TANULÓTÁRS KERESTETIK

TALÁLJ MAGADNAK TANULÓTÁRSAT!

 

Írd le a hozzászólásba, hol tartasz - tehát azt is, hogy melyik leckénél vagy a tanfolyamon -, milyen gyakran szeretnél angolozni, és ha speciális kérésed van (férfi, nő, korodbéli stb), akkor azt is írd le kérlek! Ha valaki ír választ, hogy Téged szeretne tanulótársnak, akkor elküldöm neked az ő emailcímét, és a többit lelevelezitek.

HOZZÁSZÓLÁSBA EMAILCÍMET NE ÍRJ, ezeket törlöm, adatvédelmi szempontból nem lehet!

HA A HOZZÁSZÓLÁSOKBAN LÁTSZ OLYAT, AKIT SZÍVESEN ELFOGADNÁL TANULÓTÁRSADNAK, ÍRJ NEKEM EMAILT, ÉS AKKOR MEGADOM A TE EMAILCÍMED, a további levelezést már rátok bízom.

Kérek mindenkit, hogy aki talált magának tanulótársat, akkor szóljon, töröljem a kérését!

1. Jelentkezz be az oldalra! Ha nem jelentkezel be, a hozzászólást se te se én nem látjuk.

2. Írd meg a hozzászólás részbe az üzeneted, kérésed.

3. Előnézet gomb, majd Mentés gomb! A hozzászólásod azonnal megjelenik, innen tudod, hogy sikerült!

MINDENKI JELENTKEZÉSÉT KIKÜLDÖM HÍRLEVÉLBEN, de egy hónap után törlöm innen a HÍRDETÉST, mert sajnos nem jeleznek vissza a sikeres párra találások sem, feleslegesen ne foglalják a helyet, így ha nem sikerült tanulótársat szerezned az adott hónapban, írd meg bátran a hozzászólásod újra, és én újra kiküldöm a teljes címlistámnak!

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

Hozzászólások

Tanulótárs

Sziasztok, egy kedves tanulótársam adta az ötletet, hogy talán nagyon kezdő szinten is tudnánk egymást segíteni. Én a 30.leckénél járok, lelkes kezdő vagyok. Ha van olyan közöttetek, aki szintén az elején jár, és egy héten mondjuk 2 alkalommal az esti órákban tudnánk együtt tanulni online-n, megbeszélni kinek hol vannak a nehézségei, akár együtt venni az adott leckét, szóljon bátran. Krisztának hívnak, 56 éves vagyok. Szép napot kívánok!!