TANULÓTÁRS KERESTETIK

TALÁLJ MAGADNAK TANULÓTÁRSAT!

 

Írd le a hozzászólásba, hol tartasz - tehát azt is, hogy melyik leckénél vagy a tanfolyamon -, milyen gyakran szeretnél angolozni, és ha speciális kérésed van (férfi, nő, korodbéli stb), akkor azt is írd le kérlek! Ha valaki ír választ, hogy Téged szeretne tanulótársnak, akkor elküldöm neked az ő emailcímét, és a többit lelevelezitek.

HOZZÁSZÓLÁSBA EMAILCÍMET NE ÍRJ, ezeket törlöm, adatvédelmi szempontból nem lehet!

HA A HOZZÁSZÓLÁSOKBAN LÁTSZ OLYAT, AKIT SZÍVESEN ELFOGADNÁL TANULÓTÁRSADNAK, ÍRJ NEKEM EMAILT, ÉS AKKOR MEGADOM A TE EMAILCÍMED, a további levelezést már rátok bízom.

Kérek mindenkit, hogy aki talált magának tanulótársat, akkor szóljon, töröljem a kérését!

1. Jelentkezz be az oldalra! Ha nem jelentkezel be, a hozzászólást se te se én nem látjuk.

2. Írd meg a hozzászólás részbe az üzeneted, kérésed.

3. Előnézet gomb, majd Mentés gomb! A hozzászólásod azonnal megjelenik, innen tudod, hogy sikerült!

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

ÚJRAKEZDŐ vagyok, de most

Ujrakezdő vagyok, de most hatalmas elhatározással.

Tanulótársat keresek

Többszörös újrakezdő vagyok, jelenleg a 182. leckénél tartok. Írásban, beszédben társat keresek - nincs gyakorlási lehetőségem, nem használom a nyelvet, folyamatosan elfelejtem, illetve főleg passzív tudásom van. Olvasok, onnan sok jó kifejezést kijegyzetelek; óriási készletem van, de képtelen vagyok megszólalni, szóval aktivizáló társat keresek. 70+ vagyok.

KEDVES NOÉMI, mivel nem látom

Kedves Noémi, mivel nem látom a saját jelentkezésemet, valószínűleg nem sikerült a bemutatkozásom. Tehát, 71 éves nyugdíjas nő vagyok. Már egyszer eljutottam a 150. leckéig, de elégedetlen voltam az ott megcsinált tesztemmel, újra kezdtem előlről. Jelenleg a 130. leckénél tartok. Ha valaki hasonló helyzetben van, szívesen gyakorolnék vele. üdvözlettel Annamária

TANULÓTÁRS

Kérnék szépen mindenkit, aki tanulársat "NÉZ KI" magának az alábbi "hírdetések" közül, az NEKEM ÍRJON EMAILT!
Ha pedig Te vagy az, aki keresel, és ide írsz egy bejegyzést, javaslom, időnként nézd meg, nincs-e valaki, aki innen tetszene.
Ha írsz emailt Nekem, említsd meg nekem, pontosan ki az és mikor írta a bejegyzést, mert bizony becenevek alapján nehéz eldönteni, ha három Zoltánunk van, és öt Erikánk.
Ha nem jelentkezel be az oldalra, csak írsz egy bejegyzést, hiába írod alá a teljes neved, akkor sem tudom az emailcímed, mert ilyenkor a rendszer nekem nem adja ki.
NOEMIANGOL

TANULÓTÁRS

Sziasztok, tanulótársat keresek .60 éves vagyok,kezdő.A 45.leckén vagyok túl. Jó lenne begyakorolni az eddigi nyelvtant,párbeszédeket. Mindegy,hogy férfi vagy nő,fiú vagy lány.A heti egyszer vagy kétszer gyakorlás lenne optimális számomra,méghozzá nem ugyanazon időpontokban,hanem mindig megbeszélnénk egy következő időpontot. Jó lenne egyenletesen haladni,de dinamikusan,viszont nem eröltetve.(nem túl gyorsan) Egymást kölcsönösen erősítő társat szeretnék.Célom,hogy először is bátran használjam az angolt hétköznapi helyzetben,később a filmek megértése,olvasás stb. Üdvözlettel: Kovács Erika Kecskemét

TANULÓTÁRS keresés

Kedves Erika! Van már tanulótársad? Közel azonos korú vagyok veled és én is Kecskeméten élek. Jó lenne akár egy kisebb csapathoz is tartozni.Az 50. leckénél járok.

TANULÓTÁRS

KEDVES Lőrincz Istvánné Klára!
Sajnos nem jelentkeztél be, így az emailcímed nem látom. Kérlek, hogy nekem írj emailt, hogy felvehessem Erikával a kapcsolatot!
NOEMI
*****
Kedves Erika! Érdeklődöm, találtál-e már tanulótársat. Ha nem, szívesen venném, ha felvennénk a kapcsolatot. Üdvözlettel: Lőrincz Istvánné Klára

MELYIK ERIKA?

Kedves Lőrincz Istvánné Klára két Erika van,melyikre gondolsz? Kovács Erika

LET'S CHAT

Hi everybody. I'm willing to chat with you weekly about everything. If you want to practise and use the language. I finished this English course, just like you do :) Don't be affraid just speak. :)

BESZÉLGETŐ társat keresek

Sziasztok, Kedves Tanulótársak! 55+ -os, férfi vagy női tanulótársat keresek, heti többszöri, angol társalgásra, akivel tundnánk egymást segiteni, megbeszélni, gyakorolni a folyamatos beszédet, megértést. Akinél a jelen, jövő múlt idő ragozása nagyjából működik. Beszéljünk, s dönthetünk, tudunk e együtt müködni. Én többszöri újrakezdő vagyok, mert a napi munkámhoz nem használom az angolt, így kopnak a szavak, kifejezések viszont ha meg kell szólalnom, kellemetlen hogy nem jutnak eszembe a megfelelő szavak. Köszönöm. Anna Mária

Tanulótársat keresek

Még csak a 10 leckénél tartok, lassan haladok.
75 éves vagyok és mivel van időm és semmi nyelvet nem beszélek, kivéve a sajátomat, ezért belevágtam az angol nyelv tanulásába. A gyerekeim beszélnek angolul, de nincs türelmük velem foglalkozni.
Budapesten a XI. ker-ben lakom.
Ha van az én tudásomhoz hasonló tanuló és a távolság sem nagy, akkor szívesen venném az illető jelentkezését tanuló társnak.
Köszönettel Manka

Tanulótárs

Sziasztok, Kortól nemtöl független, heti többszöri, angol társalgást szeretnék tanulótársammal. Akivel tundnánk egymást segiteni, megbeszélni, gyakirolni a folyamatos beszédet, megértést. Akinél a jelen, jövő múlt idő ragozása nagyjából működik. Beszéljünk, s dönthetünk, tudunk e együtt müködni. Köszönöm 

Tanulótársat keresek

Olyan tanulótársat keresek, aki újrakezdő, egymást erősítenénk, értő figyelemmel lennénk egymás iránt.
Nem 0-ról indulok, de sok a bizonytalanság. A célom, 2024 szeptemberére eljutni oda, hogy élő beszédet megértve merjek kommunikálni. Köszönöm.

Tanuló társat keresek

Sziasztok!
Rendszeres időbeosztással, közepes tempóban haladó tanulótársat keresek, a kezdő szinttől.
Heti 3 alkalommal egyeztetni, gyakorolni, a másikat türelemmel, de határozottan segíteni,
ahol éppen tart vagy ha elakad. A túl gyors vagy túl lassú haladású tanulóval nem tudok haladni.
Sem azzal, aki belekap, vagy csak ki akarja próbálni magát.
Egy viszonylag lendületes, az angolt munkája vagy más célja miatt tanulni akaró társat keresek.
A célom: angolul szeretnék könnyedén beszélni külföldön, és angol nyelvű képzéseket,
előadásokat szeretnék eredetiben hallgatni és olvasni.
Angolul már tanultam, és nyelvtani hibákkal beszélem is, nem teljesen új számomra,
de most az elejétől akarom kezdeni és végighaladni a képzésen.
Ehhez keresek egy fiatal, vidám, szorgalmas tanulótársat.
Üdv, Mezei Sándor

TANULÓTÁRS

Tisztelt Mezei Sándor, Amennyiben még aktuális a tanulótárs opció, szívesen lennék partner. Jelenleg a 40-es leckénél tartok. Ha ez nem felel meg, kérem jelezze! Üdvözlettel: Tünde