbi ismereteimet." Gyenese Judit 2020. július 23.

"Duolingo módszerrel tanultam, megbarátkoztam az angollal, de nagyon sok részlet homályos ami most végre a helyére kerül. Sokat segít a beszéd utáni hallás terén." 2020. július 22.

"Élvezem a leckéket, és egyre jobban ráérzek az angol nyelvi gondolkozásra. Néha angol oldalakon böngészek, és olyan mondatokat is megértek, melyekben számomra még ismeretlen szavak is szerepelnek. Nagyon jó tanár vagy! " Fekete Ágnes 2020. július 16.

"Örvendezés van! Ráállt a fülem az angol kiejtésre. Ráadásul a TV-ben is sok feliratos angol doku-filmet nézek." Ágnes (8. lecke!) 2020. június 30.

"Kedves Noémi, örülök hogy elkezdhetem a nyelvleckéket.Vizuàlis tipus vagyok,igy nagyon sok minden le tudok irni angolul,viszont ugyanezt a tudàst szóban,beszédben nem tudom produkàlni. Így most nagy hangsúlyt fektetek a kiejtésekre és a nyelvtani részre,hogy mindazt amit tudok helyesen hasznàljam. A kis hanganyagok erre a célra nagyon jók. Szivélyes üdvözlettel, Màrta" 2020. június 28.

"Sokkal közelebb hozta hozzám az angol nyelvet, most úgy érzem, képes vagyok megtanulni angolul. A változatos feladatok tetsznek a legjobban. Alig várom minden leckében, hogy milyen szuper, érdekes feladatok következnek." 2020. június 22.

"Fantasztikusan jó a módszered. Még csak a 41. leckénél tartok, de mindig mindent lekörmölök, akár ötödszörre is,mert így a helyesírás is rögzül bennem.( 3 kockás füzet betelt). A tanulótársaim feladataiból is sokat profitálok). És igen, visszamegyek mindig ismételni, ha valami nem 100 %-os. Nagyon jó döntés volt, hogy feliratkoztam a tanfolyamodra." Ágnes - 2020. június 21.

"Többszörös újrakezdőként, más tanfolyami anyagokkal is megismerkedtem és újra Nálad kötöttem ki. Nagyon pozitív a változás a leckékben. Csinálom a leckékhez kapcsolódó feladatlapokat is a könyvben." Éva 2020. június 16.

"60 +évesen nulláról indulva kezdtem Noémi tanfolyamát.Egy nyelvet sem lehet játszva megtanulni, de egy jól felépített tananyag és egy következetes tanár sokat számít az önálló tanulásban. Noémire pedig mindig számíthatok, minden írásbeli munkát kijavít és meg is magyarázza, miért helytelen, amit elhibáztál.Minden szót, nyelvtani anyagot, témát hangoztatva tanít,keresztrejtvények,tesztek teszik változatossá a tananyagot, de ha többet akarsz gyakorlókönyve is segítségedre van a tanulásban..Aki korábban tanult már angolul annak könnyebb dolga van, mert valami biztos megmaradt a korábban tanultakból, de teljesen kezdőként is bárki belevághat, mert a siker csak rajta fog múlni.Aki kellő szorgalommal rendelkezik az bátran vállalhat munkát vagy utazhat angol nyelvterületen, mert boldogulni fog.Ezt én a 60. lecke után állitom. Persze az energiát, a fáradságot bele kell tenni,s egy nyelvet csak anyanyelvi környezetben lehet igazán elsajátítani, de én mindenkit biztatok, ha nyelvtanulásra szánja magát az onlineangol jó választás!" Turcsánné Hideg Ilona 2020. június 13.

"Nagyon jó felépítésű a tananyag, mivel vizuális típus vagyok, gyorsabban megragadnak a szavak, mondatok a videók és képek által. Minden nap 1,5- 2 óra élvezetes gyakorlás.Köszönöm" 2020.június 8.

"Miért választottam az Ön módszerét? 1.Mert amikor nem működött valami,írtam emailt és gyorsan reagàltak,igyekeztek a probléma megoldàsban.Ez szimpatikus hozzáállás. 2.Az én időbeosztásom nem sokan értik.Tanfolyam ezért vállalhatatlan.Angol tanárral dolgoztam, de előre nem látom a fáradtsági szintem.Így voltak szörnyen szenvedős óráim.Ez sem nekem,sem a tanárnak nem túl jó...Ezzel a módszerrel addig dolgozom,tanulok,amíg el nem fáradok.Nyugisabb hétvégén,akár munkaidőben is. 3.Telefonról tudok foglalkozni a dologgal. 4. Tetszik az azonnali hiba javítás.5.Jók a feladatok. Szuper,hogy úgy tudok vissza menni,ismètelni,hogy nincsenek kitöltve. Hagyományos tanulásnál beírtam,ott maradt, mikor átnéztem x idő múlva,(nem tudom jobban megfogalmazni!)csak átsiklottam felette...Semmi gondolkodás,gyakorlás...Így szerintem nem lehet tanulni,illetve rögzíteni hosszabb távra.

6. A szavak tanulása,mondatok összerakása, sokkal hatékonyabb,érthetőbb,logikusabb,mint egyszer  le van írva bal oldalon,mellette a magyar megfelelője, és tanulja meg,magolja be az ember. Kb.ezek a fő okok. Ja,és ehhez jön egy korrekt ár is." 2020. június 8.

"Nagyon sok mindenben segít! Fejlesztette a hallás utáni értésemet a szókincsemet és szövegalkotási készségemet. Eltökéltséget adott a további folytatáshoz. Ami a legjobban tetszik: változatossága, a beszédközpontú hallásközpontú modern logikus felépítése. Nagyon jók és alaposak a magyarázatok és a tesztek is nagyon jól kitaláltak. Igazán tanulóbarát a felépítése!" Georgina 2020.június 6.

"Sokkal jobb, mélyebb és alaposabb lett az angoltudásom." Andrea 2020. június 6.

"Sokkal jobban értem az angolt hallás után. Sokkal inkább tudom használni a nyelvet." Beatrix - 2020. június 5.

"Végre találtam egy olyan nyelvleckét,amit kitartóan tanulok! Köszönöm :)" Edit 2020. május 14.

"Majd 4 év kihagyás után kezdtem újra a teljesen kezdő szintről való tanulást kényszerhelyzetben, mert segítenem kell unokahúgom karanténbeli tanulását, mert nincs más aki ezt megtegye. Féltem, hogy fog menni,de bár sokat felejtettem, meglepően jól emlékszem a tanultakra.Ez valószínűleg nagyon jól kidolgozott, átgondolt tananyagodnak köszönhető.Nekem tetszett a korábbi feldolgozás is, nagyon jól megalapozta a nyelvtan megértését,és a a szókincs gyarapítását is. Az átdolgozott tananyagod többet segít a hallás utáni értésben és a helyes kiejtés elsajátításában, ami egy online tanfolyamnál fokozott jelentőségű. Köszönöm a jó leckéket, magyarázatokat, próbatételeket! A gyakorlókönyvednek is jó hasznát vettem az ismétlésnél is, biztos vagyok benne, hogy ha elérek az ismeretlen anyagig, akkor is jól tudom majd használni." Ilona 2020. május 13. 

"Nagyon jók a szótanulók,a képes illusztrációk. Nekem a legnehezebben a szövegértés ment. Nagyon jók a magyarázatok. Ami nagyon tetszett,hogy egy egy lecke nem túl hosszú és annyiszor lehet végignézni és hallgatni ahányszor csak szeretnénk. Nagyon igényesen összeállított tananyag. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Köszönöm szépen." 2020. május 8. 

"Egyszerűen imádom.Világos,jól követhető,a rabja lettem. Nagyon szeretek foglalkozni vele és úgy érzem már most,hogy lesz eredménye." Krisztina 2020. május 6.

"Angolul már régóta olvasok, írok, ezeket sikerül megértenem, de a hangok elnyelése, az összevonások sok gondot okoztak nekem.Több netes próbatanfolyamra feliratkoztam, de a tiédet találom a legjobbnak. Amióta csinálom a feladataidat, azért sokat fejlődtem." Ágnes 2020. május 6.

"Bár nem teljesen a nulláról kezdem az angolt, nagyon tetszik a tanfolyam. Ezek szerint teljesen máshogy tanultam eddig, hosszú éveken keresztül, elég rossz tanárjaim voltak... Cél nélkül nincs értelme nyelvet tanulni, nekem végre van vele célom, így sokkal motiváltabban vágok neki! :)" Blanka 2020. május 5. 

"Szeretném elmondani, hogy a módszered nagyon segít a hallott szöveg megértésében. A 200. lecke környékén "kinyíltak a füleim". Emese - 2020. május 5.

"Először is köszönöm az eddigieket is, újra megjött a kedvem az angolozáshoz. Elsősorban szerintem azért tetszett meg a tanfolyamod, mert változatos, nem unalmas, sőt, nehéz abbahagyni:), motivál, a magyarázatok világosak, egyértelműek. A kiejtés mindig is mumus volt számomra, de a videók segítségével már nem is olyan nehéz:) A tanfolyamod felépítése is tetszik, mondhatni minden, de ami szerintem a legfontosabb, hogy tanulóközpontú. Így röviden, bár még csak az elején tartok, szerintem végig fogom csinálni:)" Barsi Krisztina

"Nem volt bonyolult döntés a választásom, mivel minden tanfolyamot kipróbáltam, amire lehetőségem nyílt. Az egyik csupán arról szól, hogy magolj be egy csomó mondatot és alkalmazd. A másik rengeteget ismételtet, ezerféle módszert használ, de a nyelvtant nem magyarázza el. (Kitalálás után nem tudok tanulni, magyar szakos tanár voltam.Tudnom kell, hogy mit, miért, mikor hogyan használjak.

Én csak gondolkodva tudok tanulni, magolva nem.) Középiskolás koromban tanultam olaszul, vizsgáztam is belőle, de amíg élesben nem használtam Olaszországban nem is sejtettem, hogy mennyire

nem ismerem. Véletlenül se azt és úgy mondták, ahogy mi azt tanultuk. Aztán utazások, filmek, TV műsorok rendszeres nézése és hallgatása után már em féltem megszólalni és értettem is (nagyjából) amit mondtak. Ha nem, akkor kértem, hogy ismételjék el lassabban. Angolt nem tanultam, mert nem volt rá se időm se lehetőségem. Most van,  így elkezdem. Amíg van lehetőségem szeretnék minél több helyre

elutazni és nem akarok bambán állni, mert nem tudok kommunikálni. Ha az alapokat ismerem, meg tudok szólalni, össze tudok rakni 2-300 mondatot, akkor már elindulok, akár egyedül is. Csak ennyi a célom, vágyam, kívánságom, nevezzük aminek akarjuk." 2020. április 30.

"Fejlődik a hallás utáni értésem, illetve a szóbeli mondatalkotásom. A some/any, és a megszámlálható/megszámlálhatatlan főnevek mindig nehézségek okoztak. Úgy érzem egyre jobban helyreáll. " Tímea - 2020. április 29.

"Másfél évig tanultam angolt, de úgy érzem, ezekből a leckékből jobban megértem a beszédet és pl. a some/any használatát. Köszönöm" Csilla - 2020. április 28

"Újrakezdő (picit már haladósabb) vagyok, néhány napja ismerkedtem meg a tananyaggal, véletlenül találtam rá, de beleszerettem. Nekem problémám főként a megértéssel volt mindig, teljesen el is ment a kedvem a nyelvtanulástól. Ez a tananyag pont abban fog fejleszteni, amit eddig nem tudtam hogyan gyakorolni. Már most több olyan dologra rávilágított, ami valahogy mindig elmaradt, miközben lényeges. Élvezetes a tananyag, várom a következő órát. Persze majd ahogy haladok előre, egyre nagyobb munkát is igényel tőlem, de van motivációm, mert jó a koncepció, látom a fejlődés lehetőségét." Andrea

"A 20. lecke tele volt furfangos, izgalmas feladatokkal, amik nagyon jól fejlesztik a hallás utáni értést és a szókincset is. Remekül összeállított anyag, nagyon élvezem! Köszönöm!" Éva - 2020. április 21.

"Én a legtöbbet a helyes kiejtésben fejlődtem, de szóban elhangzott mondatokat is "elég jól megértettem. A legfontosabb számomra, hogy a saját szabadidőmhöz tudom igazítani a tanulást, és nem a következő tanfolyami képzés időpontjára kell elsajátítani a leckét. Minden lecke felépítése logikus és könnyen érthető volt. Köszönöm: Miklós"

"A legnagyobb változás talán,hogy nagy kedvvel tanulok és a kiejtés ill.a beszédértés is egyre jobban megy.Ez annak köszönhető,hogy nagyon jók a leckék,tökéletesen érthető magyarázatokkal,valamint a tesztek kiértékelése is nagyban hozzájárul,hogy a hibákat korrigálva, minél eredményesebb legyen a tudásom.Köszönöm ! " Kata - 2020. április 19.

"Kedves Noémi! Az interneten találtam rá a nyelvoktatásodra. Kipróbáltam a teszt leckéket és nagyon megfelelt az én elvárásaimnak. Sokkal hatékonyabb módszernek tartom mint más interneten talált képzéseket. Különösen, hogy a hallás utáni értést helyezed előtérbe. A leckék felépítése, az új ismeretekhez tartozó magyarázatok nagyon érthetőek. Sokat segít a videóban bemutatott hangképzési módszerek. Az ingyenesen kapott szótár felépítése, magyarázó mondatokkal és ábrával teljesen logikus és érthető. Eddig már több módszerrel próbáltam angolul tanulni (kis csoportban, Headway könyvben stb,) de nem volt sikeres számomra. Az általad összeállított képzés nagy előnye, hogy a saját szabadidőmhöz tudom ütemezni a leckéket. Üdvözlettel: Horváth Miklós" 2020. március 29.

"Megszerettem angolul tanulni, mert nagyon élvezetesek a feladatok. Ha nehezen megy egy lecke akármikor és akárhányszor visszanèzhetem, gyakorolhatom. " Krisztina 2020. március 28.

"Úgy gondolom, hogy mindegyik leckéből sokat tanultam. És szerintem egyre jobban fejlődök is. Kezd jobban ráállni a fülem az angol szövegre. Igyekszem minél többet hallgatni a nyelvet. A kiejtésem is egyre jobb, én úgy érzem." Klaudia 2020. március 17.

"Újra kezdő vagyok. Nagyon jó így saját tempóban haladni. A tanulás örömet okoz, már most érzem a fejlődést pedig előttem áll a leckék java. Nagyon jó a tananyag, érthető, "szájba rágós" és a legfontosabb hogy beszéltet." 2020. március 13. K. V. 

"Aminek legjobban örültem az az, hogy már értek angol szövegeket hallás után. Nem teljesen és nem tökéletesen, de az elején teljes homálynak éreztem." Zsóka - 2020. március 11.

"Végre megint 100%, nagyon jó ilyen lassan hallgatni. Egy kis sikerélmény! Élvezetesen lehet így tanulni, remelem az életben is így megértjük! Nagyon jó,teljesen feldobott!" Fésüsné Kiss Ágnes 2020. március 10.

"Eddigi próbálkozásaim során az angol nyelvvel talán a legtovább jutottam, és van kedvem folytatni." Sz. Z. 2020. március 8.

"A legnagyobb bajom mindig a megértéssel volt. Ez a te tanfolyamodnál egészen másként néz ki. Nagyon tetszenek a hangok kiejtésének gyakolása és az, hogy hallom a szavak eredeti kiejtését. Gondolom sok munka volt egy ilyen tanfolyam összeállítása.Igaz, hogy már nem vagyok fiatal, de szeretnék annyira megtanulni angolul, hogy amikor meglátogatom a lányomat Angliában, aki már 1996 óta ott él, akkor értsek is valamit és ne érezzem már a repülőn úgy, hogyel vagyok veszve." G.É. 2020. február 28.

"Kipróbáltam vagy öt másikat, ez volt az egyetlen, amit kedvvel végigcsináltam, vártam, hogy kapjam a következőt. Álmomból felébredve is el tudom mesélni, mennyire koszos a konyhám. A sok-sok beszédértés gyakorlat reményében csatlakozom a csoportodhoz. Nagyszerű a módszered, élmény tanulni, minden elismerésem az Tiéd. Sok sikert kívánok!" László Erzsébet 2020. február 18.

"Több tanulós oldalt is nézegettem. Az ingyenes részt máshol is próbáltam. A tied nagyon jó felépítésű. Jó gyakorlatokkal. Pl abc unalmas, de a gyakorlataiddal érdekes és egyre több betűt memorizálok. Az az élményem, hogy játszok! Észrevétlenül már meg is tanultam az anyagot "seggelés" nélkül. Ez jó és inspiráló!" M.ZS. 2020. február 18.

"Többszörös újrakezdő vagyok, de az a szuper, hogy a legalapabb dolgokra is kitérsz és elmagyarázod." Judit 2020. február 17.

"Kedvem volt végigcsinálni a változatos leckéket, van sikerélmény. A 21-22. leckénél volt egy áttörés a hallott beszéd értésében, persze a már begyakorolt tartalommal. Eddig még soha nem jutottam el. Jók a gyakorló feladatok, tetszik, hogy akárhányszor visszaléphetek, meghallgathatom, senki nem néz rám, hogy milyen hülye vagyok 64 éves létemre."Erzsi 2020. február 15

"Ez HIHETETLEN!  Korábban szinte semmit, de értsd úgy, hogy szó szerint SEMMIT nem értettem, szerencsére ez változott. Persze sokszor meg kellett hallgatni, de most már voltak variációk, amin törhettem a fejem, és hallgathattam újra meg újra a felvételt. Nincs mese, BELE KELL TENNI A MUNKÁT! KÖSZÖNÖM, amit eddig elértem, és remélem, tovább fogok fejlődni." Zsóka 2020. február 14.

"Nagyon megszerettem a nyelvtanulást. Az angol nyelvet teljesen a nulláról kezdtem. Most a 25. lecke után már néhány szót felismerek az angol nyelvű műsorokban és ez nagyon jó érzés." Márti 2020. február 10.

"Nőtt a motivációm a sikerélmény hatására. Alig várom minden nap, hogy tanulhassak. Nagyon jó a leckék felépítése.A tempó, a logika éppen nekem való."G.M. 2020. február 9.

"Nagyon sokszor újra hallgatom a szövegeket s talán már látom a fényt az alagút végén. Köszönöm a biztatást Noémi!" K.K. 2020. febrár 8.

"Kezdek hallani, érteni. Az eddig tanultakból mondatok, kérdések születnek, és már értem, választ is tudok adni. Azon kaptam magam, hogy az utcán a feliratokat is betűzöm és a számokat is angolul mondogatom." Erika - 2020.január 30.

"Kiejtés, szavak, magabiztosság,azaz merem mondani, mert régen még itthon egyedül sem mertem. Csodálatosa érzés. Köszönöm szépen drága Noémi."Kozákné Valentina 2020. január 30.

"Ami a legjobban tetszett igazából az, hogy érthető és tényleg elég egyszerre ennyi ahhoz, hogy az ember megjegyezze és ne váljék unalmassá a nyelvtanulás. A feladatok is nagyon tetszenek ebben a kvíz formában, mikor csak ki kell választani a helyes megoldást. Sokkal érdekesebbnek tartom mintha magolni kellene a szavakat.Köszönöm." K.T. 2020. január 27.

"Újrakezdő vagyok, 45 évvel ezelőtt általános iskolában tanultam angolt, szerintem szuper a leckék összeállítása. Úgy érzem jól haladok. A mondatokat nem kell szavanként fordítanom, hanem egyszerűen értem remélem jól." Anikó 2020. január 27.

"Úgy érzem, már tudok alap dolgokról beszélni, több mindent megértek, bátrabb vagyok és várom a folytatást, hogy még többet tanuljak." Mária 2020. január 25.

"Megmutatott egy más tanulási formát, mint amiről eddig tudtam. Így sokkal egyszerűbb, érthetőbb. Nem gondoltam volna, hogy 3-4 hét alatt idáig el lehet jutni a nulláról. " Éva 2020. január 25.

"Ahogy haladok leckékkel, egyre jobban tetszik. Többször vissza lépek az előző leckékhez is ismételni, gyakorolni. " F. R. 2020. január 24.

"Sokszor hallgattam meg és a módszereddel rögzítettem a kifejezéseket. Ma már nekifogtam a párbeszédnek is. Magam sem gondoltam, hogy menni fog, de sikerült." Annamari 2020. január 23.

"Nagyon tetszenek a leckék, mindig van egy kis siker élményem, amely tovább lendít a következő anyagra. Így nem lankad a tanulási vágyam. " Puskás Katalin 2020. január 22.

"Imádom! Alig várom, hogy a gép elé ülhessek és tanulhassak." 2020. január 22.

"Kedves Noémi! 57 évesen kezdem el tanulni az angol nyelvet a nulláról.Nagyon tettszik a módszered,a feladatok pedig nagyon lekötnek. Összességében nagyon érdekesnek találom. Szinte minden nap foglalkozom a leckékkel.Üdv. Márta" 2020. január 21.

"Kedves Noémi! Először is köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehetek a tanfolyamodnak. Hogy miért döntöttem így? Kérdésedre a válaszom, hogy már régen kinéztem magamnak ezt a lehetőséget. De eddig nezelődtem, keresgettem és olvastam a véleményeket több fajta tanfolyamról és lehetőségről, de a te általad tanított angol tanfolyam tűnt eddig a legszimpatikusabbnak. Renélem sikerül túl jutnom ezen a lépcsőfokon, hogy sikerüljön megtanulnom angolul, és arra az elhatározásra jutottam, hogy belevágok ebbe a tanfolyamba." Zoli - 2020. január 16.

"Most lehet, hogy megleplek , kedves Noémi, úgy érzem, hogy mindinkább könnyebben tudom kifejezni magam. Nagyon szeretem a fogalmazásokat, habár biztosan sok hibát vétek és ezzel bosszantalak Téged. Az angollal való foglalkozás egyik kedvenc agytornám ! Köszönöm ! Úgy gondolom, hogy nagy vonalakban meg tudnám magam értetni angolul beszélő emberekkel, esetleg meg kellene kérnem hogy megismételje a mondandóját. ( persze szótár nélkűl nem mernék "beugrani a mély vízbe ".Nézetem szerint nagyon hasznosak a hallás utáni értés gyakorlatok, az önellenőrízhető tesztek és a fogalmazások (Napi kérdés). Minden segítségedért köszönet, kedves Noémi !" Edit - 2020. január 14

"Már érzek annyi bátorságot ahhoz, hogy rövid mondatokat mondjak majd angolul. Nagyon köszönöm

a bátorítást és a tanítást! Irén" 2020. JANUÁR 14.

"Már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy valamilyen szinten elsajátítsam az angol nyelvet. Több szituációban tapasztaltam, hogy sokat segítene, ha legalább alapfokon tudnék angolul (külföldön, számítógép kezelésénél, előadásoknál stb.). S hogy miért pont a tiédre esett a választásom? Szeretem kötetlenül beosztani az időmet, csak könyvből viszont képtelenség megtanulni a nyelvet. Nálad lehetőségem van gyakorlásra, hallhatok angolt eredetiben, kapok feladatokat, megtudom az eredményt, és a hibákat is. Szóval ezért. Maga a csomag is vonzó, amit kínálsz, ár-érték aránya szerintem kiemelkedően jó. Most már csak rajtam múlik minden. Üdv:Rudas Zsóka" 2020. január 13.

"Nagyon tetszik a sok hanganyag. Igen elégedett vagyok." Gulyás Szilvia 2020. január 10.

"Először is nagyon örülök neki, hogy a saját tempómban haladhatok, továbbá nagyon örülök annak is, hogy minden lecke elején van egy kiejtés gyakorlós videó! Korábban sosem voltam magabiztos a szavak kiejtése kapcsán, de ezeknek a videóknak köszönhetően ez a problémám is meg fog oldódni. A feladatok nagyon jól vannak összeállítva, a videókban még a dallam is jó hatással van rám, egyáltalán nincs bennem stressz amikor elvégzem a feladatokat. Kellemes a tanulás, és ez számomra a legfontosabb! Petró Zsuzsanna 2020. január 5.

"Örülök, hogy minden lecke kitér a legapróbb részletekre is, amire oda kell figyelni." Zsuzsanna 2020. január 5.

"Minél többet hallgatom, annál jobban értem, ez tetszik!" Éva 2020. január 5.

Kedves Noémi! Tetszenek a feladatok mert tényleg fejlesztik a hallast es a beszédet is. Az is nagyon jó hogy fokozatosan nehezednek a feladatok. Köszönöm!" Mariann 2020.01.03

"Féltem eddig elindulni külföldi nyaralásra nyelvtudas nélkül. Ugy látom ez hamarosan nem lesz akadály. Csak rajtam múlik. Minden adott hozzá." Oláh György 2019. december 23

"Végigcsináltam a próbatanfolyamot és nagyon sok sikerélményt adott. Tetszett a felépítése, komplexitása és, az hogy a beküldhető feledatok utáni visszajelzesek szemelyesebbe tették a többi online nyelviskolánál. Mintha magántanárhoz járnék csak jóval olcsóbban és olyan tempóban haladhatok, ahogy a képességeim megengedik." György 2019. december 17.

"Azért döntöttem a Te tanfolyamod mellett, mert kipróbáltam a próbaleckéket, illetve megnéztem több videót is hozzá. Nagyon tetszett a könnyedsége és egyszerűsége...mire a 20. leckéhez értem, már úgy éreztem...nahát, hihetetlen hogy már ennyi mindent tudok.. Ezért szívesen folytatom veled a tanulást." Farkas Katalin 2019. december 10.

"Jobban értem a hallás utánifeladatokat, s úgy érzem, a kiejtésem is sokat fejlődött. Nagyon örülök a hallgatnivalóknak! A nyelvtanban is volt pár olyan magyarázat, amit eddig nem olvastam." Huiber Gabriella 2019. december 8.

"Tetszik, hogy olyan “alapvető” dolgokra jövök rá, amikre a suliban nem tudtam, mert nem hozták fel. “Csak mert”-tel lezárta a tanár és nem magyarázta el. Itt minden világos." 2019. december 5.

"Nagyon alapos a felkészítő tananyag elsajátíthatósága. A hallásértés gyakorlatok és az egyszerű, érthető magyarázatok. Gratulálok ehhez az egyedi, érthető tananyaghoz Noémi !" Mária 2019. december 3.

"Én egyáltalán nem tanultam eddig angolt. Most ráhangolódtam, belemászott a fülembe.Sok sikerélményem volt a leckék során. Nagyon sokat segített, hogy hallás után tanultuk a szavakat. Egy tankönyvvel egyedül nem tud mit kezdeni az ember. Nagyon tetszett a felépítése a tananyagnak." Szegváriné Magdolna 2019. december 2.

"Ez egy nagyszerű, egyedi tanulást fejlesztő anyag." Mária 2019. december 25.

"Nagyon tetszik! Végre megértem, a szavak “másságának” miértjét. Ezt eddig soha senki mégcsak nem is említette." Kiss D. Nikolette 2019. december 2

"Számomra teljesen érthető tananyag. Egyedi. Más angol oldalakon nem találtam még ilyen alaposan kidolgozott oktatató anyagot." 2019. december 1

"Nagyon tetszenek a mondatokat hangosan gyakoroltató feladatok. Évek óta tanulgattam, mindig újra kezdtem az angol nyelvet, de a 25 lecke alatt számomra sok kis "apró" hiányosságra fény derült. " Andor Tamásné 2019. november 25.

"A szorongás, ami nyelvtanulás gondolatától is felerősödött bennem, most csitul. Tudom, hibázok. De akkor gyakorlok és gyakorlok, amíg hibátlan nem lesz a feladat megoldása. Úgy érzem, meg tudok tanulni angolul. Eddig ebben nem hittem. Nagyon köszönöm a segítséged és ezt a szuper módszert. Ha mindent úgy teszek ahogy mondod/írod, még rengeteg sikerélményem lesz." Ildikó 2019. november 13.

"55 éves vagyok. Már tanultam angolul. Mostani élethelyzetemben fontosnak érzem hogy beszéljem a nyelvet. Bevallom, más ingyenes online tanfolyamra is jelentkeztem, de nem hittem igazán abban hogy képes leszek megtanulni angolul. Ez így is maradt. No de rátaláltam a Tiedre! Még csak a próbaleckéid elején járok, de nagyon tetszik hogy ennyire beszédcentrikus a tanfolyamod. Szeretem hogy kis lépésekben haladunk. Szeretem a vicces rajzokat és azt, hogy látom leírva a szavakat, miközben a helyes kiejtést gyakorlom. Olyan egyszerűnek tűnik (tudom hogy nem az)! A záróleckék pedig sikerélményt adnak. Lassan tanulok. De az hogy bármikor visszamehetek és megnézhetem a videót, megnyugtató Most azt érzem, ha mindent úgy teszek ahogy mondod (a hangod is kedves), mire végére érek a sok-sok leckének, meg merek szólalni angolul és érteni is fogok sok mindent. Olyan hálás vagyok érted. A legjobb pillanatban találtam a tanfolyamodra. Köszönöm. Hogy a motivációm milyen tempóra sarkall, már csak tőlem függ. Ildikó" 2019. november 7.

"Kevésbé félek a hallott szövegektől!" Martinák Judit 2019. november 6.

"Nehéz összefoglalni, mi tetszik a legjobban. Nagy az örömöm amiért egy héttel ezelőtt még semmit nem tudtam az angol nyelv nyelvtani részéről illetve a kiejtésről. Mindenből egy kicsit tanítasz és mindig izgatottan kattintok a következő leckére. Köszönöm" Vámosi Brigitta, 2019. november 5.

"Nem veszítettem el a motivációt, úgy érzem, hogy tanulni akarok. Sőt, egyre több önbizalmam van, abba se akarom hagyni." Kitti - 2019. október 31.

"Korábban nagyon nehezen jegyeztem meg az angol szavakat.Úgy éreztem soha nem tudom megtanulni a legalapvetőbb dolgokat sem. Az angol beszédet egyáltalán nem értettem. A módszered segítségével kezdtem egyre jobban megszeretni az angol nyelvet.Nagyon sokat fejlődtem , és ezt a módszerednek köszönhetem. Meg tudom nevezni a körülöttem lévő tárgyakat,tudok már rövid mondatokat alkotni. A Beszéd még csak akadozva megy, viszont a nyelvtani feladatokat egyre jobban értem. Sokáig gondolkodtam, hogy megvegyem e a teljes csomagot, de most már tudom, hogy megérte az árát.Köszönöm Noémi a sok segítséget, biztatást." Ilona - 2019. október 25.

"A hallás utáni értést kell sokat gyakorolnom. Nagyon jó hogy a mondatot először szép lassan,érthetően mondja a hölgy. Kezd "rá állni" a fülem. Akárhányszor vissza hallgathatom. Így nagyon jó." Vince 2019. október 21.

"Szuper, hogy könnyűek a begyakorló feladatok, mert számomra nagyon fontos a sikerélmény! így minden nap várom, hogy elővehessem az angolt!" Ildikó 2019. október 21.

"100%-os lett a hallás utáni tesztem. Elkezdtem mondatokban beszélni, egyre többet értek a hétköznapi beszédből." Dóri - 2019. október 20.

Kedves Noémi! Nagyon élveztem ezeket a feladatokat.A tesztjeim 100%-osak lettek . Hallás után is sikerült megérteni a mondatokat és kiválasztani azokat az írott válaszok közöl. Nagyon örülök a jó eredményeknek. Úgy érzem sikerült megtanulnom a birtokos névmások használatát. Köszönöm neked. Üdvözlettel: Ilona" 2019. október 17.

"Kedves Noémi! Már nagyon szeretek angolt tanulni. Elvonási tüneteim vannak, ha egy nap nem érek rá tanulni. Szó szerint rosszul érzem magam :-) Ez azért van, mert szuperek a leckéid :-) " Éva - 2019. október 16.

"Kedves Noémi! Nagyon hálás vagyok Neked a tanfolyamodért. Soha nem szerettem úgy az angoltanulást, mint a Te módszereddel. És az eredmény, kicsit részletesebben kifejtve:
Az El Camino közel 1000 km-re készültem, ezért kezdtem ismételni és kiegészíteni a régen tanultakat, vagyis konkrét kommunikációs célom volt. Egyedül mentem, így más nyelvtudására nem támaszkodhattam. Képzeld: mertem beszélni! Minden gyakorlati dolgot: utazás, szállás, étkezés, zarándokútlevél, stb. gond nélkül bonyolítottam le. A csúcs talán a barcelonai reptéren elkevert csomagom ügyintézése volt. (Meglett.)
Mindezeken kívül az angolt használtam a zarándoktársakkal való beszélgetés során, legyen szó amerikai, ír, belga, spanyol, lengyel, dél-koreai vagy japán társról. A tapasztalatom pedig: akivel igazán akartunk, szót értettünk minden témában, aki meg nem akarta, és türelmetlen volt: nem számít.
Ha újra nekiveselkedem a tanulásnak, biztos Téged kereslek. Már indulásom előtt is többeknek ajánlottalak, nagyon jó szívvel.
Köszönök hát minden segítséget, a sikerélményt Neked köszönhetem. Te vagy nekem AZ ANGOLTANÁR!"

"Annyira örültem, hogy egy hete még “semmit sem tudtam”, most meg elsőre jónak tűnt, amit írtam, hogy gyorsan elküdtem az eredményt. Nagyon örülök, hogy így fejlődök, s már beszélek is egy kicsit,még ha néha hibásan is, de kijavítanak az unokáim, fiam és a menyem. Nagyon jó a módszered!" Dóri 2019. október 18.

"A leckéid nagyszerűek. Most keztem újra de már sokkal eredményesebben. Már elbeszélgetek, nem anyanyelvű, de angol nyelvet beszélőkkel.Tehát ; ismétlés !-ismétlés!-ismétlés ! Köszönöm leckéidet !" 2019. október 14. Dr Szalay Szabolcs

"Ilyen alapokat sehol sem kaptam és élvezem is!" 2019. október 10.

"Kedves Noémi! Olyan nagyon örülök neki, hogy végre én is könnyen tanulhatok angolul hála Neked! Valamikor már tanultam, de semmi nem maradt meg bennem. Most olyan dolgokat is megtudok amikre egy, általános oktatáson nem fektetnek olyan nagy hagsúlyt. Már nagyon várom, hogy megérthessem, és válaszolhassak én is ha a barátaim angolul viccelődnek a nyaraláson!!!" Bianka 2019. szeptember 30

"Kint élek Angliában, és itt jártam egy tanfyolamra, ami level2-es szintet adott. 78%-os lett a vizsgám, (nem tudom, hogyan), de én nem tudok annyit. Mivel a tanárnő nem beszélt magyarul, így sajnos sok dolog tisztázatlan maradt.Azt hiszem, hogy a te leckéid fognak segíteni mind a nyelvtani hiányosságaimon mind a beszéd értés valamint a szókincs gondjaimon egyaránt. Különösen tetszik, hogy sok gyakorló feladattal segíted azt, hogy rögzüljenek a megtanult dolgok." 2019. szeptember 29.

"Az tetszik nagyon, hogy az angol beszédhangokat megtanító, remekül felépített, és beszédcentrikus a tananyag. Jó a koncepciója! Alapos, könnyen követhető! Érdekesek, változatosak a gyakorló feladatok.

Az élő nyelvtanfolyamokkal ellentétben magam szabhatom meg a haladás sebességét, visszaléphetek és annyit gyakorolhatok, amennyire szükségem van, vagyis egyénre szabható. Igazán hiszem hogy ezzel a tematikával a minden napi tanulásom  élvezetes és eredményes lesz!" Ágostonné Erzsi 2019. szeptember 20.

"Én többszörös újrakezdő vagyok. Ezeket a leckéket jobban értem és jobban tudom elsajátítani, mint az eddigi tanfolyamokon. Nagyon jól össze van rakva, érthető, tanulható. Ami változás, hogy az egyszerűbb mondatokat törekszem helyesen összerakni." Mariann - 2019. szeptember 14. 

"Rákaptam mint a cukorkára :) Tetszik, hogy olyan pici lépésekre van bontva és mobilról is olyan klasszul kezelhető a felület, hogy a három kicsi gyerkőcöm mellett is elő tudom venni, ha van éppen szabad pár percem. Mert még pár percre is érdemes elővenni mert akkor is lehet haladni. Imádom! Köszönöm!" Mónika 2019. szeptember 10.

"Kedves Noémi! Azért döntöttem a te tanfolyamod mellett, mert úgy látom hogy te tényleg azon vagy (szívvel-lélekkel) hogy megtanuljunk angolul. (és ráadásul nem is drága). Tisztelettel:Polonkai Vince" 2019. szeptember 3.

"Már tanultam angolt, de inkább csak nyelvtant és szavakat és úgy gondoltam ,hogy soha nem fogom érteni a beszédet. Nagyon tetszik a tanfolyamodban, hogy rövid leckékből áll, tehát akár napi fél óra gyakorlással is haladok. Nagyon sok benne a hanganyag, ami az én egyenlőre gyenge szövegértésemnek nagyon jót tesz. Sokat gyakorlunk és az infok így beleragadnak az ember agyába. Egyszóval szuper!  Már végigértem az első leckéiden és alig várom a folytatást :)". B. Mónika - 2019. szeptember 1.

"Kedves Noémi! Amiért a te tanfolyamod mellett döntöttem:

Régóta próbálkozom az angol nyelvvel, de mindig abbahagytam és újrakezdtem. Nem értettem, hogy az élő beszédet miért nem értem, pedig jó pár szót tudok. Rendkívül idegesített, hogy a szavak többsége ismerős, de vagy nem jut eszembe rögtön a jelentése, vagy mire összerakok egy mondatot, már a beszélő rég máshol tart.Te világosítottad meg előttem, hogy ez miért van, és hogy mi a megoldás." Németh Atilla 2019. augusztus 31.

"Elkezdett az angol, mint nyelv élni bennem. Lehet furcsán hangzik, de ez a legpontosabb megfogalmazása annak amit megélek. Van bőven mit tanulni, de ahogy írtad is az elején, hogy "lépcsőkön lépkedünk felfele" ez tényleg találó megfogalmazás" L.P. 2019. augusztus 30.

"A videokban látott kiejtési gyakorlatokat ismételve, nevetve és jókedvűen tanultam." Krisztina - 2019. augusztus 25.

"Többszörös újrakezdőként régóta küzdök az angol iránti ellenszenvemmel, ami azért is különösen frusztráló, mert az oroszt és a németet könnyen el tudtam sajátítani a szükséges szinten. Igaz, én még hagyományos módon, két nyelvű tankönyvekből, s magyarul is magyarázó tanároktól tanultam. A modern, egy nyelvű, színes képekkel teli könyvekkel nem tudtam megbarátkozni... Most úgy érzem, hogy az angol iránti ellenállásom megtört, s már-már szinte szívesen veszem elő esténként a leckéket. Ez egyedül Neked köszönhető, Noémi"

"Azért ezt a tanfolyamot választottam, mert a próbaleckék során azt tapasztaltam, hogy könnyen érthető, jó az elmagyarázás és egyértelműek a feladatok. Jártam kezdő angol tanfolyamra, de ott mindenki más szinten volt és az számomra nem megfelelő. Kevés idő jutott az átbeszélésre, ha valami nem volt egyértelmű. Itt viszont annyiszor nézem meg amíg nem értem. Köszönöm szépen  ezt a lehetőséget." Ági - 2019. augusztus 21.

"Köszi! Szuper a program. Jó, hogy lépésenként építetted fel, mert szeintem függetlenül attól, hogy ki hol tart az angolban, mindenkinek vannak 'lyukak', amikre nem mindig vagy esetleg éles helyzetben delül fény, és akkor kellemetlen lehet." Tóth Eszter - 2019. augusztus 21.

"Kezdem érteni a nyelvtant.Főleg most,hogy a gyakorlókönyveket megvettem.Nagyon jó,nem tudom letenni:-) " Krisztina 2019. augusztus 19.

"Kedves Noémi! Nagyon örülök, hogy a 4. lépésben közölt prepoziciós feladatokhoz végre felnőttem. Határtalan a boldogságom. A feladatok didaktikája számomra csodálatos, mely a Te komoly szakmaiságodat hűen tükrözi vissza. Mindezek után úgy érzem , hogy a hosszú és fáradságos munkám gyümölcse a beérési kezdetét ezzel elérte. Persze azt tudom, hogy ez még csak egy biztaató kezdet, de bízok abban, hogy ezek után már a kitartó szorgalmammal a kitűzött célt elérem. Szívélyes üdvözlettel: Ferenc" 2019. augusztus 18. (241. lecke)

"Nagyon tetszenek a feladatok a kedvenceim a hang és videós leckék sokkal fogékonyabb vagyok igy a tanulásra :)" Ildikó - 2019. augusztus 18.

"Megláttam mit nem gyakoroltam be pontosan ezelőtt. Most több időt fordítok rá. A szövegértés és a mondat alkotás is jobban megy. Eddig csak azt hallottam, hogy tanulj meg kész mondatokat. Az nem sikerült, mert mindent érteni szeretnék és gondolkodom. Köszönöm hogy ilyen profi anyagot raktál össze. Élvezettel töltöm el a másfél órát,. Magabiztosabb vagyok, még a férjemnek is meg tudom győzni ha valamivel nem ért egyet ((nincs vizsgája, a neten tanulta és az életben volt alkalma használni.) Köszönöm Noémi" 2019.augusztus 17.

"Kedves Noémi! A tanácsodra ismételtem az eddigi leckékből (a 7.lecke után),javítottam az elhibázott,elkapkodott fordításaimat.Nekem nagyon jó érzés,ahogy haladok.Már több mondatot értek,mint ezelőtt..Egy bosszant.Hogy az angolok elharapják a szavak végét,és a kiejtésnél fülelhetek rendesen.Viszont az nagyon jó,hogy először lassan,majd utána normál tempóban is hallható a mondat. A videóleckékből is gyakoroltam néhányat.Nagyon hasznos volt számomra. Köszönöm,hogy nyomon kíséred a tanulásomat és maximálisan segítesz! Üdv.Gabi" 2019. augusztus 15.

"Kedves Noémi! Nagyon tetszik ez a módszer, nagyon jónak tartom. Rettentő hasznosak a videók, ahol a kiejtést lehet gyakorolni és halljuk élőben. Nagyon jók a feladatok ,minden szuper. Régebben már kezdtem tanulni angolt, de azzal a módszerrel nem tudtam megszólalni. Ezzel már igen, mert nagyon gyakorlatias és beszélni tanít." Gardi Vera - 2019. augusztus 12.

"Egyre nehezebb lesz, ahogy haladok de mégis a videók által gyakorlok és nagyon jól össze van állítva, így meglepődök magamon is , hogy sikerül megérteni meg jegyezni !" 2019. augusztus 9.

"Nagyon sokat tanulok, nagyon élvezem, kezdem elhinni, hogy nem lehetetlen megtanulnom angolul." Ildikó 2019. augusztus 8.

 

"Úgy érzem a hallás utáni értés nagyon sokat fejlődött. Sosem hittem hogy megértek akár egyetlen mondatot. De igazad van Noémi! Csak a gyakorlás kell ehhez is!!! Nagyon jó érzés! Köszönöm!!!!" Veszprémi Edit 2019. augusztus 7.

 

"Kedves Noémi Végre élvezem az angol tanulást. Bár tanultam anno és azóta többször is elkeztem, de mivel nem volt sikerélményem gyorsan bele is untam. Most 46évesen" Hajnalka, 2019. augusztus 3.

"A Te tanfolyamod mellett az döntött, hogy elhatároztam, hogy a tettek mezejére lépek és fejlesztem jelenlegi nyelvtudásomat, ami sokkal inkább passzív mint aktív. Nem akartam tanárhoz járni, mert munkahelyi időbeosztásom nem teszi lehetővé, hogy előre időpontokhoz kössem magam. Ezért gondoltam megpróbálom a tanulás ezen fajtáját." Krisztina - 2019. július 29.

"Kedves Noémi! Olyan jól fel van építve és elmagyarázva minden,hogy most először érzem azt,hogy meg fogok tanulni angol nyelven beszélni azon a szinten,amelyen szeretnék. Köszönöm." Zoltán 2019. július 24.

"Nagyon érdekesek a feladatok, szórakoztatóak. Alíg várom, hogy leülhessek tanulni!" 2019. július 23.

"Kedves Noémi! Teljesen a nulláról kezdtem az angol tanulását. A leckék érthetőek és nagyon jól tanulhatóak! Igazából nagyon tetszik, hogy bármikor "elővehetem", visszanézhetem, s akkor s annyiszor ismételhetem ahányszor csak szeretném. Gratulálok Neked a munkádhoz, nagyon féltem a nyelvtanulástól, de meggyőztél, hogy igenis meg tudom tanulni, minden csak rajtam, a szorgalmamon múlik. Köszönöm szépen! Remek lehetőséget adsz minden angol nyelvet tanulónak!" Ida 2019. július 19.

"Kedves Noémi! Eddig csoportos oktatáson próbáltam elsajátítani az angol nyelv rejtelmeit, mely tulajdonképpen nyelvvizsgára való felkészítést jelent. Az én célom nem a nyelvvizsga megszerzése, hanem a folyékony kommunikáció elérése a mindennapokban. A próbaleckék arról győztek meg, hogy ezzel a módszerrel a saját időbeosztásommal, a saját tempómmal tudok haladni. Ha valamelyik témához több idő kell nekem, akkor addig nem kell tovább mennem, amíg rutinná nem válik. A csoportos tanfolyamon tanterv szerint haladtunk. Nem volt lehetőség egy-egy résszel többet foglalkozni. Ráadásul a témakörök sem voltak a mindennapi élethez köthetőek. Az online tanulással a napjaim holtidejét ( pl. munkába menet a vonaton) hasznosan ki tudom tölteni úgy, hogy más teendőim mellől nem veszem az időt. Üdvözlettel, Erika" 2019. július 17.

Tetszik, hogy a feladat követhető, úgy érzem mintha tudnék angolul, pedig ez nagyon messze van a valóságtól, de úgy van felépítve, hogy elhiszem hogy meg tudom tanulni. Köszönöm." 2019. július 16.

"Nagyon kerek az egész. Profi." 2019. július 14.

"Sokat javult a szószerkezet és a szövegértés. Bátrabban merek megszólalni.

Köszönöm " Lajos - 2019. július 10.

"Azért választottam a te tanfolyamodat mert, kipróbáltam többet is, de nekem nem voltak elég meggyőzőek.Nem voltak elég hallás és beszéd központuak, vagy csak le voltak irva, de a kifejezést nem hallottam. Nem voltak gyakorlo leckék, nem  volt elég ösztőnző. A tiéd valahogy magával ragadott, inspirált, hogy minden nap gyakoroljam. Így hát ezért választottam. Köszönöm a segitségedet.  Éva" Éva 2019. július 10.

"Nos, évek óta tervezem, hogy angolul tanuljak. Két éve bukkantam rá a Duolingora, nagy örömmel el is kezdtem a tanulást, de egy idő után elakadtam, mert nem fogadta el a kiejtésemet, így ki kellett kapcsolnom a mikrofont, így viszont már nem láttam értelmét a további "tanulásnak". Tavaly másik két lehetőséggel próbálkoztam, ám egy idő után azokat sem tudtam követni. Néhány hete a Facebookon találkoztam a Noémi tanfolyammal, belenéztem és nagyon megtetszett. Tetszenek az apró "lépések", a gyakorlatok, feladatok változatossága, az önállóság lehetősége, az hogy szinte mindig jelen vagy: vezetsz, biztatsz, ellenőrzöl. Rendkívül ügyesen építetted fel ezt az egész rendszert! Öröm Veled a tanulás!

Egy kicsit már biztosabb vagyok magamban a szövegértést illetően. A kiejtésem is fejlődött. Köszönöm, hogy itt lehetek." Polgárné Dornai Klára, 2019. június 30.

"Idáig minden jó, még csodálkozom is, hogy megy ilyen könnyen, hisz soha nem tanultam angolul." V.I. - 2019. június 30.

"Nagyon tetszik ez a rész. Ezekkel a mondatokkal már könnyebben tudok beszéd - közeli mondatokat alkoti. Már nem is érzem magamat elveszettnek. A minap egy angol társaság kért meg, hogy készítsek róluk egy fotót a telefonjukkal. Óriási öröm volt, hogy értettem amit mondtak és én is modhattam 2-3 mondatot,amit simán megértettem. " Merczel Zsuzsanna 2019. június 29.

"Elmúlt az idegességem, ha idegen nyelven szólnak hozzám." Gabriella 2019. június 28.

"Szia Noémi, azért írok, hogy meséljek egy újabb lépcsőfokról az életemben az angol terén, ami most a nyelvvizsga lenne. Előző levelemben említettem, hogy elkezdtem nyelviskolába járni, ahol vizsgakurzuson és beszédórákon vettem részt, az utóbbit anyanyelvi tanár tartotta. Először nagyon izgultam a beszédórák miatt. Azt hiszem azok a gondolatok jártak a fejemben, amik egy átlag tanulónak eszébe juthatnak:

'mi lesz ha nem értem mit mond vagy ő nem érti én mit mondok' 'mi lesz ha hülyeséget mondok' 'mit fognak szólni a többiek' stb. De aztán rájöttem, hogy fölöslegesen aggódok, nem lesz semmi baj. És nem is lett, hiszen nagyon jó alapokkal rendelkeztem, amit neked és a csapatodnak köszönhetek. Körülbelül két hónapig jártam ebbe a nyelviskolába, aminek imádtam minden percét, főleg a beszédórákat. Napról napra éreztem, ahogy fejlődöm, egyre jobban megértettem, amit nekem mondtak és én is egyre választékosabban tudtam kifejezni magam írásban és szóban egyaránt. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek. Ez egy újabb löketet adott nekem, így elhatároztam, hogy megmérettetem magam úgymond hivatalosan is. Beiratkoztam az ECL áprilisi B2-es komplex nyelvvizsgájára.  Pár napja kaptam meg az eredményeket, elsőre sikerült.Természetesen izgultam a vizsga előtt, de így utólag visszagondolva egyáltalán nem volt nehéz. Leszámítva a beszédértést, a technika sajnos nem volt az igazi, rossz volt a hangosítás, de ez sem jelentett nagy gondot mert a 92%-os beszédkészség rész kipótolta az itt elvesztett pontokat. Az olvasásértés és az íráskészség rész is jól sikerült (80% és 67%) még úgy is, hogy a nagy izgalomban elfelejtettem lezárást írni és elköszönni a baráti levél végén. (Azt hiszem valahogy félúton elfelejtettem mi is volt a feladat: Összességében meg vagyok elégedve az eredménnyel. 

Az eredeti tervem az volt, hogy egy éven belül eljutok nulláról B2 szintre, és ezt sikerült is elérnem 9 hónap alatt. Ebben a te módszered rengeteget segített. Megmutattad, hogyan érdemes nyelvet tanulni. Neked köszönhetően sikerült megtalálnom azt a módszert ami nálam is beválik, amivel könnyen és gyorsan tudok nyelvet tanulni és felváltani az iskolában német órán tanult, számomra hatástalan módszereket. Ha egyszer úgy döntök, hogy újrakezdem a német nyelvtanulást már tudni fogom, hogyan álljak neki. Egy évvel ezelőtt még lehetetlennek tűnt, hogy megnézzek egy filmet, elolvassak egy könyvet vagy beszéljek valakivel angolul, de már egyáltalán nem az. A következő tervem egy szakmai közép vagy egy általános felsőfokú nyelvvizsga (még nem döntöttem el melyik lenne jobb), ami kelleni fog majd a diplomámhoz, de alapvetően nem papírok gyűjtése a célom. Eredetileg az angol nyelv szeretete miatt kezdtem el tanulni és a jövőben is emiatt fogom folytatni. Nélkületek nem sikerült volna, köszönök mindent: Barbi"

"Az egész tanfolyam felépítése tetszik, hogy apró lépésekben haladsz, így nem maradhat ki semmi kezdőknek, illetve haladóbbaknak is jó gyakorlás. Szuper, hogy mindenféle készséget gyakoroltatsz, illetve külön tetszett, amikor "trükkösek" voltak a kérdések. Köszönöm a visszajelzéseid, nagyon tetszett. Még az jutott eszembe, hogy gyerekeknek is sokkal szórakoztatóbb és hasznosabb lenne ezzel tanulni, mint ülni az unalmas angol órákon." Tóth Eszter 2019. június 27.

"Ebben a hónapban volt szerencsém az angol tudásomat kipróbálni "éles" helyzetben is. Elutaztunk az USA-ba és mindent magamnak, illetve magunknak kellett intézni. A legelső kényesebb helyzet rögtön a vámellenőrzés volt. Szerencsére minden szituációban sikerült megfelelően kommunikálnunk. Észrevettem, hogy voltak olyan helyzetek, amikor kerestem a szavakat, hogy mit is szeretnék mondani, de olyan is előfordult, hogy gondolkodás nélkül ki tudtam fejezni, mit szeretnék mondani. Gondolkoztam, ez vajon mitől lehet. Rájöttem, hogy azok a mondatok mentek a legjobban, amiket a tanfolyam során a szituációkban már begyakoroltam. Szerintem nagyon hasznos a tanfolyamod és az állandó gyakorlás valóban meghozza a sikerélményeket. Erre az évre a célkitűzésem, hogy végig érjek a tanfolyamon. Remélem sikerülni fog. Köszönöm szépen a munkádat, munkátokat." Ézsi Klára

"Kedves Noémi! Nagyon szívesen tanulok az online anyagaidból is,de nekem a könyved jön be igazán. Lassan haladok, naponta két feladatot oldok meg.Már nem akarok nyelvvizsgázni és angol nyelvterületen dolgozni,kedvtelésből foglalkozom az angollal. Szerintem az idősebb korosztály így van ezzel,van akinek a keresztrejtvény való az észkerék olajozására,van,akinek a nyelv.Nem nyugszom bele, hogy mindig újrakezdő legyek,ha ebből a könyvből mindent precízen megtanultam, végigveszem a 2. kötetet is, gondolom, mire megjön,az 1.kötet anyagát tudni fogom.Köszönöm: Kanyó Zsuzsa" 2019. június 24.

"Mindent neked köszönhetek. Sok helyre befizettem, sokat vásároltam, (minek?), de a Te tanfolyamoddal haladok a legjobban. Világos, érthető, mindenre kapok választ, de ha elsiklok egy felett, kérdezhetek tőled. Kérdezted mindenkitől a 2. zárón, miben fejlődtünk  Nagyon sok minden itt lett világos, én mindenben, nemcsak a szöveg értésben. Üdv, Maca" 2019. június 27.

"Végre egy tanárnő akinek tanulható és érthető a tananyaga.Sokat segit nekem a megértésben." 2019. június 25.

"Kedves Noémi! Két és fél hete tanulom intenzíven az angolt a Te iránymutatásaid és anyagod alapján. Ez nagyon kevés idő!!! Meghallgattam Theresa May brit miniszterelnök beszédét az angliai iskolareform elképzeléseiről. Tudom, nehéz elhinni, de mindenre esküszöm, ami szent, a szöveg 85%-át végig megértettem, a 15%át meg a fantáziámmal kiegészítettem. Ilyen élményben még nem volt részem. Megpróbáltam magam teljesen relaxálni és nem lefordítani magyarra, és ment. Ezért döntöttem a folytatásról. Az eddigieket köszönöm, várom a folytatást,     üdvözlettel:    dr.Széki János" 2019. június 24.

"Mindig arra vágytam hogy értsem az angolt,több web oldalt kipróltam már.De valójában ez jött még be igazán.Mivel a többi oldal a bemutatkokozással kezdi" 2019. június 22.

"Ma megkaptam Tőled a hozzáférést a tanfolyam teljes anyagához. Köszönöm a bizalmadat, - hiszen még csak 1/3-át fizettem meg a tanfolyam díjának. Belenéztem egy kicsit és rácsodálkoztam, hogy milyen komolyan felépített rendszerrel igyekszel segíteni a tanulóidnak! Bámulatos! Már érzem, tudom, hogy jó helyen járok." Polgárné Dornai Klára 2019. június 21.

"Azért a te tanfolyamod választottam, mert tetszik a sok hallgatni való, mert a beszédet és beszéd értést teszed a fő helyre. Főiskolásként kezdtem angolt tanulni szakkör jellegűen, 1 évig. Aztán sokat próbálkoztam egyedül, majd nyelviskolába is jártam 2 évig. Igyekszem kicsit olvasni is. Nagyon tetszenek a magyarázatok a kiejtéshez, a nyelvtanhoz, amikben sok újdonságot is találtam annak ellenére, hogy a kezdő szinten már túl vagyok. Szóval tetszenek a leckék, s bár nem tudok gyorsan haladni, azért folyamatosan próbálom végezni. Nem fogok gyorsan a végére jutni, de gyakorolom a kiejtést, ami - azt hiszem - ad majd egy kis önbizalmat, hogy merjem használni is az angolt." Huiber Gabriella 2019. június 20.

"Kezd emelkedni egy-egy lecke után a jó kedv szintem." Benyuska László 2019. június 19.

"Még soha nem tanultam angolul. Mindig vágytam rá, hogy értsem és meg is tudjak szólalni. Boldog vagyok, mert már van amit megértek. Nekem nagy örömet okoz ez a tanulás." C.CS - 2019.  június 2.

"Lassan, de biztosan lépkedek." Vári Ildikó 2019. május 30.

"Kedves Noémi! Csak jókat tudok mondani a feladatokról, változatosak és mint kezdőnek nekem valóak. Az időmtől függően bármikor gyakorolhatom, visszahallgathatom. A sikerhez apró sikerélményeken keresztül vezet az út és ezek a feladatok ezt biztosítják számomra. Üdvözlettel: Lipóczki Géza" 2019. május 29.

„Sziasztok! Kisné Éva vagyok, 61 éves. Kb.egy éve tanulom az angolt. Nagyon szeretem, mert rövidek a feladatok és azért is, mert a beszéd és a szövegértést fejleszti, ami a gyenge pontom. A szavak nagy részével már találkoztam, de nagyon keveset használtam. Jó gyakorlást mindenkinek! Kedves Noémi nagyon köszönöm a szuper angol leckéidet! Szabadidőm nagy részében gyakorlok, mindig szívesen teszem!!!!!” 2019. május 12.

Kedves Noémi! Fantasztikusak voltak a leckék. Annak ellenére, hogy már tanultam angolul, nagyon jó volt átismételni és 1-1 részt újratanulni helyesen. Mindennap angolozom, és bár nem rég kezdtem az általad összeállított leckéket, sokat tanultam belőlük, és magabiztosabban beszélek angolul, még ha csak néhány mondatot is. Nem úgy, mint régebben. Nagyon szépen köszönöm Neked a sok javítást és a feladatokat! Üdv:Szandi 2019. május 14.

Nagyon tetszenek a leckék. Jó, hogy nem csak írott szöveg van, hanem hanganyag is és beszéltetős feladat is. Nem gondoltam volna magamról, hogy 51 évesen belevágok nyelvtanulásba, de nem bántam meg! :-) Annyira jó érzés, amikor hallok angol szöveget és felismerem a tanultakat. Persze csak apróságokat, de nekem ez nagy dolog.:-) Lányom unszolására kezdtem el a tanfolyamot,ő már csinálja jó ideje. Tényleg nagyon klassz az egész! További jó munkát kívánok! 2019. MÁJUS 9.

Nagyon szépen köszönöm a gyors kiértékelést! Nagyon tetszenek az általad összeállított feladatok! Régen tanultam angolt, általános iskolában, középiskolában és főiskolán is, de sajnos elég sokszor elölről kellett kezdenem az angoltanulást, mert mindig új tanár tartotta az órákat, más kiejtéssel. Így lassan haladtam és nem voltak sikerélményeim, mondhatni nem szerettem az angol nyelvet. Főleg a hallgatásos feladatok mentek nehezen, mert nem lehetett többször megismételni a felvételeket, általában kétszer, de nehezen voltak érthetőek. A leckékben a hangfelvételeken érthetően beszélnek, és ami jó, hogy először lassan, majd gyorsan ismétlik ugyanazt. A diás feladatok szuperek! Nagyon tetszenek, 100%-os volt eddig mindegyik, aminek nagyon örülök, hisz a nyelvvizsga feladatok gyakorlásánál és a nyelv kezdeti tanulásánál sem értem el folyamatosan 100%-os eredményeket. Most úgy érzem van sikerélményem Azért is jó, hogy előlről kezdtem az ismétlést, mert így a biztos alapokra tudok építeni, és ismét eljutni a középszintre. Köszönöm szépen még egyszer a segítségedet, a plusz munkalapokat, feladatokat!" Gápel Szandra 2019. május 5.

"Kedves Noémi! Bevallom őszintén már másodszor kértem az ingyenes próbaleckéidet. Angliában élek két éve és az előző tanévben jártam is itt kint iskolába angolt tanulni heti három órában teljes tanéven keresztül. A vizsgára fölkészülni mégis az a 25 lecke segített amit tőled kaptam! De eltelt egy fél év annélkül hogy foglalkoztam volna a tanulással és éreztem hogy felejtek. A leckéid érdekesek, a kiejtés és a hallásutáni értés nekem nagyon nehezen megy de itt tudom gyakorolni! Tudom sokkal több időt kell bele fektetnem de a motivációm megvan! " Ha a világ legnehezebb nyelvét megtudtam tanulni az angol is menni fog" ez a mondatod nagyon sokat jelent nekem! Köszönöm!" Juhászné Kómár Ilona 2019. február 17

"Kedves Noémi! Csak jókat tudok mondani a feladatokról, változatosak és mint kezdőnek nekem valóak. Az időmtől függően bármikor gyakorolhatom, visszahallgathatom. A sikerhez apró sikerélményeken keresztül vezet az út és ezek a feladatok ezt biztosítják számomra. Üdvözlettel: Lipóczki Géza" 2019. május 30.

„Sziasztok! Kisné Éva vagyok, 61 éves. Kb.egy éve tanulom az angolt. Nagyon szeretem, mert rövidek a feladatok és azért is, mert a beszéd és a szövegértést fejleszti, ami a gyenge pontom. A szavak nagy részével már találkoztam, de nagyon keveset használtam. Jó gyakorlást mindenkinek! Kedves Noémi nagyon köszönöm a szuper angol leckéidet! Szabadidőm nagy részében gyakorlok, mindig szívesen teszem!!!!!” 2019. május 12.

"Kedves Noémi! Fantasztikusak voltak a leckék. Annak ellenére, hogy már tanultam angolul, nagyon jó volt átismételni és 1-1 részt újratanulni helyesen. Mindennap angolozom, és bár nem rég kezdtem az általad összeállított leckéket, sokat tanultam belőlük, és magabiztosabban beszélek angolul, még ha csak néhány mondatot is. Nem úgy, mint régebben. Nagyon szépen köszönöm Neked a sok javítást és a feladatokat! Üdv:Szandi 2019. május 14."

"Kedves Noémi! Nagyon tetszenek a leckék. Jó, hogy nem csak írott szöveg van, hanem hanganyag is és beszéltetős feladat is. Nem gondoltam volna magamról, hogy 51 évesen belevágok nyelvtanulásba, de nem bántam meg! Annyira jó érzés, amikor hallok angol szöveget és felismerem a tanultakat. Persze csak apróságokat, de nekem ez nagy dolog. Lányom unszolására kezdtem el a tanfolyamot, ő már csinálja jó ideje. Tényleg nagyon klassz az egész! További jó munkát kívánok! " 2019. MÁJUS 9.

 

2018.

 

"Nagyon tetszenek a feladatok,és bár nem fiatalon kezdtem a nyelvtanulást bízom benne hogy sikerülni fog.Sokat kell még tanulnom de azt hiszem ezzel a módszerrel ,és sok gyakorlással menni fog." 2018. december 14.

"A legnehezebb a számomra a kiejtés így hatvan fölött (talán mert franciául tanultam és angolul soha). Viszont nagyon-nagyon élvezek minden leckét! Végre el tudtam kezdeni úgy, hogy napi rendszerességgel tanulok! Addig nem megyek tovább, amíg nem vagyok elégedett magammal (perfekcionista vagyok :)), és mindennap visszamegyek legalább 3 leckével, ismétléssel kezdem. Mostanra eljutottam odáig, hogy a tanulás flow-élményt jelent, észre sem veszem, hogy elrepül az idő. Amikor felállok a gép elől, hihetetlenül jó érzés fog el, hogy - ha lassan is, de - haladok! Köszönöm ezt a nagyszerűen kidolgozott anyagot, Noémi!" - Piroska 2018. január 3.

 

2015

 

"Kedves Noémi, Köszönöm szépen, nagyon jól vannak összeállítva a leckék. Különösen jó, hogy a szavak mellett azonnal gyakorolható a helyes kiejtés is." 2015. március 1.

 

2014.

 

"Kedves Noémi! Én már nem vagyok túl fiatal, de mégis úgy döntöttem, hogy az elmulasztott tanulás nélküli éveimet most kárpótlom egy esti gimnáziummal. Most ősszel leszek 11.-es. Az iskolában szereztem ugyan angolból jó jegyeket, de gyenge lett a nyelvtan dolgozatom.

Nagyon igyekeztem 2 munkahely mellett tanulni, de az itt tanult 10 lecke

előbbre vitt, mint az elmúlt 2 év. Most sokkal jobban átlátom, hogy hogyan kell mondatokat alkotni, vagy egyáltalán elkezdeni egy mondatot. Rendkívül jól vannak a leckék felépítve és egy kezdő is könnyen megtanulhatja . Ezért külön gratulálok. Tehát nagyon hálás vagyok, hogy feliratkozhattam. Szép napokat kívánok. Üdvözlettel és köszönettel Hajba Éva" 2014. október 9.

"Kedves Noémi! Igaz, hogy jelentkezésemhez képest évekkel később, de most lelkesen nekiláttam a tanulásnak! Nagyon tetszik, hogy a kiejtésre nagy hangsúlyt fordítasz. Most már célom is van, a lányom Angliában tanul és a párja évek óta egy kedves angol fiú. Lehet, hogy az eddigi kapcsolatunkban jót tett, hogy nem értettük egymást, és így nem volt konfliktus, mindketten a legjobbakat gondoltunk egymásról! De ennek vége, szeretnék vele és másokkal is "beszélgetni" tolmács nélkül.

Köszönöm a segítséged, remélem ez a honlap sokáig üzemel még, és nem tűnik el, amikor végre nekiláttam a tanulásnak... üdv.: Katalin" 2014. szeptember 16

"Nagyon jók a leckék egymásra épülnek és többször lehet őket gyakorolni." Zsuzsanna 2014. július 14.

 

 

 

2013

 

"A leckék még mindig nagyon hatásosak és jók könnyen lehet tanulni,és ha nem vagyok biztos magamba újra és újra elvégezhetem és átnézhettem a leckéket. És már célom felé is haladok. Üdv.Szilárd" 2013. november 21.

"En angliaban elek,probaltam nagyon sok tanfolyamot,de a Te modszereddel tudok a leghatekonyabban gyakorolni-tanulni.Nekem a beszedkeszsegemmel van problemam,mivel a mai napig problemat jelent angolul megszolalnom...mindig a korrekt megszolalasra torekszem,gondolom emiatt megy nehezebben a beszed.De a Te gyakorlataid segitenek ezen valtoztatnom.nagyon szeretem a szovegereteses feladatokat ill a beszedkeszseg fejleszto gyakorlatokat,ezeket megtalalom a te leckeidben.Igyekszem mindig a feladatokat addig gyakorolni,amig konnyeden nem megy.Koszonom a lehetoseget!egy szorgalamas diakod vagyok,annak ellenere hogy nem vagyok mar fiatal.KOSZONOM!!!! Mikó Judit" 2013. augusztus 23

 

"NEKEM PONTOSAN EZ KELL!!! Már majdnem beiratkoztam az ovis kezdő csoportba :) :) :)Nekem a sokféle kiejtés okoz gondot, attól félek, hogy ha nem lesz segítségem, rosszul fogom ejteni a szavakat.Nagyon szeretem ezeket az egyszerű mondatokat....Végre tudok beszélni (kicsit lassan, gondolkodva), talán eljutok oda is, hogy nem kell annyira odafigyelnem!!!!!" Biber Erzsébet 2013. július 29.

"Nagyon élvezem a tanulást. Sok színűek a feladatok. Köszönöm." Fekete Júlia 2013. július 17.

"Szia Noémi! Most fejeztem be egy 60 órás nyelvtanfolyamot. De már a 10. leckédben találtam olyan hasznos dolgot, amire nekünk sajnos nem hívták fel a figyelmünket a hagyományos tanfolyamon. A másik dolog, hogy a te módszered sokkal több sikerélményt ad nekem, ami fontos számomra, hogy ne lankadjon a lelkesedésem :) Remélem a Te módszereddel elmélyíthetem az eddig tanultakat és tovább is haladhatok. Nagyon örülök, hogy befizettem hozzád! Üdv: Kati" 2013. április 9.

"Sokat keresgéltem a neten, hogy egy könnyen kezelhető, jól felépített anyagra leljek.

Hát EZ AZ!!! Köszönöm. Színes, élvezetes és nagyon inspiráló . Üdvözlettel:Franciska" 2013. március 5.

"Kedves Noémi! Eddig nemigen érdekelt a szavak kiejtése leírva a szavak után. Nekem ez eddig nehézséget jelentett. Most érzem csak ezek jelentőségét. Élvezem, hogy már a különös jelek is értelmet kapnak. Szerintem a hangok kiejtésének gyakorlásának már az elején tudatosítani kéne az emberekben, hogy a gyakorláskor inkább a zárójelben lévő szavak elolvasását gyakorolják. Mert itt ennél a gyakorlatnál ez a lényeg - nem pedig a jelentés. Nálam ez még csak most fogalmazódott meg, illetve esett le. " Rákosiné Balla Márta 2013. február 19.

"Kedves Noémi!Hiába tanultam sok éven keresztül iskolában az angolt, vannak dolgok, amire csak most a leckék folyamán jövök rá. Nagyon örülök, hogy van lehetőség az online angol tanulásra.Köszönöm Noémi.Üdv. Szilvia" 2013. január 12.

 

 

2012

 

"Kedves Noémi! Nagyon szimpatikus és szórakoztató a honlapod! Már volt némi kis fogalmam pár angol szabályról és szóról, de ez a tanulási forma precízen előkészíti a nehezebb mondatokat is úgy, hogy ne érezzem nehéznek a következő lépcsőfokot:). Szerintem ügyes pedagógus vagy!! 2 év gyes után,és a 2.babát várva remekül megmozgatja a néhol "pókhálós" agyi területeimet ez a kurzus:))) Üdítő és hasznos,köszönöm! Gratulálok a munkádhoz! Szeretettel:Ági" 2012. november 10.

"Kedves Noémi! Lassan egy éve tanulom itt, nálad az angol nyelvet. Előtte még soha sem tanultam. Voltak megakadásaim, de nagyon-nagyon sok sikerélményem is. Most kíváncsiságból visszajöttem az első leckére. Szerintem így még jobb, mint volt. A többi leckében is tapasztaltam változást és így még jobban tetszenek, mint a régebbi formában, mert sokat bővültek is. Köszönöm, hogy tanulhatok a leckéid alapján, köszönöm, hogy most már sok mindent megértek angolul. Köszönöm, hogy tudok levelezni angolul. A beszédet még gyakorolnom kell, de a 300 leckéből még van 180. Kedves tanulok, akik most kezdtek tanulni, biztosítalak benneteket, hogy szorgalommal ezekből a leckékből teljes mértékben meg tudtok tanulni angolul. Mindenkinek sok sikert, szorgalmat hozzá!" Erika - 2012. október 5.

 

2011

 

"Szia Noémi! Épp a napokban kaptam egy felkérést egy közös rajongói klubból. Egy angol lány írt, hogy szívesen beszélgetne a közös kedvencről. Megmondom őszintén kicsit bizonytalan voltam. De a fiam is azt mondta hidd el anya jó lesz, ha valamit rosszul írsz majd ki javítom. Ha már jól fog menni akkor már  nem is kellek. Remélem igaza lesz. Az minden esetre megnyugtat hogy Hála Neked, már merek kommenteket írni külföldi oldalakra is. (Persze a gyerek mindig le chekkol jól írtam  e . Nagyon igyekszem, de mindig jó, ha vissza jelzést kapok. Már a lányom is beszállt az angol tanulásba, hogy ő is kijavítson, ha valami nem jó. Szóval családi összefogásba tanulok. Köszönöm még egyszer, hogy figyelemmel kíséred a tanulást. Szép napot neked. Orosz Rolandné Andi" 2011. február 2.

 

 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről